HATODIK NAPON

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2013. nov. 27-29-én mutatják be először az OUT OF THE FURNACE filmet, melyben három Jézus karakteres személy látható.
Jézus Krisztus volt Christian Bale a MARY MOTHER OF JESUS-ban, Willem Dafoe a KRISZTUS UTOLSÓ MEGKÍSÉRTÉSE-ben, Woody Harrelson pedig, aki ugyanekkor, vagyis 2013. nov. 21-től az ÉHEZŐK VIADALA: FUTÓTŰZ (valójában CATCHING FIRE) filmben látható, Larry Flyntként volt látható keresztre szegezett formában.
Woody Harrelson legutóbb a SZEMFÉNYVESZTŐK-ben volt látható, melyről a NÉGY LOVAS ÉS A SZEM/1-ben írtam.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/ki_a_kemencebol.jpg?60021308
Nos CHRISTian Bale 2013 novemberében egyfajta kemencéből, tűzből kiszállást mutat be, 2013 decemberében pedig Peter Jackson is bemutatja a sárkányt és a tüzet.
Christian Bale a REIGN OF FIRE filmben győzte le a mindent felégető, tűzokádó sárkányt.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/reign_of_fire_-_hobbit_-_out_of_the_furnace.jpg?15709443
Az OUT OF THE FURNACE film írója és rendezője Scott Cooper, aki a CRAZY HEART filmet is írta és rendezte.
A CRAZY HEART főszereplője Jeff Bridges, aki 2013. októberétől a HETEDIK FIÚ-ban kerül kapcsolatba a sárkánnyal.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/crazy_heart_-_hetedik_fiu_es_a_sarkany.jpg?34382100
A HETEDIK FIÚ-ról és a vörös sárkányról írtam a NIGREDO ÉS FÉNYFELSZABADÍTÁS 1 alján.
Ben Stiller és Robert De Niro a PAFF A BŰVÖS SÁRKÁNY-al, a LITTLE FOCKERS/UTÓDOMRA ÜTÖK filmben. 
Robert De Niro 2013-ban a menyegzőt és a 1221-es hazatérést mutatta be, mely az ISTEN HEGYÉN KEGYELEM és a SZARVAS NYOMÁBAN-ben látható.
Ben Stiller pedig 2013. dec. 18-tól a WALTER MITTY TITKOS ÉLETE filmben látható a hegynél, ahol KRISTen Wiig, az ÍGY NEVELD A SÁRKÁNYODAT egyik fő alakja jelent meg.
Ben Stiller hátrahagyja a korábbi unalmas életét és a vörös kocsit választja. Távozásakor az űrhajós az utolsó kép.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/the_secret_life_of_walter_mitty.jpg?71842935
Hogy mindennek a sárkányos játéknak és az érkező tűznek van e köze az ISON üstököshöz, azt nem tudom, de mindenesetre mivel itt Krisztus karakteres személyek játéka figyelhető meg, az ISON földközeli pontja 2013 húsvét vasárnapjától 270 napra esik, melynek jelentése INRI.
2013. MÁRC. 31. ---> 270 NAP  ---> 2013. DEC. 26.
Természetesen ebben a filmes játékban nagyrészt, ha nem teljes egészében zsidó származású személyek vesznek részt, amellyel különösebben nem foglalkozok, mindenesetre beidézem az INRI-ről, amit már többször leírtam, mert tudni érdemes, ugyanis az idők folyamán jelentését kicsit elferdítették.
„Amikor felállították a keresztet, ezt írták fel rá: 'EZ IZRAEL KIRÁLYA'.” (Péter evangéliuma - Kapitánffy István fordítása).
Dr. Mihály Ferenc - Kiáltónak szava: bibliába temetett magyar őstörténet 50.old.:
"Bibliai atlaszok az Exodus előtti Palesztinát teljes egészében: mint Kánaánt, és lakosságát mint Kánaánitákat tünteti fel. A lakosságot az Ótestamentum "Hittitáknak", a perzsák Kitteusoknak és Kattusoknak nevezik, melyet a görögök "Scytha"-ra módosítottak. Azonban ÉL Istenük után nevezték el őket ÉL Harcosainak, Elitáknak is, ezt a biblia Izra-elita néven őrizte meg. E nép azonban nem volt azonos Júda népével, bár Dávid és Salamon alatt a két nép együtt élt, de Salamon halála után az Izraeliták visszaszerezték függetlenségüket. Júda aspirációi sohasem szűntek meg Izrael bekebelezésére, ami Kr. e. 129-ben és 104-ben - a Rómával kötött szövetség után - bekövetkezett. Az ótestamentum mai formájának, a Septuaguintnak írói már Júda népére is alkalmazzák az Izrael Népe nevet, mely azonban mindmáig, csak mint zsidó nép vallási neve terjedt el a köztudatban. De Krisztus idejében "Izra-Elita" alatt még nem a zsidókat, hanem "Él Harcosait" vagyis a kánaáni kitteusokat, a szkítákat értették. Jeruzsálemben is a lakosság nagyobb része izraelita szkíta volt és a zsidók csak mint kisebbség éltek ott, kiknek vezetői a polgári közigazgatással voltak megbízva. Jézus az ottani izraelitákat tanítani járt oda: zsidó ruhában, mert a zsidók halálra keresték (János 5/1-18)"
Fulcanelli a "Katedrálisok misztériuma"-ban ezt a kommentárt fűzi az INRI-hez:
"Az INRI felirat, amit exoterikusan Iesus Nazarenus Rex Iudoeorumnak értelmeznek, titkos jelentést kölcsönöz a keresztnek: Igne Natura Renovatur Integra. Mert a tűz segítségével és a tűzben tétetik próbára hamarosan féltekénk. És ugyanúgy, ahogy a tűz segítségével elválasztják az aranyat a tisztátalan fémektől, úgy lesznek elválasztva, mondja az Írás, az Ítélet nagy napján a jók a gonoszaktól."
 
Máté Evangyélioma 3. rész:
10. A fejsze pedig immár a fák gyökerére vettetett. Azért minden fa, a mely jó gyümölcsöt nem terem, kivágattatik és tűzre vettetik. 
11. Én ugyan vízzel keresztellek titeket megtérésre, de a ki utánam jő, erősebb nálamnál, a kinek saruját hordozni sem vagyok méltó; ő Szent Lélekkel és tűzzel keresztel majd titeket. 
12. A kinek szóró lapát van az ő kezében, és megtisztítja az ő szérűjét; és az ő gabonáját csűrbe takarítja, a polyvát pedig megégeti olthatatlan tűzzel.
Gondolom érthető, ha a bibliai idézet Jézus Krisztusról szól, Christian Bale, Woody Harrelson és Willem Dafoe, vagyis a Krisztus karakteresek pedig épp a kemencét mutatják be 2013 végén.http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/elysium_radioaktiv_kepek.jpg?37132330
                 http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/sarkany-satan_kundalini.jpg?22798913


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 260
Tegnapi: 181
Heti: 794
Havi: 260
Össz.: 995 989

Látogatottság növelés
Oldal: SÁRKÁNYTŰZ ÉS KEMENCE
HATODIK NAPON - © 2008 - 2022 - hatodiknapon.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »