HATODIK NAPON

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2004-ben mutatták be a KIDOBÓS című filmet Ben Stiller és Vince Vaughn főszereplésével.
A kidobósban 6-6 fő és 6 labda vesz részt, a játék bemutatásakor pedig a 17-es játékos dobását mutatják be egy átjárót/zebrát megjelenítő fiúnak.
A film főszereplője, Vince Vaughn, aki a kígyóval/kobrával veszi fel a harcot a 666-os játékban, akit White Goodman, vagyis Ben Stiller képvisel.
Vince Vaughnon a filmben megjelent a 33-as (gerincoszlop, melyen a kundalíni/kobra felkúszik) és a 16-os szám, amely jelentheti a 16-os tarot lapot, ugyanakkor valószínűbb, hogy a hatos, aki az EGY.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/kidobos_kepek_1.jpg?58057516
A kidobóst vörös labdával játsszák, amely ebben az esetben a vörös kapszula, melyet Ben Stiller a kígyó tart vagy nyújt.
Ben Stiller a HOGYAN LOPJUNK FELHŐKARCOLÓT-ban a vörös kocsit (lovas aranyszekér+7) lopja el és 1:53-kor ébred, mely a MÁJUS 25 PARADICSOMI ÜZENETE-ben látható.
A WALTER MITTY TITKOS ÉLETE filmben pedig, melyet 2013. decemberében mutatnak be, a vörös kocsit viszi el, mely a SÁRKÁNYTŰZ ÉS KEMENCE-ben szerepelt.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/the_secret_life_of_walter_mitty.jpg?71842935
A kobrás lila mezes csapat hat tagból állt, a Vince Vaughn által vezetett sárga (sárga út?) csapat pedig hétből, melynek “sérült balszemes” kalóza nem indult a versenyen.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/kidobos_kepek_2.jpg?40939226
A kerekesszékben ülő edzőt Rip Torn alakította és a szivárvány lezuhanása miatt veszti életét, lép át a halál kapuján.
Érdekesnek találom, hogy az Ír/Irish mitológiákban szerepel a szivárvány végénél aranyat elrejtő kobold története, míg a szem esetében az Írisz éppen a szivárványhártyát jelenti, vagyis a kincs bennünk van, ahogyan a külső világ is, ahol az arany el lett rejtve.
Rip Torn-t a SÖTÉT ZSARUK filmből ismerhetjük, de ő alakította Zeuszt is az 1997-es Disney klasszikusban, a HERKULES-ben és a DIAMOND/GYÉMÁNT nevű személyt az 1991-es TRANZIT A MINDENHATÓHOZ filmben. Vagy éppen Júdást az 1961-es KIRÁLYOK KIRÁLYA filmben.
Vince Vaughn a kobrával szembeni végső küzdelménél, a koponya és csontok szimbólumú “hirtelen halál”-nál beköti a szemét és eltapossa a kígyót. Kidobja, aztán felvásárolja a szomszédban levő konditermét. A kobrás Ben Stillerre még a G is rákerült, vagyis a hetedik betű.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/kidobos_kepek_3.jpg?52205955
Vince Vaughn, aki végül legyőzi a kígyót, a jelenleg, vagyis 2013-ban 42 éves CHISTine Taylort veszi be a játékba (10-es számot kap), akinél pedig az egyszarvú és a szivárvány jelent meg, plusz egy palack vörös bor, amely a kereszténységben Krisztus vére.
A kidobós versenyen feltűnt Jason BATeman is, kinek első szerepe egy JC-s karakter volt A FARM AHOL ÉLÜNK sorozatban.
Jason BATeman a mennybemenetelt megjelenítő HANCOCK-ban “zöld 44” rendszámú kocsival közlekedik, a karaktere eredeti neve pedig Horus volt, melyet a filmben módosítottak.
Jason BATeman jelen pillanatban, vagyis 2013-ban 44 éves, a KIDOBÓS-ban pedig egy 88-as felsőben látható és a 888-al, melynek jelentése JÉZUS.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/kidobos_kepek_4.jpg?76483257
A KIDOBÓS-ban Justin Long kapta meg a 13-as számot, aki Bruce Willis-nek (ARMAGEDDON főszereplő) a DIE HARD 4.0-ban beszélt az Armageddonról, melyben John McClane/JC/Bruce Willis a 66.6-os frekvencián kommunikál a hekkerrel.
        http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/die_hard_4.0_-_armageddon.jpg?24280083
Justin Long 2013-ban az APPLE vezér Steve Jobs szerepében látható az iSTEVE filmben almával, 2014-ben pedig a COMET/ÜSTÖKÖS-ben.
                               http://digitaldeconstruction.com/wp-content/uploads/2013/04/isteve.jpg
Justin Long alakította az ALVIN ÉS A MÓKUSOK-ban a vörös ruhás Alvint, akivel a vörös labdás KIDOBÓS-ban szereplő Vince Vaughn a THE WATCH/KERTVÁROSI KOMMANDÓ filmben a négy részre osztott kört mutatta be 9-es felsőben, mely a PARADICSOM KAPUJÁBAN7-ben szerepelt. Vince Vaughn ott is, ahogyan a KIDOBÓS-ban is, bemutatta a koponya és csontokat.
                                http://moviesinfo.org/movie_posters/tt952640/photo-big-6358000.jpg
 
Justin Long volt a főszereplője a 2001-es JEEPERS CREEPERS (JC/13) című filmnek, melynek 2003-ban került kiadásra a második része 104 percben, vagyis 1óra44percben.
A filmet Victor Salva írta és rendezte, aki az ARC/POWDER filmet is, az egyik kedvencemet.
A JEEPERS CREEPERS-ben egy denevér jelenik meg, amely 23 évente kel életre, hogy elvigye azt, aki fél.
Denevér az Bat, mint a baseballban a max. 42 inch hosszúságú ütő, vagy éppen a Tejút neve.
A filmek világában a Jézus Krisztust alakító BATMAN-nél (Christian Bale) is megjelenik a Nap, a 23-as szám és a Tej, azonkívül BAT = 2+1+20 mely szerepelt a JELEK2012DEC/4 - BA ÉJSZAKÁJÁNAK VÉGE cikkben. A JEEPERS CREEPERS-ben viszont a madárijesztőként bemutatott lényt, melynél BAT OUT FROM HELL olvasható, úgy helyezték a keresztre, hogy jobb és bal oldalán egy-egy fekete madár jelent meg a kukoricásban.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/jeepers_creepers_2_kepek_1.jpg?60033213
Varjú, vagy holló, a 2011-es THOR-ban is hasonlót láthattunk Odin oldalán, vagyis Hugin és Munin-t, az Odint alakító Anthony Hopkins (Red Dragon, Noah, stb.) pedig a 2012-es HITCHCOCK-ban szintén eme fekete madárral búcsúzott.
Amit ebben a JC-s JEPPERS CREEPERS filmben bemutatnak, az a FÉL-ELEM leküzdése, ugyanis a “Pokolból 23 évente előmászó” BAT is a félelmet érzi.
Tulajdonképpen a félelemtől meg kell szabadulni minden szinten, melynek egyik módja a Jézus Krisztus által is folytatott vegán étkezés, ugyanis az állatok vágóhídra vitelénél, gyilkolásánál az állat által átélt félelem beívódik a test minden egyes porcikájába, melyet aztán a fogyasztó tudattalanul beépít a saját testébe. Voltaképp a félelem, harag, düh a testben egyfajta méreganyagot termel, melyről többen is írtak már. Magyarul, ha valaki dúl-fúl, azt méregzsáknak nevezzük.
A JEEPERS CREEPERS filmet ró és rendező Victor Salva a FÉLELEM MAGA sorozat 1 epizódjának írója is volt.
A remete Szent Pállal kapcsolatba kerülő holló az alkímiában, vagyis a nigredo esetében pedig a kifehéredéssel, fényesedéssel áll kapcsolatban, melyet leírtam a GYÉMÁNT ÉS A MEGVÁLTÁS 3-ban is.
 
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/djimon_hounsou_filmek_1.jpg?97040061
A Creeper nevű denevérlény az áldozatait a föld alá viszi az első részben, ahogyan a feltámadáson átesőnek is a föld gyomrába kell menni feltámadás előtt, habár a filmben éppen a félelemben élők kerültek a föld alá, amely itt nem túlzottan egyértelmű.
A JEEPERS CREEPERS a 23. nappal indul egy kosárlabda csapattal, akik a keleti 9-esen haladnak, mikor Creeper megállítja őket.
A 2003-as film premierjekor 38 éves Jonathan Breck által alakított Creeper-t Ray Wise győzi le, aki a filmben JACK karakterben jelenik meg.
A 38-as szám a halál kapujával, a csillagok kapujával áll kapcsolatban, mint már többször bemutattam, a kilences pedig a mennybemenetel száma.
38 percig lehet nyitva a csillagkapu a CSILLAGKAPU filmben, 38 Anubisz száma, 38 kromoszómája van a kapuőr macskának, stb.
Jézus is egy 38 esztendeig betegségben szenvedő bethesdai beteget gyógyít meg, melyhez első kérdése így hangzik: “Akarsz-é meggyógyulni?” (János 5/5-6).
Jack pedig azt írta ki a Creeper-re kíváncsiaknak, hogy 1 nézés 5 dollár, 1 fotó 10 dollár, vagyis 17, ahogyan Jonathan Breck is egy 17-es napon, 1965 febr. 17-én született.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/jeepers_creepers_2_kepek_2.jpg?78564614
Ray Wise, aki Jackként legyőzte Creepert, 2013-ban többek között a REVELATION ROAD: THE BEGINNING OF THE END és annak második részében, vagy épp az AWAY FROM HERE-ben (Paul/Pál) és a GUARDIAN ANGEL-ben látható, mindeközben pedig a JEEPERS CREEPERS 3: KATEDRÁLIS volt kiírva 2013-as premierre, de jelenleg már csak időpont megjelölése nélkül szerepel, vagyis tolódik.
A 2013. márc. 20-án kiadott REVELATION ROAD: THE BEGINNING OF THE END kezdő szövege:
Az idők vége. Egyesek a pusztító időtől tartanak, míg mások úgy tekintenek rá, mint a kegyelem végére. Korszakokon át figyelmeztetve volt az emberiség az Ő eljövetelére. Azt mondták, tisztában vagyunk ezzel és örülünk neki. Idővel elutasították és félreértelmezték ezt a kinyilatkoztatást, és szinte mindenki figyelmen kívül hagyta. És az igaz lelkűek hangját elnyomták, megfojtották a gonosz hullámai.
Az évek teltek... Háború követett háborút, kapzsiság kapzsiságot. És az emberek csak nevettek, biztosra véve uralmukat a föld felett. Még a jelek elkezdődésének ellenére is: nagy árvizek, tűzvész, éhségek, járványok, az emberek csak nevettek. Micsoda felelőtlenség, mikor a vég közeledik. És eljött, ahogy meg lett jövendölve. Mint egy tolvaj az éjszakában.”
Ray Wise ugyanakkor elmondja, hogy Jézus a híd, amely haza vezet, a filmben pedig többedmagával fénnyé válik és elragadtatik a mennybe.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/revelation_road_-_the_beginning_of_the_end_kepek.jpg?61241911
A filmben a Vándor szerepét, aki voltaképp Jézus, Bruce Marchiano alakítja, ahogyan 2013. október 01-ei kiadással a COME FOLLOW ME filmben is ő Jézus, immáron tízedszer.
2012-ben az utolsó vacsorát mutatta be, 2013-ban pedig Jézus feltámadását, követését és a kiválasztottak elragadtatását.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/bruce_marchiano_-_jezus_utolso_vacsora_es_kovetes.jpg?39775615
Mindeközben a katolikus egyházakban a KELJÜNK ÚTRA KRISZTUSSAL olvasható, melyet már bemutattam.
Megjegyzendő, hogy Jézus és Mária nevei, valamint görög megfelelői, a IESOUS és MARIA között érdekes kapcsolat áll fenn.
IESOUS számértéke 888, MARIA-é pedig 152.
Helyezzük a 152-őt egy hármas mágikus négyzetbe így:
                                            1-5-2
                                            5-2-1
                                            2-1-5
Az eredmény mindig 888.
8x8x8 egyébként 512, amely a 125-ös négyzetben is szerepel visszafele olvasva, ahogy szintén 888.
      http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/hit_eve_2012-13.jpg?48155046
 
 
 
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 201
Tegnapi: 100
Heti: 982
Havi: 3 029
Össz.: 674 725

Látogatottság növelés
Oldal: ALMAGEDDON 1
HATODIK NAPON - © 2008 - 2019 - hatodiknapon.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »