HATODIK NAPON

HÍREK, ÖSSZEESKÜVÉSEK, FILMMOZAIK, STB.

2013. július 05-én mutatták be a MAN OF TAI CHI filmet Keanu Reeves és Tigris Hu Chen főszereplésével.
Keanu saját rendezésű filmjében Donaka MARK névvel mutatkozott be.
A filmben szerepelt egy 923-as rendszámú kék járgány, amely Keanu esetében jelentős, mind számokban, mind színben, hiszen a számok kapcsolatban vannak a Szíriusszal (Keanu csapata a Dogstar), a szín pedig a MÁTRIX filmjében is szerepelt.
http://1.bp.blogspot.com/-nvokeqwA3HA/T-DDeeM6T4I/AAAAAAAAp-o/HAUAFhq0inc/s1600/man+of+tai+chi+keanu3.jpg
Nos Keanu beszáll a 923-as kék kocsiba, megjelenik a bikánál és leül meditálni a két körös falhoz.
A két kör, vagy középpontból kiinduló hullám/rezgés mindegyike a 12-es körnél érinti a másikat, vagyis 12x12 = 144 a középút.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/man_of_tai_chi_kepek_1.jpg?68905997
Keanu Reeves a filmben ördögi karakterben lett bemutatva, aki életre menő küzdelmeket szervez, amelyeknél beugróként fekete maszkban jelenik meg.
Felajánlja a pénzkereseti lehetőséget Tigrisnek, akiért a 666-os rendszámú kocsit küldi.
A 666-os kocsi érkezéséről szóló levél április 24-ei dátummal van ellátva, amitől a film premierje 72 napra esett.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/man_of_tai_chi_kepek_2.jpg?42158663
Tigris Hu Chen, akit Keanu próbára tesz, a filmben november 01-én, Mindenszentek napján született, azonkívül részt vett a MATRIX filmekben és Ang Lee TIGRIS ÉS SÁRKÁNY filmjében is.
Tigrist a film végén vörös 8656-os kocsiba ültetik, aztán ahogy ráébred az ördögi játékra, nem küzd tovább.
A film végén pedig legyőzi a feketeséget képviselő Keanu Reevest, a fehéret, szentséget képviselő Tigris.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/man_of_tai_chi_kepek_3.jpg?87400556
Tulajdonképpen itt is, mint Ang Lee PI ÉLETE filmjében, a belső fenevad legyőzése látható, akit ebben az esetben Keanu Reeves képvisel.
A MAN OF TAI CHI-t Chris Morgan írta, aki a HALÁLOS IRAMBA 6-ot is a hazatéréssel melyről a MÁJUS 25 PARADICSOMI ÜZENETE cikkben írtam.
Nagyon érdekesnek találtam, hogy Keanu ezt a fekete és fehér harca filmjét is éppen a MAGÁNYOS LOVAS premierjénél mutatta be, melynél megjelent a skorpió és a feltámadás.
Keanu CONSTANTINE filmjében ugyanúgy megjelenik a fekete-fehér, amely a A MACSKA SZEME cikkben szerepelt.
Keanu Reeves következő filmje a Magyarországon és Angliában forgatott 47 RONIN, melyet az ISON üstökös érkezésének napján mutatnak be nálunk.
A 170 milliós film premierjét 2012 novemberére tervezték, aztán valamiért ez is csúszott.
RONIN = 18+15+14+9+14 = 70
RONIN-47 = 70-47 = 23
47 = DG = DOG = KUTYA
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/neo_-_az_egy_es_a_kk.jpg?61029701
A 47 RONIN-ban megjelenik Rinko Kikuchi, aki a 2013. aug. 11-es indulású TŰZGYŰRŰ filmben a jobb és bal agyfélteke egyesítési játékban vett részt Mako Mori név alatt. Ott bemutatta az 51-et és a 153-at, azonkívül megkapta a vörös cipőt Pünkösdtől.
Rinko Kikuchi a 47 RONIN-ban sárkánnyá változik.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/tuzgyuru_film_kepek_7.jpg?89441912
A MAGÁNYOS LOVAS és a TŰZGYŰRŰ-ben megjelenő skorpió/sas kettőséről:
A zodiákusból kilépni, magasabb szintre emelkedni a Skorpió uralma alatt kap lehetőséget az ember. A fejlődés három lépcsőfokán, három aspektusán áthaladva eldől, hogy az adeptus felemelkedik e a felhők fölé Sasként uralva a mindenséget, vagy visszahanyatlik az inkarnációs lánc legaljára. A zodiákus 4-es felosztásában a sas, a legmagasabb aspektus képviseli a skorpiót.
A Nap útján az EGY-ÉNnek is végig kell mennie, így a 8. ház (Skorpió jegy) sötétet megszilárdító transzformációs állomását sem hagyhatja ki. A Skorpió archetípus örök kihívása a sötéttel, a nigredoval, az árnyékkal való szembesülés. A 8. ház képviseli az Énben az alvilágot, a sötét oldalt, a megtisztító átalakulást, a mélypontot, a pusztítót, a halált, a belső alkimistát. A 8. ház harctér; olyan életterülete az egyénnek, ahol az önmegismerés és az önátalakítás válságos folyamata zajlik. Itt az az energia jelenik meg, amely képes az Ént a fizikumáról leválasztani. A skorpió Egyiptomban Szeth attribútumaként az isten pusztító aspektusára utal.
Baktay Ervin: A csillagfejtés könyve: “Amikor nyugaton a Bika csillagképe alámerül, keleten felemelkedik a Skorpió. Amikor a precessziós ciklus felemelkedő Napja a Skorpióban felszáll a sötét, éjszakai félívből, akkor a Skorpió jelképe már a sas. A sas, a Turul (sólyom), a magyarság jelképes madara. Emese álmában is ez a madár hirdette a megszületendő gyermek dicsőségét, felemelkedését. Itt Álmos a Nap, a faj dicsőségének, diadalmas szellemének hordozója. A Nap, amidőn a Bikában sötétségbe merült, mintegy ígéretes magjává, csírájává vált az eljövendő újjászületésnek. Az ég sötét, alsó fele a rejtezés jelképe: az anyaméh, amelyből - a Sas-Skorpióban - kiszáll és felívelő pályáján a dicsőség magassága felé emelkedik a Nap.”
Ne zavarjon meg a Turul sassal való azonosítása, ugyanis az égbolton mai hiedelem szerint nincs sólyom csillagkép és van aki sassal, van aki sólyommal azonosítja. Az Aquilla/Sas csillagképet ezzel párhuzamban sólyomnak is nevezik, de a sólymot Hórusz/Nap madarának is tartják. Amerikában is a sólyom képviselője, vagy helyettesítője a sas.
Ahogyan a TŰZGYŰRŰ-ben is megjelent egy Herkules (KAPCSOLAT-ban 1997-ben 101/horgászat), Magyarországon ekkor a HERKULES filmet forgatják Dwayne Rock Johnsonnal aki korábban a SKORPIÓKIRÁLY volt és karaktereiben Jézus Krisztus rendre megjelenik.
Én nem hiszem, hogy véletlenül jelenne meg Rock Herkules karakterben a Sólyom országában éppen most és éppen akkor, mikor létrehoznak egy Sólyom légitársaságot 9 különálló Sólyom céggel.
2013. júli 24-én jelentik be a Sólyom Airways első sajtótájékoztatóján, hogy a 6 géppel induló és 9 Sólyom nevű céget létrehozó Sólyom Airways, Álmos vezérről nevezi el az első sólyom gépet, amelyet augusztus 18-án szeretnének elindítani.
A Sólyom Airways bejegyzése 2013. júni 13-án történt, vagyis augusztus 18-tól 66 napra és 6 gépet akarnak indítani első ütemben.
Az Álmos nevű Sólyom tervezett indulása utáni napon, augusztus 19-én a Magyar kormány kihelyezett ülést tart Székesfehérváron Orbán Viktor beszédével.
Van aki szerint koronázásra készülnek, de én ezt elvetem. Székesfehérvár, nem az a Fehérvár.
A 2013-as év Szent István emlékév, amikor Székesfehérváron aug. 14 és 24 között ünnepnapokat tartanak, köztük aug. 17-18-án királyi koronázási játékokkal.
2013. augusztus 16 és 18 között Sopronban is koronázási ünnepnapokat tartanak, amikor újból eljátsszák III. Ferdinánd német-római (HABSBURG!) császár “magyar” királlyá koronázását.
Sopronban a koronázó dombon van egy emlékmű, amelyet III. (Habsburg) Ferdinánd 1625. december 8-án történő, “magyar” királlyá koronázása alkalmából emeltek.
http://www.sopronikirandulas.hu/sopron/koronazodomb.html
A Koronázó domb egésze pedig, a Kisalföld 2011. június 17-ei száma szerint csúszik a 84-es elkerülő út miatt és egyre több repedést észlelnek az emlékművön és a házakon.
                     http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/sopron_koronazo_domb_csuszik.jpg?20727454
Nos visszakanyarodva a Sólyom Airways Álmos nevű gépének tervezett indításához, amelnek az azonosítóka HA-SHA lesz ( AHA AAAAH ).
Emese ősanyánkat egy TUR-UL áldott állapotúvá tette és a TUR-UL nemzette Álmosnak nevezett nagy királyunkat. TUR = Herceg, Vezérlő pap; UL = téli napforduló (dec. 21).
HÓRUSZ és a TURUL madara magyarul a SÓLYOM, amely úgy hangzik másképpen, hogy SZÓLJ-OM, ami az Univerzum alaphangjának a rezgetésére utasít, miként az ANKH is egyfajta hangvilla. A H betüt régen nem írták le, így az Ankh, ANK,  H betűvel az elején pedig HANK. A K betüt viszont mássalhangzó váltásával felcserélhetjük a G-vel, ugyanis táltoséknál a K/G hangok egymásba alakulhatnak, vagyis így lett végső soron a HANG.
János 1/1: “Kezdetben vala az Íge, és az Íge vala az Istennél, és Isten vala az Íge.” (angolul az Íge SZÓ: In the beginning was the Word, and the Word was with God, and the Word was God)
A kimondott SZÓ-nak teremtő ereje van, ezen okból kifolyólag az ember Isten társteremtője.  A szolmizációs (SZOL/SOL/NAP) hangsor SZÓ hangja a Vénusz/Hajnalcsillag megfelelője, amelynek megSZERzésére azt mondta Jézus, hogy aki győz, az kapja. A Vénusz SZER-ELEM bolygó. A Vénusz asztrológiai jele megegyezik a ANKH-al, az örök élet szimbólumával.
Jézus azt mondta, légy hű és megkapod az életnek koronáját. Élj tisztán és SZER-ETET-ben.
Valakik láthatóan valakinek birodalmat építenek, ők ugyanis itt a Föld bolygón, a száműzetés helyén akarnak valamit megvalósítani, amelynek egyik kapuja a szívcsakra, vagyis Magyarország, mely épp Szent István felajánlása révén került a Szent Szűzanya, Mária oltalma alá (aug. 15-én), kinek zománcképét leszedték a Magyar Szent Koronáról, amely állítólag épp Sopronban van elrejtve. A Szent Korona ettől függetlenül működik és ezt ők is tudják, hisz ébred a magyar.
Építsenek bármekkora hazugságra épülő birodalmat is a (félre)vezetők a szentek álruhájába bújva, az eltávozók valószínűleg kifehéredve, fényruhában, igazságban és szeretetben térnek majd vissza a Föld segítségére.
http://4.bp.blogspot.com/-U3MqiT6evuE/TyHNaKc8ddI/AAAAAAAAIBE/F3013qGc9fU/s1600/jesus+returning.jpg


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 29
Tegnapi: 336
Heti: 928
Havi: 6 354
Össz.: 1 109 702

Látogatottság növelés
Oldal: FEKETESÉG LEGYŐZÉSE 2
HATODIK NAPON - © 2008 - 2024 - hatodiknapon.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »