HATODIK NAPON

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2003-ban mutatták be Angelina Jolie főszereplésével a LARA CROFT: TOMB RAIDER 2. – AZ ÉLET BÖLCSŐJE filmet, melyet a görög Szantorinin indítják, ahol egy menyegzőt és egy földindulást láthatunk.
Lara/Angelina a 37-es Konstantin nevű hajón jelenik meg, melynek kapitánya azt az érdekes tanácsot adja a hajóján levőnek (vagy a nézőnek), hogy kövesse Krisztust.   37x64 és a Feltámadás
Angelina Jolie-val a TOMB RAIDER első részét a jobb, vagyis a holdszemmel indították ( SZEMES-TEJES IDŐ/2 ), és megmászta a piramist, a második részben pedig a Hold templomot keresi, ahol Pandora szelencéjének nyomára lelt.
Láthatóan a filmbe épített rejtett üzenetekből Jézus Krisztus nem maradt ki, ráadásnak Nagy Sándort is belevonták a képletbe, aki Jézushoz (aki Feltámadott) hasonlóan a leírás szerint 33 évesen halt meg.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/tomb_raider_-_elet_bolcsoje_kepek_1.jpg?98326460
Jolie leúszik a mélybe, ahol Nagy Sándor óriás szobra található, melyek szívcsakra részéről eltávolít egy medált.
Ekkor a szobor felett egy óriási kereket mutatnak be.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/tomb_raider_2_-_elet_bolcsoje_kepek_2.jpg?31670441
Nagy Sándor felett a kerék óriási fényárba öltözik, ahová Angelina felmászik. A falon ekkor egy hegyre mutató alakot láthatunk, a hegy fölött pedig egy napként sugárzó korongot.
Angelina okkult Tejút játékát figyelembe véve itt többről szólhat a dolog, mint ami a filmben le van vezetve.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/tomb_raider_2_-_elet_bolcsoje_kepek_3.jpg?35393612
Nos Angelina felmászik a fénylő kerékre, amelynek a templomosok keresztjével megegyező formája van. Mivel az előző részben az illuminátusokkal került kapcsolatba, édesapja pedig a NEMZET ARANYA filmekben a szabadkőművesek titkainak kutatója, így nyilvánvaló a kapcsolat. A film rendezője Jan de Bont, aki az EGYENESEN ÁT film rendezésében is részt vett, melyben bemutatták Jézus Krisztus halotti leplét (Feltámadás) is, melyről a 42 ÉS A MENNYEGZŐ 2-ben írtam. Jan de Bont utolsó munkája a MESÉK A KRIPTÁBÓL egyik része volt, ahogy a TOMB RAIDER is Sírrabló.
Angelina a 2003-as filmben a halhatatlanságot is kereső Nagy Sándor által elrejtett kincseket keresi, 2004-ben pedig a NAGY SÁNDOR filmben jelent meg, a Nagy Sándort alakító Colin Farrellel pedig közeli kapcsolatba került a forgatás alatt. Colin Farrell 2012-ben az EMLÉKMÁS filmben mutatta be Jézus Krsiztust, mint Utat, a 42-est, stb-t, mely a VALÓSÁG VAGY KÉPZELED1 és a  VALÓSÁG VAGY KÉPZELED2 cikkekben szerepelt.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/tomb_raider_2_-_elet_bolcsoje_kepek_4.jpg?96649007
Látható, hogy 2013-ban Colin Farrell is bemutatott egyfajta kereket, ahogyan a TOMB RIDER készítői is.
Angelina Jolie-nál a TOMB RIDER filmek a Hold bemutatásával indulnak, Colin Farrell pedig a Hold felé mutat, mikor a kivezető útra hívja fel Josh Hutchersonék figyelmét, aki hamarosan a FROM THE EARTH TO THE MOON-ban látható, a jelenleg Herkulest alakító, JC/Jézus Krisztust, mint Utat bemutató Dwayne Rock Johnsonnal.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/epic_kepek.jpg?49884293
Nos ahol a TOMB RAIDER 2-ben megjelenik a szerencsekerék, ott láthatjuk Lara/Angelinát a fekete fehér járólapon.
Angelina partnere a filmben Gerard Butler, kivel elmennek az agyaghadsereghez, ahol Angelina visszaszerzi a harsonafújós medált, melyet Nagy Sándor szívcsakrájáról szedett le.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/tomb_raider_2_-_elet_bolcsoje_kepek_5.jpg?23708866
Nem mellékes, hogy Angelina másik partnere a filmben Djimon Hounsou, aki több érdekes karaktere mellett (FEKETE PÁRDUC, SZIGET, CONSTANTINE, VÉRES GYÉMÁNT, CSILLAGKAPU, stb.) hamarosan az apokaliptikus hangulatú HETEDIK FIÚ filmben látható. Djimon Hounsou szerepelt az AMISTAD-ban is, melynél a 2011-ben ODIN szerepben bemutatott Anthony Hopkinst fogja közre a két fekete személy (a másik Morgan Freeman/Isten a MINDEN6Ó-ban), mint Odint a két fekete holló.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/djimon_hounsou_filmek_1.jpg?34286674
Djimon Hounsou a THE TEMPEST filmben is kapcsolatba került a fekete madarakkal a 42-est mondó (Galaxis útikalauz stopposoknak) Helen Mirren oldalán, aki a THE HAWK filmben is látható, a fekete madaras Odint eljátszó Anthony Hopkins mellett pedig 2012-ben jelent meg, aki a HITCHCOCK-ban is fekete madárral búcsúzott és a 7-es ajtó előtt állt, mely a MARADJ A FÉNYBEN 3-ban szerepelt.
Az alkímiában a kezdeti "negrido", vagy "nigredo" (első vagy ős-) állapotot gyakran fekete hollóval szimbolizálták.
Az anyag okkult transzformációja állati szimbólumokban a fekete holló (kezdeti állapot), fehér galamb (tisztaság, szent lélek) és a vörös sárkány (sulphur állapot), de Djimon Hounsou szerepelt már egy ELEPHANT WHITE filmben is Curtie CHURCH (CC/33) név alatt.
Amiről itt szó van, az az EGY-ÉN jelenlegi szénalapú anyagi formájának (666) gyémánttá, áttetszővé, fénnyé való transzformálása, magyarán a fény felszabadítása, melyet Magyarországon a Pálos rendi szerzetesek mutattak be, a világ pedig valamiért elüldözte őket Mária országából, hogy más vegye át a szerepüket. Az egyéni szinten történő, jelenlegi életben való feltámadás megvalósításának lehetőségét pedig szépen csendben tartják.
STOKER ÉS ALICE ŰR-EGE cikkben írtam már, hogy a vörös sárkány (vér) után következik az alkímiában az utolsó feladat, a gyémánt (BLOOD DIAMOND), mikor megszűnik a feketeség.
Djimon Hounsou volt a fekete sólyom, vagyis Hórusz a CSILLAGKAPU-ban, pecsét, vagy stigma volt a kezén, szivárvány a bal (Hold) szemén A SZIGET filmben, melyben a 42-nél is látható volt, de ő volt a GLADIÁTOR mellett is, akit Russel Crowe alakított.
Russel Crowe 2013-ban Superman apja az ACÉLEMBER filmben, hamarosan pedig Noé lesz, akinek nagyapját, a 969 éves kort megélő Matuzsálemet, Anthony Hopkins alakítja.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/djimon_hounsou_filmek_2.jpg?69029659
Odin Thor (Zeusz/Jupiter) apja, a SZIGET filmben pedig a Zeuszt alakító Sean Bean volt a fekete Hórusz, vagyis Djimon Hounsou főnöke, mely filmben Djimon a FEKETE SÓLYOM biztonsági szolgálatnál dolgozott. Zeusz pedig az Olümposz főistene, az Olümposz viszont 2013-ban elesett Hollywoodban, persze nem az égi, hanem a földi, de érthető az üzenet, hiszen a SZIGET-ben is Sean Bean (később Zeusz) meghalt mikor a fehérek fénybe léptek, vagyis mikor a holografikus falon átütött a fény.
A fehérek kiszabadulásánál megjelent Djimon Hounsou, a fekete Hórusz/Sólyom, zárójelenetként pedig elrepül a fehérek felett két fekete sólyom helikopter.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/a_sziget_-_felszabadulas_kepek.jpg?62890454
A SZIGET film voltaképp nem szól másról, mint a rabságukról mit sem sejtő, fénytermészetű (fehérek) EGY-ÉN-ek felszabadulásáról. Az elsőnek ébredő neve Lincoln (Jupiter szimbolika, Ewan McGregor), akinek szabadulását Steve Buscemi segíti, aki ebben az esetben James McCord, vagyis JC név alatt szerepelt. Mikor az ugró PUMA öltözetű Ewan/Lincoln megjelenik JC-nél, az a HOLD VAKÁCIÓ-t tartja a kezében, ahogyan a SZIGET rendezőjének a 2013-as PAIN AND GAIN filmjében szereplő Rock is a Holdra megy hamarosan. Michael Bay egyébként 2013-ban a fehéret a PARADISE felirathoz helyezte, mely a NAP ÉS AZ ÉDEN KAPUJA/1-ben szerepelt. A SZIGET-ben Steve Buscemi keresztes Chevroletjének rendszámában a 17-es és a 42 (N+B+Z) szerepel, lakásában pedig BUDWEISER lámpa látható.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/a_sziget_-_steve_buschemi_jc_es_puma.jpg?30370349
Az apokaliptikus HETEDIK FIÚ-ban, ahogyan Anthony Hopkinsnál is, megjelenik a vörös sárkány és a vörös Hold, Anthony Hopkins pedig a film premierjénél a THOR: SÖTÉT VILÁG-ban látható.
Láthatóan a 42-es rendre megjelenik ebben a játékban.
Ne feledjük, hogy itt az anyag transzformációjáról van szó, ahol az aranyat elválasztják a többi fémtől.
Apostolok cselekedetei 2/20-21:
A nap sötétséggé változik, és a hold vérré, minekelőtte eljő az Úrnak ama nagy és fényes napja.
És lészen, hogy mindaz, a ki az Úrnak nevét segítségül hívja, megtartatik.”
Jóel próféta könyve 2/31:
A nap sötétséggé válik, a hold pedig vérré, minekelőtte eljő az Úrnak nagy és rettenetes napja.
jelenések könyve 12/3:
“Láttaték más jel is az égben, és ímé vala egy nagy veres sárkány, a kinek hét feje vala...”
/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/a_hetedik_fiu_kepek.jpg?45462120
        FOLYTATÁS A NIGREDO ÉS FÉNYFELSZABADÍTÁS 2-BEN
                      
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 184
Tegnapi: 100
Heti: 965
Havi: 3 012
Össz.: 674 708

Látogatottság növelés
Oldal: NIGREDO ÉS FÉNYFELSZABADÍTÁS 1
HATODIK NAPON - © 2008 - 2019 - hatodiknapon.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »