HATODIK NAPON

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2014. jan. 30. - Egy bolygó méretű objektum tart a Föld felé, melynek érkezését a Földhöz Dr. Kaplan (Texasi Austin egyetemének csillagászati tanszékén prof.) 2014. augusztusra időzíti, de nem mondja, hogy a Földdel ütközne,viszont a Földre gyakorolt gravitációs hatására figyelmeztet.
2014. febr. 03-án rakta fel Paul LaViolette, hogy a 2013. októberi USA részleges kormányzati leállása óta most először sikerült megfigyelnie a SWIFT csillagászati műholddal a galaxis központot, ugyanis eddig az útján arra járó Nap és a sugárzás miatt erre nem volt alkalom. Jelen pillanatban a galaxis magja az új megfigyelés szerint nyugalmi állapotban van, és LaViolette felveti egy csillagász véleményét (Scherbakov 2014), aki szerint a G2 felhő nem lehet több 4 Föld tömegénél, vagyis ez alapján, ha igaza van és nem tippel a csillagász, elképzelhető, hogy nem jelent ránk veszélyt, ugyanakkor leírja LaViolette a korábbi véleményét is, ami katasztrófával végződik. Felveti a Fatimai prófécia figyelmeztetését a 3 napos sötétséggel, melyet hozzákapcsolt a Sárkány csillagképben történő 3.8 milliárd fényévre levő galaxis központjánál történő robbanáshoz, melyet a jelenlegi Tejút mag alacsony szintű sugárzásához hasonlított, mielőtt az belobbant volna, habár a csillagászok abban az esetben sem a galaxis magról, hanem egy elpusztuló óriáscsillagról írnak, amely túl közel került a maghoz. A GRB 110328A az egyetlen magrobbanás LaViolette szerint, melyet eddig sikerült megfigyelni, ugyanakkor leírja, hogy a legtöbb csillagász még mindig nem veszi észre, hogy tanúi egy felfúvódott mag robbanásának a Sárkány csillagképben. Egyébként a GRB110328A-t tartják az eddig leghosszabb ideig, 7 napig tartó gammakitörésnek.
Nem érdekes Nostradamus 7 napja ebben az esetben?
Nostradamus:  Century II - 41
          A nagy csillag hét napon keresztül égni fog,
                  A felhő két napot fog felfedni:
         A nagy masztiff minden éjszaka ordítani fog
        Mikor a nagy főpap megváltoztatja a lakóhelyét.
2014. febr. 04-én Linda Moulton Howe helyezett fel ismét egy cikket a furcsa kürtszerű, vagy morajlásszerű hangokról és hangrobbanásokról, melyben ismét szóba került az orlandói esettel kapcsolatban, hogy a kürtszerű hang mintha felülről jött volna. Orlandóban a furcsa hangok 2013. dec. 19-én kezdődtek, és napjainkig is hallható néha – mint írják.
Linda is megemlítette az égből hallható kürtszerű hangot, melyet ő korábban csak Gábriel kürtjének nevezett.
A keresztény hagyományban Gábriel az, aki megfújja a harsonát (kürt, trombita, harsona) , hogy felélessze a halottakat az utolsó ítélet napján.
“És a hét angyal, a kinél a hét trombita vala, készüle a trombitáláshoz” (jelenések 8/6).
“A hetedik angyal is trombitála, és nagy szózatok lőnek a mennyben, a melyek ezt mondják vala: E világnak országai a mi Urunkéi és az ő Krisztusáéi lettek, a ki örökkön örökké uralkodik (jelenések könyve 11/15).
Mint írják az időpontot még az ég angyalai sem ismerik, még ha készülődnek is odafent, hiszen nem egy alkalommal kaptak lencsevégre kürtszerű hangot kibocsátó UFO-t (először 2012-ben). Lehet Spielberg fanok (Világok harca).
http://2.bp.blogspot.com/-eV5gxYc30lA/UuFSye3cSuI/AAAAAAAASuk/AekJdAXUhSw/s1600/haarp.jpg
2014. febr. 04. - A kefalóniai hatóságok arra kérik a CORELLI KAPITÁNY MANDOLINJA két főszereplőjét, Penélope Cruz-t és Nicolas Cage-t, hogy látogassanak el a görög szigetre, amelyet két erős földrengés is megrázott.
A CORELLI KAPITÁNY MANDOLINJA film Kefalóniában játszódik, ahol Christian Bale jegyese Penélope Cruz (Kereszt). Miután Christian Bale háborúba megy és partizánnak áll, Penélope szerelmes lesz a 33. tüzérezred kapitányába, akit Nicholas Cage alakít. Háború köszönt a szigetre, aztán földrengés, végül a 33-asé lesz a kereszt.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/corelli_kapitany_mandolinja_kepek.jpg?83659832
Jézus Krisztus azt mondta:
Mikor pedig hallani fogtok háborúkról és háborúk híreiről, meg ne rémüljetek, mert meg kell lenniök; de ez még nem a vég. Mert nemzet nemzet ellen, és ország ország ellen támad; és lesznek földindulások mindenfelé.......Nyomorúságoknak kezdetei ezek........De azokban a napokban, azután a nyomorúság után, a nap elsötétedik, és a hold nem fénylik, És az ég csillagai lehullanak, és az egekben levő hatalmasságok megrendülnek. És akkor meglátják az embernek Fiát eljőni felhőkben nagy hatalommal és dicsőséggel. És akkor elküldi az ő angyalait, és egybegyűjti az ő választottait a négy szelek felől, a föld végső határától az ég végső határáig. (Márk evangéliuma 13. rész).
Szintén Márk 13:
Arról a napról és óráról pedig senki semmit sem tud, sem az égben az angyalok, sem a Fiú, hanem csak az Atya
Figyeljetek, vigyázzatok és imádkozzatok; mert nem tudjátok, mikor jő el az az idő
Vigyázzatok azért, mert nem tudjátok, mikor érkezik meg a háznak ura, este-é vagy éjfélkor, vagy kakasszókor, vagy reggel?
Hogy, ha hirtelen megérkezik, ne találjon titeket aludva.
Nicholas Cage, aki a Corelli Kapitány Mandolinja filmben a 33-as számot mutatta be, és a korábban Jézus Krisztust alakító Christian Bale (Mandras) versenytársa volt Penélope (Pelagia) Cruz/Kereszt szerelméért, 2009-ben azt mutatta be a kiválasztottak elviteléről és a Föld pusztulásáról szóló KÉPLET filmben, hogy JÉZUS KRISZTUS AZ ÚT, AZ IGAZSÁG ÉS AZ ÉLET.
http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/keplet_-_jezus_az_ut_igazsag_es_elet.jpg?99758536
Nicholas Cage 2014 közepétől, kisebb halasztással (2013 végéről)a LEFT BEHIND/HÁTRAHAGYOTTAK filmben szerepel, melyben felesége kiválasztottként Jézus Krisztussal útra kelve hagyja őt hátra.
Nicholas Cage a filmben a pilóta Rayford Steele kapitányt alakítja, aki az elragadtatás előtt 42 évvel született, vagyis itt is kapitány és a CORELLI KAPITÁNY MANDOLINJA filmben is.
A korábbi LEFT BEHIND filmben Brad Johnson alakította Nicholas Cage karakterét, aki viszont egy lovas ember, hiszen ő volt a Marlboro Man.
http://2.bp.blogspot.com/-NMtvvvxwNDI/Uu3QRanw8-I/AAAAAAAAAIU/zx2D4OkHHdk/s1600/1469779_558800214186640_1214738383_n.jpg
                                      http://a57.foxnews.com/global.fncstatic.com/static/managed/img/fn2/travel/0/0/pilot_wings_istock.jpg
Nos az elragadtatáskor Nicholas Cage 42 éves, a filmhez készült poszteren pedig lezuhan a gépe.
http://cdn.politicaloutcast.com/wp-content/uploads/2013/06/nicolas-cage-in-left-behind-POSTER.jpg
A KÉPLET/KNOWING filmben Lucinda koordináta számokat kapar egy ajtólapra, mely a film végén, mint a kiválasztottak elragadtatásának helyszíne szerepel. A számsor a 42-vel kezdődik, mint a 42. fok, ugyanakkor a repülőgép lezuhanása, melynek Cage is szemtanúja lesz, szintén a 42. fokon történik, ami megjelent Cage GPS-én, mely a A Képlet titka 1-ben szerepelt.
http://media.aintitcool.com/media/legacy/images2008/Knowing_PlaneCrash_gal.jpg
2014. febr. 04-én összeomlott az áramellátás Brazília 11 körzetében, köztük Sao Paulo-ban is.
2014. febr. 04. - Három fehér oroszlánkölyök született a lengyelországi, lódzi vajdaságbeli Borysewben.
2014. febr. 04. – Hivatalosan is bejelentették, hogy április 03-án Ferenc pápához megy II. Erzsébet brit uralkodó és férje Fülöp herceg. Még aznap a szegények segítésére buzdította a keresztényeket és a javak igazságos elosztását sürgette Ferenc pápa első nagyböjti üzenetében. A március 5-én kezdődő nagyböjti időszakra írt pápai üzenet szerint a hatalmat, luxust és a pénzt istenítő világban a nyomor nemcsak anyagi, hanem erkölcsi és lelki természetű is.
2014. febr. 05. - Az Egyesült Államokban csökkentik a szegényeknek nyújtott élelmiszerjegyes segélyprogramot. Ez a program az egyik legismertebb eszköz a szegények támogatására, amely most évente mintegy 800 millió dollárral lesz kevesebb.
Putyin: „Számos euroatlanti ország eltávolodott gyökereitől és a keresztény értékektől,” mondta Putyin a Kremlben mondott beszédében. „Olyan szabályokat vezetnek be, amik egyenrangúvá teszik a többgyerekes családokat az azonos nemű párokkal, az Istenben való hitet a Sátánban való hittel. Ez az út a romlásba visz.”
2014. febr. 05. - A skót parlament elsöprő többséggel megszavazta kedden az azonos neműek házasságát legalizáló törvényt, szembeszegülve a főbb egyházi szervezetek tiltakozásával.
http://www.kisalfold.hu/lilla/a_skot_parlamentis_megszavazta_a_meleghazassagot_engedelyezo_torvenyt/2368468/
2014. febr. 05. - A szüzesség jelentőségét hangsúlyozta a fiatal generációk számára Ferenc pápa szerdán a Szent Péter téren tartott általános audiencián.
2014. febr. 05. – Egy ENSZ jelentés felszólítja a Vatikán vezetőségét, hogy azonnal szabaduljon meg azoktól az egyházi személyektől, akiket pedofílián kaptak rajta, és hozza nyilvánosságra a pedofil személyek nevét tartalmazó levéltári iratokat. A Vatikán a dokumentum több állítását az egyház belügyeibe való beavatkozásnak minősíti.
2014. febr. 05. – Olaszországban a túl sok hó, amely az állatokat sem kíméli, tönkretette a szezont, máshol pedig a sok eső okoz gondokat.
http://hvg.hu/http://hvg.hu/vilag/20140205_Hoban_elmerult_szarvast_fotoztak_Olaszorsvilag/20140205_Hoban_elmerult_szarvast_fotoztak_Olaszors
2014. febr. 05. - Megbolondult az időjárás: ősz jön a tél után.
Ezeknek van hatalmuk arra, hogy bezárják az eget, hogy az ő prófétálásuknak idejében eső ne legyen; és hatalmuk van a vizeken, hogy azokat vérré változtassák, és megverjék a földet akármi csapással, valamennyiszer akarják (jelenések könyve 11/6).
2014. febr. 05. – A Biblia pátriárkák korában játszódó történeteinek tevéi utólag kerülhettek a szövegbe, mert ezek az állatok valójában csak a Kr.e. 9. században jelentek meg Izrael földjén, derült ki a legkorábbi háziasított tevék régészek által megtalált csontjainak karbon-datálásából.
http://www.kisalfold.hu/tudomany/utolag_kerulhettek_a_bibliaba_a_teves_tortenetek/2368523/
2014. febr. 05. - A paksi bővítésről szóló egyezmény része, hogy az atomhulladékot Oroszországba szállítjuk, ahol 20 évig tárolják, majd visszahozzák Magyarországra. Ennyi idő alatt meg kellene építenünk egy olyan, véglegesnek szánt tárolóhelyet, amilyenből még egy sem üzemel a világon.
2014. febr. 06. - Jóváhagyta a paksi erőmű bővítéséről Oroszországgal kötött megállapodást a parlament, ahol a megállapodást Moszkvában megkötő Orbán Viktor nem volt jelen úgy, mint a két miniszterelnök-helyettes Semjén Zsolt és Navracsics Tibor, vagy éppen Lázár János, Mesterházy, Gyurcsány, stb.
2014. febr. 06. - Az amerikai Szövetségi Energiaszabályozási Bizottság volt elnöke először ismerte le, hogy  fegyveresek tavaly szétlőttek 17 nagyteljesítményű transzformátort egy szilíciumvölgyi villamoshálózati állomáson. A The Wall Street Journal szerint a legalább húsz percig tartó lövöldözés április 16-án történt. A tettesek azóta is ismeretlenek.
"A támadás az első olyan jelentős belföldi terrorcselekmény volt, amely az áramhálózat ellen irányult".
2014. febr. 06. - 17 ezer Aston Martint hívnak vissza.
                                                 11+11
                             http://i0.wp.com/vigilantcitizen.com/wp-content/uploads/2009/05/750px-astonmartinlogosvg.png
2014. febr. 06. - Rengeteg hóvirág nyílik Győrszentivánon az Űrhajós utcában.
A hóvirág a tél végének szimbóluma, de hol volt a tél?!
http://www.kisalfold.hu/tudosito/rengeteg_hovirag_nyilik_gyorszentivanon_-_foto/2368708/
2014. febr. 06. – Amerikában csak 2D-ben, 65 országban, köztük Magyarországon viszont 3D-ben is látható majd a NOÉ című film.
Kevin Costner, az eddigi leghíresebb Robin Hood azt üzeni, hogy a végén járunk ( SZOCSI ÉS RAGNARÖK ), a másik Robin Hood, Russel Crowe pedig bárkába száll.
2014. febr. 06. – ROBOTZSARU magyar premier (jan. 30-tól), olyan nevekkel, mint Samuel Jackson, Michael Keaton és Gary Oldman.
http://i2.wp.com/www.pacejmiller.com/wp-content/uploads/2014/02/RoboCop-signed-poster-competition.jpg?resize=616%2C464
A korábbi Robotzsaruról, Peter Wellerről (2013).
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/star_trek_-_vengeance_a_jupiternel.jpg?54223481
2014. febr. 06. – THE AFTER pilot részének bemutatója Chris Carter rendezésében.
A filmsorozat első része álomképekkel (látomás) indul, gyorsan pörgetve a képeket. Ha kockánként végiglépjük ezt az indítást, akkor láthatjuk a saját farkába harapó kígyót (Uroborosz) és a 888-at, melyeket a film zárásánál is bemutatnak a Baphometet megjelenítő pentagrammal, és az Alfa és Omega-val. A kezdésnél a képkockák közé idegent, vagyis szürkét ábrázoló két kép lett behelyezve, ráközelítve a sötét szemre, ahol a 888 jelent meg.
Érdekes, hogy a 888 éppen CHRIS Carter/CC/33-hoz lett behelyezve a film végén, hiszen annak jelentése IESOUS, vagyis Jézus. Kérdés, hogy itt ki kicsoda, vagyis Jesus Chris, vagy Jesus Christ, az  ugyanis nem mindegy. A film főszereplője, aki ezeket az álomképeket látta, a THE DAY TE SUN STOOD STILL (A nap, amikor a Nap megállt) képnél jelent meg, amelynél a 88. oldalra kellett lapoznia, miután a heroint (szlengje LÓ) említette.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/the_after_2014_kepek_1.jpg?38805014
Mielőtt elért volna az álmot/látomást látó a SUN képhez, elhaladt egy vörös lufis gyermek mellett, a lufit pedig ugyanő később az 1888-as épületnél látta, miután elhaladt a 425-ös járőrautó mellett.
Látható, hogy Chris Carter és csapata itt valamit közölni akar, magyarul a filmet az X-AKTÁK készítője nem véletlenül mutatta be.
A 888-as szám azon a személyen jelenik meg, aki a bűnök megfizetéséről, a jelenések könyvéről, stb-ről beszél. Ő volt az, aki azzal a személlyel jelent meg, aki a 911-es segélyhívó felhívására utasított a garázsban és ugyanott Jézus Krisztust mondott. Az első részből viszont nem derült ki, hogy miért született az összes főszereplő éppen március 07-én, amelyet egy 28-as szerdai napon mondtak. Szerda 28-a 2013-ban aug. 28-án volt, 2014-ben pedig május 28-án lesz.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/the_after_2014_kepek_2.jpg?33968051
2014. febr. 06. – John Woo a kínai Titanic-al, a THE CROSSING-al tér vissza.
John Woo FACE OFF (ÁL/ARC) filmjében Nicholas Cage (2014 LEFT BEHIND) Castor Troy, Pollux bátyja.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/alarc_templom_kepek.jpg?51529648http://cdn.wegotthiscovered.com/wp-content/uploads/The-Crossing-de-John-Woo-Titanic-made-in-China_portrait_w532.jpg
A FACE/OFF-ÁL/ARC filmben az X kereszteződéses ablakon Pollux zuhan át, amely a MARS és a FAL lebontása 4-ben szerepelt.
John Woo a kereszteződést/keresztbe helyezést bemutatta már a 2003-as PAYCHECK/A FELEJTÉS BÉRE filmben, melyben a VÉGÍTÉLET film rendezésével megbízott (aztán eltologatott) Ben Affleck került a célkeresztbe és Aaron Echart zuhant rá az X-re, amely a HUN APU és az IDŐK VÉGE 1-ben szerepelt. Aaron Eckhart 2014-ben az ÉN, FRANKENSTEIN-ben volt látható, amelyről bővebben a JELEK 2014 JAN-8-ban. Mind az ÁL/ARC, mind a FELEJTÉS BÉRE filmben negatív karakterek zuhantak a halál kapujába az X-en át, ugyanakkor mindkét film a jó és a rossz küzdelméről szólt. Fehér galambok itt is, ott is megjelentek.
2014. febr. 06. – Ferenc pápának, kinek elkészült a csokiszobra, a Harley Davidsonja és Harley-s bőrkabátja a piaci értékének többszöröséért (241500+57500 euro) eladásra került.
Ferenc pápa 2013. júni. 14-16-án találkozott a Harley Davidson motoros képviselőivel, a Harley Davidson cégtől pedig az ajándékot, vagy adományt júni. 12-én kapta, mely akkor a JELEK 2013 JÚNI-3-ban szerepelt.
              Ferenc, az Omega pápa szembesült a sötét másával.
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/02/06/article-2553134-1B3E4E2700000578-211_634x423.jpg
http://wac.450f.edgecastcdn.net/80450F/wibx950.com/files/2013/06/Pope-Francis-Harley-Davidsons-from-ANSA-English-630x426.jpg
                                  http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTeoTfmEemNRrR7qi7M2Tsl0r0QkBu59NrjEybGCyMdEY9wWxTDjpSqgSqTWA
 
2014. febr. 06-án Scott Wilson készítette az alábbi képet a floridai Key West-ben, melyen az Omega Nap jelenség látható a Mexikói-öbölben, melyen a lenyugvó Nap szinte beleolvad a tengerbe az 1967-es napfoltjával.
2014. febr. 06. - Az eddig elvégzett vizsgálatok hatástalannak bizonyultak, így továbbra sem tisztázott, mi okozta az Oscar-díjas színész, Philip Seymour Hoffman halálát.
Philip, kinek neve Lókedvelőt jelent, a Ló évében hunyt el, az év 33. napján hivatalosan heroin (szlengje horse/ló) túladagolásban.
Korábban Paul Thomas Anderson THE MASTER filmjében alakított egy a szabadkőműves és szcientológia atyja ihletésű karaktert, Paul Thomas Anderson másik BOOGIE NIGHTS című filmjében pedig szintén szerepelt, amely filmben a főszereplő Mark Wahlberg esetében jelent meg a 33-as, melyről a 17JC KI-LÉP-Ő 1-ben írtam.
Philip Seymour Hoffman esetében az okkult játékban az apokalipszis üzenete rejlik, Mark Wahlbeg pedig 2014 közepén a TRANSFORMERS: AGE OF EXTINCTION (Pusztulás, vagy kipusztulás kora) filmben főszereplőként jelenik meg.
Amit érdekesnek találtam, hogy Michael Bay és a Steven Spielberg klikk üstökösszerűen mutatta be a Transformerek Földre érkezését ( APOKALIPSZIS MOST? ), az új filmbe pedig ez a csapat szó szerint 
DINO/T-REX robot helyezett, körkaput áttörve, lerombolva. A film első premierjét a 2014 febr. 02-án lezajlott Super Bowl-ra időzítették, ahol a lovakat elverték a sólymok, amely napon persze a lovas Philip Seymour Hoffman, Mark Wahlberg korábbi filmes kollégája elhunyt.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/transformers_4_-_t-rex_kepek.jpg?27468289
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 8
Tegnapi: 214
Heti: 8
Havi: 3 050
Össz.: 674 746

Látogatottság növelés
Oldal: JELEK 2014 FEBR-02
HATODIK NAPON - © 2008 - 2019 - hatodiknapon.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »