HATODIK NAPON

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2013. dec. 14. – Irán megint majmot lőtt fel az űrbe.
                   http://2.bp.blogspot.com/-tu_j8PBcjX8/UrIzQaMkxzI/AAAAAAAAmNE/grZLOGk2EuQ/s320/18.png
Irán már az első majomfellövésnél is hatalmasat bukott, hogy az a majom, melyet fellövés után bemutattak, nem ugyanaz, melyet fellövés előtt is közszemlére tettek a médiában. Persze Irán ettől függetlenül ragaszkodik hozzá, hogy a majom fellövés sikeres volt, a két állat pedig egy és ugyanaz.
2013. dec. 14. - Leszállt a kínai Holdistennő-3 a Jáde nyúllal a Hold Szivárvány-öblébe. Utoljára 1976-ban, vagyis 37 éve szállt le szonda a Holdra, a szovjet Luna 24.
A Jáde nyúl bemutatója és egy robbanás (aszteroida, vagy nukleáris) a Föld bolygón.
Láthatóan a kiállításon úgy lett beállítva, hogy a rover a Hold porát tapossa, vagyis épp a Holdon jár.
http://kepfeltoltes.hu/131219/JADE_NY_L_BEMUTAT_JA__S_A_ROBBAN_S000_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Furcsa árnyékok és struktúrák a Holdon a Laplace A kráternél, ahol a Jáde nyúl landolt a kínaiak szerint.
http://www.chnqiang.com/uploadfile/article/uploadfile/201011/20101109085945618.jpg
Jáde nyúl és az árnyék anomáliák a Holdon.
Problémák adódnak a hivatalosan bemutatott felvétel megvilágításán, az ugyanis olyannak tűnik, mint ha a rover megvilágítása közelebb lenne, mint a Nap. Felmerül a felvételek egy részének stúdióban készítése és az egész roverezés, a Marson Jézus színeváltozása napján, 2012. aug. 06-án landolt Curiosity-hez hasonlóan, egy rituális blöffnek tűnik. A Curiosity hivatalos oldalán az amerikaiak is megbuktak photoshoppal és klónozással, ettől függetlenül mai napig megy a tudományos szórakoztatóprogram.
Hibát fedeztek fel a kínai holdjáró leszállásakor.
Az első kínai holdjáró, a Yutu (“Jáde nyúl”) december 14-én leszállt a Holdra, körülbelül 400 km-rel keletebbre a Sinus Iridum (Szivárvány-öböl) Mare Imbriumban, ahol a tervek szerint a leszállásnak meg kellett volna történnie. A hibát az amerikai Unmannedspaceflight.com fórumozói állapították meg a video alapján, amit a gép leszállásakor rögzítettek. A hibáról szóló információt hivatalosan nem erősítették meg.
Megbuktak a megvilágítással és a helyszín sem passzol, ettől függetlenül nagy tudományos sikerről számolnak be.
Ez az egész űrprogram az USA-an, Kínában és Iránban egy nagy színház.
2013. dec. 14. – Új 18 méteres kráter a Holdon a 2013. márc. 17-ei becsapódás után.
                 http://lroc.sese.asu.edu/news/uploads/March_17_Animation.serendipityThumb.gif
2013. dec. 14-én Elhunyt Peter O’Tolle.
Peter O’Tolle a CSILLAGPOR filmben Viharfok királyaként halálos ágyán rubin nyakláncát felhajítja az égbe, ami a távolban lezuhan egy csillag képében. A filmben Tristan keresi az égen a Hajnalcsillagot, de nem találja, miután megtalálta a lehulló csillagot a becsapódási kráterben, melyet Vikrória (névnapja dec. 23.) szívének elnyeréséért keres meg, de végül az igaz szerelemre lel, mellyel az égbe kel. Peter O’Tolle volt látható Szép Heléna mellett a TRÓJA-ban és láthattuk a VENUS-ban is.
A TRÓJA filmben Trója királyaként meghalt a végső csatában, Trója falovas leigázásakor.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/csillagpor_-_kiraly_halala_es_csillag_lezuhanasa.jpg?64805553
2013. dec. 14. – Az ISON üstökös törmelékei a Napnál dec. 12-13-án.
2013. dec. 15. – Mint ha Paul Walker meg sem halt volna, olyan lesz a HALÁLOS IRAM 7, ugyanis Paul öccse Cody fogja játszani a Paul karakterét, akit Paul-á varázsolnak a filmben.
2013. dec. 15. – Eltemették a Herkules utcában autóbalesetben “elhunyt” Paul Walker-t (hamvait). Halálakor 42 film volt bejegyezve az imdb-n.
Paul Walker egyik utolsó filmje, a VEHICLE 19/POKOLI FUTAM 
Johannesburgban játszódik, vagyis a Dél-Afrikai Köztársaság, a Szivárvány nemzet legnagyobb és legnépesebb városában, melynek másik neve eGoli, vagyis "az arany helye".
                              http://4.bp.blogspot.com/-8FAVpeoxlcc/Upx9OLAPDsI/AAAAAAABLSA/sErJ8dVBBb4/s1600/VEHICLE+19+00.jpg
2013. dec. 15. – Eltemették a Szivárvány nemzet atyját, a Dél-Afrikai Köztársaság első feketebőrű elnökét, Nelson Mandelát.
                                      LEGYŐZHETETLEN 42
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/mandela-freeman-obama-deep_impact000.jpg?90009936
Egy nappal temetése után, leleplezték Mandela 9 méter magas bronzszobrát Pretoriában december 16-án, a BATTLE OF BLOOD RIVER (Vér folyó csatája) napján.
                     http://www.delmagyar.hu/kepek/nelson_mandela_volt_del-afrikai_elnok_9_meter_magas_bronzszobra_retoriai_unio_epuleteknel/2900674.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-rKbyrF1zRgU/UqmqCe21J-I/AAAAAAAAAeo/RL5rKUJS09c/s1600/mandela_statues.jpg
Christianpost: Mandela temetésén a Xhosa törzs hagyományához hűen felajánlották a meghívottaknak is egy levágott ökör vérének ivását.
http://www.christianpost.com/news/guests-reportedly-offered-blood-in-ritual-at-mandela-funeral-icon-hailed-as-fountain-of-wisdom-pillar-of-strength-110877/
2013. dec. 15. - Megbénította Izraelt a szokatlan havazás.
http://darkroom.baltimoresun.com/wp-content/uploads/2013/12/AFP_Getty-525394454.jpg
2013. dec. 15. - Hét állat pusztult el az izraeli Jeruzsálem "bibliai" állatkertjében az évtizedek óta legzordabb téli időjárás következtében.
Az 1928-ban alapított jeruzsálemi állatkertben főleg olyan állatokat tartanak, amelyekről már a Biblia is említést tesz.
December 13-án kezdődött a tüzes, meleg éghajlatú táj és a jég harcának megnyilvánulása Egyiptomban is. A természet halálának jele, annak fehér hólepelbe öltözése jelent be a piramisoknál és természetesen a kapuőr Szfinx/Hun-nál is. Azt mondják 112 éve volt hasonló, bár ez az előveszek egy távoli időpontot, aminek szemtanúja nincs, jellemző mikor valami szokatlan történik az időjárásban. Ezalatt a Nap sem úgy működik, ahogy kalkulálták, de kapcsolat persze nincsen. Az északi féltekén ezalatt köd, köd, és köd, amely a tavalyi évhez képest korábban érkezett. Tavaly dec. 13-tól kaptunk szinte állandó ködöt, most ez megérkezett november végén, 1-2 nap tiszta égbolttal. Valami nagy változás történik az időjárással, amelyre A PIRAMISOK TITKAINAK LELEPLEZÉSE című dokumentum filmben felhívták a figyelmet.
http://strangesounds.org/wp-content/uploads/2013/12/f12kFNx.jpg
2013. dec. 15. – Ismét kitört az Etna, a kitörés erőssége növekszik. Az Etna mostani tevékenysége a legintenzívebbnek számít az elmúlt hónapokban, amelyet több kisebb kitörés előzött meg.
2013. dec. 15. – Oroszország elhelyezte rakétáit az EU határa mentén.
Oroszországban, ahol XVI. Benedek lemondásának bejelentése és tényleges, 17 nappal későbbi lemondása közt egy meteor (vagy más) zuhant alá az égből Cseljabinszknál (melyet valakik a levegőben szétszedtek), harckészültségbe helyezték a rakétakilövőket és szintén harckészültségbe helyezték a Konténer nevet viselő legújabb radarállomást Kovilkino városában (Oroszország európai része). A készülék lehetővé teszi, hogy az orosz légvédelmi erők a nyugati irányban bármely légi jármű mozgását nyomon követhessék és érzékeljék a háromezer kilométerről kilőtt rakétákat. Habár a jelenlegi helyzetet nézve ez nem túlzottan szokatlan, az időzítés mindenképpen az, hisz láthatóan a légkörben érkező objektumokra való felkészülés történik, legyen az erőfitogtatás, vagy más címszó alatt.
2013. dec. 16. - A 73 éves Vagyim Gorbenko 150 métert sétált az olimpiai lánggal, majd visszatért a váltótagok találkozóhelyére, ahol jelezte, hogy rosszul van, és elhunyt szívrohamban. A 65 ezer kilométeres váltó október hatodikán indult, s azóta több incidens is megzavarta az útját. A láng többször kialudt, novemberben pedig a staféta egyik tagjának meggyulladt a ruhája futás közben.
A főnix lángját, vagy épp tollát elvitték az Északi-sarkra, felvitték a jéghideg űrbe a Szojuz 38-asok, levitték a világ legmélyebb tavának sötét mélységébe, és nem utolsó sorban a fáklyavivő történelemben elsőször futott 101 éves a lánggal 2013. dec. 07-én. Talán nem véletlenül indult 237 napra az év 42. napjától ez a láng útjára.
2013. dec. 16. – Nagyon gyanús és érthetetlen, hogy a NASA miért kapcsolta le, állította meg a képet 1 órán keresztül az egyik napfigyelő szondán, mikor az ISON üstököst kapta volna lencsevégre. Miután
a Nap túloldalán ismét felbukkant, nyilvánvalóvá vált, hogy a túloldalon valami rendkívüli dolog történt. Miután az ISON felbukkant a túloldalon, a NASA és az ISON-t temető csillagászok nagyon meglepődtek, de arról nem beszéltek, hogy miután az feltűnt és fényesedett, valami, amelyről azt állítják, hogy nem egy száguldozó meteor, az ISON irányába haladt, aztán az ISON azután halványulni kezdett. Mivel az ISON a Föld bolygóra nézve komolyabb veszélyt nem jelentett a 0.429 CSE-s elhaladásával, többen felteszik a kérdést, hogy miért volt szükséges lelőni az üstököst, ha lelőtték azt a Napnál, amely így már a korábbi számításoktól eltérő irányba haladt, és széjjel is szóródott a törmeléke egy felhőt alkotva, a Föld felé tartó útján. Bár a csillagászok és a NASA szerint az üstökösből semmi nem maradt, ezt többen kétségbe vonják. Van aki már hetek-hónapok óta egy rendkívüli helyzetre való felkészülésről papol, de sok az elmélkedés az ügyben, ám annál több a sokak számára zavaró kérdés, melyre inkább hallgatással válaszolnak.
     http://www.niburu.co/images/2013/december/si.jpg
Az ISON felfedezése előtt 303 nappal megjelent mexikói ábra és a Cseljabinszk meteor szétszedése.
A mexikói ábra 777 napra jelent meg 2014. jan. 08-tól, amikor az ISON-nak el kellett volna érnie az égbolt tetőpontjára, a Polarishoz, a koronacsakra energetizátorához.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/cseljabinszk_ufo_es_a_2011_nov_23-ai_abra_mexikoban.jpg?77612369
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/ison_ustokos_-_stefania-istvan--gyongyver-bodog_napok_kep.jpg?88714060
Hogy a szétlövés mögött a Föld beszórása, vagy az üzenet célba érésének megakadályozása állt e, az hamarosan kiderül. Remélhetőleg elkerül minket, mindenesetre a NOÉ film előzetesétől és hirtelen felfénylésétől 42 napra érte volna el földközelségét az ISON.
2013. dec. 16. - Hat hüllő, közöttük egy ritkaságnak számító komodói sárkány pusztult el hétfőn abban a tűzben, amely a texasi San Antonio állatkertjének hüllőházában pusztított
http://index.hu/kulfold/2013/12/16/tuzben_pusztult_el_egy_nosteny_sarkany/
2013. dec. 17. – Felkerült az első hivatalos posztere a MAJMOK BOLYGÓLYA: FORRADALOM-nak, amelyen vörös csík jelenik meg a homlokon, mint a GODZILLA filmnél.
                                     DAWN = HAJNAL
http://1.bp.blogspot.com/-W8Q373Fj0qU/UqdjIjPDZlI/AAAAAAAAarA/VoEwLyOxQLI/s1600/Godzilla+2014-3.pnghttp://lh3.ggpht.com/-QWO3dkJzr4Y/UrBZhWOB2DI/AAAAAAAAGZ8/Y78-aHMRYlo/s1600/hr_Dawn_of_the_Planet_of_the_Apes_7.jpeg
2013. nov-dec.  Miért nem tűnik el, miért nem hal meg a Nagy Vörös Folt a Jupiteren?
Újabb magyarázat, de a 19.5°-os rejtély máig megoldatlan.
http://dailybeautyandfashion.com/wp-content/uploads/2013/11/Jupiter_MassEffect2.pnghttp://3.bp.blogspot.com/_MryQii-dvu8/SiPOl7V2xgI/AAAAAAAAI-4/r0N2zs0fY0E/s400/jupiter_grs_001_falsecolor.jpg
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/chaning_tatum_-_jc_ebredese.jpg?59666104
2013. dec. 17. – Szent Péter (Jupiter/JÓ-PI-TÉR) trónján ülő Ferenc pápa 77. születésnapja.
                                         77=OZ/PAN/NAPhttp://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/james_franco_sarga_utja.jpg?35254038
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 8
Tegnapi: 214
Heti: 8
Havi: 3 050
Össz.: 674 746

Látogatottság növelés
Oldal: JELEK 2013 DEC-5
HATODIK NAPON - © 2008 - 2019 - hatodiknapon.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »