HATODIK NAPON

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Ez a cikk 2013. júli. 08-án íródott, mikor a doodle a rooswelli UFO szerencsétlenség 66. évfordulójáról emlékezett meg egy játékkal, amelyben a kis idegennek, hogy fénysebességre kapcsolva hazatérjen, meg kell másznia egy 7 fokos létrát. Azért, hogy a fehér lovat rejtő pajtának felső szintjéről azt a valamit begyűjtse. Tulajdonképpen az űrhajó darabjait kell összegyűjteni, így lovas hám nem lehet, viszont formára a Lant csillagkép szimbólumával egyezik meg, melyről a Majom-Oroszlán-Lamat-ban írtam. Ha a Lantot helyezte oda a rejtvényt küldő, akkor a Hermész kapcsolat miatt nyilvánvaló a 7 csakra üzenete, mint fénysebességre, vagy fénynél is sebesebbre kapcsolás.
         http://www.google.hu/logos/doodles/2013/roswells_66th_anniversary_-1984005-hp.jpg
   http://img.gawkerassets.com/img/18t8gyhr7ajy8png/ku-xlarge.png
Már több cikkben is bemutattam, hogy az 1947-es roswelli esemény nem baleset, hanem tervezett lezuhanás volt a 33. foknál. A Föld rácshálóján a roswellihez hasonló koordinátával csak a Hermon-hegye jöhet szóba, melyről és a 66-os szám érdekességéről ebben az esetben Az ajtón kopogtat 1 és a Leállt az óra, üzenetet kaptál cikkekben bővebben. Roswell végidős üzenete részben egy antikrisztusi emelkedésről szólt és a megtisztulásról, ezáltal a vér transzformációjáról, az egyén fényesedéséről, megjelölve a 2012-es év végét.
Azóta 2013 elején nagyvonalakban annyi történt, hogy pl. Sopron belvárosában 420 ft. lett egy óra parkolás, 270 ft-os emeléssel 6660 ft-ban jelölték meg a már csak adónak számító ESZJ-t, stb., melyekről a 42 HÓNAP A KÜSZÖBÖN-ben és több más cikkben is írtam.
Hollywoodban a PAUL/PÁL nevű kis szürke zuhant le 1947 júliusában Moorcroft-ban (Wyoming), akit Sigourney Weaver, az ALIEN filmek főszereplője tartott fogságban.
Paul szerepét Seth Rogen alakította, aki 2013. júniusában az ITT A VÉGE filmmel mutatkozott be. A Paul nevű idegennel összebarátkozó és azt segítő szerepében pedig Nick Frost és Simon Pegg (42 a fejen) volt látható, akik 2013. júliusában mutatják be A VILÁG VÉGE filmet, mikor a csigabigás TURBO is bemutatásra kerül. Simon Pegg A VILÁG VÉGE filmjében viszont a 42-es GALAXIS ÚTIKALAUZ STOPPOSOKNAK Arthurja is megjelenik, mely az EXPRESSZ A VÉG FELÉ/1-ben szerepelt.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/the_worlds_end_-_paul_-_this_is_the_end.jpg?22894156
Paul egy retriever kutya után lett elnevezve, akire az idegen rázuhant.
Simon Pegg és Nick Frost, a PAUL poszterén szereplő két jómadár alakította Steven Spielberg TIN TIN KALANDJAI: EGYSZARVÚ TITKA animációs filmben az ikreket, Thompsont és Thomsont, az egyszarvú pedig éppen egy retriever mellett jelenik meg Spielberg ET A FÖLDÖNKÍVÜLI filmjében ( 666 - 2012-ig és a 3. szemig 7 ), de retriever volt látható Spielberg Szíriusz szimbolikás POLTERGEIST-jében is a lépcsőn fel-le szaladgálva, mely a 42-ES HEGYJÁTÉK 1-ben szerepelt.
Aranyszőrű kutyacsillagok a filmek világában, vagyis DOGSTAR/SZÍRIUSZ aranykapuval párosítva.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/poltergeist_es_et_-_kutya_a_feljaron.jpg?57143230
Az ET-ben az egyszarvú jeleneténél Elliott és Michael élőhalottaknak vannak beöltözve, ET pedig szellemnek. ET a filmben meghal, égi társai érkezésekor pedig feltámad. Az Unikornis holdszimbólum, ahogyan ET a filmben is holdi ember, mindamellett az Unikornis a tisztasággal, szűziességgel, Szűz Máriával van párosítva a kereszténységben, ugyanis a hagyomány szerint, hogy megszelidítsék, az egyszarvú elé egy szűzleányt ültetnek, akinek ölébe hajtja fejét.
Az Unikornisos jelenetnél mikor ET, Elliott és Michael elhagyja a házat, szembejön Yoda, akire azt mondja ET, hogy HAZA, mint a szivárványos reluxánál. Yodát Frank OZ alakította, kiről a MÁJUS 25 PARADICSOMI ÜZENETE cikkben írtam.
Aki a kezében tartja az egyszarvút az Michael (Mihály a Paradicsom őrzője), a film 7. fejezetének 33. percében pedig Mihálynál a lila és a 17-es jelenik meg (Szíriusz és halászat szám).
ET és Drew Barrymore a BAT-nál mond B-t, a BAT pedig az égi, vagy Tejút ember szimbolikája.
Spielberg attól függetlenül, hogy telerakta a 20. évfordulós DVD-t extrákkal, a film kimaradt, vagy kivágott alternatív jelenetét csak a 30. évfordulós Blue-ray lemezre rakta fel.
        http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/et_es_a_bat_17-7-33.jpg?45457249
Az ET A FÖLDÖNKÍVÜLI írója Melissa Mathison, aki az APOKALIPSZIS MOST-ban is közreműködött. Melissa 2000-ig volt Harrison Ford felesége (hivatalosan 2004), Ford pedig szintén megjelent az APOKALIPSZIS MOST-ban és most már tudjuk, hogy az ET-ben is.
Az 1942-es születésű Harrison Ford 2013-ban a 42 és a VÉGJÁTÉK filmekben látható, születésnapját pedig július 13-án ünnepli, amikor az angol királyi házban Vilmos és Katalin gyermekének születése van betervezve. Ha az időpont helytállónak bizonyul, akkor a hercegi utód éppen a Koronázási Fesztivál idején jön majd a világra. Vilmos nagymamáját, II. Erzsébet királynőt 1953-ban koronázták meg, a 60. évfordulót július 11. és 14. között négynapos rendezvénysorozattal ünnepli Nagy-Britannia népe.
Az ITT A VÉGE filmben Seth Rogen elmegy James Franco házibulijára és voltaképp ott is játszódik az egész film Franco lakásában.
James Franco a 2012-2013-ban bemutatott SPRING BREAKERS/CSAJOK SZABADON filmben alakította ALIEN/IDEGEN-t, melyben a lelkipásztor szerepét a volt pankrátor Jeff Jarrett kapta, aki 1993-ban EVIL EYE szerepben volt látható a GYEREKNEPPER filmben. Nos Jeff Jarrett azt mondja a filmben kereszttel a hátán és mellkasán, hogy: “Érzem a Mindenható Jézust ebben a szobában. Felemelkedtél Krisztushoz? Dicséret Istennek! Ámen!”
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/spring_breakers_kepek_2.jpg?51257209
Hogy James Franco egy a csillagokból érkező földönkívüliként mutatta be magát, annak annyiban van jelentősége, hogy 2013. február-márciusi premierrel ő alakította Ózt, az ÓZ A HATALMAS filmben, mely filmről az ÓZ A SÁRGA ÚTON-3-ban írtam.
A SPRING BREAKERS-ről sok jót nem mondhatok, hisz telítve van paráznasággal, drogozással, gyilkolással, stb. Láthatóan ezek az ördögi lelkek egyfajta próbára tevő karaktert mutatnak be a világ romlottságával szimbolikákba és komédiába öltöztetve, amely természetesen nem csak a filmek terén folyik. Mindenesetre a SPRING BREAKERS-ben attól függetlenül, hogy nem szüzek, hanem velejéig romlott leányzók, a harmadik szem homloki pontjára az egyszarvút helyezték.
Óz tulajdonképpen egy másik világból érkezett Óz városába, ahol szintén átesett egy próbatételen.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/spring_breakers_kepek_1.jpg?15437476
Oz, vagy Ozirisz tulajdonképpen a csillagokból érkezett a Földre az egyiptomi hieroglifák szerint, így James Franco a SPRING BREAKS-ben nem arra utal, hogy ő maga egy földönkívüli, hanem az Oz/Ozirisz karakterére. James Franco és Seth Rogen, vagyis a két földönkívüli karakteres személy közös filmjében, az ITT A VÉGE-ben Craig Robinson, a HOT TUBE TIME MACHINE filmben a 420-as szobába belépő is szerepet kapott. Tulajdonképpen az ITT A VÉGE filmben Robinson vállán a törölköző rendre megjelenik, mely a MARATON ÉLETRE-HALÁLRA 1-ben is szerepelt.
       http://2.bp.blogspot.com/-PSHriG_qUx8/Ta8A92hZttI/AAAAAAAANRM/suZnoKP3EKA/s400/Screen%2Bshot%2B2011-04-20%2Bat%2B10.47.43%2BAM.png
Craig Robinson a RAPTURE PALOOZA filmben, melyet az ITT A VÉGE előtt egy héttel adtak ki, az Antikrisztus szerepében látható, akinek halálával indul és zárul a film, de lelövik benne a fehér lovon érkező Jézus Krisztust is, melyről a ZSIRÁF, JÉZUS KRISZTUS, SZÍRIUSZ MEG A VÉGE és a JELEK 2013 JÚNI-2-ben bővebben.
Az ITT A VÉGE-ben láthatunk egy pólót, amelyen a zombi és a cápa párharca látható, vagyis a feltámadás és a halál szimbolikája. Érdekes, hogy pl. az ET-ben a cápa és az élőhalott szintén megjelenik Elliottnál, de Spielberg készítette a CÁPA filmet is, a SUPER 8 filmjében pedig éppen egy zombis filmet forgatnak a gyerekek, mikor a hazatérni akaró idegent szállító vonat kisiklik.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/itt_a_vege_kepek_1.jpg?75365815
James Franco és Seth Rogen másik filmjében is megjelenik a cápa, ám ott James Francon látható, szájában egy cicával, a kapu őrével. Érdekes volt, hogy James Franco az ITT A VÉGE-ben is magára öltötte ezt a ruhadarabot.
ananász expresshttp://1.bp.blogspot.com/-IDFaxEUqJLw/TWGtqBb5GzI/AAAAAAAAK7g/Eumo0pXpJkY/s400/francat.png
Az ITT A VÉGE-ben Jay Baruchel az, aki mint Isten prófétája jelenik meg. Ő az, aki a filmben Krisztus erejével próbálja meg kiűzni a gonoszt Jonah Hill-ből (DOMB JÓNÁS).
Jay Baruchel volt az ÍGY NEVELD A SÁRKÁNYODAT animációs filmben a sárkánnyal (Fogatlan) égbe/fénybe emelkedő ( 7 FEJŰ SÁRKÁNY ÉS A 144/2 ), a VARÁZSLÓTANONC-ban pedig a sassal égbe emelkedő ( Kezdet és vég kapujában 2 ).
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/jay_baruchel_es_craig_robinson_-_itt_a_vege.jpg?96684969
James Franco nem ment a mennybe, mert elragadtatásnál túlzottan elragadtata magát és beintett a földön maradt gonosz lelkeknek.
Az ÍGY NEVELD A SÁRKÁNYODAT-nál Jay karakterének, aki a sárkánnyal (szimbolikus kundalíni erő) elsőként kapcsolatba lépett, a fejtetőjén jelenik meg a tűz, a THIS IS THE END forgatásának felvételén pedig látható, hogy az elragadtatás jelenetnél a KORONA és a 99 elé állították be, és nem utolsó sorban lila felsőt visel.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/jay_baruchel_es_a_korona.jpg?99721759
Craig Robinson volt az, aki az ANANÁSZ EXPRESS-ben James Franconak azt mondta, hogy 17 perc múlva meghal ( EXPRESSZ A VÉG FELÉ/1 ). Ott a gonosz Craig halt meg, az ITT A VÉGE filmben pedig miután a RAPTURE PALOOZA-ban az ördögi személyisége is meghalt, az égbe emelkedett barátait megmenteni szándékozó áldozatával.
Craig Robinsonon a forgatás alatt egy a pápán, a templomosoknál, Ninurtánál, stb-nél is látható kereszt függött, korábban pedig a Föld bolygóról szökött meg Doc szerepében.http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/craig_robinson_es_a_templomos_kereszt.jpg?78413949
Láthatóan ezek az ITT A VÉGE srácok több filmet építenek egymásra, vagyis amit összeeszkábálnak karrierjük során, abból egy aprócska kirakós kerekedik, mint több hollywoodi játékosnál is. 2012 végére is terveztek dolgokat, de magasabb szinten úgy gondolták nem jött még el az idő, és beavatkoztak a Nap működésébe. Hogy mit hoz a jövő? Voltaképp le van írva, hogy senki sem ismeri a totális végidőt, de ettől függetlenül vannak akik úgy gondolják, hogy minden az ő kezükben van, az őáltaluk végrehajtandó terv alapján zajlanak a dolgok.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 6
Tegnapi: 214
Heti: 6
Havi: 3 048
Össz.: 674 744

Látogatottság növelés
Oldal: PAUL ÉS A VÉGE
HATODIK NAPON - © 2008 - 2019 - hatodiknapon.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »