HATODIK NAPON

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Az előző NAP ÉS AZ ÉDEN KAPUJA/1-ben, a cikk elején bemutattam, hogy Mark Wahlberg és Shia LaBeouf egyaránt a NAP-nál jelenik meg a PAIN AND GAIN és a THE COMPANY YOU KEEP filmekben.
Mark Wahlberg nem csak a Nap mellé lett helyezve, hanem a Solaris is a kezébe került a filmben.
MARKot a SOLARIS film főszereplőjével, George Clooney-val a THREE KINGS és a THE PERFECT STORM filmekben láthattunk együtt.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/pain_and_gain_es_a_napvihar.jpg?48128154
A THREE KINGS/SIVATAGI CÁPÁK filmről A HÁROM KIRÁLY KÓDJA-ban.
Ami a SOLARIS-ban érdekes volt, hogy George Clooney kijelenti benne, hogy Isten szerinte nem létezik, a filmben történtek miatt pedig hitetlen módjára “összezavarodik”.
A Solaris egy csillag, amely létrehozza, megteremti azt a személyt, akiről az adott egyén álmodik. A filmben Jeremy Davies jelenti ki, a HAJNALI MENTŐAKCIÓ egyik szereplője, hogy a Solaris magához vonz mindent, tömege/gravitációja növekszik.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/solaris_kepek_1.jpg?52106661
A SOLARIS egyfajta feltámadást mutat be, George Clooney pedig nem menekül el az Athénával, hanem marad az űrállomáson, amely a csillagba merül. Ekkor derül ki, hogy Clooney egyfajta paradicsomi állapotba került, ahol a kézen ejtett seb is egyből begyógyul, mint a feltámadott teremtménynél is, aki Clooney/CHRIS szerelme.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/solaris_kepek_2.jpg?18582489
A SOLARIS után idén George Clooney ismét űrhajós szerepben mutatkozik be, a GRAVITY/GRAVITÁCIÓ című filmben, ahogyan a SOLARIS-ban is arról esett szó.
A 2012-ről 2013-ra csúsztatott filmről az EXPRESSZ A VÉG FELÉ/2-ben írtam korábban.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/solaris_-_gravity.jpg?45352186
A SOLARIS-ban szereplő Jeremy Davies látható a HAJNALI MENTŐAKCIÓ filmben, mint írtam. A filmben az 1999-ben Jézus Krisztust eljátszó Christian Bale volt az, aki bekerült a fogolytáborba, és segített a foglyoknak megszökni. A film poszterén pedig látható a Nap kapcsolat, melyet a FELEMELKEDÉS KRISZTUSSAL/1-ben is említettem Christian Bale játékában.
A HAJNALI MENTŐAKCIÓ-ban Christian egy 37543-as számú géppel zuhan le. A 37-es számot a gép farok része elválasztja a sorozatból, ahogyan a többi gépen is a 37-es jelenik meg és a többi szám változik. A 37-ről a 37x64 és a Feltámadás-ban, az 543 jelentése pedig VAGYOK, AKI VAGYOK, melyről már többször írtam. Az 543-as szám szerepelt a PASSIO filmben Jézus Krisztust eljátszó Jim Caviezel/JC-nél is három csíkkal a fejen a DÉJA VU filmben, melyről a KRISZTUS TUDAT ÉS A SZIVÁRVÁNYHÍD 4-ben írtam.
Christiant a 2209-es helikopter menti ki a dzsungelből, amelyen a GREEN/ZÖLD nevű személlyel is kapcsolatba kerül.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/hajnali_mentoakcio_kepek_1.jpg?49692015
Christian Bale fején a helikopteren három csík látható, amely a kórházas jelenetnél már annyiban módosult, hogy a szem fölötti csíkot hosszabbra húzták a korábbi jelenetnél, így már jobban kivehető.
Nos a három csík a spiritualitással, harmadik szemmel kapcsolatos, ahogyan Christian a helikopterre is felviszi a kígyót, melybe a dzsungelben beleharap. A kígyót GREEN rémülten fedezi fel a helikopteren, aztán átkarolja Christiant.
Mint írtam, a helikopter száma, mellyel Christiant kihalászták, 2209, melynek jelentése JÉZUS KRISZTUS AZ IGAZSÁG, ahogyan a megmentett is Jézus Krisztus volt 1999-ben.
Christian második mentési/szöktetési akciójánál a helikopterre egy 8-as is rákerült, mintegy újjászületési kapuként. Ez az első alkalommal nem látszott. Christian Bale kimászik az ételhordó kocsiból, a szimbolikus fehér dobozból/koporsóból, aztán az égbe emelkedik a 2209-el. Az ókeresztény tanítások szerint Krisztus a nyolcadik napon támadt fel, így az újjászületés jelképévé vált a szám. Persze itt nem a három nap értendő, hanem a vasárnap, mint nyolcadik nap.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/hajnali_mentoakcio_kepek_2.jpg?24581252
Mivel Krisztus karakteres személyről van szó, a nyolcasról bővebben:
1166 "Az Egyház a húsvéti misztériumot a Krisztus föltámadása napjából eredő apostoli hagyományra támaszkodva, a nyolcadik napon ünnepli, melyet méltán neveznek Úr napjának, dies dominicának." [Vö. II. Vatikáni Zsinat: Sacrosanctum concilium, 106.] Krisztus föltámadásának a napja egyszerre "a hét első napja", a teremtés első napjának emlékezete és a "nyolcadik nap" is, melyen Krisztus a maga nagy szombati "nyugalma" után megkezdi azt a Napot",melyet az Úr alkotott" (Zsolt 118,24), a napot, az "alkony nélküli napot". [Vö. húsvéti matutinum a bizánci szertartásban, 9. Óda] Középpontjában az "úr vacsorája" áll, mert abban találkozik a hívők egész közössége a föltámadott Krisztussal, aki meghívja őket ünnepi lakomájára: [Vö. Jn 21,12; Lk 24,30.]
"Az Úr napja, a föltámadás napja, a keresztények napja, a mi napunk. Az Úr napjának nevezzük, mert az úr győztesként ezen a napon ment föl az Atyához. Ha a pogányok e napot a Nap napjának nevezik, mi is szívesen annak valljuk, mert ma támadt a világ Világossága, ma kelt föl az igazságosság Napja, melynek sugarai az üdvösséget hozzák." [Szent Jeromos: In die Dominica Paschae homilia: CCL 78, 550
2174 Jézus "a szombatok első napján" (Mk 16,2) [Vö. Mt 28,1; Lk 24,1; Jn 20,1.] támadt föl a halottak közül. Mint "első nap", Krisztus föltámadásának napja emlékeztet az első teremtésre. Mint "nyolcadik nap", mely a szombatot követi, [Vö. Mk 16,1; Mt 28,1.] a Krisztus föltámadásával elindított új teremtést jelzi. A keresztények számára a legelső nap lett, az első ünnep, az Úr napja (hé kyriaké hémera, dies dominica), a latin nyelvekben dominica, vasárnap:
"A Nap napján tartjuk mindannyian összejöveteleinket, mert ez az első nap, melyben Isten a sötétség és az anyag megváltoztatásával alkotta a világot; és Jézus Krisztus, a mi Megváltónk ezen a napon támadt föl a halottak közül." [Szent Jusztinosz: Apologiae 1, 67]
A HAJNALI MENTŐAKCIÓ 1965-ben indul, és a 47-48-as területnél zuhan le Christian a gépével, a 121/90-nél. Hogy a gépére szándékosan helyeztek e vihart ábrázoló képet, arról no comment.
121 jelentése JÉZUS A MESSIÁS. Hogy az 1965+48, az 2013, és, hogy Christian Bale, Christopher Nolan és mások is egyfajta feltámadást mutatnak be a jelen időszakra, arról ismét no comment.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/hajnali_mentoakcio_kepek_3.jpg?32816200
             Folytatás a FELEMELKEDÉS KRISZTUSSAL/2-ben.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 136
Tegnapi: 118
Heti: 367
Havi: 2 107
Össz.: 668 371

Látogatottság növelés
Oldal: NAP ÉS AZ ÉDEN KAPUJA/2
HATODIK NAPON - © 2008 - 2018 - hatodiknapon.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »