HATODIK NAPON

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

 
2013. dec. 10-én a Bilbo nevű HOBBIT megérkezik a Sárkányhoz, Smaughoz, aki a kincset őrzi a mélyben.
Bilbo szerepében Martin Freeman, aki korábban a GALAXIS ÚTIKALAUZ STOPPOSOKNAK filmben kelt útra, miután a Föld elpusztult és ahol ismertették vele, hogy 42.
Martin Freeman 2013-ban Kincstárnok névvel bemutatott egy Világ végét a 12-es aranyút végén, a THE WORLD’S END filmben 109 percben (Meru-hegy), rögtön utána pedig láthattuk, ahogy Bernard az elf szerepében ugrál az időben újra és újra a SAVING SANTA/MIKULÁS MENTŐAKCIÓ című animációs filmben, amely az északi póluson játszódott.
Az animációs filmet Magyarországon az ISON üstökös napközelségekor, nov. 28-án mutatták be, melynek tervezett 0.42-es földközelsége 109 napra esik Freeman 42. születésnapjától.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/hobbit_es_mikulas_mentoakcio_kepek.jpg?86944984
Bernard, vagyis Martin Freeman ahogyan az északi póluson szaladgál, bemutatja a 7-es vörös kocsit és a 42-est. Vagyis Freeman/Szabadember üzenete a korona megszerzése, ugyanis a koronacsakra a hetedik, a Sarkcsillag pedig, melyet a Sárkány csillagkép ölel körbe a Nap útjáról az ég tetőpontjára érve, a koronacsakra energetizátora, a helyé, ahol Ilona vár a várban, a helyé, ahol ihatsz az élet, vagy halál vizéből a szer-elme függvényében.
42 napra az ISON földközelségétől (mikor hirtelen felfénylett) mutatták be Magyarországon a JUSTIN A HŐS LOVAG című animációs filmet Antonio Banderas (SHREK-ben a macska) műhelyéből.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/justin_a_hos_lovag_poszter_es_az_ustokosok.jpg?73063619
A magyar premiernél járt a felfedezésekor 14.4-s magnitúdójú Lovejoy R1 is a Kis és Nagy-Oroszlán között, vagyis az Oroszlán fejtetőjénél/koronájánál, útban a Herkules csillagkép felé.
Antonio Banderas a Magyarországon tevékenykedő Andy Vajna barátja, kinek 2013-ban Banderas házában tartották a menyegzőjét. Andy Vajna részt vett a 72 millió dolláros költségvetésű Magyarországon készített HELLBOY 2-ben is, amelyben a 777-es korona megszerzése szerepelt.
A JUSTIN A HŐS LOVAG-ban ez a mondhatni zsidó kapcsolatos és identitású brigád bemutatta Heraclio-t (Mark Strong alakította), mint az apokalipszist hozó, gonosz sereget vezető és rossz útra térő gyilkos lovagot, aki a korona megszerzésére vágyik, és akit aztán a kisgyermek Justin legyőz a csatában.
Heraclio az Héraklész, aki Gilgames, azaz Nimród, vagy éppen Herkules, ahogyan a magyar szinkronban is nevezik. Magyarul ebben a gyermekeknek készített agymosó mesében a gonoszt, kit le kell győzni, és seregével apokalipszist hoz, a magyarok ősapja jeleníti meg. Ezért is lényeges, hogy az Ikreknél (Castor és Pollux, Hunor és Magor) a Nap útjára belépő ISON üstökös felfénylett a magyar premier napján, hiszen a pályája egybeesik a Herkules csillagképpel is, a kisfilmben pedig éppen egy elnyúló csillag, vagy üstökös a lovagok jelképe, amely a hős lovagok termében a Világfa törzsére is rákerült, amely teremből Herkules (Naphérosz) el lett távolítva. 2013. decemberben a Lovejoy is a Herkulesben jár.
Aki az apokalipszist említi, volt a film egyetlen harmadik szemes személye, akinek természetét mondhatni a totális idiótaság járta át, méghozzá koronacsakrás színű öltözetben, a sötét fény hírnökeként, kos koponyával a fején. Ezt a kos-koponyás kalapban megjelenő három szemes személyt, vagyis Melquiades-t a premierkor 42 éves David Walliams alakította.
A Kos csillagkép sumér neve, a “hun ember háza”.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/justin_a_hos_lovag_kepek.jpg?83594353
Az animációs film egyik szereplője a Justin által is meglovagolt krokodil, amely jámbor és szelíd, míg Herkules/Héraklész gonosz és sötét lelkületű, kinek serege (Herkules szerint) nyomorultakból álló csürhe, akik egymást gyepálják, olyanok mint a lelencek, némelyikük pedig lusta disznó, az aranykincsre pedig egyből kiesik a szemük. Ha pedig nincs több arany, akkor Herkules elveszi mástól, mutatja be a mese.
Herkules jeleníti meg ebben a gyalázkodó mesében a hatalomra éhes száműzött lovagot, aki a jelenlegi hatalommal kíván szembeszállni. Érdekes volt, hogy a mesét épp azzal kezdték, hogy a megdöntendő diktatórikus hatalmi rendszer ellen lázad a nép, a kis hősnek bemutatott Justin pedig éppen eme rendszer szolgálatába áll, míg Herkules (Naphérosz/Naphős volt) pont negatívan lett bemutatva, had tanulják a gyermekek, hogy ősapánkra hogyan is kell tekinteni.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/justin_a_hos_lovag_-_herkules_serege_kepek.jpg?26341589
Hogy a hatalmas Herkules mögött Nimród áll, az nyilvánvaló, hiszen a királyság, melynek trónjára tör Gabilónia magyar szinkronban, ami egy betű átírással Babilónia.
Babilónia szellemi központja, városa volt a Nimród által alapított és épített Babilon, ahol Bábel tornya is állt.
Herkules legfőbb szövetségese, cinkosa a mesében Sota, aki úgy megy és beszél, mint aki kissé melegebb a kelleténél, ami egy újabb szög a zsákba, hiszen Rupert Everett alakította, aki már 1989-ben nyíltan felvállalta, hogy homoszexuális és többször is alakított melegebb szerepeket.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/justin_a_hos_lovag_-_gabilonia_es_herkules_kepek.jpg?39783691
Nos láthatóan egy gyönyörű mesét készítettek gyermekeknek, akiknek az elméjével egy-egy ilyen remekművel jócskán el lehet játszadozni, bele lehet verni, hogy ki a jó és ki a rossz. Anyuka és apuka pedig viszi a csemetéket moziba, had lássanak és tanuljanak egy kis kultúrát.
Hogy ilyen remekművet kiadtak, az amiatt is fordulhat elő, mert valamitől tartanak, hisz láthatóan mosni akarják az agyakat.
Paul Walker is hasonló cipőben jár, hiszen Magyarországon láthatóan terjed annak az ismeretnek a megszerzése, hogy Jézus Krisztus nem volt eme magyarral szemben gyalázkodó nép vérségi leszármazottja, ennek ellenére tucatszámra öntik magukból a könyveket és cikkeket, hogy Jézus márpedig zsidó származású volt, pedig köztudott, hogy Mária nem volt az.
Természetesen nem ott van a lényeg, hogy Jézus milyen származású, ha már oly sokan szeretik ezt hangoztatni, de Jézus Krisztus az Igazság, származását pedig nem lehet hazugságba önteni. Mindent az alapoknál kell kezdeni, ha az alap is hazugságra épül, akkor ott már baj van. Öntsünk tiszta vizet a pohárba.
Paul Walker drogos szerepben, az egyik utolsó, PAWN SHOP CHRONICLES című filmjében hangoztatta Jézus zsidó származását, ugyanakkor november 30-án, ahogyan a JUSTIN A HŐS LOVAG-ban megölték Herkulest, ő is a Herkules utcában mutatott be, vagy mutattak be vele halált, kapcsolatba kerülve a Magyarországon 2013-ban HERKULES filmet forgató Dwayne Rock Johnsonnal és Bret Rattnerrel.
A koronát bemutató SAVING SANTA is aranyos kis mese, de a karácsony szelleme nem a Télapóról szól, hanem Jézus Krisztus-ról és a szeretetről. Martin Freeman is mutat rendszeresen érdekes dolgokat, mindenesetre a Jézus vonal szerepeiben túlzottan nagyon nem szerepel, pedig eredeti neve is Martin John C. Freeman, vagyis ő is egy JC-s személy, aki 2013. szept. 08-án lépett 42. évébe.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/42_es_a_feltamadas_freemannal_es_harrisonnal.jpg?65505134
Martin Freeman-nél a 2009-es NATIVITY!/KARÁCSONY MISZTÉRIUMA filmben szerepelt eddig Jézus Krisztus, legalábbis, ahogy emlékszem. Ott Jézus visszatéréséről énekelt, most pedig éppen 42 és a koronánál jár, melyet azok kapnak, akik mindvégig hűek maradnak.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/bill_nighy_es_martin_freeman_kepek.jpg?97208404
http://newheavenonearth.files.wordpress.com/2012/12/marta-l-wbs-cz.jpg?w=640
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 31
Tegnapi: 214
Heti: 31
Havi: 3 073
Össz.: 674 769

Látogatottság növelés
Oldal: KAPUN ÁT JC-VEL-4
HATODIK NAPON - © 2008 - 2019 - hatodiknapon.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »