HATODIK NAPON

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

D-vitamin hiány napozás ellenére.
Sok esetben a napsugárzás azért nem elegendő, mert ruhában tartózkodunk a szabadban, vagy mert napolajat használunk a strandon, amely nem engedi a bőrünkbe a D3-vitaminképződéshez szükséges UV-fényt"- mondta Ősapay professzor.
Vagy mert beszórják az eget chemtrails gépekkel, melyek sugárzást is elnyelő anyagokat, alumíniumot, báriumot, stb-t szórnak a lakosság tudta nélkül, amelyeket aztán a mit sem sejtő lakosság belélegez, irritálva a nyálkahártyát, különféle betegségeket kiváltva, nem utolsó sorban pedig az agyban koncentrálódva, annak működését blokkolva, mint a túlzott fluorbevitel esetében, melyet fogkrémbe, vízbe, stb-be raknak.
Mit is szajkóznak állandóan a meteorológusok a médiában a Nap gyermekeinek? Ne menj a Nap fényére délelőtt 11-től délután 3-ig, mert veszélyes a sugárzási szint.
Személy szerint én nem használok semmilyen napfénytől megvédő kenceficét, sőt azon a véleményen vagyok, hogy had áramoljon a testem pólusaiba minél több fény, de a szájon át bevitt étel is inkább fény (teljes gabonafélék, hüvelyesek, dió, napraforgó, zöldség, gyümölcs, stb.) mint a halál által átölelt hús legyen. Bár ezidáig személyesen nem írtam, de nem eszek húst, nem eszek tojást, nem eszek halat, mégsem vagyok D-vitamin hiányos, attól függetlenül, hogy számos félelemkeltő rémtörténetet olvastam, amiknek ki tudja kik a szerzőik és mi a céljuk a félelmkeltéssel. Talán a háttérben a tejből, tojásból, húsból anyagilag élők, vagyis az állatokat kihasználók, rabszolgasorban tartók, az állatokból hasznot, pénzt keresők, a fogyasztót a Teremtés könyve 1/29-ről lebeszélők munkálkodnak. 
"És monda Isten: Ímé néktek adok minden maghozó fűvet az egész föld színén, és minden fát, a melyen maghozó gyümölcs van; az legyen néktek eledelül."
http://3.bp.blogspot.com/-y6eCICT0kRw/TgK6ea4V1GI/AAAAAAAAGw8/ZkHqNWvBvaM/s1600/sun-child.png
A D-Vitamin hiánya gyakran szerepet játszik az asztma, a depresszió, a szívbetegség, a diabétesz, vagy akár a túlsúlyosság kialakulásában.
A Nap fénye megtisztít és életet ad. Akik arra akarják rávenni a Nap gyermekét, hogy ne menjen a Nap fényére, azok általában a bőr bepirosodását, a leégést vetik fel oknak, de a Nap fényét szerető tudja, hogy leégés abban az esetben lehetséges, ha a fehér bőrt nem fokozatosan szoktatjuk hozzá a Nap fényéhez.
                       http://www.moving-overseas-guide.com/images/sun-gazing.jpg
Rákos sejtek burjánzásánál is több tényező, mint a káros szenvedélyek, a cukor (szacharóz, nem a gyümölcsökben természetesen jelen levő), a dohány (régen nem, újonnan cukrozzák és nikotinozzák, stb.), az alkohol, stb. játszanak jelentős szerepet, vagyis a természetellenes élvezeti termékek, melyek az élethez nem szükségesek, egy kis akaraterővel és odafigyeléssel pedig kiiktathatóak. Az emberi arc, amelyet sohasem takar a ruha a Nap fényétől, érdekes módon nem ég le a Nap fényétől egy hosszabb napozás után, még ha a nyár elején is tartunk. Azt is megfigyelték, hogy azoknál a fekete bőrű személyeknél, akik pl. az USA-ban élnek, lényegesen nagyobb a rákos megbetegedéseknek a százaléka, mint pl. az Afrikában élő négereknél, vagy az amerikai fehéreknél. Az okok közt szerepel, hogy a fekete bőrűeknek lényegesen több napfényre van szüksége, mint a fehér bőrű embernek, ami pl. Amerikában lényegesen kevesebb, mint Afrikában, vagyis itt a Nap fényének hiánya is szerepet játszik a rákos megbetegedésnél, mely olvasható a CUKOR BLUES könyvben.
                      http://en.es-static.us/upl/2009/12/sun_child_human_300.jpg
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 31
Tegnapi: 214
Heti: 31
Havi: 3 073
Össz.: 674 769

Látogatottság növelés
Oldal: NAP FÉNYÉRE
HATODIK NAPON - © 2008 - 2019 - hatodiknapon.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »