HATODIK NAPON

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2013. augusztus 20-án Szíriában megkezdték munkájukat az ENSZ  vegyifegyver szakértői, másnap, aug. 21-én kora reggel (az USA-ban még aug. 20.) már be is vetették a szarint a vegyifegyver ellenőrök szálláshelyétől 15 percre, persze nem a kormányerők, hanem a Nyugat által támogatott kormányellenes erők. Vagyis az akciót Damaszkusz elővárosaiban akkor hajtották végre, amikor Szíriában munkához látott az ENSZ-nek a vegyi fegyverek esetleges használatát kivizsgáló bizottsága. Az orosz külügy szerint ez leginkább arra hasonlított, mintha „megpróbálnák aláaknázni a Szíria rendezését megtárgyaló genfi konferencia összehívását.
Amint Amerika arról nyilatkozott, hogy beavatkozik, a katari Al-Dzsazíra csatorna bejelentette, hogy már megtalálta a vegyi fegyvert. Amint Szíriába érkezett az ENSZ szakértői csoportja a vegyi fegyverek ellenőrzése céljából, a dubai Al-Arabiya csatorna egyből a kormányzati csapatok által alkalmazott vegyi fegyverekről számolt be.
Mikor az oroszok előálltak a vegyifegyverek átadásával, Izrael volt az, akinek ez nem nagyon tetszett, mert a Szírek megbízhatatlanok.
Az ok Szíria által Irán berántása egy régóta tervezett háborúba volt, meg még más is, mely “játékban” az amerikai, szír, iráni, orosz, stb. klubtagok éppúgy benne vannak.
2013. okt. 01-én az ISON 0.07 CSE-re közelíti meg a Marsot, a háború istenét.
A Mars átlagos 4212 mérföldes (6780 km) átmérőjét a 19.5-es számmal elosztva, megkapjuk a 216-os számot, amely Teotihuacanban a Nap piramisának hosszmérete, mely olvasható “Graham Hancock – Égi tükör” könyvében is.
Azon kívül, hogy 216 egység a Nap piramisa Teotihuacanban, 2160 mérföld a Hold átmérője, 21600 tengeri mérföld a Föld egyenlítője, és GUDEA a bölcs 216000 embert alkalmazott az építkezésén, stb.
Teotihuacan a 19.5°-on helyezkedik el, a Nap piramisa pedig 42 egység (STU, vagyis Standard Teotihuacan Unit ) magas, a Hold piramis (144 egység az alaphossz) viszont 42 méter magas, mint a cobai nagy piramis, stb., melyekről bővebben a Kövek kódja és 2012 – 1-ben.
144000/666 = 216.216216
A világ számos pontján található ősi emlékművek a Föld rácshálójának meghatározott pontjaira épültek, mely helyszín megjelölést nem egy esetben bizonyos beavatottak, bölcsnek nevezett személyek utasításként kaptak másoktól, nem egy leírásban égiektől.
Teotihuacan piramisainál és sok egyéb piramisnál látható, hogy azok egy korábban épült épületre, vagy szent helyre lettek emelve, mint korunk templomai, melyek energiavonalak mentén helyezkednek el.
A színészekkel eljátszott 2013. ápr. 15-ei bostoni merényletnél szintén a 42-es szám jelent meg, amely Szíriában a hamis zászlós vegyifegyver áldozatainál is, ugyanis a hivatalos verzió szerint 1429 fő halt meg, a helyszín pedig a 33. fokon helyezkedik el.
Szíria elnöke szeptember 11-én született, ahogyan az USA-ban a WTC ikertornyait is ezen a napon döntötték le 2001-ben, mégpedig 421 napra a szír elnök, Bassár el-Aszad hivatalba lépésétől, amely pedig véletlenül 17-es napra esett (2000. júli. 17.).
Érdekesnek találtam, hogy a Boston Maraton a 666-os célvonallal, Teotihuacan a napéjegyenlőségi 66.6 másodperces fény/árnyék tájolásával (Nap piramis), a WTC épületei a 6660 lábas összmagasságukkal ( A VÉGÉRŐL SZÓL 1 ), a Boston maratonos színészekkel eljátszott Sandy Hook, Stonehenge és Damaszkusz nagyjából egy vonalon helyezkednek el.
Aszad , Szíria elnöke 2001. szept. 11-én 36 éves lett, vagyis:
1+2+3+4...+36 = 666
Mint mondják, a szíriai és iráni háború már 2001. szeptemberben tervben volt, de nyilvánvaló, hogy már jóval régebben.
Láthatóan ezek eljátsszák a hú de nagyon haragszok rád játékot, melynek ki tudja mi lesz a vége, miközben szó szerint velünk játszanak, magyarul akit lehet behálóznak.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/ison_es_az_ikrek.jpg?84152588
A 42-es szám jelent meg a szíriai konfliktus és az ISON üstökös Marshoz, a háború istenéhez érkezése idővonalán is napokban, melynek félidejénél szólt Obama az amerikai néphez.
Az ISON üstökös annyiban különös a korábbi társaitól, hogy ez az égi hírnök az IKREK csillagképnél lépett be a Nap útjára, Nostradamus pedig ott írt próféciájában egy szakállas csillagról, vagyis üstökösről, ahol az Ikrek csillagkép két főszereplője, Castor és Pollux szerepel.
NOSTRADAMUS II. CENTÚRIA 15:
“Kis idővel a király meggyilkolása előtt,
Castor és Pollux a hajóban, szakállas csillag:
A közkincset kifosztják szárazon és vízen,
Pisa, Asti, Ferrara, Turin tiltott terület.”
Nostradamus 942 próféciát írt le 10 centúriában. A 10 közül pedig egyedül a hetes tartalmaz 42 verset.
2013. dec. 26-án az ISON üstökös 0.42 CSE-re közelíti meg a Földet, vagyis a 42-es szám itt is megjelenik, persze valami oltári nagy véletlen folyamán.
2013. aug. 21. ---> 127 nap ---> 2013. dec. 26.
Szíriában, a világon egyedülálló kis szigetként Jézus nyelvén, arámi nyelven beszélnek Maaloula-ban, amelyet az USA által is támogatott kormányellenes erők 2013. szept. 08-án foglaltak el.
2013. szeptember 8-10 között a Mars bolygó, a háború istene elhaladt a Rák csillagképben látható Jászol (M44) csillaghalmaz csillagai előtt, mely a kereszténységben a születés helye. Jézus Krisztus korában itt történt a nyári napforduló.
Ebben az időpontban dőlt el, hogy nem lesz bombázás (ideiglenesen), míg máshol folyt a harc.
Vajon véletlen lenne, hogy 109 napra (109 = MERU-HEGY) az ISON/SION üstökös földközeli pontjától foglalják el a keresztény várost, mely nyelvében is kötődik Jézus Krisztushoz, aki azt mondta, hogy aki mindvégig hű marad az megkapja a Hajnalcsillagot és az Életnek koronáját?
És véletlen lenne, hogy épp a SION-ra mennek a kiválasztottak Jézussal, melyeknél a jelenések könyve 14/4-ben a SZŰZies, önmegtartóztató életvitel is szerepel?
A Maaloula-ban folyó újabb harcok idején a Hajnalcsillag, vagyis a Vénusz bolygó a SZŰZ csillagképnél jár.
Maaloula keresztény várost a szír kormányerők szeptember 12-én reggel szabadították fel, ami az USA-ban szeptember 11-e.
Nem érdekes, hogy senki nem emeli fel a szavát, hogy az USA-nak van a legnagyobb vegyifegyver készlete, vagy, hogy pl. a csöppet sem veszélytelen zsidó államnak mennyi atomja és vegyifegyvere van, ha már mindegyik a másikra mutogat, miközben alamuszi módon háborúkat szítanak?
Nyilvánvalóan itt egy kicsit másról szól a történet, mint az olaj, gáz, vagy épp az atom- és vegyifegyverek, melyek csak eszközök egy nagyobb “játszmában”.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/sirius_9-11.jpg?25874258PIPPA LEE NÉGY ÉLETE
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 141
Tegnapi: 118
Heti: 372
Havi: 2 112
Össz.: 668 376

Látogatottság növelés
Oldal: ISON ÉS AZ IKREK
HATODIK NAPON - © 2008 - 2018 - hatodiknapon.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »