HATODIK NAPON

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2013. júli. 12-e lett megjelölve a KILLING SEASON filmnél, mint hivatalos premier, mely filmnek a forgatását 2012. január 16-án kezdték meg.
               2012. jan. 16. ---> 543 nap ---> 2013. júli. 12.
543 jelentése VAGYOK AKI VAGYOK, melyet már bemutattam a FELHŐATLASZ és a PASSIO-ban Jézus Krisztust alakító Jim Caviezel esetében is.
A KILLING SEASON film wikipedián szereplő leírása szerint kapcsolódik a FACE/OFF, vagyis az ÁL/ARC filmhez, melyben szintén John Travolta volt látható, aki akkor Castor és Pollux játékban CASTOR Troy testét öltötte magára, akit Nicholas Cage, a 2001. szeptember 11-én lerombolt ikertornyokról szóló WTC és a KÉPLET filmek főszereplője alakított. Nicholas Cage 2013-ban a két torony közti áthaladást mutatta be CROODS szerepében, mely az ÉG A HÁZAD IDEKI/1–ben szerepelt.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/killing_season_es_castor_kapcsolat000.jpg?15151942
A KILLING SEASON előzetesében bemutatják a szarvast (kereszteződésre helyezve) és a skorpiót, amely lényeges, hiszen John Travolta 1978-ban a GREASE filmben T-BIRDS-ként a fehér 432-es Thunderbird kocsival győzte le a fekete skorpiókat. A fehér kocsi villámokkal díszített, ahogyan John Travolta volt 2008-ban a fehér villámos kutya BOLT/VOLT is.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/grease_kepek_1.jpg?12023876
A GREASE/POMÁDÉ-ban John Travolta a hóembernél jelenik meg, amely a jéghideg ember, magyarul a halál szimbolikája, ahogyan feketében is jelenik meg és fekete skorpiókkal is küzd meg.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/grease_kepek_2.jpg?82629852
                              T, mint Tau, vagyis kereszt.
Robert De Niro, a KILLING SEASON másik főszereplője a 2007-es CSILLAGPOR filmben volt a villámokat befogó Shakespeare kapitány, 1991-ben pedig a CAPE FEAR/A RETTEGÉS FOKA filmben bemutatta a keresztre helyezett mérleget az igazsággal és ítélettel.
De Niro 1978-ban, a GREASE megjelenésekor Mihály szerepben a SZARVASVADÁSZ filmben szerepelt, de volt már Bika, 2013-ban pedig bemutatta a menyegzőt GRIFFin névvel.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/de_niro_-_szarvasvadasz_-_bika-_menyegzo.jpg?11030035
Korábban már bemutattam ( JELEK 2012 DEC/3 ), hogy a szarvasvadász De Niro 2012-ben a RED LIGHTS filmben bemutatta a megtisztulást, az utóbbi 30 évben pedig az égen elhelyezkedő, Castor és Pollux, vagyis az Ikrek, Hunor és Magor által üldözött Csodaszarvas agancsában (Cassiopeia) az utóbbi 30 évben 3000 fokot emelkedett a HR 8752 jelű szuperóriás csillag.
Miért lényeges, hogy egy szarvast űző kerül kapcsolatba egy Castor és Pollux karakteres személlyel? Segítségemre van "Paksi Zoltán - A fény harcosa" könyve:
Nos ahogyan az Ikrek csillagkép az aranykapu, úgy Nicholas cage Pollux karakterének kezébe aranypisztolyokat és egy arany sárkánycsipeszt helyeztek, fia pedig az Ózból hallgatta Dorothy dalát az ÁL/ARC-ban. Az ikrek csillagkép kapu alakzatán a Tejút, az égi tejfolyó átfolyik, míg a Nap és a bolygók, az ekliptika mentén haladnak el előtte. A KILLING SEASONS premierjekor a Nap (Héraklész a naphérosz, Apollo, Hórusz, stb.) az Ikrek csillagkép Pollux, a Jupiter pedig a Castor csillaga által megszemélyesített oldalát érinti.
Castor és Pollux a mitológiában egyszerű földi halandó anyától születtek, ám Pollux apja Zeusz (Jupiter), míg Castor apja Tündareosz, a spártai király.
A magyar mítikus múltban Hunor és Magor jeleníti meg az Ikrek csillagképet. Alattuk az Ősapát képviselő csillagok alkotta Nimród/Orion csillagkép, aki Nagy Vadász az Úr előtt, szemben állva a Bikával. Az Ikrek felett pedig a Csodaszarvas, ki a Hadak útján, a Tejúton vezeti haza az őt követő embereket egy magosabb, a Nyilas csillagkép (uralkodó bolygó Jupiter) fényt, égi világosságot nemző világába.
Az emberi élet Ikrek stációjához a tudás megszerzése társul. A mítoszokban megjelenő égi tudás arról szól, hogy a halandó (Castor) és a halhatatlan (Pollux) végül újra találkozik, eggyé válik.
Miért lényeges, hogy a KILLING SEASON-ban és a GREASE-ben megjelenik a skorpió?
Az égre tekintve a Skorpiónál feltűnik, hogy a Tejútra vezeti a lelkeket. A Mérleg kapuja, valójában a felemelkedés lehetősége felé nyílik. A Nap és a bolygók a Mérleg csillagképéből érkezve először a Skorpió ollójával találkoznak. Ez az olló vágja le, illetve vágjuk le vele önmagunkról a Tejúthoz méltatlan erőket, tulajdonságokat, vágyakat, voltaképpen a karmateremtő egót.
Az olló után érjük el az égbolt egyik legfényesebb csillagát, az Antarest. Itt találkozik a csillagkép a Tejúttal. Ez a Skorpió szíve (fején), melyet a régiek a világ egyik fényoszlopaként tartottak számon (Aldebaran, Regulus, Antares, Fomalhaut). A Tejút 4 oszlopa a Szíriusz, a Capella, a Vega és az Antares, ami az egyetlen csillag, amely világ és Tejútoszlop is egyben. Tehát dimenzióváltás lehetőségét is hordozza.
http://www.southernstars.com/support/manual/images/Scorpius-Myth-iPad-Prev.jpg
A magyar csillaghit Szépasszonynak nevezi a Skorpió szívét. A férfiember szívét is megdobogtatja a szépasszony, s ez a dobogás már megidézi a Tejút dobogó szívét is, mely majd a Nyilas csillagképnél válik élő valósággá. A szépasszony is felemeli szerelmével a férfit, ahogyan az Antaresnél is felemelkedhet a Tejúton a lélek.
A Skorpió alatt látható az Oltár (Ara) csillagkép. Ezen az oltáron áldozza fel a beavatás küszöbén álló spirituális utazó az egót. A beavatás elválaszthatatlan fogalom a Skorpiótól. A felső égbolton a Nimród csillagkép az északi ég beavatója. "Poláris párja", a Kígyótartó csillagai közvetlenül a Skorpió felett ragyognak. A Kígyótartó a kígyóval szimbolizálja a beavatást, az equatortól délre, vagyis az alsó égbolton.
A csillagmítoszokban a hősök itt halnak meg, azaz itt lépnek ki a körforgásból.
A Skorpió csillagkép felügyelő istensége Arész (Mars), a hadak ura. Nevét is onnan kapta, hogy vörös színével a Marssal vetekszik. A harc azonban már nem a külső világban, hanem belül ég. A félelem és rettegés látszaterői ellen. Ki teremtette őket? Az egó. A győztes azonban nem vért, hanem fényt fakaszt.
De Niro a TÖRVÉNY GYILKOSA filmben elfut az APOLLO-nál, látható a koronánál és a 37+40-nél, stb. mely Az idők végezetén - az aratás 2-ban szerepelt.
A 88 perces GYŐZELEMRE SZÜLETETT-nél pedig megjelenik a WTC és a BIG. 2013. decemberében mutatták be 42 éve, vagyis akkor lesz 42, mikor a 2013. május 10-én 1776 lábat elért ONE WTC átadásra kerül, rituális megnyitása történik.
                            http://2.bp.blogspot.com/-GEgipUv3Mb4/UT3pt4rqNBI/AAAAAAAAXDc/z6rlILlViyI/s400/borntowin+txt.jpg
Robert De Niro-t a színészet gyakorlatilag már egész kicsi korában érdekelni kezdte és arról is tudósítja a közönségét, hogy tízévesen egy iskolai előadáson lépett először színpadra, a Gyáva Oroszlánt alakította az Óz, a csodák csodájában. Pályáját Brian De Palma AZ ESKÜVŐI PARTY című alkotásában kezdte, mely 1963-ban készült el, de csak 1969-ben mutatták be.
Robert De Niro AZ ESKÖVŐI PARTY után még két Brian De Palma filmben szerepelt, az ÁTKOZOTT MAMA és a SZIA ANYU-ban, melyek közül az utóbbinak poszterére a 2001. szeptember 11-én lerombolt 11-est formázó WTC ikertornyokat, később pedig az Empire State Building-et helyezték. De Niro a 11-es számot Baseball/Bat-al társítva kétszer is magára öltötte karrierje során.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/de_niro_es_brian_de_palma_11-es_jateka.jpg?80488140
Nos mindezek után, hogy De Niro bemutatta Brian De Palma-val Mr. Fish és Mrs. Fish menyegzőjét, a Tejút ember szimbolikáját és a 11-es számot (Vízöntő a 11., 11:11), 2013-ban De Niro ismét bemutatta a Nagy Menyegzőt a THE BIG WEDDING/A NAGY NAP filmben Amanda Seyfrieddel és Robin Williamssel, a 42-es játékossal.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/de_niro_es_robin_williams_-_menyegzo_es_ebredesek.jpg?30687251
Ikrek karakterben volt látható Simon Pegg és Nick Frost is Steven Spielberg és Peter Jackson közös animációs filmjében, a TIN TIN KALANDJAI-ban, az egyszarvú titkának nyomában ( SÓLYOM SZÁRNYÁN 2 ). Az Egyszarvú csillagkép pedig épp az Ikrek alatt és az Orion/Nimród mögött található, hátán pedig a Kiskutya, mely az ELHÍVÁS ÉS HAZATŰZÉS 1 cikk alján látható.
Simon Pegg, Nick Frost és Martin Freeman főszereplésével 2013. július 18-án mutatják be Peter Jackson szülőhazájában elsőként (eddig) az A VILÁG VÉGE filmet, amelytől 216 napra volt a hivatalos premierje a HOBBIT-nak Peter Jackson rendezésében és az ajtóban álló Martin Freemannal, a GALAXIS ÚTIKALAUZ Arthurjával.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/a_vilag_vege_-_hobbit_-_meg_az_ikrek.jpg?73665679
A THE WORLD’S END forgatása nem mellékesen 2012. dec. 22-én fejeződött be, bejelentett premierje pedig valójában július. 19-e, amely napon a THE BIG WEDDING premierjét zárják (eddig, de lehet még szokásukhoz hűen változtatnak) Brazíliában.
Hamár De Niro és Travolta a körből, mókuskerékből kilépést mutatja be, a PACIFIC RIM premierje is a KILLING SEASON-al megegyező.
A filmről a PÜNKÖSD nevű Idris Elbával írtam az ÖRDÖGI KÖR VÉGÉN-ben.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 209
Tegnapi: 100
Heti: 990
Havi: 3 037
Össz.: 674 733

Látogatottság növelés
Oldal: SZARVAS NYOMÁBAN
HATODIK NAPON - © 2008 - 2019 - hatodiknapon.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »