HATODIK NAPON

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2013. okt. 09-10-én mutatták be a PHILLIPS KAPITÁNY filmet Tom Hanks főszereplésével.
A filmben Tom Hanks-et a szomáliai kalózok betuszkolják a sárga mentőhajóba, miután a hajó legénysége elkapta a kalózok vezetőjét, aztán elkezdődik Phillips kapitány megpróbáltatása.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/phillips_kapitany_-_sarga_hajo_kepek.jpg?22522588
A Dailymail oldal szerint a Phillips kapitány által irányított hétágú csillagos Maersk Alabama konténerszállító hajó, 270 mérföldre volt a parttól, mikor a kalózok elfoglalták.
A Maersk Alabama eseményében a kalózok második próbálkozásra feljutnak a hajó fedélzetére, ami érdekes pedig, hogy a létrájukat a 17 tonnás hajóra az S-nél akasztották meg (kundalíni), amelynek tetejénél a 17-es szám volt látható, magyarul itt valamiért bemutattak nekünk egy Szíriuszra vezető létrát.
A Maersk Alabamát 2009 ápr. 08-án foglalták el, a hajón pedig 20 fős legénység tartózkodott, amely tarotban az ÍTÉLET/FELTÁMADÁS lapja.
Azért is érdekes a Szíriusz kapcsolat, mert ugyancsak szomáliai kalózok rabolták el a Maersk Alabama támadása előtt pár hónappal, 2008. nov. 25-én a SIRIUS STAR nevű 333 méteres szupertankert, melyről akkor a Szíriusz kapcsolat 1-ben írtam.
Ahogy a szomáliai kalózok közelednek, a második ember a hajón Jézus Krisztust mond, de a legénység egyik tagja is Jézusozik félelmében a hajó gyomrában, mikor a fedélzetre lépnek a kalózok. Ez így a Szíriuszra lépéssel eléggé érdekes kapcsolat. Tom Hanks volt egyébként a JÁTÉKHÁBORÚ animációs filmben Woody a COWboy, a tehén (cow) pedig a Szíriusz egyik szimbóluma, ugyanakkor szerepelt az EGYIK KOPÓ, MÁSIK EB-ben egy nagy kutyával (kutyacsillag=Szíriusz).
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/phillips_kapitany_kepek_2.jpg?92645066
7 ágú csillag: Jézus; Jupiter; 7. mennyország, ahol az Atya lakik; 7 cskara; stb.
Úgy tartják, hogy az Atyaisten a hetedik mennyországban lakik, ugyanakkor a Sakcsillagot is az Atyaisten lakhelyének tartják, ahol Ilona (Heléna) vár, az ugyanis a korona csakra energetizátora, magyarul itt összefüggés van az emberi csakra-rendszerrel, és abban amit Jézus megpróbált elmondani, hogy mi mindannyian az Atyában, Ő pedig Bennünk található. A Sarkcsillag annyiban lényeges, hogy akörül forog a világ a földlakók számára, rácspont értéke pedig 21.6.
Hamár Tom Hanks-el társították a hétágú csillagot, érdemes visszanézni, hogy éppen ő volt az, aki a POLAR EXPRESS-ben elvitte az Északi-sarkra az aranyjegyes gyermeket, jelen pillanatban pedig Phillips szerepébe bújt, akinek neve tartalmazza a PHI-t, vagyis az arany arányt, az aranymetszést.
Gondolom mindenki tudja, hogy a karácsonyfa (Fényfa, Világfa) tetején épp a Sarkcsillag foglal helyet csúcsként.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/polar_express_poszterek.jpg?94807959
A Maersk Alabama az első és egyben sikertelen támadáskor 17 csomóval haladt, a kapitány segítségére érkező (mikor már a mentőhajóban hánykolódott) Bainbridge hajó kapitányának fejénél pedig megjelent egy számsorozat, amely megállt 153-nál, a kifogott halak számánál. Tom Hanks-et a kalóz IRISH-nek (Ír) nevezte el, amely annyiban érdekes, hogy kapcsolatban van az ÍRISZ-el, ami a szivárványhártya, mint OZ-IRISZ nevében.
Tulajdonképpen a hajótestben Tom Hanks fejénél megjelent a kalózok lámpájának fényénél a szivárvány, amely Tom fejét szó szerint áthurkolta.
A kalózokkal NEMO tárgyalt, ami szintén érdekes, hiszen pl. a NÉMÓ NYOMÁBAN című bohóchalas animációs filmben Némót a 42-es címre vitték, amely szám a Maersk Alabama azonosítójában is megjelenik, vagyis 9164263, ami a hajó farára is rá van írva.
Tom Hanks pedig akkor beszél halászatról, mikor a kalóz a harmadik szemnél érinti a fegyverrel (G+U+N = 7+21+14 = 42).
42 pedig ugyebár a szivárvány legmagasabb foka.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/phillips_kapitany_kepek_3.jpg?90073002
Viszont nem csak a film érdekes a sok szimbolikával, de nagyon furcsa az ügy is a Szíriusszal való kapcsolatával, és mert a szomáliai kalózok életben maradt tagját, Abduwali Muse-t, akit 33 év 9 hónapra ítéltek, további két cselekménnyel gyanúsították meg, köztük a WIN FAR 161-es halászhajó elrablásával, amellyel a Maersk Alabamát is követték, aztán motorcsónakkal megtámadták. A Win Far-161 az év 42. napján, 2010. febr. 11-én került meg 27 túlélővel, váltságdíj fizetése után.
A film végén egyébként Abduwali Muse ítéleténél csak a 33 évet írták ki egy 17-essel együtt.
A PHILLIPS KAPITÁNY-ban viszont a SEAL kommandó parancsnoka Max Martini, aki a 2013-as TŰZGYŰRŰ filmben Herc/Herkules volt egy MAX nevű kutyával, az 1997-es KAPCSOLAT filmben pedig egyik üzenetfogó volt, aki az új-mexikói ARRAY teleszkópnál dolgozott, amelyet éppen lekapcsoltak, mikor a PHILLIPS KAPITÁNY bemutatója volt.
Max Martini a KAPCSOLAT-ban 101-et mond és horgászik a rádióteleszkópok tövében, ahol Jézus is megjelent, mely a HAJSZA A GYŐZELEMÉRT első képkockája.http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/pacific_rim_max_martini.jpg?65068781
2009-ben mutatták be a STOLEN LIVES filmet, melyben feltűnt az ugyancsak 2009-ben indított V sorozat Annája, vagyis Morena Baccarin.
A V-ben az idegenek a Szíriuszról jöttek. Ami érdekes, hogy a STOLEN LIVES-ban épp egy Keresztény becenevű személlyel kerül kapcsolatba, mikor megtudja nevét, pedig kér egy Paradise/Paradicsom koktélt, amely a tényleges Paradicsom-ra utalás, nem az ételre, amely TOMATO/TOMATE. A Keresztény kocsijában rózsafüzéren kereszt, Morena Baccarin neve pedig éppen Rose.
A Keresztény, vagyis Josh Lucas a filmben megtalálja párját, aki Jessica Chastain/JC lett, ugyanakkor 2011-ben került kapcsolatba a VÖRÖS KUTYA-val.
Josh Lucas a Keresztény 2013-14-ben 42 éves, a STOLEN LIVES első premierjekor pedig 38 volt, amely szám a filmben a játékboltnál jelent meg, ahol egy hegy, egy vörös repülő, és az első nyuszi a filmben, amely később ismét megjelent egy vörös léggömbnél.
38 egyébként, ahogyan már írtam, Anubisz száma, egyfajta csillagkapus szám.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 11
Tegnapi: 214
Heti: 11
Havi: 3 053
Össz.: 674 749

Látogatottság növelés
Oldal: PHI-llips ÉS A HALÁSZ
HATODIK NAPON - © 2008 - 2019 - hatodiknapon.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »