HATODIK NAPON

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2013. június-július körüli időpontra datálták 2012 végén a G2 felhő galaxis középpontba zuhanását, melyről a G2 és az SgrA cikkben írtam.
William Henry, a 2012 STARGATE OF THE GODS, a BLUE APPLES, stb. szerzője is a jelen időszakhoz kapcsolta a Szent tűz érkezését, amely láthatóan eltolódott valami miatt, vagy mégsem.
2013. júni. 01. – Júliusban jön az újabb világégés. Vagyis a TŰZGYŰRŰ film a mozikba az “i”-be (9-es) helyezett kapuval és Idris Elbával, akinek neve a filmben Pünkösd.
Idris Elba volt a szivárványhíd kapujának őrzője a THOR-ban, Isten kenyerét átadó a SZELLEMLOVAS 2-ben Nicholas Cagenek (KÉPLET, LEFT BEHIND), a Prometheus kapitánya aki karácsonyfát állít, mely megtalálható a PARADICSOM KAPUJÁBAN6-ban.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/kicsi/pacific_rim_es_punkosd.jpg?12567468
Mivel Idris Elba ebben az esetben PENTECOST/PÜNKÖSD néven szerepel, egy bibliai idézet.
Apostolok cselekedetei 2. fejezet 1-21:
És mikor a pünkösd napja eljött, mindnyájan egy akarattal együtt valának. És lőn nagy hirtelenséggel az égből mintegy sebesen zúgó szélnek zendülése, és eltelé az egész házat, a hol ülnek vala. És megjelentek előttük kettős tüzes nyelvek és üle mindenikre azok közül. És megtelének mindnyájan Szent Lélekkel, és kezdének szólni más nyelveken, a mint a Lélek adta nékik szólniok. Lakoznak vala pedig Jeruzsálemben zsidók, istenfélő férfiak, minden nép közül, melyek az ég alatt vannak. Minekutána pedig ez a zúgás lőn, egybegyűle a sokaság és megzavarodék, mivelhogy mindegyik a maga nyelvén hallá őket szólni. Álmélkodnak pedig mindnyájan és csodálkoznak vala, mondván egymásnak: Nemde nem Galileusok-é ezek mindnyájan, a kik szólnak? Mimódon halljuk hát őket, kiki közülünk a saját nyelvén, a melyben születtünk? Párthusok és médek és elámiták, és kik lakozunk Mesopotámiában, Júdeában és Kappadócziában, Pontusban és Ázsiában, Frigiában és Pamfiliában, Égyiptomban és Libiának tartományiban, mely Cziréne mellett van, és a római jövevények, mind zsidók, mind prozelitusok, Krétaiak és arabok, halljuk a mint szólják a mi nyelvünkön az Istennek nagyságos dolgait. Álmélkodnak vala pedig mindnyájan és zavarban valának, egymásnak ezt mondván: Vajon mi akar ez lennie? Mások pedig csúfolódva mondának: Édes bortól részegedtek meg. Péter azonban előállván a tizeneggyel, felemelé szavát, és szóla nékik: Zsidó férfiak és mindnyájan, kik lakoztok Jeruzsálemben, legyen ez néktek tudtotokra, és vegyétek füleitekbe az én beszédimet! Mert nem részegek ezek, a mint ti állítjátok; hiszen a napnak harmadik órája van; Hanem ez az, a mi megmondatott Jóel prófétától: És lészen az utolsó napokban, ezt mondja az Isten, kitöltök az én Lelkemből minden testre: és prófétálnak a ti fiaitok és leányaitok, és a ti ifjaitok látásokat látnak, és a ti véneitek álmokat álmodnak. És épen az én szolgáimra és az én szolgálóleányaimra is kitöltök azokban a napokban az én Lelkemből, és prófétálnak. És tészek csudákat az égben odafenn, és jeleket a földön idelenn, vért, tüzet és füstnek gőzölgését. A nap sötétséggé változik, és a hold vérré, minekelőtte eljő az Úrnak ama nagy és fényes napja.
És lészen, hogy mindaz, a ki az Úrnak nevét segítségül hívja, megtartatik.”
A PACIFIC RIM-et Guillermo del Toro készítette, ahogyan a NE FÉLJ A SÖTÉTTŐL filmet is, melyben egy fa jelenik meg a sötét pincében és a ház bejárati ajtaján. Ahogy belépünk az ajtón, a házban fekete-fehér kockás járólap látható, vagyis Guillermo del Toro a filmben utalást tett a Világegyetemre, így az “i”-ben (amely a kilencedik betű) megjelenő hasadás a tengerfenéken nyilvánvalóan utalás a galaxisra. Azért is, mert a Nyilas csillagkép, amely a galaxis magjára mutat, a kilencedik csillagkép, amely szám betűben meg is jelenik a film címében.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/pacific_rim_es_a_galaxis.jpg?35241025
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/ne_felj_a_sotetben_kepek.jpg?80177215
Ami lényeges még, hogy a PACIFIC RIM-ben a HELLBOY-t alakító Ron Perlman ismét együtt játszik Charlie Hunnam-al, akivel az 3, 2, 1, ...FRANKIE GO BOOM és a SONS OF ANARCHY-ban szerepelt korábban együtt, melyről a 153/17-ES AJTÓ ÉS A 42-ES/4-ben írtam.
Charlie Hunnam a FRANKIE GO BOOM-ban Bádogemberként jelenik meg Lassie-nél, akit Lizzy Chaplan alakított, aki a HOT TUBE TIME MACHINE filmben JC/John Cusack partnere vörösben és a fekete-fehér kockáknál. Azon kívül, hogy a LASSIE egy kutyás film címe, Lassie kezében egy zsiráfmintás táska látható a bádogemberes jelenetnél, a zsiráf pedig a kutyával, vagy a 17-el együtt a Szíriuszt a Kutyacsillagot jelenti. Talán emiatt is jelent meg zöldben az első találkozásnál Lassie/Lizzy Chaplan. Mindent egybevetve a FRANKIE GO BOOM film Ron Perlman alakításával, füvezéssel és mondhatni primitívségével megállja a helyét Ron Perlman POKOLFAJZAT karaktere mellett. Talán emiatt is lett Ron a PACIFIC RIM-ben Hannibal.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/charlie_hunnam_es_ron_perlman_kepek000.jpg?63139724
A FRANKIE GO BOOM Charlie Hunnam hányattatásáról, sorscsapásáról szól, egy romlott testvérrel és egy videofelvétellel. Charlie Hunnam a PACIFIC RIM-ben Idris Elba csapatában látható, ahol a Golden Gate/Aranykapu-hidat ismét lerombolják. Mivel Idris Elba volt a szivárvány-híd másik végén a kapu őre, ezért eléggé érdekes a kapcsolat. Ron Perlmannak, aki Hannibal a filmben, a HELLBOY-ban a fegyverén a kundalíni száma, a 333 szerepelt és a nagy gyermek.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/pacific_rim_-_hellboy_kepek.jpg?84884125
Jézus a gyermekkel kapcsolatban azt mondta (Máté 18/3):
“Bizony mondom néktek, ha meg nem tértek és olyanok nem lesztek mint a kis gyermekek, semmiképpen nem mentek be a mennyeknek országába.”
2013. június 01-én Morgan Freeman 76 éves korba lépett (7x6 = 42).
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/szabadember_csillagkapu.jpg?59777517
A 42-es tábla alatt álló és Isten szerepben játszó Morgan Freeman végidős játékáról írtam a FELEDÉS ÉS A PORTÁL-ban.
Morgan Freeman SZEMFÉNYVESZTŐK/NOW YOU SEE ME filmjét épp születésnapjánál mutatják be, az apokalipszist hirdető négy lovassal. A filmben szerepel JACK név alatt James Franco (127 ÓRA, ÓZ, THIS IS THE END, stb.) öccse is, kinek első szerepe a HETEDIK MENNYORSZÁG-ban volt, legutóbb pedig a zombis WARM BODIES-ban láthattuk. Magyarul jelen pillanatban mindkét Franco a végidőt hirdeti, vagy hirdetik velük. Woody Harrelson pedig a 2012-ben volt látható és a ZOMBIELAND-ban, melyben Jesse Eisenberggel, Abigail Breslinnel és Emma Stone-al szerepelt együtt.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/szemfenyvesztok_-_4_lovas.jpg?46929119
Az óriáskerék, melyet szerencsekerékként helyeznek filmekbe, látható volt a PACIFIC RIM és a NE FÉLJ A SÖTÉTTŐL filmek rendezőjének, Guillermo del Toro-nak a HELLBOY filmjében is.
Megjelent a kerék a ZOMBIELAND filmben is, melyben Woody Harrelson kígyóbőr kabátban (kundalíni) és egy sárga 3-as kocsiban volt látható. Jesse Eisenbergnek, az egyik lovasnak ADVENTURELAND filmjénél is láthattuk a kereket sárga alapon. Jesse volt a RIO-ban a kék madár.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/adventureland_-_zombieland_-_hellboy.jpg?43518096
A ZOMBIELAND-ban szereplő Abigail Breslint legutóbb a ZAMBÉZIA-ban hallhattuk, melyben összetörték a (szerencse)kereket, hamarosan pedig a VÉGJÁTÉK-ban látható.
A Zambéziában a kerék összetörése annyiban érdekes, hogy a kerék hétküllős, utalva a csakrákra, a keréken pedig egy hüllő zuhan a fáról a mélybe Zoe-val együtt, aki Abigail Breslin karaktere. Persze Kai, a másik sólyom megmenti Zoe-t.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/zambezia_-_kerek_osszetores.jpg?33013506
A ZAMBÉZIA mesében Samuel Jackson alakítja Kai apját a sólyom Tendai-t, Samuel pedig jelenleg Hórusz (sólyom) korban jár, ahogyan a BOSSZÚÁLLÓK-ban is a bal szeme sérült.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/samuel_jackson_a_horusz_kepek.jpg?42711366
2013. júliusban, amikor a 9-es kapus pünkösdös PACIFIC RIM premierje történik, a spirálos fekete-fehér kockás TURBÓ című animációs film kerül bemutatásra, melyben a maya naptár lejártakor 64-be lépő Samuel Jackson alakítja a lilás/bíboros színű Whiplash-t, a narancssárga Turbót pedig a zöld és 9-es Ryan Reynolds. A mesében MAYA kapta a BURN nevet.
A spirál egyébként a PACIFIC RIM rendezőjének másik, NE FÉLJ A SÖTÉTTŐL filmjében is megjelenik, amely feljebb szerepelt.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/kicsi/turbo_poszterek_-_samuel_ryan_maya.jpg?99838075
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/ryan_reynolds.jpg?55386060
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 23
Tegnapi: 214
Heti: 23
Havi: 3 065
Össz.: 674 761

Látogatottság növelés
Oldal: ÖRDÖGI KÖR VÉGÉN
HATODIK NAPON - © 2008 - 2019 - hatodiknapon.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »