HATODIK NAPON

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2007-ben került bemutatásra a 23-AS SZÁM című film Jim Carrey/JC főszereplésével.
Lynn Collins a filmben akasztott öngyilkos szőkeként, a fiatal Fingerling (elvileg Jim Carrey) vörös felsős szőke édesanyjaként és ugyanott a szomszéd özvegy Mrs. Dobkins szerepében, aki Fingerling 8. születésnapján holtan egy Alfie nevű kutyussal jelenik meg, aki voltaképp a 8 évesen anya nélkül maradt Walter/Jim Carrey édesanyja egy történetbe ágyazva. Jim Carrey találkozik egy foltos szemű kutyával, melynek NED (14+5+4=23) a neve és elvezeti őt egy sírhoz, melyen a napra pontosan 23 évesen elhunyt Laura Tollins neve szerepel, akinek holtteste nem került elő, csak feltételezik, hogy meghalt, vagyis a sír üres. A 23-AS SZÁM cím könyvre Agatha, Walter/Jim Carrey felesége lel rá, amelyben Fingerling (magyarul Pingi Pang) története szerepel.
Laura Tollinst állítólag az iskolai professzora ölte meg, aki ártatlannak vallja magát, amikor elmegy Walter/Jim Carrey hozzá a börtönbe. Azért ment hozzá Walter/Jim, mert szerinte A 23-AS SZÁM könyvet, melyet a 22. fejezetnél befejeztek, épp a prof. írta egyfajta beismerő vallomásként. A prof. volt az első, aki belépett Laura szobájába felvéve a gyilkos kést, amely miatt gyilkosság vádjával elítélték.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/23-as_szam_-_ned_es_lynn_collins.jpg?61021451
Lynn Collins/öngyilkos szőke elmondja, hogy a 23-as szám uralja az életét.
Jim Carrey az öngyilkos szőke történetének olvasása közben lemegy a THE STEPS TO HEAVEN, vagyis LÉPCSŐ A MENNYBE táblánál a 23 lépcsőfokon, ahol az öngyilkos szőkét kihallgató nyomozó, vagyis szintén Jim Carrey mesél Charlie bácsikájáról, aki az igazi vörös ruhás nőt keresi, ugyanis kiolvasta a csillagokból, hogy bele fog szeretni.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/23-as_szam_-_isten_es_satan.jpg?48313230
A nyomozó JC életét, ahogyan az öngyilkos szőkéét is a 23-as szám kezdi uralni, aki a 110 LUCKY PAWN SHOP-nál látja meg Phoenix-et Fabriziával, a kedvesével enyelegni, ahol Phoenixet képzeletben megöli. A PAWN SHOP az igazi életében Agatha (felesége) boltja mellett található, ahol Walter meglátja Agathát Isaac-al (történetben Phoenix) beszélgetni.
Walter/Jim elmegy a King Edward HotEL-be, annak is a 23-as szobájába, miután a 27-est ajánlották neki. Itt tovább olvassa a történetet a 22. fejezettől, amiben Phoenix belépve a szobába felveszi a földről a kést, az ágyon pedig a meggyilkolt Fabrizia fekszik, ami a Prof. ás Laura története igazából. Miután Phoenixet elviszik a rendőrök, Jim látható a szobájában Baktérítőt ismételve és tükröt összetörve a szaxofonnal, kiállva az erkélyre, a történet pedig vége szakad.
Nyári napforduló idején a Nap a Ráktérítő, míg téli napforduló alkalmával a Baktérítő fölött delel.
Nevüket onnan kapták, hogy amikor kb. 2000 évvel ezelőtt, vagyis Jézus Krisztus/JC idejében az elnevezést adták, a téli napforduló idején a Nap éppen a Bak csillagképben, nyári napfordulókor pedig éppen a Rák csillagképben, azon belül pedig a Jászol csillaghalmaznál, a keresztény hagyomány szerint a születés helyénél tartózkodott. A Nap/Krisztus Rák ollói közti elhaladása az elvágást jelképezik.
Jim Carrey/JC esetében a Rák is és a Bak is megjelent.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/jim_carrey_rak_es_bakterito.jpg?79290577
Nos ezután Jim/Walter meglátja NED-et az ablakból, és elmondja, hogy mindenről ő tehet. Utána megy a temetőbe Laura Tollins sírjához, ahol ezúttal elkapja NED-et és ekkor tudja meg, hogy a sír üres.
Mint kiderül NED a temető kertészének kutyája, akit a kertész is csak befogadott. NED állandóan a temetőben kóborol. Leül és nézi a sírköveket, mintha őrködne felettük, amiről a gúnynevét kapta, vagyis Ő A HOLTAK ŐRE.
Jim/Walter ekkor tudja meg, hogy a könyv története valós alapokra épül és elmegy Laura Tollins magát ártatlannak valló gyilkosához, akitől kijőve elmondja feleségének, hogy ártatlan, mivel neve nem 23-at, hanem 17-et ad ki.
Walter fia talál a könyvben egy címet, amire a család felad 23 csomagot. Elmennek a küldemény felvételi helyére, ahol a csomagot felvevő, vagyis a 23-AS SZÁM című könyvet kiadó szembesülve Walterrel elmondja, hogy ő halott, magát pedig megöli. Ő volt az, aki a szanatóriumban dolgozott. Mielőtt meghal, elküldi Agathát a Nathaniel elmeszanatóriumba, azon belül a 318-as ajtóhoz, melyen SIRIUS neve szerepel és amelyet Agatha feltár.
318 jelentése Helios, vagyis Napisten, magyarul Agatha ajtót nyitott Szíriuszhoz, melynek száma 17, abszolút fényessége 1.44 magnitúdó és 23-szor fényesebb a Napnál.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/23-as_szam_-_17-es_es_halott.jpg?43462417
Walter időközben rájön, hogy a könyv minden 23. szava egy üzenet, melyben utasítást kap rá, hogy menjen el a Casanova (144 NŐVEL VOLT KAPCSOLATA) Park 23 fokos lépcsőjéhez, melynek tövében Laura Tollins nyugszik. Jim/Walter kihelyezi a hűtőre Agathának, hogy DRÁGA AG., ELMENTÜNK A CASANOVA PARKBA (AG = 1 és 7, vagyis 17).
Walter és fia kiássák a lépcső alján a csontvázat, elmennek kihívják a rendőröket, a csontok pedig eltűnnek, ugyanis Isaac és Agatha azokat elvitte. Isaac kocsijának rendszámán ekkor látható a 23, Walter, a fia és Agatha pedig hazaindulnak, de útközben megállítja őket NED nevű kutya, a Holtak Őre. Walter ekkor látja meg felesége, Agatha földes kezét. Hazaérve kérdőre vonja Agathát, ráförmedve, hogy 13 éve hazudik. Agatha ekkor elmondja, hogy Walter/Jim írta a könyvet, vagyis a könyvben szereplő gyilkos ő maga.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/23-as_szam_-_ned_es_a_koszos_kez.jpg?92872430
Walter szembesülve gyilkos énjével elrohan a King Edward Hotelbe a 23-as szobába, ahol letépi a tapétát, vagy másképpen lebontja a falat, melyet azért emeltek, hogy elfeledje a múltat. Lebontva a tapétát kerül felszínre a 23. fejezet, melyben beismerésként szerepel, hogy Walter a könyvben szereplő Fingerling/Pingi Pang, aki öngyilkosságot elkövetve ugrott ki a 23-as szoba ablakán át, minek következtében nem halt meg, de a traumától elfeledte a múltat. A 23. fejezet után kiderül, hogy Walter hűtlenségen érte tetten Laurát (kibe szerelmes volt), a börtönbe zárt 17-es prof-al a THE STEPS TO HEAVEN 23-as lépcsőjének aljánál, amitől Walterben a 23-as szám önálló, gyilkos énné vált.
Miután Walter kifut a King Edward Hotelből, szembesül ismét NED-el és a 23-as busszal. A 17-es gyilkosságban ártatlan prof. 13 év után kiszabadul a börtönből, Laurát végső nyugalomba helyezik, Walter pedig az ítéletre vár, börtönbe vonulva.
Jim Carrey teljes neve a filmben Walter Paul Sparrow, vagyis Jim/JC ebben a filmben PÁL név alatt szerepel, melynek jelentése a Buddha-val egyértelmű, melyről írtam a PÁL ÉS BÉL FÉNYE cikkben.
A 23-AS SZÁM film NED-jével egyező kutyafajtával és 42 TV csatornával pedig az UPC mutatott be egy reklámot 2012-ben.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/upc_reklam_2012._juni.jpg?72865889
Jim Carrey/Walter a 23-AS SZÁM-ban 23 évesen jön ki az szanatóriumból, ahol összeütközik a tortát vivő Agathával. A történet 13 évvel később, vagyis JC/Walter 36 éves korában folytatódik, ahogy Jim Carrey a TRUMAN SHOW-ban is a 36-os házban lakik. Jim Carrey a 23-AS SZÁM-ban is és a TRUMAN SHOW-ban is a mennybe vezető lépcsőn jár. A 3-AS SZÁM-ban lemegy rajta, a TRUMAN SHOW-ban pedig felmegy rajta a felhők fölé a búra alatti világa végén.
Jim Carrey-nek elmondják a maya naptár végét a filmben, amely a filmtől eltérően nem dec. 23-án, hanem 21-22-én járt le, 2013. márc. 28-án pedig elindult a Hatodik Nap kora.
Jim Carrey feleségével szeptember 14-én ismerkedett meg, amely 2013-ban a Hatodik Nap indulásától 170 napra esik.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/23-as_szam_es_truman_36.jpg?52374922
Jim Carreyt pedig a legutóbbi 2013. aug. 14-én bemutatott KICK ASS 2 filmben lefejezik. A filmet nem nagyon részletezem, mert őszintén szólva nem tetszett a kis gonosz fekete Christopher/Chris-el, kit legyőz az ítélő karakterben fellépő gyilkos lila hajú lány és a parázna Kick Ass.
A filmben Jim Carrey ismét zöld maszkban jelenik meg és egy nagy németjuhásszal, vagyis Nagy Kutya/Szíriusz-al. Láthattuk benne még a zebrát, mikor Christopher gonosszá vált, az atomszerkezetet a BAT-os személynél és a pentagrammokat egy lökött csapatnál.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/kick_ass_-_jim_carrey_es_a_zold.jpg?52520111
Jim Carrey viszont a 23-AS SZÁM-ban bemutatja kétszer is a 11:11-et, egy alkalommal a kutyánál. Itt adott át egy 20-ast, melyet az EMBER A SZER/TŰZ-BEN cikkbe helyeztem, Jim hátára helyezett Nappal. Ugyanitt látható Phoenix háta mögött a lángoló város.
http://1.bp.blogspot.com/_DeutwC_pLZ0/S6sONO5XVTI/AAAAAAAAD34/W44YSLMH6IY/s400/vlcsnap-6761432.png
http://4.bp.blogspot.com/-dtPcii-6Kc0/UX6JkVNAbhI/AAAAAAAAZlY/a6bKe2FFl64/s640/23+dog+11-11.jpg
                      FOLYTATÁS A JC ÉS NED/END-2-BEN
 
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 139
Tegnapi: 118
Heti: 370
Havi: 2 110
Össz.: 668 374

Látogatottság növelés
Oldal: JC ÉS NED/END-1
HATODIK NAPON - © 2008 - 2018 - hatodiknapon.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »