HATODIK NAPON

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2014. febr. 01. - Ne paksolják el a jövőnket, avagy a radioaktivitás direkt levegőben tartása!
Korábban szerepelt, hogy a jelenlegi energiadíjakat 32-33 forint/kwh-ra kellene felvinni, hogy Paks kifizetődő legyen, mely a JELEK 2014 JAN-5-ben szerepelt.
http://www.kisalfold.hu/kepek/ne_paksoljak_el_a_jovonket_-_nem_a_paksi_paktumra_demonstracio/2910865.jpg
2014. febr. 01-én meghalt, vagyis elVÉRzett a Costa Concordia 33. áldozata, egy 40 éves búvár.
2014. febr. 01. - Új otthont kapott a nepáli kormánytól egy 99 esztendős férfi, aki remeteként élte egész eddigi életét egy barlangban.
"Nincsen földünk, mert nem vagyunk birtokában azoknak az állampolgársági okmányoknak, amelyek a földbirtokláshoz kellenek" - mondták a Nepál központi régiójában fekvő Makvanpur körzetben élő csepangok. A helyi kormány azt tervezi, hogy összesen 420 otthont bocsát a népcsoport Makvanpurban élő tagjainak rendelkezésére.
Magyarra fordítva: Gyere ki a bar-(fény)láng-ból, kapsz anyagi javakat, bilincset, mielőtt százzá válnál.
                    http://2.bp.blogspot.com/-oLPFMI64xos/UpWPw6NC5wI/AAAAAAAADFY/0nff8VWq2Dg/s1600/lightbody+w+kohanim.gif
2014. febr. 01. - Kolumbia eljárást indít az amerikai szénbányászok ellen.
A Santa Maria-öbölben egy szénszállító uszály balesetet szenvedett és annak érdekében, hogy megmentsék a hajót a süllyedéstől a vállalat munkatársai több száz tonnányi rakományt dobtak az öbölbe.
2014. febr. 01. - Az Szocsi Téli Olimpia lángját meggyújtották Európa legmagasabb pontján, Elbrusban.
Az alpinisták a speciális „edényben” lévő lángot 5642m-es (5+6+4+2=17) magasságban gyújtották meg.
2014. febr. 01. – Vitalij Klicsko (42 éves): a rendszer megingott, a tüntetések folytatódnak.

"A válság veszélybe sodorta Ukrajna stabilitását és területi egységét, polgárháborúval és káosszal fenyegető helyzet alakult ki."

2014. febr. 02. - Izrael szerint Irán nukleáris programja katonai célú és le kell állítani.
http://hungarian.ruvr.ru/2014_02_02/Izrael-szerint-Iran-nuklearis-programja-katonai-celu/
2014. febr. 02. – Szokás szerint megkérdezték a magyar társadalmat, és szerintük a többség támogatja Paks bővítését.
”Jelentősen nagyobb a megállapodást előnyösnek tartók tábora (42 százalék), mint az azt elutasítóké (23 százalék).”
2014. febr. 02. - Katy Perry a Twitter kedvence, az első, akinek több mint 50 millió követője van a közösségi portálon.
http://www.kisalfold.hu/ezmilyen/katy_perry_a_twitter_kedvence/2368036/

Katy Perry jan. 26-án mutatott be egy okkult, ördögi előadást egy 17 évvel korábban bemutatott 101 perces film inspirálására a SÖTÉT LÓ-val, amely a SÖTÉT LÓ ÉS AZ OKKULT-ban szerepelt.
2014. febr. 02. – Meghalt az év 33. napján Philip Seymour Hoffman, kezében egy injekciós tűvel, lakásán 65 heroinos borítékkal és 5 fehér port tartalmazó üres kábítószeres zacskóval. http://www.kisalfold.hu/kitekinto/meghalt_philip_seymour_hoffman/2368103/
Philip Seymour Hoffman kezében a MIELŐTT AZ ÖRDÖG RÁDTALÁL, vagy helyesebben BEFORE THE DEVIL KNOWS YOU’RE DEAD filmben láthattuk az injekciós tűt, amely filmben a 442-es házban lakó baklövése miatt jön csőstül a baj. Vagyis igazából Philip miatt, aki pénzszerzés miatt testvérét (Ethan HAWKe) ráveszi, hogy rabolják ki szüleik ékszerboltját, melynek végül Philip esetében halál lett a vége.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/mielott_az_ordog_radtalal_kepek.jpg?96789395
Philip Seymour Hoffman-t láthattuk a szabadkőműves és egyben a szcientológia szülőatyja, vagyis L.Ron Hubbard ihlette THE MASTER című filmben a drogost alakító Joaquin Phoenix mellett is. A filmben Phoenix felszáll a Philip tulajdonában levő Alethia/Aletheia/Igazság nevű hajóra, átmenve a Golden Gate-híd alatt, amikor megismeri Philip-et, akit beszállítanak a 303-as vörös kocsiba és aki vesica piscis logós KOOL cigarettát hozat Phoenix-el, melyet az
OSCAR 2013/2-ben mutattam be.
 
A kínai Ló évének 3. napján elhunyt (?) Philip, magyarul Fülöp, melynek jelentése Lókedvelő, 23 évesen állt le a drogról és 23 év után esett vissza a heroinra (egyik szlengje a HORSE/LÓ), korábban pedig a Labyrinth Theather Company művészeti igazgatója volt.
Philip Seymour Hoffman szerepelt a RED DRAGON filmben is, amelyben kerekesszékben lángolva hunyt el.
A vörös sárkány a bibliában a Sátánnal van azonosítva, az alkímiában pedig a fénnyé válás fehér galamb (megtisztulás, tisztaság) utáni állapota, vagyis a vér transzformációja, a megvilágosodás.
Ebben az esetben pedig Philipnél fehér por került bemutatásra és heroin, melynek egyik magyar elnevezése hernyó, amely állati szimbolikában a pillangóvá válás előtti állapot.
A heroin általában barna por alakjában kapható. A fehér heroin ritka mint a fehér holló.
Hogy itt egy okkult játék jelenik meg Philip halálában, az nyilvánvaló, ha csak a vért és a 23+23-at, a 46-ot vesszük figyelembe, vagyis Philip éveit és a 23 kromoszómapárt.
A CATCHING FIRE (magyarul FUTÓTŰZ) filmben Philip neve Heavensbee volt, vagyis neve a MENNYEK és a MÉHE szó összekapcsolása. A filmben ő volt a búra irányítója és a forradalom egyik kirobbantója, aki kiemelte a kiválasztottat a búra alól, melyről a KAPUN ÁT JC-VEL-5-ben írtam, ahol bemutattam, hogy itt egy halálkapus játék jelenik meg.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/philip_seymour_hoffman_es_a_tuz.jpg?65139006
Hogy Philip Seymour Hoffman valóban visszaszokott volna a drogra? Nos azt állítják, hogy már karácsonykor azt hangoztatta, hogy hamarosan meg fog halni és halála előtt nem sokkal jelentkezett elvonóra, ami nekem akárki akármit mond, de gyanús. Az első boncolás alapján nem sikerült a halál állapotát megállapítani (ha volt olyan!), de nyilvánvalóan meglesz a hivatalosnak mondott jelentés.
Philip pedig láthatóan szoros kapcsolatot mutat a lóval és tüzes kerekesszékbe ült, amelyet napszimbolikaként alkalmaznak.
A 23-al kapcsolatba kerülő Philip halálakor a Napon a szörnyetegnek, behemótnak leírt 1967-es napfolt volt látható, a Föld irányába fordulva. Az 1967-es napfolt volt korábban az 1944-es, vagyis ahogyan megtette a teljes fordulatot a Napon, újra megjelenésekor 23-at számoltak rá. A napfoltok, mint már többször is szerepelt kapuk más rendszerekbe, világokba, az elhunyt lelke pedig a Holdra, onnan pedig a Napba megy, aztán ott kiderül, hogy hova tovább. Érdekes, hogy táltos révüléssel kapcsolatban olvastam, hogy a táltos a világfára megy fel, amelynek egy-egy gyümölcsei, aranyalmái a különböző világok csillagai. A Világfára, vagy Tejútvilág ágaira, melyek összekötik a csillagvilágokat, pedig a csillagokon át vezet az út, hiszen azok lógnak a fa ágain.
http://spaceweather.com/images2014/02feb14/giantsunspots.jpg?PHPSESSID=4drl75nqd7bdlt3enfq7n7eop6
Nos a New York-i születésű és halálozású Philip Seymour Hoffman a Ló évében halt meg állítólag heroin miatt, melynek szlengje a horse/ló, neve jelentése pedig lókedvelő, azonkívül egy labirintusba volt bezárva, hiszen művészeti igazgató volt a Labyrinth Theather Company-ban. Labirintusba viszont azokat helyezik (vagy helyezik magukat), akik önmagukra, vagy másokra veszélyesek, míg meg nem lelik a kivezető ösvényt.
2014. febr. 02. – A 48. Super Bowlban 43–8-ra kiütötte a Denver Broncost (fehér vadló) a Seattle Seahawk (tengeri sólyom). A Superbowl a MetLife Stadiumban volt, a NewYork Giants és a New York Jets (Titans utód) otthonában.
http://imgace.com/wp-content/uploads/2014/01/1391160025_Super-Bowl-XLVIII-05.jpg
                http://3.bp.blogspot.com/-OB4sUcEROpE/Uu_N7Yaa-XI/AAAAAAAAnEE/yqyR8jdHZ0s/s1600/26.png
A SuperBowl félidő show-ját Bruno Mars - Locked Out Of Heaven (Kizártak a mennyből) számával indították, a hangulatot pedig a Red Hot Chili Peppers együttessel pörgették fel a GIVE IT AWAY now (Add el most) számmal, melynek videójában a dobos szarvakkal (ördög) jelenik meg. A számban pedig az szerepel, hogy “Love is free love me say hell yes”.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/48_super_bowl_red_hot_chili_peppers_es_bruno_mars.jpg?40065771
Add el most, vagyis úgy értik, hogy bulizz, igyál sok alkoholt, drogozz, éld ki minden vágyadat, tedd amit akarsz, mint Aleister Crowley is megfogalmazta, amíg még e világ fejedelmének van az ideje.
És hányan, de hányan tombolnak rájuk, veszik át tőlük a ritmust, együtt rezonálnak velük. Ha nem így lenne, nem lennének sikeres előadók.
A Red Hot Chili Peppers énekese még fiatalabb korában megköszönte Sátánnak a sikert az MTV díjátadóján. Fiatalon, kamaszkorában rákapott a heroinra és a kokainra, de barátja halála után elvonóra vonult, ahol leszokott. Jelen pillanatban pedig huszonvalahány év vegetarianizmus után 2008-ban vegán étrendre állt át. Hogy esetében a Fény felé fordulás jelenik e meg az idő múlásával, az úgy gondolom csak rá és az Úrra tartozik, mindenesetre valószínű, hogy úgy, mint sok együttest, úgy mozgatják őket, mint a sakkfigurákat.
     http://1.bp.blogspot.com/-Pd8chglX3w4/UvQDFJsmG4I/AAAAAAAADpk/04AUmUjecl4/s1600/(002az)+Good+vs+Evil.jpg
Anthony Kiedis-t láthattuk a Keanu Reeves és Patrick Swayze főszereplésével készült HOLTPONT/POINT BREAK című hullámlovas filmben.
http://2.bp.blogspot.com/_URNk1twbY1M/TJKXmVA8TaI/AAAAAAAAAQw/7eMlNQ8SQCM/s1600/point-break-sequel.jpghttp://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/ghost_1.jpg?74839120
2014. febr. 02. - Óriáshullámok pusztítottak a spanyol partoknál.
http://hvg.hu/vilag/20140202_Oriashullamok_pusztitottak_a_spanyol_part
2014. febr. 03. - Liam Neeson is szerepelni fog Martin Scorsese következő filmjében, a Silence-ben, amely egy 17. századi dráma lesz, egy misszionáriusról, akti Japánba küldenek. A film megtörtént eseményeken alapul, és Cristovao Ferreira atya, a japán jezsuita misszió vezetőjének az életét dolgozza föl. Több éves zaklatás és üldözés után a pap végül elhagyta a hitét, megtagadta a kereszténységet és áttért a buddhizmusra.
http://index.hu/kultur/cinematrix/2014/02/03/liam_neeson_az_uj_scorsese_filmben/
2014. febr. 03. - Helyenként már az ivóvízellátást is veszélyezteti a Kaliforniát sújtó történelmi aszály.
Az állam hatóságai szerint 17 agrártelepülésen 40 ezer ember ivóvízellátása kerül veszélybe, ha 60-120 napon belül nem lesz jelentősebb esőzés.
B. Lynn Ingram, a berkeley-i Kaliforniai Egyetem professzora szerint az államot ötszáz év óta nem látott súlyosságú szárazság fenyegeti. Jerry Brown, Kalifornia kormányzója a szárazság miatt szükségállapotot hirdetett.
2014. febr. 03. – Hajnalban rengett a föld Görögországban.
2014. febr. 03. – Lepaksolták a Szabadság-szobrot, avagy a radioaktivitás jele a szabadsággal társítva
http://www.greenfo.hu/hirek/2014/02/03/lepaksoltak-a-szabadsag-szobrot-hany-kozvelemeny-van
              http://www.greenfo.hu/uploads/hirek/329/32944/cikk.jpg
2014. febr. 03. – Fénnyé kell válnunk.
Engedjük, hogy Krisztusban a kereszténység minket is összefogjon, és mi is világítsunk.
http://erdely.ma/hitvilag.php?id=157813&cim=fennye_kell_valnunk
2014. febr. 03. - Több mint 400 elpusztult delfint találtak januárban Észak-Peru csendes-óceáni partvidékén - közölték hétfőn illetékesek.
Jaime de la Crúz, az IMARPE tengerbiológiai ügynökség munkatársa elmondta, hogy 220 tetemre január utolsó hetében bukkantak, a többire az előző három hétben. Ez fele annyi, mint a perui partokon 2012-ben elpusztult összes delfin száma.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 191
Tegnapi: 100
Heti: 972
Havi: 3 019
Össz.: 674 715

Látogatottság növelés
Oldal: JELEK 2014 FEBR-01
HATODIK NAPON - © 2008 - 2019 - hatodiknapon.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »