HATODIK NAPON

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2004-ben mutatták be Brett Ratner AFTER THE SUNSET/UTOLSÓ GYÉMÁNTRABLÁS című filmjét.
Mivel a gyémánt, mint az anyag tiszta fénnyé transzformálódásának szimbolikája ismert, ezért érdemes belenézni a filmbe.
Amiatt is, mivel a főszereplő Pierce Brosnan 2013. júliusi premierrel a 109 perces THE WORLD’S END-ben jelenik meg a CSAK A SZERELEM SZÁMÍT után.
A film első gyémántrablása akkor történik, mikor a 2006 jan. 24-én elhunyt Chris (Christopher) Penn, mint rajongó a kosárlabda mérkőzésen jelenetet rendez. Érdemes megfigyelni, hogy Christopher-re Karl Malone mezét adták, melyen kétszer szerepel a 11-es, vagyis 11:11, ami a stadion kijelzőjén is megjelenik.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/utolso_gyemantrablas_kepek_2.jpg?48907954
Az utolsó gyémántrablásnál szereplő gyémántot a filmben a piramis csúcsára helyezték, bemutatva a le és fölfelé mutató háromszögeket.
A gyémánttal kapcsolatba kerül Woody Harrelson is, kiről mint keresztesről a SÁRKÁNYTŰZ ÉS KEMENCE cikkben, mint 7-esről és a Nappal kapcsolatba kerülőről pedig a NÉGY LOVAS ÉS A SZEM/1-ben.
A filmet a RAT ENTERTAINMENT készítette, aki az égbe emelkedős, elragadtatásos poszteres SKYLINE filmet is.
RAT = PATKÁNY, mely az állatövi jegyben a Nyilas megfelelője, de valaki az Ikrekkel társítja.
A filmben a OO7-es James Bondot is megformáló Pierce Brosnan által alakított MAX egy kék Chevy Camaro Convertible SS-t vezet, ahogyan a film rendezője Brett Ratner is 1969-es évjáratú, 2013-ban pedig a Hatodik Nap indulásánál lépett a 44. évébe. A 44-et ha négyzetbe rajzoljuk, megkapjuk a 11x11-es négyzetet, melyben 121 egység szerepel, amely “Jézus a messiás” számértéke.
Nem mellékes az sem, hogy a MAX név számos lényeges filmben is előkerül, mely legutóbb koronázással és Herkulessel került kapcsolatba, melyről a TŰZGYŰRŰ ÉS PORTÁL-1-ben írtam.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/utolso_gyemantrablas_kepek_1.jpg?78865437
Bret Rattner készítette a TOWER HEIST filmet (153-as üzenettel és 007-es arany lovas szekérrel, vagyis arany Ferrarival vörösben), 2013-ban pedig a filmjeiben halászatot, Jézus követését és egyéb érdekességeket bemutató Dwayne Rock Johnsonnal forgatja Magyarországon a HERCULES: THE THRACIAN WARS filmet is, melyekről a MÁJUS 25 PARADICSOMI ÜZENETE cikkben írtam.
Herkules az Héraklész (Zeusz fia) a Napisten, a szkíta ősatya. Héraklészt pedig a Rodosz szigetén élő “görögök” Magar (Makar) névvel is illették, mely nyilvánvalóan Magyar. A szkíta eredetmondában szereplő ősnemzés képe a két isteni erő egyesülését, az égi atyai fényerő (Napisten, Nap) ráhatását ábrázolja a földi, anyai “anyagra”. Ettől az égi ráhatástól az Ősanya/Földanya áldott állapotba kerül, és megszüli gyermekeit, a “Föld fiait”, akik egyben a Nap fiai is, ahogyan a szkíták nevezték magukat (A FEHÉRLÓ FIAI – Timaru Kast Sándor).
Rock pedig most, hogy Magyarországon játssza el a naphérosz Herkulest, a szkíta ősatyát, a kékmadaras Twitteren előszeretettel osztogatja az oroszlános (Nap, Nap háza) jelmezeinek képeit.
Rock alakította korábban a nyilazó SKORPIÓKIRÁLY-t (2002) is, a film poszterén pedig egy üstökös jelenik meg, mely a filmben nem, még lángoló nyíl formájában sem.
A MÚMIA VISSZATÉR-ben (2001) korábban Rock pedig mint skorpió jelent meg.
A SKORPIÓKIRÁLY-ban Rock nem csak nyilasként jelenik meg, hanem egy nyilas díszítésű korong mögé bújik el, mikor nyilaznak rá. Kapcsolatba kerül a filmben a sólyommal és egy varázslónővel, ki uralja a kobrát, Anubisszal a háta mögött. A jelenetnél 4 korsóban van kobra, 2-ben nincs.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/skorpiokiraly_kepek_1.jpg?82178774
2013. júli. 20-án kapták lencsevégre a Herkulest forgató Brett Ratner-t és a 2013-ban SUPERMAN apját, 2014-ben pedig NOÉ-t alakító Russel Crowe-t (CROW/HOLLÓ-VARJÚ) az Arany János utcában, az Aranytíz Kultúrház előtt. Brett Ratner viszont ahhoz képest, hogy filmjeiben halászatot mutat be, Budapesten azzal henceg, hogy anyagiakban értendően mennyire gazdag. Nyilvánvalóan Brett Ratner is azon kőművesek közé tartozik, akik pénzért szerzik a tudást. Erre mondta Jézus, hogy: “Bizony mondom néktek, hogy a gazdag nehezen megy be a mennyeknek országába. Könnyebb a tevének a tű fokán átmenni, hogynem a gazdagnak az Isten országába bejutni.” (Máté 19/23-24)
Ha már a teve szóba került, Rock a SKORPIÓKIRÁLY-ban teveháton nyargal és elmennek a Holtak völgyébe, amely abból a szempontból lényeges, mert a kobrát uraló varázslónőt alakító Kelly Hu 2013-ban a HALÁL VÖLGY és a THEY DIE BY DAWN filmekben látható, melyek közül az utóbbiban Rosario Dawson a főszereplő (TRANCE és az elhívás, stb.).
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/kicsi/skorpiokiray_kepek_2.jpg?40349840
A SKORPIÓKIRÁLY film indításánál az akkádok jeleneténél a Rock testvérét, JESUp-ot alakító Branscombe Richmond keresztre feszítését láthattuk és őt öli meg Memnon a filmben.
A jesUP-ot alakító Branscombe Richmond 2012-ben a JOURNEY 2/UTAZÁS A REJTÉLYES SZIGETRE filmben jelent meg ismét Rock mellett, elutasítva az 1000 dollárt.
A SKORPIÓKIRÁLY-ban viszont Michael Clarke Duncan volt Balthazar, aki pedig a maja naptár lejárta előtt 109 nappal hunyt el, bemutatva a Meru hegyet.
Michael/Mihály a 2013. márciusában bemutatott RESURRECTION filmben pedig az azték naptárkövet és a THE END-et mutatta be, melyek a TRANCE ÉS 11:11 KAPU-1 alján szerepeltek.
A JOURNEY 2-ben pedig a szigetre helikopterrel (megjelenik benne a fenyő) elvivő Gabato szerepében Louis Guzmán látható, aki a 2013 július 17-én bemutatott TURBO-ban a Tacos srácok közül Angelo szerepében jelent meg.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/skorpiokiraly_-_journey_2_kepek.jpg?71942630
A JOURNEY 2-ben Michael Caine volt még látható, aki a TRÜKKÖS GYÉMÁNTRABLÁS-ban került kapcsolatba a (fény)transzformációs gyémánttal.
Michael Caine fején a film végén egy fekete-fehér kockás bukósisak, pont amilyen 42 kockás célvonalhoz TURBO 17 perc alatt eljut, 216-ot bemutatva.
2013-ban Michael Caine a SZEMFÉNYVESZTŐK-ben mutatta be a 144-et ( NÉGY LOVAS ÉS A SZEM/1 ), TURBO-nak pedig a házán jelent meg a 144 ( ÉG A HÁZAD IDEKI 2 ).
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/journey_2_-_trukkos_gyemantrablas.jpg?46419564
Megérkezik Michael/Mihály és átadja az unokának a születésnapi ajándékot, az UTAZÁS A HOLDBA könyvet.
A helikopteres Gabato lányát Vanessa Hudgens alakította, akit szintén ide-oda rakosgatnak filmekbe kirakósként. Legutóbb a SPRING BREAKERS-ben volt látható egyszarvúval a homlokán, melyről a PAUL ÉS A VÉGE-ban írtam.
Vanessa a JOURNEY 2-ben a könyv átadásakor lilában, koronacsakrás színben jelenik meg, háta mögé pedig egy szintén lilás pillangót helyeztek.
A gyászos feketében megjelenő Michael Caine nyakában a könyv átadásakor kereszt jelenik meg, ahogy TURBO is a 33 felé tart.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/journey_2_-_utazas_a_holdra_kepek.jpg?59754858
Nem mellékes, hogy az EPIC-ben éppen a holdas könyvet kapó Josh Hutcherson volt az, akinek a Hold felé mutatták, hogy "ott a kijárat", mely a PÁL ÉS BÉL FÉNYE cikkben látható.
Michael Caine 2014-ben CHRISTopher Nolan INTERSTELLAR filmjében és valószínűleg az JOURNEY 3: FROM THE EARTH TO THE MOON filmben jelenik meg.
A 33-nál másvilágba lépő és március 14-nél születő (PI NAP) Michael Caine-ről bővebben a NÉGY LOVAS ÉS A SZEM/2-ben.
http://www.beyondzebra.com/images/butterfly-binary-man3-.jpghttp://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/kicsi/hold_halaszat.jpg?74488001
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/embodiment-of-light.jpg?20053457
                                         FOLYTATÁS KÖV.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 91
Tegnapi: 213
Heti: 543
Havi: 3 585
Össz.: 675 281

Látogatottság növelés
Oldal: GYÉMÁNT ÉS A MEGVÁLTÁS 2
HATODIK NAPON - © 2008 - 2019 - hatodiknapon.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »