HATODIK NAPON

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2013. nov. 14-én Magyarországon is bemutatták a THOR: SÖTÉT VILÁG filmet.
A filmben, mely tele van portállal, Natalie Portman (Port-al, kapu/átjáró) szívja magába az étert, amely a világot újra a sötétségbe transzformálná.
Mikor Natalie-ből, aki egyfajta portál, kiszedi Malekith az étert, akkor Natalie jobb/Hold szemére közelítve láthattuk a Földet a Holddal, amely mögött a Nap hatalmas csillagként jelent meg, amely elsötétült az étertől.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/thor_sotet_vilag_-_nap_elsotetulese_kepek.jpg?67339863
A THOR: SÖTÉT VILÁG-ban a sötét tündérek vezetője Malekith, akit Christopher Eccleston alakított, aki a G.I. JOE: RISE OF THE COBRA filmben Destro szerepben volt látható a MARS vezetőjeként, melyről a  MARADJ A FÉNYBEN 4-ben írtam.
Christopher Eccleston szerepelt a 2003-ban bemutatott THE SECOND COMING/MÁSODIK ELJÖVETEL című 144 perces mini sorozatban és a 2004-es BIBLE MYSTERIES sorozat CRUCIFIXION (Keresztre feszítés) részének narrátora volt.
A THOR ezen részében a filmkészítők a 9 világ közti átjárást összekapcsolták a bibliai próféciákban is szereplő Nap elsötétülésével.
Jóel 3/15:
“A nap és hold elsötétednek; a csillagok bevonják fényöket;”
Jelenések könyve 6/12-13:
“Azután látám, mikor a hatodik pecsétet felnyitotta, és ímé nagy földindulás lőn, és a nap feketévé lőn mint a szőrzsák, és a hold egészen olyan lőn, mint a vér; És az ég csillagai a földre hullának.”
Apostolok cselekedetei 2/20-21:
”A nap sötétséggé változik, és a hold vérré, minekelőtte eljő az Úrnak ama nagy és fényes napja. És lészen, hogy mindaz, a ki az Úrnak nevét segítségül hívja, megtartatik.”
Zakariás 14/6-7:
”És úgy lesz azon a napon: Nem lesz világosság, a ragyogó testek összezsugorodnak. De lesz egy nap, a melyet az Úr tud, se nappal, se éjszaka, és világosság lesz az estvének idején.”
Máté 24/27, 29-30:
“Mert a miképen a villámlás napkeletről támad és ellátszik egész napnyugtáig, úgy lesz az ember Fiának eljövetele is....... Mindjárt pedig ama napok nyomorúságai után a nap elsötétedik, és a hold nem fénylik, és a csillagok az égről lehullanak, és az egeknek erősségei megrendülnek. És akkor feltetszik az ember Fiának jele az égen. És akkor sír a föld minden nemzetsége, és meglátják az embernek Fiát eljőni az ég felhőiben nagy hatalommal és dicsőséggel.”
Mindenképpen figyelmet érdemel, hogy a filmkészítők a tündérkirályt sötét, démoni karakterként jelenítették meg, ahogyan a karaktert alakító Christopher korábban is amolyan antikrisztusi karaktert mutatott be, aki körvonalazva a félelemre alapozva hitte, hogy az emberek félelmükben önként fogják egyfajta diktatórikus világkormány irányítását kérni.
A THOR a világok közti átjáró nyitásával indul, aztán 5000 évvel később folytatódik, mikor ismét kapuk nyílnak, melyről a vicc kedvéért egy nem éppen százasnak beállított egyén mesél.http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/thor_sotet_vilag_-_kapuk_kepek.jpg?43577745
Thor fején a filmben három csík látható, amely a spirituális ébredés (három csík, három szem, stb.) jele. Korábban pedig a HAJSZA A GYŐZELEMÉRT-ben láthattuk James Hunt szerepében. Thor mellett pedig láthattuk egy spirált, és beszállt a vörös kocsiba, melyről leolvasható a 42, vagy épp a 23. Az 5000 évente együttállással nyíló kapu szerepelt az ÖTÖDIK ELEM filmben is, ahol a 9-es szintén megjelenik. A filmről, melyben a Paradicsomba utazik Bruce, a PARADICSOM KAPUJÁBAN9-ben bővebben.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/otodik_elem_kepek_3.jpg?28193676
Thor/Chris korábban elmondta, hogy a szivárványhidat kell keresni, amely tenmagad vagy és Jézus az Út, aki a szivárvány hídján átvezet.
A valaha létezett 9 aranyhídról pedig az ISTEN KAPUJA 1-ben.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/thor_sotet_vilag_kapuk_es_a_hid_kepek.jpg?15049406
A THOR-ban a szivárványhíd kapuőre Idris Elba, aki a THOR előtt a PACIFIC RIM/TŰZGYŰRŰ filmben volt Pentecost/Pünkösd ( ÖRDÖGI KÖR VÉGÉN , TŰZGYŰRŰ ÉS PORTÁL-1 ).
Közvetlenül a THOR után pedig a SECOND COMING/MÁSODIK ELJÖVETEL filmben alakítja Mark-ot (JEL).
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/thor_-_sotet_vilag_poszter.jpg?73515473
A Thor apját, Odint alakító Anthony Hopkins pedig legutóbb a RED 2-ben volt a 121-es zárkába zárva 17-es fogolyként, akit azért tartanak bezárva, mert mindenképpen fel akarja robbantani a bombáját.
Végül is Hopkins korábban alakította HANNIBAL-t is egy okkult karakteres játékban, így én úgy vélem, ha van itt egyfajta gúnyolódás, majd megítéli akinek az a dolga.
Annak aki még nem tudná, a 121 héberben Jézus a messiás, vagy épp 11x11, a 17-es pedig tarotban a Csillag, de a szám a Szíriusz okkult száma is, vagy éppen rejtett 153 is, magyarul egyfajta halászatos szám (1+2+3+...17=153).
Helen Mirren keresi a 17-est, aki a GALAXIS ÚTIKALAUZ STOPPOSOKNAK filmben a 42-est mondó Bölcs elme volt, apple logós almával a fején.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/red_2_-_121_es_17_hopkins_kepek.jpg?85569278
Hopkins a RED 2-ben kikerül börtönéből, a THOR-ban pedig odahelyezték a kaput megjelenítő nyolcszöghöz, ahol arája lépett át az élők és holtak világát elválasztó kapun.
Elmennek a Vörös térhez, ahol John Malkovich elkezd falat bontani a pizzásnál (zodiák szimbolika). Közben pedig Jézus-t mond, korábban pedig Jézus Krisztus és tanítványai utolsó vacsora képét használta szökéséhez a FEGYENCJÁRAT filmben. Később pedig lezuhan egy vörös 64-es (Hórusz/Sólyom) helikopterrel, melyet Bruce Willis vezet, aztán kiiktatják a gonosznak bemutatott 17-es foglyot.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/red_2_-_faltores_kepek.jpg?68154923
Visszatérve Anthony Hopkinsra, aki az Univerzum teremtő erejét, vagyis Odint alakítja, a THOR: SÖTÉT VILÁG és a RED 2 (17 és 121) után John Clancy/JC karakterben látható viszont a SOLace filmben, ahogyan az Odin által kijelölt kapuőr pedig Mark-ot a MÁSODIK ELJÖVETEL-ben. Odin/Hopkins pedig a JC-s karaktere után a NOÉ filmben alakítja a 969 éves Matuzsálemet.
http://mysteryoftheinquity.files.wordpress.com/2011/09/goodvsevil8.jpg?w=950
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 103
Tegnapi: 213
Heti: 555
Havi: 3 597
Össz.: 675 293

Látogatottság növelés
Oldal: 9 VILÁG MEGNYÍLÁSA
HATODIK NAPON - © 2008 - 2019 - hatodiknapon.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »