HATODIK NAPON

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

A Canis Minor, vagyis a Kis Kutya csillagkép legfényesebb csillaga a Procyon, melynek arab neve Al Shira, mely hasonlóságot mutat az Asszíriával.
Az Al Shira az “ الشعرى الشامية" aš-ši‘ra aš-šamiyah”-ból származik, melynek jelentése Szíriai jel, ami állítólag utalás a Szíriusz északi helyzetére.
Szíria nevében kapcsolatot mutat a szíriuszi testvériséggel, vagyis magával a Szíriusszal is.
                                    Szíria/Syria/Asyria
                       SZÍRIA ----> SZÍRIUSZ ----> DELFIN
2013. AUG. 28. ---> 121 NAP ---> ISON FÖLDKÖZELBEN
2013. aug. 28. – New Yorktól Észak-Karolináig július 1-től 333 palackorrú delfin vetődött partra és pusztult el. Ez az elmúlt 5 év 33-as átlagához képest 10-szeres megugrás - írja a NOAA-tól Teri Rowles.
Virginiában volt a legtöbb halálesemény, ahol 174 delfin vetődött partra (JÚLIUSBAN 42!). Ez a legnagyobb pusztulás az 1987-88-as járvány óta.
Jelenleg sok partra vetődött delfin le van soványodva és az ember által okozott szennyezést vizsgálják, ugyanis Georgiánál magas, 1979-ben betiltott PCB értéket mértek a vízben.
Az earthfiles.com-on Linda a NOAA jelentésre hivatkozva írja, hogy 33 felboncolt delfinből 32-ben mutatták ki a morbillivírust, ami a kanyaróért felelős az embereknél, szopornyica a kutyáknál és macskáknál és keleti marhavész a szarvasmarháknál.
                               174+42 = 216
333-as épület a DEVIL-ben, 333 HELLBOY fegyverén, 333 jelentése kundalíni a héberben, ahogyan a 33 is utalás a gerincre, a fára, melyen a kígyó felkúszik.
333 méter hosszú a SIRIUS STAR nevű tanker, mely 2008-ban került a híradásokba, miután kalózok elrabolták, 2009-ben, a Szíriusz évében pedig visszaszerezték tőlük ebben az okkult játékban, melyben természetesen a felbérelt kalózok is részt vesznek akár tudatosan, akár megvezetve, mert megbízta őket valaki.
A SIRIUS tanker elrablásáról akkor a Szíriusz kapcsolat 1-ben írtam.
A 33 és a 333 a teozófiai társaság alapítója, Blavatsky asszony szerint a visszatérést jelenti, a felemelkedést a halálból, mint egy Főnix.
                   http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/sziriusz_delfin.jpg?33284927
2013. aug. 28. – Az istenek Indiában szálltak le, mondja egy geológus.
Egy faragást és egy ősi lábnyomot vizsgálnak, amely olyan, mintha valaki egy faszandált viselt volna.
                  http://4.bp.blogspot.com/-KoHQ5g5NtyU/Uh7mDyPEFDI/AAAAAAAARmU/5wQn1fj3qbk/s400/UFO,+UFOs,+sighting,+sightings,+alien,+aliens,+ET,+space,+news,+volcano,+mexico,+ovni,+omni,+NASA,+top+secret,+area+51,+paranormal,+august,+2013,+Justin+Bieber,+radio+telescope,+astronomy,+news,+ancient-footprints-UFO-engraving.jpg
2013. aug. 28-án SZERda este bemutatták a Velencei Filmfesztiválon a GRAVITÁCIÓ filmet George Clooney és Sandra Bullock főszereplésével.
George Clooney korábban a SOLARIS-ban volt űrhajós, a Solaris pedig magához vonz mindent, tömege/gravitációja növekszik.
A feltámadást is bemutató SOLARIS a NAP ÉS AZ ÉDEN KAPUJA/2-ben szerepelt.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/gravity_es_az_alma_kepek.jpg?32641552
George Clooney korábban egy BAT-os emberként a gyémánttal és az “Ádám és Évás” Schwarzeneggerrel került kapcsolatba ( GYÉMÁNT ÉS A MEGVÁLTÁS 3 ), a vámpíros (denevér) ALKONYATTÓL PIRKADATIG filmben viszont ő alakította SETH-et, Szet/Seth pedig amolyan alvilági karakter volt, egy ördögi filmben egy maya piramis tetején.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/alkonyattol_pirkadatig_kepek.jpg?77596534
Sandra Bullock pedig, vagyis a GRAVITY másik főszereplője, 2013-ban éppen a Gravity előtti filmjénél, a NŐI SZERVEK-nél került kapcsolatba az almával, amely az ÉG A HÁZAD IDEKI 3-ban szerepelt.
2013. aug. 28. – 20 mérföldre Las Vegastól, Új-Mexikóban több mint 100 elpusztult jávorszarvast találtak a Buena Vista Ranchon, ami miatt az esedékes sportvadászatot (gyilkolást) lefújták. Az állatok elhullásának oka még ismeretlen, de rovarcsípésre gyanakodnak, amely egyfajta járványos megbetegedést vált ki, ami után az állat 8-36 óra múlva sokkot kap és meghal. Az elhullott tetemek egy helyen való megtalálása nyilvánvalóan megkérdőjelezi a rovarcsípést, habár a hivatalos válasz nyilvánvalóan a rovarcsípés lesz.
http://media2.krqe.com/photo/2013/08/28/Elk_herd_found_dead_in_northeastern_N_M__1373320000_2711315_ver1.0_640_480.jpg
Hóseás 4/1-3:
"Halljátok meg az Úrnak beszédét Izráel fiai, mert pere van az Úrnak a földnek lakóival, mert nincs igazság és nincsen szeretet és nincsen Istennek ismerete a földön.
Hamisan esküsznek és hazudnak és gyilkolnak és lopnak és paráználkodnak, betörnek és egyik vér a másikat éri.
Azért búsul a föld és elerőtlenül minden, a mi azon lakik, a mező vada és az ég madara egyaránt, bizony a tenger halai is elveszíttetnek."
2013. aug. 29-én ismét furcsa kürtszerű zaj a kanadai Terrace-ban. Helyi lakosok szerint a területen 2013. júni. 19-én volt hasonló furcsa hang, de nem olyan intenzív, mint az utóbbi.
http://globalnews.ca/news/813584/strange-sounds-heard-in-terrace-b-c-but-this-is-not-the-first-time/
2013. aug. 29-30. - GETAWAY premier Ethan Hawke (Sólyom) főszereplésével.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/daybreakers_es_getaway_kepek.jpg?57274139
Keanu Reeves, a kis Révész mutatja be a KIS BUDDHA filmben, hogy fényesedésnél hatalmas seregek, vihar, tűz az égből, stb. érkezik, hogy a megvilágosodást, felemelkedést megakadályozzák, de azt is tudja, hogy mindez csak saját agyának szüleménye, hisz minden EGY, a holografikus univerzumban minden csak kivetülés, vagyis minden a szemlélőben van.
Ezt a tökéletes nyugodtságot mutatja be Anubisz csónakkal az alvilág folyóján (Sztüx) haladva Jézus is ebben a rövid animációs filmben, a horizonton megjelenő Nap (Hórusz/Sólyom) felé haladva.
Hófehérke fekete-fehér padlón jelenik meg (dualitás/fény és árnyék), ahol elejti az almát, melyből a szerkesztő lótuszt varázsolt egy vesica piscis segítségével, melyet a másik videójában mutatott be. A nyíló lótusztól a vidám LOL-os mások bábjaként bemutatott Obama pedig kétségbe esik.
Hófehérke mögött egy ajtó EXIT felirattal, melynek jobb és bal oldalán egy fehér nyúl és egy szarvas.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/my_pet_goat_kepek.jpg?59493722
Ethan HAWKE (Sólyom) pedig a GETAWAY előtt a THE PURGE filmben volt látható, Lena Headey mellett (Terminátor: Sarah Connor krónikái), aki a sérült bal oldalas babával játszadozó fiánál, mikor az megijeszti (egymás után kétszer), azt mondja, hogy KRISZTUS, a babán pedig az szerepel, hogy EXIT, vagyis KIJÁRAT.
A baba feje ugyanaz, mint a TERMINATOR/Schwarzenegger esetében, aki 2013-ban a Sír nevű börtönből (magyarul Sírkő) szökik meg a Krisztust bemutató Stallone-val.
Ethan Hawke a THE PURGE és a GETAWAY premierjekor 42 éves.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/the_purge_kepek.jpg?80316152
2013. aug. 29. - Már szerdán is hatalmas tömegek álltak Izraelben egész nap gázálarcokért, sokfelé veszekedések tették kaotikussá a helyzetet. Jeruzsálemben a feldühödött tömeg erőszakkal kirámolta a védelmi dobozokat egy elosztóhelyről. Törökországban is készülnek egy szíriai vegyifegyver-támadás lehetőségére. A közös határ mentén élelmiszerből, ivóvízből és gázálarcból készleteket halmoznak fel, és a kormány katasztrófavédelmi központja csütörtökön egy twitter-üzenetben bejelentette, hogy a határ mentén hét bunkert alakítanak ki a civilek megoltalmazása érdekében.
http://hvg.hu/vilag/20130829_Sziriai_tamadas_Izraelben_es_Torokorszagb
2013. aug. 29. – Obama beígért bizonyítéka késik, ugyanakkor növeli a katonai jelenlétet a Földközi tengeren.
Oroszország szintén két hadihajót küld a Földközi tengerre. Az Északi Flottától egy nagy tengeralattjáró-elhárító hadihajót, majd később pedig megérkezik hozzá a Fekete-tengeri Flotta Moszkva nevű rakétahordozó cirkálója is.
Barack Obama barátságban van George Clooney-val, aki ugyanekkor a fent látható almás/csakrás üzenetet közvetíti.
Obama Szíriának megy, George pedig 2005-ben a SZÍRIÁNA filmben volt látható.
Mikor Obama és George Szíria/Szíriuszos almás/csakrás játékot űz, a SZÍRIÁNA másik főszereplője, vagyis Matt Damon a Szíriusz szimbolikás ELYSIUM/PARADICSOM-ra megy, melynek végén mindenki Elysium polgár lesz. Matt Damon fejében volt a mennyország kapujának kulcsa, ami JC-ből került át a fejébe.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/sziriana_-_gravitacio_-_elysium000.jpg?33589536
http://global.fncstatic.com/static/managed/img/Entertainment/clooney-obama-reuters-660.jpg
Mikor Obama, George és Matt Damon Sziria/Szíriusz/Paradicsom játékot űz, Sandra Bullock is megjelenik a színen, aki a DOGSTAR/KUTYACSILLAG/SZÍRIUSZ csapat tagjával, vagyis a BUDDHA-t alakító Keanu Reevessel a révésszel 2 filmben is, a FÉKTELENÜL-ben és a HÁZ A TÓNÁL-ban szerepel együtt, melyben a film végén SANDra/KATe vörösben jelenik meg.
A filmben Sandra/Kate megáll egy háznál és azt mondja: “A 17-ES SZÁM”.
Keanu válasza:
“GYÖNYÖRŰ UGYE? APÁM AZT MONDTA, HOGY EZ A VÁROS ÖSSZES HÁZÁNAK A NAGYMAMÁJA.”
A 17-es tényleg gyönyörű, mert kifejezi a Szíriuszt és a halászatot is.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/haz_a_tonal_kepek.jpg?40733275
 
 
Keanu Reeves, a révész és SANDra Bullock zebrás, 101-es és 2001 űrodüsszeiás SPEED/FÉKTELENÜL filmjéről
A Nap/Szíriusz DNS hangolása és a fehér nyúl követése cikkben.
Lynn Collinsról, aki Keanu Reeves mellett 144-et játszóként jelenik meg, a JELEK 2013 AUG-8-ban fogok írni.
A fehér nyúl, melyet Neo/Keanu/Buddha és Alice követ Csodaországba, vagy amely a KÉPLET filmben a kiválasztottaknál jelenik meg (Caleb vegetáriánussá vált), növényevő/vegán mint a szarvas, vagy mint a fehér színt, mint tisztaságot jelképező Jézus Krisztus is (Szűz Mária és úgy néz ki az apostolok is), aki az Út, az Élet és az Igazság, akit követni kell, hiszen Ő az Ajtó Az Atyához, aki a Teremtés könyvében azt mondá:
“Ímé néktek adok minden maghozó füvet az egész föld színén, és minden fát, a melyen maghozó gyümölcs van; az legyen néktek eledelül.”
Ebben a 666, vagy 144000-es okkult játékban részt vevő Paul McCartney is nemrég üzent a hálón keresztül, hogy: “ha a vágóhidak fala üvegből lenne, mindenki vegetáriánus lenne.”
A Szíriusz fényessége -1,44 magnitúdó, A 144 pedig a Fény száma, csakrák szintjén pedig a hat csakra együttvéve, a hetedikkel együtt pedig 144000, mint a jelenések könyve 14/1-ben a kiválasztottak száma, akik ugyebár megkapták az életnek koronáját.
2013. aug. 29. - Szeptembertől a tajvani légitársaság Hello Kitty-s (PENTAGRAMMOS MACSKA+ALMAFA+EVA AIR) Boeing 777-eseket indít Tajpej és Los Angeles között, hetente háromszor.
http://kep.index.hu/1/0/470/4706/47069/4706974_36afacf72191a8037e62255f8fae4e82_wm.jpg
2013. aug. 29. – 23 centi hosszú egy macska szőre, amellyel Guinness-rekorder lett.
Azt a kutya meg a macska....!
A Szíriusz fényessége -1,44 magnitúdó, távolsága pedig 8,6 fényév, így a Szíriusz abszolút fényessége 23-szor akkora, mint a Napé.
A Szíriusz-B, melyet a Dogonok PO-TOLO (anyagot PÓTOLÓ) néven neveznek, egy perc alatt 23-szor fordul meg a tengelye körül, amely hatalmas mágneses mezőt generál. A Szíriusz A és B, és a Szíriusz A és a mi Napunk mozgása pedig a DNS spiráléhoz hasonló. Az emberben pedig 23 kromoszómapár található.
A macska viszont egy kapuőr, kinek 38 kromoszómája van, ahogyan a CSILLAGKAPU is 38 percig lehet nyitva Roland Emmerich filmjében, vagy ahogyan a 38 Anubisz száma is, mely ebben a cikkben a MY PET GOAT jeleneteiben Jézusnál jelenik meg az alvilág folyóján haladva a Fény felé.
Egyiptomban a csónakon haladás pedig épp a féregjáraton a csillagok közé visszatérést mutatja be, melyet William Henry mutatott be, aki szerint a Szíriusz is kapcsolódik a fényesedéshez, hogy fénytesttel visszatérhessünk a csillagok közé az örökkévalóságba.
http://www.williamhenry.net/sg_1.jpg
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/kicsi/revesz_a_nap_kapujan_at.jpg?67924673
 
WASHINGTON CAPITOLIUMhttp://archive.coasttocoastam.com/timages/page/wh120708b.JPG
 
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 21
Tegnapi: 214
Heti: 21
Havi: 3 063
Össz.: 674 759

Látogatottság növelés
Oldal: JELEK 2013 AUG-7
HATODIK NAPON - © 2008 - 2019 - hatodiknapon.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »