HATODIK NAPON

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2014. febr. 10. – Paul LaViolette: “2011. óta a világ minden tájáról jelentenek az emberek furcsa, megmagyarázhatatlan, égből jövő trombita hangokat, emlékezetünkbe idézve az apokalipszis trombitáit (kürt, harsona). Tekintettel a jelenlegi rendkívüli helyzetre, hogy a G2 felhő találkozik a galaxis magjával, ezek a jelek az égen nagy jelentőséggel bírnak. Ez a görög Athosz-hegy-i Dionüszosz kolostorban található freskó a Jelenések könyve 9. fejezetét ábrázolja, hogy mi történik, mikor az 5. angyal is trombitál.”
http://etheric.com/wp-content/uploads/2014/02/Trumpet.jpg
Jelenések könyve 9. rész:
“Az ötödik angyal is trombitált, és látám, hogy egy csillag esett le az égről a földre, és adaték annak a mélység kútjának kulcsa. Megnyitá azért a mélységnek kútját: és füst jön fel a kútból, mint egy nagy kemencének füstje; és meghomályosodik a nap és a levegőég a kút füstje miatt. A füstből pedig sáskák jönnek ki a földre; és adaték azoknak hatalom, mint hatalmuk van a föld skorpióinak. És megmondaték nékik, hogy a földnek füvét ne bántsák, se semmi zöldellőt, se semmi élőfát, hanem csak azokat az embereket, a kiknek homlokukon nincsen az Istennek pecsétje. És adaték azoknak, hogy meg ne öljék őket, hanem hogy kínoztassanak öt hónapig; és azoknak kínzása olyan, mint a skorpió kínzása, mikor megmarja az embert. Annak okáért azokban a napokban keresik az emberek a halált, de nem találják meg azt; és kívánnának meghalni, de a halál elmegy előlük. A sáskáknak formája pedig hasonló vala a viadalhoz felkészített lovakhoz; és a fejükön mintegy aranyhoz hasonló koronák vannak, és az orcáik olyanok valának, mint az emberek orcái. És olyan hajuk vala, mint az asszonyok haja; és fogaik olyanok valának, mint az oroszlánoknak. És olyan mellvértjeik vannak, mint a vas mellvértek; és az ő szárnyaik zúgása olyan vala, mint a viadalra száguldó sok lovas szekerek zúgása. És skorpiókhoz hasonló farkuk vala és fulánkjuk; és a farkukban vala a hatalmuk, hogy ártsanak az embereknek öt hónapig.”
A németnyelvű bibliában pl. a 9/3-as részben szereplő hatalomnál “macht”, vagyis hatalom szerepel, a 9/10-ben pedig “kraft”, vagyis erő, míg a magyar bibliában mindkét esetben “hatalom”, az angolban pedig “power” szerepel, vagyis adaték a sáskáknak, mint a skorpióknak hatalom, de nem hatalom van a skorpió farkában, hanem az erő, energia.
La Violette felvetette, hogy a Skorpió ezen részbe iktatása kapcsolatban lehet a Skorpió csillagképpel, melynél az erő, energia érdekessé válik.
Az égen a Skorpió csillagkép a galaxis központnál található, melynek farka és fullánkja éppen a központ legközelebbi része. A füstből sáskák jönnek a földre, ugyanis a sáskajárás mindent elpusztít, ami az útjába esik, pusztasággá változtatva a földet.
          http://1.bp.blogspot.com/_MryQii-dvu8/SO4Lhz5te2I/AAAAAAAAEWQ/Vc1P-J8LsME/s400/Opiucus+Foot.jpg
A hatodik angyal trombitálása után eloldásra kerül a négy angyal, a ki el vala készítve az órára és napra és hónapra és esztendőre, hogy megölje az emberek harmadrészét, akik tűztől és a füsttől és a kénkőtől halnak meg, amik a lovak szájából jön ki, melyek feje olyan, mint az oroszlánok feje és mindemellett szárnyuk is van.
Az oroszlánnal társított, fehér lovon ítélőként visszatérő Jézus Krisztus azt mondta, “Minden fa, a mely nem terem jó gyümölcsöt, kivágattatik és tűzre vettetik” (Máté 7/19), ugyanakkor a jelenések könyve 9-ben szerepel a sáskákkal (akik viadalra érkező lovasok) kapcsolatban, hogy “megmondaték nékik, hogy a földnek füvét ne bántsák, se semmi zöldelőt, se semmi élőfát, hanem csak azokat az embereket, a kiknek homlokukon nincsen az Istennek pecséte”.
Vagyis a sáskákként/pusztítókként leírt lovasok nem bánthatják a 144000-eseket, csak a 666-osokat, királyukul pedig a mélység angyala vala felettök; annak a neve zsidóul Abaddon, görögül pedig Apollion, azaz Vesztő a neve (Jelenések könyve 9/11).
William Henry az, aki azt állítja, hogy a különböző keresztény freskókon Jézus Krisztus úgy jelenik meg, mint aki egyfajta csillagkapuban áll, vagy éppen ül a szivárványon, szivárványhídon.
Ennél az alábbi képnél a visszatérésnél keresztet tartanak az égen az angyalok, mikor a kapu megnyitásra kerül.http://4.bp.blogspot.com/-IqOTuDv49Mc/UpG1FkQrUHI/AAAAAAAAYZU/6mIxChiyhos/s1600/the-second-coming.jpg
Márk 13/32:
Arról a napról és óráról pedig senki semmit sem tud, sem az égben az angyalok, sem a Fiú, hanem csak az Atya”.
Ettől függetlenül keresztet mutattak be a korunkban UFO-nak nevezett valakik az égen az elmúlt években több alkalommal is, de a kürtszerű hangot is többször megfigyelték UFO-ból jövő hangként.
Van aki szerint az UFO-k pilótái gonosz lények, akik az embereknek hamis üzenetet adnak át, de nem veszik azt figyelembe, hogy az angyalok (hírnökök) sem tudják az időt.
http://2.bp.blogspot.com/-8NynYrNlKJ8/Uiq9vnexNgI/AAAAAAAAGbM/zM9eYww8frE/s320/STRANGE+CROSS+IN+THE+SKIES+HAVE+BEEN+REPORTED+ALL+OVER+THE+WORLD.JPGhttp://files.abovetopsecret.com/images/member/6faedc6188e8.jpg
William Henry által bemutatott kép, összevetve a NASA által az elmúlt években bemutatott Tejút képpel.
http://www.williamhenry.net/anointed4.jpg
2014. febr. 10. – Paul LaViolette: “Komolyan aggódunk amiatt, hogy a csillagászok közönyös viselkedést mutatnak azzal szemben, hogy a G2 felhő találkozik a galaxis magjával. Amint megtörténik ez a találkozás, a “tűzijátékkal” kapcsolatban arra számítanak, hogy megfigyelhetik, hogy egy fekete-lyuk hogyan vacsorázik. Nem veszik figyelembe, hogy ha egy tűzijáték a magnál elég erős ahhoz, hogy egy szuperhullámot idézzen elő, akkor abban a pillanatban, ahogy láthatóvá válik a kitörés, a szuperhullámmal a kozmikus sugárzás itt lesz az ajtó küszöbénél. Talán azt hiszik, hogy azért, mert a galaxis magja kb. 23000 fényévre van tőlünk, nincs miért aggódni. Bizonyíték arra, hogy a szuperhullámok léteznek az aktív galaxisokban, egy csillagképződésről ismert galaxisban, az M82-ben a csillagászok a közelmúltban felfedetek egy rádióforrást, amely 4.2c szuperluminális sebességgel (fénynél 4.2-szer gyorsabban) mozgott.”
http://starburstfound.org/superwaveblog/wp-content/uploads/2014/02/image-of-M821.jpg
La Violette 2014. febr. 08-án részletezte a 2009-ben felfedezett 4.2c sebességű rádióforrást az M82-ben.
Leírja, hogy az M82-ben szokatlanul magas a szupernóva robbanások száma. Az elmúlt évszázad szupernóva megfigyeléseit is alapul véve írja, hogy az elmúlt 30 évben 4 szupernóvát figyeltek meg az M82-ben, melyből 3 az elmúlt 10 évben történt. Összehasonlításként írja, hogy az elmúlt száz évben a szomszédos M81-es galaxisban, amely méretében kétszer akkora, mint az M82, csak egy szupernóvát figyeltek meg, tehát valami történik az M82-ben, amely előidézi a szupernóvák magas arányát. Az a valami pedig egy, vagy több szuperhullám, amely végighalad a galaxis lemezén.
Az M82 egyébként ötször fényesebb, mint a Tejút galaxisunk és 100-szor fényesebb, mint a Tejút galaxis központja, amely LaViolette szerint a közelmúltban történő aktív fázisnak tulajdonítható.
LaViolette a köztük levő távolság miatt elveti azt, amit páran mondanak, hogy az M81 és az M82-es galaxis ütközése váltja ki a szupernóvák magas arányát az M82-ben, melyből a legutóbbi 2014 jan. 21-én történt. Látva a távolságot nyilvánvaló, hogy szó sincs ütközésről, mindazonáltal a G2 felhő által kiváltott katasztrófa is még kérdéses, melyre akkor tudjuk meg a választ, ha annak magba zuhanása megtörtént.http://apod.nasa.gov/apod/image/0803/m81m82_zmaritsch_big.jpg
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 22
Tegnapi: 214
Heti: 22
Havi: 3 064
Össz.: 674 760

Látogatottság növelés
Oldal: PAUL ÉS AZ 5. ANGYAL
HATODIK NAPON - © 2008 - 2019 - hatodiknapon.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »