HATODIK NAPON

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2013. november 26 és december 02-a között jelent meg a NOVA Centauri a Ketaur csillagkép első lábai mögött, amely december 28-ra rózsaszínűvé vált, melyről a JELEK 2013 DEC-9-ben írtam bővebben, utalva rá, mint lámpás a holtak birodalmának bejáratánál.
http://astrobob.areavoices.com/files/2013/12/Nova-Centauri-1.jpg
November 26 után 2 nappal a GEMINI-nél a Nap útjára érkező ISON üstökös érte el perihelionját, vagyis a Naphoz legközelebb eső pontját, ahol az meghalt (szétesett, vagy szétlőtték), főnixként feltámadt, aztán köddé vált, míg végül december 12-én hivatalosan is megkapta halotti bizonyítványát, mint amely teljesen eltűnt.
1 héttel rá, 2013. december 19-én megkapta a SKYFALL/ÉGSZAKADÁS énekesnője Károly walesi (vörös sárkány) hercegtől a Brit Birodalom érdemrendjét, ugyanazon napon pedig leszakadt a mennyezet a londoni Apollo színházban, a THE CURIOUS INCIDENT OF THE DOG IN THE NIGHT-TIME előadás közben, amely a Nagy Kutya csillagképről szól, amelyről a JELEK 2013 DEC-6 végén írtam.
Hogy a Szíriuszhoz igazodott a cselekmény az abból is látható, hogy Londonból nézve ekkor kelt a horizonton a Nagy Kutya a Szíriusszal.
http://www.supertorchritual.com/underground/images/13b/The_Curious_Incident_of_the_Dog_in_the_Night-Time_%28play%29.jpg
http://www.supertorchritual.com/underground/images/13b/ApolloTheatre-Sirius.jpg
A december 19-én történtekkor, mikor teljes sötétség és káosz lett úrrá az Apollo színházban Londonban, a Londonban álló lába alatt, vagyis az alvilágban a Kentaur csillagkép azon pontja jelent meg, ahol a Nova Centauri helyezkedett el.
http://www.supertorchritual.com/underground/images/13b/ApolloTheatre-nadir.jpg
Mivel itt Anubisz és a holtak világának (egyik) kapuja jelenik meg, mind a dél-amerikai ősi kultúrák, mind az ókori egyiptomi civilizáció hitt abban, hogy az elhunyt lelkének, földi léte idejének letelte után egy váratlan, de szükséges utazáson kell átesnie a csillagok között, hogy megtalálja a mennyek kapuját, amely átvezet a másvilágra. Ha az égbolt csillagait tanulmányozzuk, több ilyen ki és belépési pontról szerzünk tudomást (precessziós eltolódás, stb.), mint a Skorpiónál, az Ikreknél, az Orionnál és azon belül még az Orion-ködnél, az Oroszlánnál, stb., de mindenképpen lényegesnek tekintették a Tejúton elhelyezkedő sötét felhő konstellációkat, melyek csillagközi porból és gázból álló képződmények az égi Níluson.
A Gemini, vagyis az Ikrek csillagkép jelzi azt a pontot, ahol a Tejút és az ekliptika metszi egymást. Az andoki népek szerint ez az a hely, ahol az élet birodalma és a halál közötti ösvény húzódik.
Az Inkák úgy hitték, hogy ezen a világon csak száműzetésünket töltjük (mint Ádám és Éva történetében), az égi birodalom kapuja pedig csak napfordulókkor, vagyis a téli napforduló előtti és utáni négy napban nyílik ki, mikor a Nap is halált és újjászületést mutat be.
2013 téli napfordulójakor, vagyis december 21-én a GEMINI/IKREK nevű vihar érkezett meg az USA-ba hó- és szélviharral, áramszünetekkel, káoszt hozva karácsonyra sokak számára, amely Európa északi felén is hasonló formában nyilvánult meg, mint pl. Angliában egész karácsony alatti áramszünetekkel és áradásokkal, közlekedési káosszal. Szokatlan meleg és szélvihar áramlott hazánkba is.
http://www.supertorchritual.com/underground/images/ss13/12-22-2013-StormGemini-blackout.jpg
Az USA-t sújtó Gemini vihar érkezése egybeesik az egyik legjelentősebb ley vonallal, amelyet úgy ismernek, hogy Sátán tengely, mely Bostontól (Maraton 666-os céllal) elér egész New Orleansig, ahol 2005-ben a Katrina hurrikán csapott le, melyről épp 2013. decemberében mutatott be filmet (HOURS) Paul Walker az USA-ban, aki ekkor már a holtak birodalmában járt, legalábbis hivatalosan.
http://www.supertorchritual.com/underground/images/13b/12-22-2013-SatansAxis-storm.jpg
2013. december 26-án pedig először tudósítanak róla, hogy Erzsébet királynőnek 6 hónapja van hátra. Mint mondják, Vilmos hercegnek és Katalinnak mondta el a királynő a rossz hírt. Nyilvánvalóan nem karácsony első napján rontotta el az ünnepet 88 éves fejjel. Persze a hírt már 26-án médiába kell kürtölni, hisz karácsonykor más se fontosabb.
A hírről pedig egy HAIL MARY/MÁRIA ÜDVÖZÖL nevű hölgy ír cikket, ami már felettébb nyilvánvalóvá teszi, hogy ezek biza játszanak.
Erzsébet királynő gyémántjubileumának többnapos ünnepségét a Vénusz-tranzitnál zárták, az új trónörökös pedig akkor született a Szent Mária kórházban, mikor a Vénusz a Regulusnál, a királycsillagnál járt (na persze). Vilmos herceggel kapcsolatban pedig december 30-án már közlik is, hogy visszaül az iskolapadba, hogy agrármenedzseri képesítést szerezzen. Ennek oka, hogy apja ha király lesz, akkor át kell vennie a Duchy of Cornwall irányítását.
          http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/erzsebet_kiralyno_dec_26_-_hail_mary000.jpg?23092911
Mind az új uralkodó születése, mind a jelenlegi uralkodó halálhíre kapcsolódik egy-egy égi hírnökhöz, mint azt már bemutattam, vagyis az ISON üstökös földközeli pontjának és a Cseljabinszk meteor esemény idővonalához. December 26-án Iowa, a Sólyomszem állam fölött jelent meg egy meteor, 2 nappal később a kaliforniai Salinas-völgyben jelent meg egy ábra.
        SALINAS-VÖLGY ÁBRA
Az ábrába a 192-es számot kódolták.
        SALINAS ÁBRA KÓD 1
        SALINAS ÁBRA KÓD 2
Ugyanakkor úgy vélik, hogy az üzenet rejt egyfajta morze kódot is, mely alapján Linda Moulton Howe oldalára már az ISON is felkerült, mint üzenet.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/salinas-volgy_abra_101_es_ison.jpg?75406697
A 192-es lehet akár az irídium-192-es is, amely a 77-es rendszámú irídium legstabilabb radioizotópja.
Nagyarányban tartalmaznak irídiumot az üstökösök és a meteorok, az ISON törmelékfelhőjével való kapcsolat pedig kb. 2014. jan. 12-16-ra lett datálva.
http://2.bp.blogspot.com/-f30HGqJUWoE/UXIXtlNgiDI/AAAAAAAAD28/saG36Fw9Vl4/s1600/Comet+ISON+Earth+Meteoroids+2014.jpg
Irídium-192-est szállított az a Napfény-es teherautó is, amelyet 2012. december 11-én csapott el az Intercity, melyről akkor a 777-ES VONAT BEFUTÁSA cikkben írtam.
A mexikói Tlapanayola-ban jelent meg egy becsapódásos ábra 2011. nov. 23-án, 303 napra az ISON felfedezésétől és 777 napra az ISON 2014 jan. 08-ai Polarishoz érésétől, melyről a JELEK 2013 DEC-5-ben írtam. Az ISON megsemmisült, annak törmeléke szétszóródott. Hogy a 192-vel és a 101-es út mellett való ábrafektetéssel a fentről aláhulló Irídiumra utaltak e, az hamarosan kiderül, mindenesetre a Salinas völgyi ábra lefektetésétől 192 napra egy az ábrában fellelhető bolygóállás lesz állítólag a naprendszerben 2014-ben, ami miatt az ábrát nem emberkéz művének tartják, habár én ezt a bolygóállást elvetném.
A másik dolog ezzel a 192-vel kapcsolatban, hogy arra gyanakodnak, hogy Fukushimára utal, vagy figyelmeztet, ugyanis az erőműben radioaktív gőz szivárgását észlelték az összeomlott 3-as épületben. A Tepco közleménye szerint a gőzt december 19-én észlelték először, aztán december 24, 25, 27-én. December 31-én pedig egy 5.1-es és 3.6-os földrengést észleltek a környéken, amelyet az oroszok földalatti nukleáris robbanásként könyveltek el.
A Fukushima Daichi 3-as reaktorának építésze, Uehara Haruo már 2011. novemberében figyelmeztetett egy hidrovulkanikus robbanás veszélyére, ha a reaktorból kiömlő nukleáris hűtőfolyadék beszivárog a talajba.
Mint írják, az USA irányítói, akik kontrollálják a híreket is, köztük a Fukushimában történteket (nincs probléma, minden rendben van, stb.), 2013. december 06-tól kezdtek bespájzolni 14 millió adag kálium-jodidot, amelynek beszerzését 2014 februárjának kezdetéig véghez kell vinni.
Valamiről, mint pl. a földalatti robbanásokról biztosan van tudomásuk. Szakértők becslése szerint a Fukushimából kiáramló sugárzás szintje 10-szer akkora lesz, mint a világ összes nukleáris kísérlete együttvéve.
Ez a veszély nem csak az embereket érinti, hanem az egész élővilágot, persze nincs gond, ha nem szereted a természetet, mert van Győzike show, Édes élet, X-Faktor, meg egyebek, lehet jókat nevetni a csoda TV-kből áramló agyleszívó műsorokon, a világ pedig szépen romba dől, az ember meg sírba dől.
Amerikában az elmúlt időszakban megemelkedett a vizek élővilágának pusztulása és a madarak elhullásának aránya. Nemrég a Kopasz sasok, vagyis Fehérfejű rétisasok szorultak ellátásra, mert elkezdtek megbetegedni. Sokuknál görcs, remegés és bénulás lépett fel. Utahban decemberi hónapban 27 elpusztult és 5-öt kezeltek még rehabilitációs központban a hónap végéig bezárólag. Az okként a Nyugat Nílusi Vírust jelölték meg, de ezt az okot már kizárták. Viszont az esetet hozzákapcsolták a novemberben induló több ezer Feketenyakú vöcsök elhullásához is.  Akik hosszabb ideje foglalkoznak az állatok rehabilitációjával, azok is megjegyzik, hogy a beérkező beteg madarak száma szokatlan és maga a betegség is rejtélyes. Többen a Fukushima katasztrófa következtében elszennyezett óceánt és a levegőbe került radioaktivitást teszik felelőssé, és megjegyzik, hogy 2011. júniusa óta nem érhető el egy hivatalos Csendes óceáni mérés sem. Alaszkában pedig az elmúlt években a Királylazac populáció drasztikus csökkenését tapasztalták, amelynél okként szintén Fukushimát gyanítják. Ennél a halfajtánál a kanadai Fraser folyóba való visszatérés is rekord alacsony szintet mutatott 2013-ban, amelyet a kardszárnyú delfinek veszélyeztetettsége miatt kell helyreállítani, mondták az illetékesek, ugyanis évtizedek óta számolják a kardszárnyúakat is, de az elmúlt években azok száma is csökkent.
Míg a 2012-es évben 465 tömeges állatelhullásról volt jelentés 67 országból, ez a szám 2013-ban már 797-et ért el 93 országból, ami látványos emelkedés. Az oldal szerkesztője láthatóan összegyűjt mindent.
2013. dec. 31-én írták, hogy nem ismert az oka annak a jelenségnek, amely több tonna elpusztult rákkal, kagylóval és madártetemmel töltötte meg Chancay strandját Peruban 5 nappal a cikk előtt, vagyis karácsony másnapján.
A probléma hatalmas, nem kell hozzá nagy ész, hogy ezt lássa az ember.
Valami közeleg, sőt már itt is van, amit már nem lehet félvállról venni, ha a média valódi irányítói úgy is gondolják, hogy ezzel nem kell foglalkozni, hiszen őket csak az érdekli, hogy a nép aludjon, nekik pedig a zsebük dagadjon, újabb és újabb háborút és erőszakot zúdítva a lakosságra.
A Föld energiavonalain is valami szokatlan történik, amelyre Born Gergely is utalt 2013-ban, hogy sokan meg fognak tőle zavarodni. Kérdem én, nem ezt láthatjuk véletlenül az emelkedő tendenciát mutató partra úszó delfineknél, akik az energiavonalak alapján tájékozódnak?
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 24
Tegnapi: 214
Heti: 24
Havi: 3 066
Össz.: 674 762

Látogatottság növelés
Oldal: JELEK 2013 DEC-10
HATODIK NAPON - © 2008 - 2019 - hatodiknapon.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »