HATODIK NAPON

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2013. nov. 30-án hunyt el Paul Walker egy fekete lovas vörös Porsche-ban ülve, persze csak hivatalosan, hiszen ebben a játékban nyilvánvaló, hogy Paul/Pál halála is egy megrendezett esemény, vagy üzenet valakiknek, vagy épp annak aki érti, hogy mit akarnak ezzel a haláljátékkal kifejezni.
Paul Walker karrierje akkor kezdett el emelkedő irányt mutatni, miután 2000-ben szerepelt a KOPONYÁK című filmben Caleb Mandrake név alatt, a Koponyák nevű titkos társaság elnökének fiaként.
A film kezdésénél láthattunk egy zöld kocsit, amelyen a Halak voltak láthatóak és egy Angyalok felirat. A kocsi rendszáma 497-K5Z, amely másképpen 20-42.
Ahogyan Paul Walker 2013-ban egy lovas kocsiban hunyt el hivatalos verzió szerint, a KOPONYÁK-ban szintén egy lovas Ford Mustangban jelent meg.
Paul esetében általában a filmekben a lóerő az, amely dominál.
Miután elkábították a filmben a 9 jelöltet, koporsóban (tarot 20) kellett feltámadniuk/újjászületniük, akik közül Paul kilencedikként kelt ki a koporsóból.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/koponyak_2000_kepek_1.jpg?96353899
A kilences szám a mennybemenetellel van kapcsolatban, ahogyan Paul 1985-86-ban az ÚT A MENNYORSZÁGBA sorozatban kapott szereposztást.
A KOPONYÁK, az ugródeszka után pedig jött az első HALÁLOS IRAMBAN, melynek hetedik részének forgatásánál történik a halála.
Nem érdekes?
A KOPONYÁK-ban az első feladat megszerezni a kígyót, melyért Joshua Jacksonnal karöltve másznak fel a torony tetejére.
A 9 kiválasztott mindegyike kap egy-egy csodaautót, melyek közül Paul Walker (Caleb) kapja a fekete lovas vörös 1999-es Porsche 911 Carrera Cabrio-t [996].
A filmben Joshua Jackson barátját megölik, úgy berendezve az akasztási jelenetet, hogy az akasztott személy árnyéka az EXIT feliratra vetül rá, az akasztott személy mellé pedig egy spirált helyeztek, bemutatva a kijáratot ebből a játékból.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/koponyak_2000_kepek_2.jpg?45811064
Természetesen az élet csupán egy játék, melybe önszántunkból szálltunk bele, vagyis önmagunk által kerültünk bele, miután lejöttünk, vagy leküldtek a felső világból, mennyből, Paradicsomból, kinek melyik tetszik. De ez természetesen nem azt jelenti, hogy akkor szállok ki önkezűleg, mikor akarok, mert az nem a helyes út. A lényeg a jelen lét, amelyet végig kell járni szeretetben.
Paul Walker 2013-ban 38 napra halt meg hivatalosan testvére, Caleb (Kutya) menyegzőjétől, melyen ő is jelen volt.
A lovas kocsit, melyben hivatalos verzióban elhunyt, a 38 éves Roger Rodas vezette.
Paul Walker 2006-ban a HALÁLOS HAJSZA filmben szintén egy lovas Ford Mustangba ült, amely szintén vörös volt.
A filmben láthattuk a lépcsőfeljáróban a koponyát (nem emberi) kérdőjellel, a film főszereplője pedig egy 38-as fegyver.
Az üveget átlőtték a 38-assal és meghasadt.
A HALÁLOS HAJSZA filmet Wayne Kramer írta és rendezte, aki Paul Walker egyik utolsó filmjének, a PAWN SHOP CHRONICLES-nek is volt a rendezője, melynek Paul Walkeres részét a JELEK 2013 NOV-10 alján elemeztem.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/halalos_hajsza_kepek_1.jpg?34210399
Paul Walkert a 38-assal a filmben lelövik és hivatalos verzióban a vörös Mustangban meghal.
Felesége eltemeti, de kiderül, hogy Paul, vagyis Joey nem halt meg, csupán eljátszották a halálát.
A film végső haláljelenete a hoki stadion jégpályáján (fagy/halál) zajlik, ahol a 27-es és 32-es játékosok korcsolyáznak egyfajta kundalínis játékban.
A film egyik érdekessége a sok közül, hogy angolul RUNNING SCARED a címe, mint az 1986-os RÉMÜLT ROHANÁS filmnek, melyben bemutatták az azték naptárkövet és bementek a 42-es ajtón, melyről az
OSCAR 2012/2-ben írtam részletesen.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/halalos_hajsza_kepek_2.jpg?10458170
Érdekes volt még a filmben, hogy a 303-as ajtó is megnyitásra került benne, amely a MATRIX filmben is megjelent többször is, elsőként Trinity/Szentháromsággal.
Ebben a filmben a 303-as lakásban gyermeket megrontók élnek (LOST egyik főszereplője), akik végül ítélet alá esnek a Paul/Joey feleségét alakító Vera Farmiga által, aki 2013-ban a THE CONJURING-ban mutatta be a spirált, mely a NYISD KI SZEMED-1-ben szerepelt.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/szemfenyvesztok-conjuring-turbo_spiral_kepek.jpg?42454555
Az augusztus 06-án, Jézus színeváltozása napján született Vera Farmiga következő filmjei a CLOSER TO THE MOON és a THE JUDGE, vagy épp a BATES MOTEL sorozat volt 2013-ban.
Gondolom érthető.
Halálkapu-Hold-Ítélet, aztán vagy tovább, vagy vissza. Ez mindenkinek saját ügye.
A Paul Walker és a 38-as fegyver főszereplésével készült HALÁLOS HAJSZA producere Brett Ratner volt, aki 2013 októberében fejezte be a HERKULES film forgatását Magyarországon, a HALÁLOS IRAMBAN filmben is megjelenő, SKORPIÓKIRÁLY-t is alakító Rock főszereplésével, mint Herkules.
Paul Walker 2013. nov. 30-án pedig, mikor a Nap a halált megjeleítő Skorpióban, az ISON üstökös pedig szétesik a Napnál (mert szétlövik), a Herkules utcában halálozik el 38 éves barátja által vezetett vörös és fekete lovas kocsiban.
Brett Ratner készítette a TOWER HEIST/HOGYAN LOPJUNK FELHŐKARCOLÓT című filmet is, melyben persze nem a felhőkarcolót lopják el, hanem egy vörös fekete lovas Ferrarit, amely a MÁJUS 25 PARADICSOMI ÜZENETE részben lett kielemezve.
Igen, Paul Walker “halála” is része ennek a filmeket átívelő játéknak.
A TOWER HEIST főszereplője 2013. decemberében választja a kék és vörös kocsi közül a vöröset a WALTER MITTY TITKOS ÉLETE filmben, melyről az ALMAGEDDON 1-ben írtam.
Paul Walker játszott a HALÁLOS HAJSZA filmmel egy évben, 2006-ban megjelenő EIGHT BELOW/KUTYAHIDEG című filmben is.
A filmben Paul BAT/ÜTŐ-t vesz a kezébe, az első kutya pedig, amelyet a filmben bemutat, a MAYA nevet kapta. Nem mellékes, hogy Paul a maya naptár végétől 11 hónap 9 napra hunyt el, persze csak hivatalosan, ahogyan pl. 9/11-nél a Pentagonba is utasszállító csapódott, Bostonban terroristák robbantottak, stb.
A KUTYAHIDEG film a szaunában történő hőmérséklet emelkedésével indul, aztán a 42 fokot átlépve már éget a hőség, hiszen az emberi szervezet 42° fölött adja fel a szolgálatot, az a tűréshatár.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/kutyahideg_kepek_1.jpg?47975674
A filmben Bruce Greenwood érkezik meg Paulékhoz a Vikrória (Győzelem) bázisra, ahonnan meteorkeresésre indul Paullal. Találnak is egyet, amely a Merkúrról származik.
Lényeges ebben a Merkúr játékban, hogy útközben találkoznak leopárdfókákkal, akik inkább leopárdok Paul szerint.
Paul Walker bemutatja a kutyákat. Maya a nyolc szánhúzó vezetője/irányítója, aki mellett Öreg Jack van a sorban, amely kutyus halált mutat be a filmben. A másik kutyus, aki részt vesz a haláljátékban, az Truman ikertestvére Dewey.
Mindenképpen figyelemfelkeltő volt, hogy a filmben Paul figyelmét a Max nevű kutya hívta fel arra, hogy az égen egy légkörbe érő hullócsillag száll tova.
Később, mikor Paul az égen ugyancsak hullócsillagok tucatját figyeli, szintén Max az, aki kémleli az eget.
A Max, ahogyan Jack, szintén egy filmeket átívelő játék részét képezi.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/kutyahideg_kepek_2.jpg?30523874
Paul Walker viszont a filmben az új-zélandi Christchurch-ben száll helikopterre, leszállva a jégtörő hajóra, hogy eljusson a hat túlélő kutyához, akik 176 (!) napot töltöttek a fagyos Antarktiszon.
Figyeld meg ezt a 2013-as filmet, hogyan töri a jeget az “i”-nél elhaladó vonat.
A film dél-koreai író és rendező műve amerikai színészekkel. Nem mellékes, hogy Észak- és Dél-Korea közt a 38. fokon van évtizedek óta a kalamajka.
http://2.bp.blogspot.com/-X-R7vZGw2Pk/UjBkIDZ_mYI/AAAAAAAAM4s/DXEVLOBux08/s640/snowpiercer_ver19.jpg
                                                FOLYT. KÖV.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 30
Tegnapi: 214
Heti: 30
Havi: 3 072
Össz.: 674 768

Látogatottság növelés
Oldal: PÁL ÉS A HALÁL LOVASA 1
HATODIK NAPON - © 2008 - 2019 - hatodiknapon.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »