HATODIK NAPON

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Kisebb időponttolással mutatták be 2013. dec. 06-án az OUT OF THE FURNACE filmet, amelyről korábban a SÁRKÁNYTŰZ ÉS KEMENCE cikkben írtam.
A film története két testvérről szól. Az egyik (Christian Bale) az Észak Braddock-i acélmű szorgos alkalmazottja, a másik (Casey Affleck) egy hazatérő katona, aki verekedéssel keres pénzt, és nem akar olyan munkát, mint amilyet testvére folytat. Csak az utolsó meccsénél dönt, hogy beáll a kemencébe testvére mellé, de a halál kapuján előbb lépett át, mint az acélműén.
Nos Christian Bale, aki korábban Jézus Krisztus-t alakított a filmvásznon, ittasan ül volán mögé és halálos közúti balesetet okoz.
Börtönbe kerül, ahol a Jézus Krisztusról szóló beszédet hallgatja, aminél említésre kerül, hogy mindannyian meggyógyíttatunk Krisztusban.
Rögtön eme jelenet után Christian kilép a börtön kapuján a szabadságba.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/out_of_the_furnace_-_szabadulas_kepek1.jpg?68013134
Christian, kinek kezén rózsafüzér tetoválás, kifelé menet a börtön kapuját elhagyva egy érdekes domb felé haladva mondja, hogy hazafut.
A domb neve Grave Creek Mound, vagyis egy sírhalomról van szó, amelynek bejárata a 9. utcában van, és nem utolsó sorban Christian éppen arra futott.
Hazafutás és 9-es, éppen mint a 2013-as HOME RUN/HAZAFUTÁS filmben, ahol azt írták a címhez, hogy SZABADSÁG LEHETSÉGES.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/hazafutas_kepek.jpg?18448927
A börtön, melyből szabadult Christian Bale, a Moundsville Penitentiary, amely mögött a Washington sugárút, előtte pedig a Jefferson sugárút található.
George Washington a washingtoni Capitolium rotundája alatt a keleti szárny (ahol a Nap kel) kapujában áll Thomas Jeffersonnal, Washington okkult jelentése Tisztítótűz, a kilenceseket pedig Krisztus teszi százzá, melyről az Esemény/Metamorfózis 3-ban írtam.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/out_of_the_furnace_-_szabadulas_kepek_2.jpg?16018180
Az OUT OF THE FURNACE filmet 2012-ben kezdték forgatni Scott Cooper rendezésében, aki akkor 42 éves volt.
A börtön pedig filmben legutóbb az 1971-es FOOL’S PARADE-ban szerepelt, vagyis 42 évre az OUT OF THE FURNACE-tól.
Az 1971-es FOOL’S PARADE-ban pedig Kurt Russel neve Johnny Jesus volt.
Kurt Russel volt a főszereplője a CSILLAGKAPU filmnek (heten mentek át a kapun, elsőnek Jack, hátulsóként Jackson) Roland Emmerich rendezésében, Roland pedig a 2012 című filmben bemutatta a 442-est, 2013-ban viszont felrobbantotta a Capitoliumot Washingtonban. Roland Emmerich játéka is filmeket ível át, ugyanis az általa rendezett HOLNAPUTÁN filmben a főszereplő Dennis Quaid a 4203-as lakásban lakik Jack névvel, a film egyetlen kutya szereplője neve pedig Buddha.
A kocsi amelyet az OUT OF THE FURNACE-ban Christian felismer az acélművekből/kemencéből kijövet a fogadóirodánál (6-os lóra fogadás és vesztés), és amellyel testvére a börtön előtt várja, egy Oldsmobile 442-es.
Ugyanez a típus szerepelt az ORSZÁGÚTI ÁMOKFUTÓ című filmben is Sean Bean főszereplésével, melyről a FELTÁMADÁS-ban írtam, de a 442-es házban lakott az ÍGÉRET FÖLDJE filmben Lucas Black is, amely a SÁRGA ÚTON SZER-ETET-ben szerepelt.http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/orszaguti_amokfuto_kepek.jpg?86190856
http://1.bp.blogspot.com/-n_JXcsSA1eA/UkoOafQuhcI/AAAAAAAACyE/Unv9srCbb88/s640/TRAVELLING+TO+5+D.jpg
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 172
Tegnapi: 100
Heti: 953
Havi: 3 000
Össz.: 674 696

Látogatottság növelés
Oldal: SZABADSÁG ÉS HAZAFUTÁS
HATODIK NAPON - © 2008 - 2019 - hatodiknapon.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »