HATODIK NAPON

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2013. márc. 15-én mutatták be Mexikóban a THE CROODS/CROODÉK című animációs filmet Nicholas Cage-el, mint a család fejével, melyről akkor AZ EMLÉKMŰ ÉS A 33 cikkben írtam.
Pár lényeges kapcsolat merült fel, melyek miatt kerül ismét bemutatásra egy aprócska ismétléssel.
A CROODÉK családjához csatlakozott Ryan Reynolds, aki azt mondta, hogy “jön a vég”. Megfújta 2013. márciusban a csigakürtöt, júliusban pedig a TURBO mesében Turbó nevű csigaként kerül ismét bemutatásra, aki csigatársaihoz képest fénysebességre kapcsol.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/ryan_es_cage_turbo_jatek000.jpg?54554370
Természetesen itt egy végidős játék kerül bemutatásra, a “fénysebességre” kapcsolás pedig nyilvánvalóan annyit jelent ebben a játékban a való életben, hogy az emberi test magasabb frekvenciába, rezgésbe vált át. Cage kapcsolatával itt nyilvánvalóan az elragadtatás jelenik meg.
Ryan Reynolds a mesében a hattagú családhoz csatlakozó hetedik fiú volt, aki a családot átvezette egy paradicsomi helyre, amelyhez fel kellett menni a hegyre, a Nap irányába.
A hegy, vagy a Világhegy/Világfa a Tejút szimbolikája, amelyen sok-sok csillagvilág foglal helyet.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/the_croods_kepek_3.jpg?14900834
Hogy érthetővé váljon, hogy honnan a Nap által kiváltott katasztrófa ötlete, vagy látomása/próféciája.
Ézsaiás 9/9-13:
”Ímé az Úrnak napja jő kegyetlen búsulással és felgerjedt haraggal, hogy a földet pusztasággá tegye, és annak bűnöseit elveszesse arról. Mert az ég csillagai és csillagzatai nem ragyogtatják fényöket, sötét lesz a nap támadásakor, és a hold fényét nem tündökölteti. És meglátogatom a földön a bűnt, és a gonoszokon vétküket, és megszüntetem az istentelenek kevélységét, és az erőszakoskodóknak gőgjét megalázom. Drágábbá teszem az embert a színaranynál, és a férfit Ofir kincsaranyánál. Ezért az egeket megrendítem, és megindul helyéről a föld is, a seregek Urának búsulása miatt, és felgerjedett haragjának napján.'”
Ézsaiás 30/25-26:
”És lesznek minden magas hegyen és emelkedettebb halmon patakok, folyamok a nagy öldöklés napján, mikor a tornyok leomlanak. És a holdnak fénye olyan lesz, mint a napnak fénye, és a napnak fénye hétszer nagyobb lesz, olyan, mint hét napnak napfénye; ama napon, a melyen az Úr beköti népe romlását, és vereségének sebét meggyógyítja!”
Még egyszer leírom, hogy Izra-elita népeként Jézus korában nem Júda népét, hanem "Él Harcosait" vagyis a kánaáni kitteusokat, a szkítákat értették.
A Nap  eseménye a tornyok leomlásához van kapcsolva, mely Nicholas Cagenél meg is jelenik (KÉPLET, WTC). A tornyok 2001-ben ledőltek, 2013. május 10-én pedig elérte végső 1776 lábas magasságát a ONE WTC, melyet elvileg 2014 elején adnak át, mikor Cage a LEFT BEHIND filmben látható.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/the_croods_kepek_1.jpg?77293476
2013. június 14-én mutatták be a MAN OF STEEL/ACÉLEMBER filmet, melyben Nicholas Cage KÉPLET filmjéhez hasonlóan a Nap mérete feltűnően nagy. A filmben a Supermant alakító Henry Cavill halászként jelenik meg, vagyis nyilvánvalóan halászatot/elragadtatást mutattak be a filmkészítők, köztük Christopher Nolan, mely a FELEMELKEDÉS KRISZTUSSAL/1-ben szerepelt, köztük a RESCUE DAWN/HAJNALI MENTŐAKCIÓ poszterével, melyen szintén hatalmas a Nap, ami látható a film jeleneteivel a NAP ÉS AZ ÉDEN KAPUJA/2-ben is.
Érdemes megfigyelni, hogy Superman nevében az EL/ÉL jelenik meg.
Bibliai atlaszok az Exodus előtti Palesztinát teljes egészében: mint Kánaánt, és lakosságát mint Kánaánitákat tünteti fel. A lakosságot az Ótestamentum "Hittitáknak", a perzsák Kitteusoknak és Kattusoknak nevezik, melyet a görögök "Scytha"-ra módosítottak. Azonban ÉL Istenük után nevezték el őket ÉL Harcosainak, Elitáknak is, ezt a biblia Izra-elita néven őrizte meg. E nép azonban nem volt azonos Júda népével.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/acelember_-_halasz_tuz_nap.jpg?53712089
Jelen pillanatban a gonosz lelkek uralma zajlik a Föld bolygón, ezek az ördögi lelkek pedig a valódi Él/Élő Isten népét elnyomják és mérgekkel irtják, kincseit, tudását és a földjét ellopja, később sajátjaként tálalja, egy Világállam létrehozása érdekében. Hogy mi lesz ennek a vége, azon nem kell meglepődni, mivel Ézsaiás is leírta, melyet feljebb beidéztem.
Ryan Reynolds és Nicholas Cage játékában természetesen a bibliában is szereplő elragadtatás jelenik meg. Ryan Reynolds 2:16-nál éri el a 42-es kockás célvonalat 36 cm-en és 17 perc alatt, Nicholas Cage pedig a KÉPLET film végén, Bostonba tartva mutatja be a 2:16-ot a kocsi CD lejátszóján, amikor a hetes szimfónia hallható, ahogy Ryan Reynolds is a hetes volt a CROODS-bn, kinek kezében van a "ki tudja mikor" támadó Nap.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/turbo_216_es_17_kepek.jpg?38073321
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/keplet_-_216_kep.jpg?14797306
                                   FOLYTATÁS KÖVETKEZIK
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 79
Tegnapi: 85
Heti: 368
Havi: 2 699
Össz.: 645 662

Látogatottság növelés
Oldal: ÉG A HÁZAD IDEKI/1
HATODIK NAPON - © 2008 - 2018 - hatodiknapon.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: phil schneider magyarul - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »