HATODIK NAPON

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Az ELYSIUM filmben Matt Damon önfeláldozást hajt végre Bádogemberré válva (Frey/Alice-nek segítve) , ami miatt az Elysium számítógépes rendszere restartol (kikapcsol és újraindul), és a Föld összes lakója számára elérhetővé válik az Elysiumban (Paradicsom) elzárt tudás, ami által leszállás történik a Föld bolygóra az Elysiumról, a tudás átadásával és gyógyítással. A rosszak elfogatnak, vagy éppen meghalnak, a világ lakossága előtt pedig megnyílik az Elysium kapuja, ahogyan Alice Braga is a filmben felmegy az Elysiumra, vagyis az elzárt Paradicsomba FREY/SZABAD név alatt.
Érdekes, hogy pl. Ádám és Éva Paradicsomból száműzetéses története is valahogyan (alantas vágyak miatt) kapcsolódik a kozmikus közösségből kizárással, a Föld bolygó lezárásával.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/elizium_es_legenda_vagyok_-_alice_braga_kepek.jpg?60743604
Alice Braga a 2012-ben záródó LEGENDA VAGYOK filmben jelent meg ANNA névvel, melynek jelentése “Isten kegyelme”, de kapcsolatban van a kilenccel is, vagy épp az ANYA-val is, aki 9 hónap alatt hozza világra az újszülöttet.
Anna nyakán pillangó (transzformáció), ruháján felkelő Nap kék madarakkal és azt mondja, ki kell nyitni a fülünket.
Anna, vagyis Alice Braga BETHEL-be tart a 17-esen Will Smith-el (alternatív befejezés) és 2012. szept. 09-én zárul a film, amelytől a 2013. aug. 08-ai dátum 333 napra esik.
Augusztus 08-án Izraelben mutatták be a filmet, Alice Braga-t pedig egy másik filmben “nem zsidó származású” ellenére összemosták Izraellel, az izraeliták pedig már tudjuk, hogy Jézus idejében nem a zsidók, hanem a szkíták voltak, Alice pedig épp Magyarországon volt Angelina.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/legenda_vagyok_-_vegrehajtok_-_alice_braga_kepek.jpg?29544671
Alice Braga a LEGENDA VAGYOK-ban Bethel-be tart, a REPO MEN/VÉGREHAJTÓK filmben pedig Beth név alatt szerepel, amely filmben “bádogember”-ként jelenik meg. A filmben a PARADICSOM-nál azt mondják, hogy “csak egy fekete lyuk semmi más”, vagyis az átlépés arra a helyre ahonnan ide, a száműzetés helyére ítéltetett a kígyónak, a kundalíni által felhozott ellenszegülési vágynak behódoló Éva (ENA,ANA), akit pedig Ádám követett.
Beth jelentése HÁZ, SZENTÉLY, ISTEN HÁZA.
BETH-EL = ÉLŐ ISTEN HÁZA, SZENTÉLYE
Béthel:
Jákob Hárán mellett a mezőn töltötte az éjszakát és álmodott.
Mózes I. könyve 35. rész
1. Monda pedig az Isten Jákóbnak: Kelj fel, eredj fel Béthelbe és telepedjél le ott; és csinálj ott oltárt amaz Istennek, ki megjelenék néked
15. És nevezé Jákób a hely nevét, a hol az Isten szólott vala ő vele, Béthelnek.
Érdekes, hogy a LEGENDA VAGYOK-ban az Ozirisz szimbolikát bemutató (zöld SHREK bevonás, “holtak” újbóli fénybe, életbe hozása, meggyógyítása) Will Smith megment mindenkit, aminél átfedés van az ELYSIUM-al is, ahol pedig Matt Damon ment meg mindenkit. Mindkét esetben a kapocs Alice Braga, ANNA és FREY nevekkel.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/legenda_vagyok_-_elysium_-_midenkit_megment_kepek.jpg?60433964
Alice Braga jelent meg RÍTUS című filmben ANGELINA (Angyal, Követ, Hírnök) névvel, aki egy Michael/Mihállyal került kapcsolatba.
Mihály arkangyali rangban a Paradicsom őrzője és az utolsó ítélet angyala, Alice pedig épp Elysiumba megy 2013-ban, egy paradicsomi helyre.
A filmben Anthony Hopkinst szállja meg ebben a Magyarországon forgatott filmben Baál, akit mint ördögöt mutatnak be a filmkészítők.
Bálról, aki természetesen nem ördög, mint ahogyan azt a filmkészítők bemutatják, írtam a PÁL ÉS BÉL FÉNYE cikkben.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/a_ritus_2011_kepek.jpg?72759544
A RÍTUS-ban említésre kerül a halál pillanatában megjelenő félelem, az ugyanis nem nyitja meg a felső világ kapuját, amely nem kint, hanem bent található.
A félelem leküzdéséről mutatott be 7 csakrás üzenetes filmet a LEGENDA VAGYOK-ban szerepelő Will Smith is 2013 elején, az ÖRDÖG című film augusztus 06-ai születésű rendezőjével, M. Night Shyamalan-al, A FÖLD UTÁN címmel. Az ÖRDÖG-ben a 42. emeletre mennek a 333-as épületben és szintén a Bethel jelenik meg a film elején, mint Will Smith és Alice Braga “játékában”.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/devil_2010_kepek.jpg?77715931
Alice Braga 2010-ben Antal Nimród PREDATORS filmjében szerepelt, amiben 9 ember zuhant le az égből, melyek közül egynek nem nyílt ki az ernyője. Az égből lezuhanók mindegyike gyilkos volt a Földön, vagyis Isten parancsolatát megszegő.
Van aki szerint jelenleg a pokolban “éljük” mindennapjainkat, valaki szerint a pokol korszakában (Kali-juga), valaki szerint pedig a pokol és menny között, de egy biztos, nem a Paradicsomban, hiszen onnan az első emberpár száműzve lett. A Pokol jelenlegi mesébe illő jellemzése mind folyamatosan felépített emberi elme szüleménye, melyről a POKOL TÖRTÉNETE című könyvben is olvashatunk. Viszont érdekes, hogy Ádám, Éva megteremtése után nem lett felébresztve az álomból, ahogyan pl. a világukat is csak egy illúziónak tartják, mely holografikus.
Nos a PREDATORS-ban 8 emberből kettő meghal, aztán találkoznak Laurence Fishburne-el, kinek első bemutatkozása hogy “én élek”.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/predators_2010_kepek_1.jpg?39653658
Laurence Fishburne a 2010-es PREDATORS-ban a hat emberhez csatlakozó hetedik fő, ahogyan a 2013-ban bemutatott A KOLÓNIA című filmben is a hetes kolónia vezetője volt.
Alice Braga a filmben elmeséli az 1987-ben kiadott PREDATOR film történetét, ahol szintén 6+1 fő ment a dzsungelbe, a túlélő pedig Arnold Schwarzenegger volt, aki 2013-ban a Sír nevű börtönből szökik ki.
Az 1987-es PREDATOR-ban, ahogyan a 2010-es PREDATORS-ban is megjelent a skorpió.
1987-ben a Predator tartotta kezében, 2010-ben pedig Walton Goggins nyakán láthattuk, aki 2013. november 10-én lesz 42 éves.
A filmben Laurence Fishburne-t és Adrien Brody-t jelölték meg 3 vörös lézerpointerrel (3. szem, spirituális ébredés), Brodynál viszont szembetűnő volt, hogy a Predator háromszöge a Brody homlokán szereplőétől ellentétes irányú. Laurence Fishburne-hoz hasonlóan Brody is azt mondta, hogy él.
Hogy Alice Braga hogyan keveredett az Izraeli Légierőhöz a filmben az egy aprócska rejtély, hiszen Sao Paolóban (Szent Pál) született.
A filmet ugyebár a los angelesi születésű Antal Nimród készítette, akit magyar származásúként írnak és 1991-ben Magyarországra is költözött, aztán visszatért az Angyalok városába.
Mint írtam izraelita a szkíta nép volt, a brazil származású Alice pedig Magyarországon volt Angelina (Angyal, Hírnök), 2013-ban pedig a Paradicsomba megy.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/predators_2010_kepek_2.jpg?95765417
http://2.bp.blogspot.com/_Mcq6WuRsOCk/TJu69Bd4BiI/AAAAAAAAA2A/j4pl4qkmJyg/s400/144000-IMAGE.jpg
Antal Nimród készítette Laurence Fishburne főszereplésével az
ARMORED/A SZÁLLÍTMÁNY filmet is, melyben 42 millió ellopása történik.
Antal Nimród rendezésében 2013. szeptemberében az apokaliptikus hangulatú METALLICA THROUGH THE NEVER videót adják ki.
Laurence Fishburne pedig miután az ACÉLEMBER-ben White/Fehér névvel mutatkozott be egy KILENC KAPU-s személy helyét átvéve,
2013. októberétől a KHUMBA-ban jelenik meg, mely a FELEMELKEDÉS KRISZTUSSAL/1-ben szerepelt. Laurence Fishburne a 13-AS RENDŐRŐRS filmben szerepelt együtt Ethan Hawke-val a sólyommal, a film poszterén pedig 7 fő jelenik meg.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/laurence_es_ethan_hawke_jatszma.jpg?69776785
Ethan Hawke 2013. aug. 30-tól a GETAWAY-ban látható a kobrás kocsival, Laurence pedig a zebrát mutatja be, mint átjárót 2013. szept. 08./októbertől.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/daybreakers_es_getaway_kepek.jpg?57274139
Egyébként épp a Skorpiónál lép ki az ISON (SION) üstökös is a zodiákus körből, útban a Herkules felé, a hegy tetejére, a Polaris irányába. Magyarországon pedig épp a Herkulest forgatja a Jézus Krisztust Urának felvállaló karakteres, narancssárga Paradise feliratos pólós Rock/Szikla, aki korábban az EMPIRE STATE filmben szerepelt.
Az Empire State Building pedig pontosan a hegyet, az Olümposzt jeleníti meg, ahogyan a Percy Jackson-ban is ott volt az átjáró az Olümposzra.
Az EMPIRE STATE filmnél pedig az Empire State Building az “i”-ben, vagyis a 9-ben jelenik meg, mely a TRANCE ÉS 11:11 KAPU-1-ben szerepelt.
Jézus Krisztus teszi százzá a kilenceseket, akikkel, vagyis a 144000-esekkel a SION-hegyén jelenik meg a jelenések könyve 14/1-ben.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/144000-es_hivas.jpg?25047541
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 8
Tegnapi: 214
Heti: 8
Havi: 3 050
Össz.: 674 746

Látogatottság növelés
Oldal: ELYSIUM A ZÁRT VILÁG MEGNYÍLIK 2
HATODIK NAPON - © 2008 - 2019 - hatodiknapon.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »