HATODIK NAPON

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2013. aug. 06-án, Jézus Urunk színeváltozása napján jelent meg Wesley Snipes GALLOWWALKERS című rém unalmas filmje, RÉMJÁRÓK címmel.
A filmmel, attól függetlenül, hogy rémesen alacsony színvonalú, érdemes kicsit foglalkozni, ugyanis még Wesley Snipes börtönbe vonulása előtt készült, a jelenlegi aug. 06-ai DVD megjelenés előtt pedig fesztiválon mutatták be, ami persze érthető.
Wesley Snipes 2013-ban húsvét hétfő utáni kedden, vagyis április 02-án szabadult a börtönből, valamiért a kiszabott büntetés letelte előtt.
Ha megnézzük a filmet érthetővé válik, hogy Snipes börtönbe vonulása valóban az úgynevezett “játék” része volt, hiszen Wesley Snipes szabadulását a feltámadás ünnepnapjához kapcsolták, vagyis a sírból kikeléshez. Wesley Snipes szerepelt együtt Sandra Bullock-al és Sylvester Stallone-val a DEMOLITION MAN/PUSZTÍTÓ című filmben Phoenix névvel, a jelenlegi feltámadásos GALLOWWALKERS filmben pedig éppen Tanith Phoenix lett az Angel (Angyal/Hírnök) név alatt, akivel a hegy tetején az utolsó feltámadást végre akarják hajtani.
A PUSZTÍTÓ-ban Wesley Snipes és Stallone egy börtönbe kerül lefagyasztásra, melyről a cikk folytatásában írok. 2013-ban viszont nem csak Snipes, hanem Stallone is a Tomb/Sír nevű börtönből szökik meg Arnold Schwarzeneggerrel a SZUPERCELLA/ESCAPE PLAN filmben, ahogyan korábban az EXPENDABLES 2-nél utolsó vacsorát ültek, melyet bemutattam a A KÉPLET: VÉGJÁTÉK és a NYISD KI SZEMED-2-ben.
Sandra Bullock 2013-ban szintén a mennybemenetelt játszotta el a THE HEAT/NŐI SZERVEK filmben, mely a ÉG A HÁZAD IDEKI 3-ban szerepelt.
Wesley Snipes pedig szintén beszállt az utolsó vacsorát ülő EXPENDABLES csapatba a harmadik részben, a VÉGJÁTÉK-os Harrison Forddal és a PASSIO-t és az APOCALYPTO-t készítő Mel Gibson-al együtt.
Wesley Snipes kapta egyébként a 42-es busszal börtönből kikerülő Harrison Ford SZÖKEVÉNY filmje folytatásaként bemutatott ÉLTRE HALÁLRA filmben a főszerepet, mely a MARATON ÉLETRE-HALÁLRA 2-ben szerepelt.
A 42-es játékos Wesley Snipes szabadulása 2013. júli. 19-re volt kiírva, de ettől 108 nappal korábban engedték ki a madarat a kalitkából. Nyilvánvalóan nem véletlen, hogy Sandra Bullocknál is a 42-nél jelent meg a 108 a NŐI SZERVEK-ben.
Wesley Snipes az ÉLETRE HALÁLRA filmben 4:12-nél 7X-et üt le a a billentyűzeten ( MARATON ÉLETRE-HALÁLRA 2 ), a GALLOWWALKERS-ben pedig Riley Smith lett a társa, aki április 12-én (4.12) született és feltűnt a HETEDIK MENNYORSZÁG sorozat egy epizódjában is.
Nyilvánvalóan az sem véletlen, hogy a film megjelenésekor az imdb-n a 4.2-es szavazatot kapta a film, melynek elején egy NYILAS szimbólumos logót láthattunk.
A filmben megjelenik a holló, a spirál, de az egyik feltámadott szereposztását kapta egy gyémánt nevű pankrátor, nevezetesen Diamond Dallas Page is SCORPIUS/SKORPIÓ névvel.
Hogy ezen filmkészítőknek meggyőződése a végidő és az ahhoz kapcsolódó feltámadás, az már nyilvánvaló.
        http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/gallowwalkers_kepek_3.jpg?21635672
A GALLOWWALKERS-ben Wesley Snipes meghal és feltámad, vele együtt pedig mindenki, akit megölt.
A visszatérő lovasoknál hallhattuk, hogy előjöttek az apokalipszis lovasai.
Az apokalipszis 4 lovasa a Háború, Halál, Viszály és Éhínség, vagy Pestis.
Pestissel kapcsolatban: Támada gonosz és ártalmas fekély azokon az embereken, a kiken vala a fenevad bélyege....
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/gallowwalkers_kepek_1.jpg?22925244
Mint írtam, Snipes társa Riley Smith, kinek Jupiter és Nap ujján egy-egy kereszt látható.
A holtak földjénél a spirál, a feltámadás hegyénél pedig a pentagram jelenik meg a filmben.
      http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/gallowwalkers_kepek_2.jpg?56928295
Érdemes megfigyelni, hogy a holtak földjénél jelenik meg a Wesley Snipes nyakában és fegyvertáskáján elhelyezett spirál, amely a filmben a szerelme harmadik szemes pontjánál is látható volt.
A spirál alatt egy nyílvesszőt láthatunk, a Nyilas csillagkép szimbólumát, mellette pedig a Napot, amely pedig valószínűleg éppen felkel. Megemlítendő, hogy a film készítőjének is a Nyilas a logója.
A Nyilas a kilencedik csillagkép a zodiákusban, a THE NINES filmben pedig épp a spirálnál jelenik meg a szivárványhíd.
Az sem véletlen, hogy a gyémánthoz kapcsolták a skorpiót, amely az égbolton a földi karmikus körből kilépés egyik helye. A gyémánt pedig épp a fénnyé válást jeleníti meg, ahogyan a feltámadással lett párosítva. 2013-ban az ISON üstökös épp a Skorpiónál lép ki a körből a Polaris felé haladva.
Nem árt azt is figyelembe venni, hogy itt voltaképpen a vér transzformációjáról, fényesedésről van szó, ugyanis Wesley Snipes alakította a fényben járó Pengét a BLADE/PENGE filmekben, vagyis egy vámpír filmben. Mivel itt is előkerült a spirál, nem árt megemlíteni, hogy a PENGE: SZENTHÁROMSÁG filmben Ryan Reynolds volt látható, aki 2013. júli. 17-én mutatta be TURBO-ként a spirált, melyről az ÉG A HÁZAD IDEKI 2-en írtam. Ryan Reynolds volt a KILENCES, ahogyan ez a mennybemeneteles szám a PENGE: SZENTHÁROMSÁG másik két szereplőjénél is megjelenik, mely az Esemény/Metamorfózis 2-ben szerepelt. A Szentháromság filmben viszont azt írták az EMLÉKMÁS-os ( VALÓSÁG VAGY KÉPZELED2 ) és HETEDIK MENNYORSZÁG-os Jessica Bielnél, hogy csak az nyeri el az örök életet, aki azt megérdemli.
http://4.bp.blogspot.com/-8ACy1eAYndg/UGlpK3zhrFI/AAAAAAAAJPs/9nSMkn4HITE/s1600/144%2BRamana%2BMaharshi%2B-%2BHow%2Bto%2BAsk%2B%2527Who%2BAm%2BI%2527%2Bin%2BSelf-enquiry.jpg
                 FOLYTATÁS A HAL-ÁL ÉS FELTÁMADÁS-2-BEN
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 123
Tegnapi: 118
Heti: 354
Havi: 2 094
Össz.: 668 358

Látogatottság növelés
Oldal: HAL-ÁL ÉS FELTÁMADÁS-1
HATODIK NAPON - © 2008 - 2018 - hatodiknapon.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »