HATODIK NAPON

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

1993. októberében mutatták be a DEMOLITION MAN/PUSZTÍTÓ című filmet Sylvester Stallone, Wesley Snipes és Sandra Bullock főszereplésével, akik 2013-ban egytől egyig valamilyen formában a mennybemenetelt mutatják be a filmek világában.
Wesley Snipes 2013-ban húsvét hétfő utáni első napon szabadult a börtönből, aug. 06-án, Jézus Urunk színeváltozása napján pedig a feltámadást mutatták be vele a GALLOWWALKERS filmben, melyről a cikk előzményében írtam. A PUSZTÍTÓ után 20 évvel, 2013. októberében pedig Stallone megy önként a Sír nevű börtönbe és szökik meg onnan az ESCAPE PLAN filmben.
A 20-as szám a tarotban az ítélet, vagy feltámadás, a sírból kikelés.
Stallone már többször is járt börtönben, mint a TANGO ÉS CASH, A BOSSZÚ BÖRTÖNÉBEN és természetesen A PUSZTÍTÓ-ban, melyben lefagyasztják, amely a halál szimbolikája a filmekben.
Schwarzenegger pedig, aki Stalloneval szökik meg a Sírból, a BATMAN ÉS ROBIN filmben volt az ESCAPE PLAN-tól 17 évre Mr. Fagy.
A PUSZTÍTÓ-ban láthattuk, hogy LIFE IS HELL, vagyis az élet maga a pokol a filmkészítők szerint, melyben annyi igazság rejlik, hogy az anyag száma a 666, az ember aki pedig az anyagba süllyedve “éli” mindennapjait, voltaképp a halál állapotában van. Egyetlen kijárat van, azon pedig minden ember egytől egyig átlép előbb-utóbb, csak az nem mindegy, hogy hogyan és kivel.
Stallone fején a PUSZTÍTÓ-ban egy szárnyas medálos sapka, amely szimbolika megjelenik az EXPENDABLES filmnél is.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/pusztito_kepek_2.jpg?99754626
Stallone-t a filmben 1996-ban hetven évre ítélik, legkorábban pedig 2046-ban, vagyis 33 évre szabadulhat 2013-tól, vagyis mikor a Sír nevű börtönbe lép be.
A szabadulása végül is idő előtt, 2032 augusztusában történik, amikor hallhatjuk Sandra Bullocktól, hogy Stallone ekkor 74 éves lenne, vagyis a filmben a kora 38 év, mivel 36 évet töltött a fagyos börtönben.
A 38 a halál kapuja (fagy) és Anubisz száma. 38 jelent meg a CSILLAGKAPU filmben (Kurt Russel-Tango és Cash), mint a féregjárat fenntarthatósági ideje, 38 ankhot helyeztek Egyiptomban egy fáraó szarkofágjára, aki mellé 38 macskaszobrot temettek, a macskának pedig 38 kromoszómája van, mely állat a kapu őre.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/pusztito_kepek_1.jpg?29194318
Nem tudom, hogy ki látja ezt a “játékot” át, de ezek már akkor, 1993-ban megtervezték, hogy mikor mit fognak kiadni.
Nem olyan nagy dolog ez, hiszen a STAR WARS atyja, George Lucas is 23 évet ült egy filmen.
Nos Stallone a PUSZTÍTÓ-ban a szárnyas sapkát előveszi 2032-ben, amely elé egy vörös kötőfonalas gömböt helyez, mikor megjelenik a videofonon egy meztelen nő kék törölközővel.
VÖRÖS VAGY KÉK? KUNDALÍNI ÉBREDÉS, VAGY SZEXUÁLIS VÁGY, MELY A KUNDALÍNI ENERGIA SZUNNYADÁSÁT IDÉZI ELŐ.
Köt, kötöget, aztán lemegy a SUNRISE épület elé, ahol átad Sandra Bullocknak egy vörös pulcsit, vagyis Sandrából vörös ruhás nő lett, mint ahogyan Stallone (Pest) EXPENDABLES-beli társa, Jason Statham (Buda/Karácsony) is 2013-ban a KOLIBRI-KÓD/MEGVÁLTÁS filmben vörös ruhát ad a hitevesztett apácának, mely a GYÉMÁNT ÉS A MEGVÁLTÁS 1-ben szerepelt.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/pusztito_kepek_3.jpg?72904210
Ha megnézzük a VISSZA A JÖVŐBE film első részét, abban a Mr. SANDman dal a vörös kocsinál hallható, a kilences vörös nyílvessző (Nyilas) pedig pont itt látható.
Nyilvánvaló, hogy nem véletlenül jelenik meg a filmben a harmadik szem és a dokit alakító Christopher Lloydon Ózként a vörös kalap, mely a VISSZA OZ/ŐS BIRODALMÁBA 1-ben szerepelt, de az sem véletlen, hogy az óratorony villámcsapását egy vörös kocsival modellezik.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/pusztito_-_sandra-sandman_es_a_kilenc.jpg?39481262
A 9. csillagkép, a Nyilas népe a MAGyar, mely béketűréséről ismert. Nem érdekes, hogy a 9 egyben a mennybemenetel száma is, a földet pedig majd a szelídek birtokolják?
Az EXPENDABLES-ben is Sandra az, akinek BUDA és PEST neveket mondja Karácsony névvel Jason Statham, hisz a név tartalmazza a Sand-ot (homok), mely az álommal kapcsolatos, hisz Mr. Sandman is egy álommanó.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/expendables_-_buda_es_pest.jpg?95276731
Stallone, Sandra és Benjamin Bratt (2013-ban El Macho/Eduardo a GRU 2-ben) lemennek a csatornába, az alsó világba, ahol a PAN felirat látható.
Ha a PAN tengelyt nézzük, Stallone Budája és Pestje épp a középpontban található (jaPAN-PANnonia-sPANyol).
Nos lemennek az alvilágba, ahol egy vörös Oldtimer 442-re bukkannak. Találnak odalenn egy felvonót, amellyel és a vörös 442-essel Stallone és Sandra felmegy a felső világba. Phoenix/Wesley Snipes tüzel rájuk az alagútban, ahol a szélvédő üvegét 7 golyó szakítja át. Sandra szerint pedig le is van egy út, meg fel is van egy út.
442-ről a SÁRGA ÚTON SZER-ETET cikkben.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/pusztito_kepek_4.jpg?66288872
A PUSZTÍTÓ-ban San Angeles egy olyan világ, amelyben mindenkit nyomon követnek, ugyanis mindenkibe egy mikrochip van ültetve, amely nélkül senki sem tud venni, vagy eladni semmit sem.
Magyarul amit Stallone fasiszta szemétségnek nevez, az a 666-os fenevad bélyegeként ismert dolog jövendölése, amely a kézfejre, vagy a homlokra kerül, bár a homlokra kerülésben valószínűbbnek látom a ki nem nyílt harmadik szemet és az anyagias, “pénz az isten” gondolkozást.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/pusztito_kepek_5.jpg?15238480
Jelenések könyve 13/16-18:
“Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezükre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek;
És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.
Itt van a bölcsesség. A kinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat.”
Sandra Bullock a filmben a sót, mint rossz dolgot mutatja be, SZERencsére már ismert, hogy Sandra itt nem mondott igazat.
Mikor a só rossz tulajdonságát halljuk, akkor mutatkozik be Stallonénak San Angeles kiötlője és vezetője, aki amolyan antikrisztusi karakter.
Érdekesnek találtam, hogy a 2001. dec. 26-án 72 évesen elhunyt angol származású Nigel Hawthorne miután eljátszotta ezt az antikrisztusi szerepet, a rákövetkező évben már György királyként jelenik meg.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/pusztito_kepek_6.jpg?68337889
Mint Sandra Bullocknál a NÁSZ-AJÁNLAT filmben, itt is megjelenik a növényalapú táplálkozás.
Stallone ekkor nem vegetáriánus, vagy vegán, de 2013-ban Schwarzenegger elsüti poénként, melyet már kitárgyaltam máshol.
Stallone lent az alvilágban hamburgert eszik, amelyről kiderül, hogy patkány.
A patkány a zodiákban a Nyilas megfelelője, de találkoztam már az Ikrekkel is.
Mint az előző cikkben szerepelt, a PUSZTÍTÓ-ban Phoenix szerepét alakító Wesley Snipes feltámadásos GALLOWWALKERS filmjében is a Nyilas jelent meg, így érthetőbb a dolog, de az Ikrek esetében is.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/pusztito_kepek_7.jpg?91098427
Mindent összevetve Stallone és Sandra jó-pár évet átívelő játékában a húsevés ismét előkerült. Aki akarja észreveszi, aki nem, az nem akarja, de ez legyen magánügy, persze a világban zajló gyilkolásnak a véget vetése mindannyiunk szívügye.
 
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 168
Tegnapi: 100
Heti: 949
Havi: 2 996
Össz.: 674 692

Látogatottság növelés
Oldal: HAL-ÁL ÉS FELTÁMADÁS-2
HATODIK NAPON - © 2008 - 2019 - hatodiknapon.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »