HATODIK NAPON

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2013. máj. 31-én Colin Farrell 37. évébe lépett.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/emlekmas_2012_-_daredevil_kepek.jpg?76932761
Colin Farrell, aki a 2013. május 15-én bemutatott EPIC című animációs filmben Ronin szerepben a Holdra mutatva azt mondja, hogy ott a kijárat, a legutóbbi, március 08-án bemutatott DEAD MAN DOWN filmjében Viktor név alatt szerepel, amely GYŐZTES jelentésű. Kiderül, hogy eredetileg magyar származású, neve pedig László Kerick, ugyanis a Viktor név csak egy felvett név, hogy a bosszút végrehajtsa a bűnösökön.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/dead_man_down_kepek.jpg?23561321
Colin Farrell a DEAD MAN DOWN-ban átad Noomi Rapace-nak egy BMW logót. A logó ugyanolyan 4-es felosztású mint a 4 AEON-os zodiák. A logó kék és fehér körrel pedig a kék égre és az égbe emelkedő repülő propellerére utal, ugyanis a BMW repülőgép motorok gyártója volt, ugyanez a kék szín pedig megjelenik a Bajor zászlóban is.
http://1.bp.blogspot.com/_WJOyqmg_gpc/Sa9XD-bssQI/AAAAAAAAA6c/RkjIpk6ydW0/s320/Zodiac_Wheel_Equinox_Cross.jpghttp://4.bp.blogspot.com/-oRN1fTXsf_4/T3KV-WS-9OI/AAAAAAAAGJw/g25cZmAx9lk/s1600/bmw_logo_1.jpg
Colin Farrell születésnapja és a DEAD MAN DOWN film első premiere közt 84 nap telt el.
                2013. márc. 08. ---> 84 nap ---> 2013. máj. 31.
A filmben a PROMETHEUS-ban a Paradicsomba távozó Noomi Rapace szerepelt Beatrice név alatt, melynek jelentése BOLDOGSÁGOT HOZÓ.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/prometheus_es_noomi_rapace.jpg?94233653
A DEAD MAN DOWN-ot Niels Arden Oplov készítette, aki a THE GIRL WITH DRAGON TATTOO-t is szintén Noomi Rapace-val. A film 2011-es TETOVÁLT LÁNY című átdolgozásában Mihály került kapcsolatba a 23 éves sárkányos lánnyal, a híd amelyen a 23-al utaztak keresztül, az pedig a hazafelé vezető utat jelentette.
Colin Farrell szerepelt a DR PARNASSUS ÉS A KÉPZELET BIRODALMA filmben is, miután a főszereplő Heath Ledger elhunyt forgatás közben. Nyilvánvalóan a terv része volt a halál is és a Johnny Depp, Colin Farrell és Jude Law beugrása is, bár állítják, hogy a rendező a film leállításán gondolkozott Heath Ledger halálakor.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/halott_ember_es_parnassus.jpg?70726143
A Dr PARNASSUS-on szereplő jel és a Colin Farrell főszereplésével készült, 2012-es EMLÉKMÁS/TOTAL RECALL filmben szereplő jel hasonlósága a Rekall-nál.
Hasonló jel volt látható az A NAGY GATSBY filmnél is, amelynél Leonardo di Caprio állított fel egy álomvilágot, hogy megszerezze az álmai szerelmét. Az álomvilágot pedig piszkos pénzből, bűnből építette fel, aztán halál lett a vége.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/parnassus-total_recall-gatsby.jpg?71422546
A DR PARNASSUS-ban Colin Farrell egy folyón, nyilvánvalóan a 9 kanyarulattal az alvilágba vezető Sztüxben jelenik meg, amelyen egy Anubiszos csónakkal halad.
Útközben belenéz a víztükörbe, boldog családi életről szóló újságot nézeget, aztán enged a női nem csábításának. A tükörbe nézés Heath Ledger minden tükörkapun áthaladásakor megtörténik, mert változik a külső is, de ez csak mellékes valójában.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/dr_parnassus_kepek_-_anubisz_es_sztux.jpg?54948512
Amint megtörténik a szerelmi aktus (16 éves a lány!), az Anubisz (holtak alvilágba vezetője) csónak kibillen egyensúlyi állapotából, a világ megfordul, nappalból lesz éjszaka.
Hold- és csillagfényes éjszakán pedig Collin Farrell/Tony kedvese, aki 16 éves, már házasságról és gyermekekről álmodozik. Amire vágysz, az formát ölt a tükör túloldalán.
Ekkor megjelenik egy síró gyermek a vízparton, csónakázó szereplőink pedig kiugranak a partra. Ekkor a világ átvált az elképzelt, vagyis álomvilágba, ahol Colin orra alá 9-es és egy szemes mikrofont dugnak, bemutatva ismét a mindent látó szemet, ahogyan az megjelenik Parnassus színpadánál is.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/dr_parnassus_-_colin_vilaga.jpg?31746858
Miután a 9-est és a szemet bemutatták, Colin lerohan a lépcsőn a kerekesszékkel érkező elnökhöz, akit Peter Stormare alakít, a 2005-ös CONSTANTINE film Luciferje/Sátánja.
Amint Colin találkozik “Luciferrel”, elhangzik a gyermekek dala a bűnökről és a megnyitandó szívekről.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/dr_parnassus_es_constantine.jpg?73780458
Heath Ledger a filmben gyermekjótékonysági szervezetet működtetett, ahol pénzmosás és gyermek szervkereskedelem folyt. Colin Farrell, vagyis Heath Ledger elképzelt/álom világában pedig visszahat a korábbi bűnös életvitel, amely jelen korunkra nagyon illő üzenet, hisz pl. számos környezetvédelmi, vagy segélyszervezet mögött is valójában a világra szenvedést hozók állnak, akik a világ felé jó oldalukat mutatják, a világ elé tárva, hogy ők csak adnak, miközben persze mástól mosolyogva elvesznek. Le van írva, hogy úgy adj, hogy csak Isten és te tudj róla. Ide sorolható a klímaváltozás is, amelyből sokan sok pénzt keresnek, mástól meg elvesznek, miközben a természetes folyamat része a változás. Persze vannak alternatív technológiák, de abból nem lehet hasznot húzni, így nem is szándékozzák azt bevezetni. A világ nekik úgy jó, ahogy van, a pénz az istenük. A világot átfogó és összeesküvő ördögi lelkek pedig a lakosság élelmiszerét, vizét, levegőjét mérgezik, a lakosságot természetellenes frekvenciákkal sugározzák be, hogy az ő álomviláguk, ami a sokság számára rémálomvilág, zökkenőmentesen haladjon tovább, átvezetve azt egy chipes rabszolgatársadalomba.
A 16 éves lány egyébként, akivel Colin Farrell összemelegedik, aztán felborul az egyensúly, amint bemutatják az új fekete fehér kockás színpadot, Éva szerepben látható az almafa alatt.
Dr Parnassusnak pedig, aki valójában Christopher, Heath Ledger mutatta be az új fekete fehér mintás tervet, melynél a zebracsík is megjelent, magyarul bemutatták a dimenziók közti átjárót, ahogyan a Merkúr szerepben játszó Anton is azt mondta, hogy a tükör mögött Parnassus elméjében az egész univerzum rejtőzik.
 
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/kicsi/dr_parnassus_-_zebra_eva_es_anubisz.jpg?99111898
Nos, amint fény derül Colin Farrell által eljátszott Tony valódi arcára, a világa elkezd széthullani, a világában szereplő EGY-ének pedig üldözőbe veszik a szörnyeteget. Amint elér a világa végéhez, megjelenik egy másik világ függönye/vászna, amelyen átrohan, áttaposva azon is, aki megadta neki az alkalmat, hogy jobbá váljon.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/dr_parnassus_-_tony_csalo.jpg?82822676
Tony rohan a sokaság elől a másik világ sivatagában, elér egy lépcsőhöz, melyet megmászik. A hegy tetején, ahová a lépcső vezet, egy akasztófa áll, mely számára a megmenekülést jelentené, ha nem lépne közbe Parnassus, aki megadta a lehetőséget, hogy győzzön.
Dr. Parnassus, akit Christopher Plummer alakított, az ördöggel kötött egyezséget még szerzetesként, ami miatt több mint ezer éve halhatatlan. Az egyezség lényege, hogy amint gyermeke eléri a 16 éves kort, azt az ördögnek Parnassus átadja. Parnassus Valentina nevű lányát Lily Cole alakította, akit a HÓFEHÉR ÉS A VADÁSZBAN, a DR. WHO-ban (vörös emberölő ördögi szirén) és 2013-ban az ORION-ban láthatunk.
Mivel itt egy harmadik szemes és csakrás, ördöginek beállított játékról van szó, a harmadik szem energetizátora épp a Bellatrix, amely az Orion egyik csillaga.
PARNASSUS és a film végén apácáknak almát nyújtó ördög első fogadása pedig az volt, hogy aki elsőként fogad magához 12 tanítványt, az nyer, melynél CHRISTopher Plummer, mint Jézus lett bemutatva, aki mellé odahelyezték a szabadkőműves körzőt és vonalzót.
Jézus Kisztus volt az, akinek 12 tanítványa volt, de itt szó se esik ördögi fogadásról, inkább kozmológiai jelentőségű számról. Persze lehet játszani a dolgokkal, de az iszákos Parnassust, mint Jézust bemutatni már kicsit sok. Persze Jézus maga mondta, hogy mindenkinek megbocsáttatik, csak annak nem, sem itt, sem a másik világban, aki a Szűzanyát becsmérli.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/dr_parnassus_-_kolostor_es_jezus.jpg?81697947
A DR PARNASSUS-ban, ahol a másik oldalra átlépés Parnassus transzállapotában történik, az ördög egy alkalommal a sivatagnál kobraként jelenik meg, amely a kundalíni szimbóluma. Akkor történik ez, mikor az egyéjszakás kaland helyett Johnny Depp ráveszi a próbatételen résztvevőt, hogy mondjon le mindenéről. A motelben pedig, ahol a szív körül 9 sugár lett elhelyezve, mikor megjelenik a vacany lámpát felkapcsoló ördög, a háta mögött Jézus Krisztus képe látható, aki szintén legyőzte a kígyót/ördögöt.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/dr_parnassus_kobra.jpg?22538883
Christopher Plummer hangját adta az UP/FEL című animációs filmben és a 9 című Tim Burton animációs filmben. Christopher jelentése Krisztust hordozó, Christopher Plummer pedig a 2003-as JÁNOS EVANGÉLIUMA narrátora volt.
A DR PARNASSUS-ban az ördög szerepét Tom Waits alakította, aki a szintén Colin Farrell főszereplésével készült HÉT PSZICHOPATA ÉS A SI-CU filmben a hatos számú, fehér nyuszis gyilkos volt.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/dr_parnassus_es_a_het_pszichopata.jpg?58201529
És itt eljutottunk oda, ami a cikk elején lett bemutatva, vagyis, hogy Colin Farrell az ELMÉKMÁS/TOTAL RECALL-ban egy harmadik szemes Buddha szobornál jelent meg a Rekall-nál, a DAREDEVIL-ben pedig a BIKA SZEME volt a homlokára helyezve, három körös célkereszttel, utalva a harmadik szemre.
A DR PARNASSUS kezdése annyiban volt érdekes, hogy az első kapun áthaladó, aki a Medúzánál és medúzákkal jelent meg, 288 lépcsőt mászott volna meg, ha nem engedett volna a csábításnak, vágyainak, az ördögnek/kundalíninek. A 288 jelentése pedig MENNYEI KIRÁLYSÁG, bár ezt a filmben nem közlik, csak azt, hogy újra ember lehet. Persze érdekes, hogy ezt egy olyan személy elméjében és szavaival közlik, aki iszákos.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/dr_parnassus_288_lepcso_program.jpg?92096293
FOLYTATÁS A VALÓSÁG VAGY KÉPZELED2-BEN


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 252
Tegnapi: 181
Heti: 786
Havi: 252
Össz.: 995 981

Látogatottság növelés
Oldal: VALÓSÁG VAGY KÉPZELED1
HATODIK NAPON - © 2008 - 2022 - hatodiknapon.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »