HATODIK NAPON

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2013. júli. 11-én mutatták be először a KILLING SEASON filmet Robert De Niro és John Travolta főszereplésével. Kiadó által írt premier júli. 12-e.
A filmről korábban a SZARVAS NYOMÁBAN cikkben írtam, ugyanis a film egyfajta Ikrek által szarvas nyomába szegődve, a hazavezető utat elvesztve és arra újra rálelve játék része.
John Travolta a filmben a Fekete Skorpiók tagja, korában pedig épp a fekete skorpiókkal küzdött meg a 432-essel, melyről a fenti cikkben írtam.
Travoltát és 6 társát sorba állítják és kivégzik az amerikai katonák. Travolta az utolsó a sorban, vagyis a hetedik, akit Robert De Niro lő hátba.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/killing_season_-_7_ember_kepek.jpg?74785786
Miután Travolta életben maradt, 18 év múlva megtudja De Niro nevét és címét.
A film hivatalos premierje július 12-e, ami De Niro filmbeli születésnapja is egyben.
2013. július 12-én az Ikrek csillagkép Pollux (halhatatlan) felében járt az istenek hírnöke a Merkúr (Hermész), és Nap, a Jupiter pedig a Castor (halandó) felében. A Mars, a háború istene pedig az Orion/Nimród furkósbotja, vagy fáklyája fölött, mellyel a Tejútról hozza le az istenek tüzét. Gondolom nyilvánvaló a premier kitűzése és a csillagállás közti kapcsolat ebben a testvérháborúban (Minden ember EGY).
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/killing_season_-_julius_12_kepek.jpg?65904333
Travolta elérkezik De Niro-hoz, ahol keresztet vet De Niro-ra
Érdekes, hogy Robert De Niro és Jodie Foster is majd egy időben mutatja be ugyanazt a szimbolikát, amely Jodie Foster esetében épp az Elíziumot, mai szóval Paradicsomot jelöli.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/killing_season_es_elizium_-_otagu_csillag.jpg?65180365
De Niro lefényképezte az Isten-hegyét, amely Travolta szerint az otthonához hasonló, hiszen ő alakította Castor Troyt az ÁL/ARC filmben.
Az Isten-hegye alatt láthatjuk a JC-s lemezt, melyet a Columbia adott ki, melyben a galamb lelhető fel, de a kép alatt láthatjuk a szarvast is, mely menet közben Johnny Cash helyére is kerül.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/killing_season_-_isten_hegye_kepek.jpg?18032335
Travolta Jägermeister-t hozott De Nironak, hisz vadászni jött a vadászra. Még tele van gyűlölettel és haraggal.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/killing_season_-_jagermeister.jpg?72011077
A KILLING SEASON Belgrádban (Nándorfehérvár) indul, vagyis ott kapja meg Travolta De Niro címét és ott láthatunk egy keresztet. A végső ütközet pedig az Isten-hegyén a templomban történik.
A gyönyörű szarvast megtalálta és célba vette a két nyilas, de Travolta zajára megriad, mert még mindig a harag és gyűlölet járja át a tudatát.
Az ÁL/ARC filmben Nichola Cage és John Travolta mutatta be a rigisplit (zodiák/szerencsekerék) és a szigonnyal lelövést, mely az Ikerhatás 2-ben szerepelt.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/killing_season_-_kereszt_es_szarvas.jpg?85156031
Elérkeznek egy régi vízimalomhoz, melynek óriási kerekének tengelyén bemutatja Travolta az akasztott embert Robert De Niroval.
Létezik az Akasztott embernek egy Magányos ember verziója is, amelynél egy bohóc van a fára akasztva, bár annál a bohóc önkéntesen lóg a fán. Ott megjelenik a fekete madár, a szarvas és a pillangó is.
De Niro a KILLING SEASON-ban magányosan éldegélő ember.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/killing_season_-_akasztott_ember_es_kerek.jpg?81898036
Travolta célja, hogy De Niro kiöntse Isten színe előtt a lelkét, hogy meggyónja a vele szemben elkövetett tettét. Vagyis a véget nem érő személyes háború oka a múltban élés, a megbocsátás hiányának következménye. Elérnek szereplőink az Isten-hegye templomába, ahol ismét megjelenik a kereszt, De Niro pedig hajthatatlan, csak menekül és menekül.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/killing_season_isten_hegye_templomban.jpg?98231199
John Travolta Castor és Pollux játékában korábban is egy szent helyre tért be az ÁL/ARC-ban, ahol keresztet vetett. Ott is harcolt a negatív a pozitívval.
Negatívból lett pozitív, pozitívból negatív. Jelen pillanatban pedig Travolta a Fekete Skorpió, De Niro pedig a Sasszem.
Mivel a filmben bemutattak egy kereket, a zodiákus kör 4 AEON korszakában a sas megfelelője a skorpió, a 4 evangélista közül a sas/skorpió pedig János attribútuma.
János egyik angol megfelelője a JACK, Nicholas Cage a KILLING SEASON-al megegyező napon pedig a FROZEN GROUND filmjében látható Jack néven és JC mellett.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/alarc_templom_kepek.jpg?51529648
De Niro tükre a KILLING SEASON-ban meghasad, ő maga pedig múltja miatt nem tudott tükörbe nézni. Miután az Isten-hegyén található templomból felmennek a hegyre, ott megtörténik a megbocsátás, a kegyelemosztás és a háború befejezése.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/killing_season_-_tukes_es_haboru_vege_kepek.jpg?64879800
Miután De Niro kiszáll a sárga taxiból, megérkezik Chris nevű fiához, aki a 1221-es címen lakik, mely betűkben ABBA.
                             ABBA, ATYÁM (Márk 14:36)
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/killing_season_vege_1221_kepek.jpg?44029627
A filmben a 1221-ben lakó Chris szerepében Milo Ventimigliát láthattuk, aki szerepelt a HŐSŐK-ben, A SZÁLLÍTMÁNY-ban (42-es játék), stb-ben és a NAGYFIÚK 2-ben, amit a KILLING SEASON premierjével egy időben mutattak be, persze gondolom csak véletlen egybeesés ebben a véletlenek zuhatagában.
A film 1221-hez érkezéses zárása annyit jelent a néhai Szarvasvadász és Castor esetében, vagyis a Castor és Pollux játékban, hogy a hazatérés lehetősége adott a szarvas nyomában járóknak.
Mi magyarok annyiban SZERencsés helyzetben vagyunk, hogy Hunor és Magor esetében nincs nyoma a gyilkolászásnak, csak a SZERetetnek és megbocsátásnak.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 5
Tegnapi: 214
Heti: 5
Havi: 3 047
Össz.: 674 743

Látogatottság növelés
Oldal: ISTEN HEGYÉN KEGYELEM
HATODIK NAPON - © 2008 - 2019 - hatodiknapon.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »