HATODIK NAPON

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2013. júni. 27-én debütált a youtube-on Eddie Murphy és a kutyából oroszlánná transzformálódott Snoop Dogg/Lion közös dala, a REDLIGHT.
A számban az ajtódon kopogás, a redlight, meg a take me higher az oroszlánnál hangzik el, Eddie gitárjának vállpántján pedig a liliom szimbóluma látható, mely megjelenik címereken, koronákon, pajzsokon, épületdíszítéseken, stb. A liliom a tisztaság és ártatlanság szimbóluma, hogy Snoop Dogg, vagy Eddie mennyire ártatlan és tiszta, az egy másik oldala a dolgoknak, ami engem hidegen hagy. http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/eddie_murphy_-_snoop_lion_-_redlight_kepek.jpg?29369349
         http://www.screenslam.com/blog/wp-content/uploads/2013/05/turbo_ver5.jpghttp://www.hollywoodreporter.com/sites/default/files/2013/06/snoop.jpg
Eddie Murphy korábban Michael Jacksonnal énekelt együtt a WHAT’S UP WITH YOU számban, melyben fénytestben megjelenés és a felhők közt éneklés látható, melyről és Eddie Murphy 1000 SZÓ című filmjéről a 42-es játékkal a SZER-EMEL/SZER-ELEM 1-ben írtam.
Eddie Murphy volt már szamár a SHREK-ben, kibe a sárkány belehabarodott, volt már Mushu a kis sárkány a MULAN-ban, G a SZENTFAZÉK filmben, fáraó Michael Jackson Remember the time dalában, az ARANYGYERMEK főszereplője, stb.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/eddie_murphy_-_michael_jackson000.jpg?62120571
Eddie sárkányként való feltámadása és a BUMERÁNG filmje a LESZNEK JELEK A NAPBAN 2-ben, a lovas aranykocsit (napszekér) toronyból/hegyről megszerzős TOWER HEIST filmje pedig a MÁJUS 25 PARADICSOMI ÜZENETE-ben szerepelt. Hogy a REDLIGHT, mint cím miről szól, azt Eddie Murphy névrokona, Cillian Murphy is bemutatja.
http://2.bp.blogspot.com/_lweymjmz4GY/SPF7RZch9KI/AAAAAAAAFmk/enG1mhnVB-Y/s400/red+eye+poster+2005.JPGhttp://4.bp.blogspot.com/-sxKhhZVtnqY/UFgKVnvlXBI/AAAAAAAABkw/SeKAdhAV0Vc/s1600/redlights.jpghttp://4.bp.blogspot.com/_JVMUrTaHwgs/Sa60RnWVk9I/AAAAAAAAAys/p3Xl5xgEgwc/s400/Sunshine_poster.jpg
Láthatóan ebben a játékban egy harmadik szemes (kapu) játék folyik, melyben a Nap fényének is szerepe van.
Eddie Murphy a REDLIGHT-ban az etióp zászló előtt énekel, amelyen egy oroszlán (napszimbólum) látható. A színek felcserélése történt, de kapható a kereskedelemben ilyen és olyan is rasztafariknak.
2009-ben mutatták be az IMAGINE THAT/SEHOLORSZÁG filmet Eddie Murphyvel.
A film rendezője Karey Kirkpatrick, aki részt vett a GALAXIS ÚTIKALAUZ STOPPOSOKNAK, a JAMES ÉS AZ ÓRIÁSBARACK, az IRÁNY ELDORÁDÓ, stb. gyermekfilmek készítésében (már, ha gyermeknek készül), hamarosan pedig a HUPIKÉK TÖRPIKÉK 2-t láthatjuk kis társaságától, melyben a negatív személyiség megteremtése történik sárkánypálcával és Törpilla rosszra csábításával (Kígyó+Éva?).http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/hupikek_torpikek_2_kepek.jpg?98739692
Nos a SEHOLORSZÁG-ban Eddie Murphy kislánya Olivia, ki a film poszterén felső csakrás színben látható, piramist épít 3:30-kor. Oliviát Yara Shahidi alakítja, akit a BUTTER filmben is láthattunk az utolsó vacsora műnél egy grálkelyhet tartva Destiny/Végzet név alatt. A BUTTER filmről a MARADJ A FÉNYBEN 1-ben írtam.
A SEHOLORSZÁG-ban Martin Sheent, az APOKALIPSZIS MOST főszereplőjét pedig a 4 lovashoz helyezték.
Martin Sheent 2012-ben a MÍG A VILÁGVÉGE EL NEM VÁLASZT-ban láthattuk, 2014-ben pedig a THE 33-ban szerepel.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/seholorszag_kepek.jpg?78530622
Thomas Hayden Church mondja a kis Oliviával kapcsolatban, hogy:
“Egy kárpit, egy szőttes, ettől nyílik ki a felső szem. A népem szerint így lehet közel kerülni a Nagy Szellemhez.”
Nos mindezen filmes játék után egy kicsit más irányba térnék. A filmek világában általában a pénzért megszerezhető tudást terjesztik a magukat beavatottnak vallók, vagy hívők, melyet láthatóan műveikbe bele is csempésznek. Hogy voltaképp milyen szintű tudást halmoztak fel, vagy mennyire beavatottak, annak megítélése nem az én hatásköröm, hisz nem osztogathatjuk az ez jó, az jó tudás kártyákat, csupán érdemes figyelni rá, hogy végülis mit tárnak ezek a játékosok elénk, vagy a gyermekek elé.
Sopronbánfalván 2011. márc. 11-én nyílt meg a már csak nevében Pálos kolostor, melyet egy volt londoni bankár újíttatott fel, aztán ebből is mint mindenből üzletet fabrikált. Pénzért bárki mehet meditációs tréningre, kiállításokra, konferenciákra, stb.
A kolostor udvarát körbevevő kerítést, ahol egykor a világtól elvonult pálos atyák élték mindennapjaikat, felújításnál magasították és szélesítették/megerősítették, a belső udvaron pedig egy kis udvari elvonulóban szárnyas oroszlánt helyeztek a falra. A kis épület épp a leomlott résznél helyezkedik el.
2013. áprilisának elején a kolostor udvarának fala valamiért kidőlt. A kolostorhoz tartozik egy a pálos atyák által épített 88 fokos lépcső, amelynek alján, a Pálosok terén 7 lakóház helyezkedik el. Érdekes véletlen, talán a felsőbb világ tervezésének köszönhető üzenet, hogy mióta a fal kidőlt, a Pálosok terén rendszeresen áll egy fehér 888-as kocsi, ami gondolom az egyik lakóé. Ugyanilyen üzenet jelent meg az idei évben Görbehalomban is a FEHÉR-ÚT legelején (420-nál), ahol egy 144-es fehér kocsi áll rendszeresen.
A latin ABC szerint (A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, ...) a 888-as rendszám értéke 42.
               http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/palos_kolostor_es_ter_-_kidolt_fal_es_888.jpg?35552141
Nem mellékesen Anton Summer sírjának 144-es korában járunk, melyről a KRISZTUS /FELTÁMADÁS JÖN-ben, vagy a RÓMAI PÉTER, VAGYIS FERENC PÁPA cikk alján is írtam.
Born Gergely mondta, hogy a pálos atyák már feltámadtak, jelenleg pedig szenderegnek, arra várva, hogy szeretetben/szerelemben újra eggyé váljon a szívünk, aztán történik meg a visszatérés.
2013. júni. 28-án Sopronban ismét HALO volt megfigyelhető. Június 30-án pedig lekaptam a kolostor udvarának falát, amit valamilyen okból még mindig nem javítottak ki.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/halo_2013_juni_28_es_kolostor_fal_juni_30.jpg?69854253
           Csigabiga gyere ki, ÉG a házad ideki, kapsz TEJET, vajat.....
      Csigabiga told ki a szarvadat, ha nem tolod összetöröm házadat.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/kicsi/michael_clarke_duncan_es_ryan_reynolds_spiraljai.jpg?84895397
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 12
Tegnapi: 214
Heti: 12
Havi: 3 054
Össz.: 674 750

Látogatottság növelés
Oldal: REDLIGHT és az Oroszlán
HATODIK NAPON - © 2008 - 2019 - hatodiknapon.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »