HATODIK NAPON

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Martin John CHRISTopher Freeman 2012. decemberében elindult egy váratlan utazásra, átlépve az időt jelképező kapun, bemutatva az X-et, melynek jelentése Krisztus, ahogyan a neve is JC/CHRISTopher.
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/hobbit_dns_poszter.jpg?53908341
Martin JC Freeman 2013. novemberében eljutott az Északi-sarkra a SAVING SANTA animációs filmben, melyről a KAPUN ÁT JC-VEL-4-ben írtam, ahol Freeman arról is tájékoztat, hogy Jézus Krisztus visszatérése közeleg.
Mind az első (2012. dec. 14.), mind a második rész (2013. dec. 13.) poszteren megjelenő premierjének hivatalos időzítése nyilvánvalóan szándékos, hiszen a Nap ekkor jár a Kígyótartó csillagkép jobb lábánál, melyről az első rész nyomán írtam a HOBBIT ÉS A VÁRATLAN UTAZÁS-ban. 2013-ban a Kígyótartó bal lábánál pedig a Merkúr tartózkodott.
Nézzük, hogy Freeman, aki immár 42 éves, miről is tájékoztat bennünket a HOBBIT: SMAUG PUSZTASÁGA filmben, melyben megérkezett váratlan utazásának céljához, Durin népének hetedik királyságába, vagyis a hegy gyomrába, hogy megszerezze a Smaug nevű sárkánytól a Hegy-szívét, az Arken követ, amely immár a kapzsiság és a megromlás szimbólumává vált, ami a törp-nemzetségek újraegyesítésének kulcsa, a teljhatalom és a sárkány ellen való hadba hívás záloga.
Először is a a leglényegesebb, hogy ki is alakítja a sárkányt.
Smaug szinkronja és alakítója Benedict Cumberbatch, aki a filmben a Necromancer szerepét is megkapta, aki voltaképpen Szauron, az Egy gyűrű kovácsolója, vagyis a történet negatív, sátáni karaktere, ahogyan a sárkány a bibliában a kígyó/ördög/Sátán.
Benedict Cumberbatch 1976-ban született, korábban pedig a STAR TREK: SÖTÉTSÉGBEN filmben volt a negatív pusztító karakter, aki a londoni robbantásban 42 embert öletett meg, melyről a 777 ÉS A KOZMIKUS EMBER-1-ben írtam.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/hobbit_-_benedict_cumberbatch_-_smaug_es_necromancer-sauron.jpg?48242959
Nos Bilbo, vagyis a Krisztust hordozó Martin J. Christopher Freeman eljut a sárkányhoz, az arannyal és drágakövekkel teli hegy gyomrába, ahol Bilbo elsőnek egy gyémántot, amely az alkímiában a fénnyé válás szimbolikája. Aztán egy nagyobb áttetsző követ vizsgál, nyilvánvalóan nem véletlenül. A VILÁG VÉGE filmben Freeman neve Kincstárnok volt, ahol 12 kocsmát kellett megjárnia a barátoknak az Aranyúton, amely igazából a Nap útja a 12 állatövi jeggyel.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/hobbit_smaug_pusztasaga_-_gyemant_kepek.jpg?12329637
Freeman felébreszti a sárkányt, aki elől elbújik. Ekkor a sárkány a fénybe hívja.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/hobbit_smaug_pusztasaga_film_kepek_1.jpg?26665524
A sárkány tudja, hogy Bilbo zsebében lapul az Egy gyűrű, amely lényeges, hiszen a gyűrű jelképezi a sárkányos uroboroszt.
Nyilvánvaló, hiszen Smaug a sárkány és Szauron a gyűrű készítőjének alakítója egy és ugyanaz a személy.
http://1.bp.blogspot.com/-JsezMnQVBsc/UqybFh3d9CI/AAAAAAAAREo/4kw9_Nwtvhc/s320/Ouroboros_Dragon_by_NickShev.jpghttp://2.bp.blogspot.com/-q55PNHLxT1c/Uqy9hyP2jgI/AAAAAAAARGo/O26ILEzfVhc/s320/Hobbit-1.jpg
Smaug azt mondja Bilbonak, aki JC/CHRISTopher, hogy “tolvaj a sötétben.”
Biztos nem véletlen, hogy Jézus visszatérésénél az szerepel a bibliában, hogy úgy jön, mint “tolvaj az éjszakában”, Martin JC Freeman pedig Jézus visszatéréséről énekelt korábban karácsonykor.
A film végén a sárkány felszáll a magasba, és azt mondja, hogy ő a Tűz és a Halál, azonkívül a sárkány kapcsolatos Szauron visszatérésére is azt mondja az Ork, hogy jön a halál.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/hobbit_smaug_pusztasaga_film_kepek_2.jpg?66140290
Peter Jackson és a többi filmkészítő gondolkodásában itt nyilvánvalóan a végidős ütközet jelenik meg, amely előtt történik az elragadtatás és a nagy próbatétel, vagyis a 42 hónap.
A második rész zárása mindenesetre pocsék, ugyanis épp a fő cselekménynél zárták azt le, a néző pedig várhat újabb 1 évet a folytatásra, amit vagy lát, vagy nem.
Bármi előfordulhat, hiszen Martin J. Cristopher Freeman-nak 42-est mondtak a GALAXIS ÚTIKALAUZ STOPPOSOKNAK filmben, Martin pedig jelen pillanatban 42.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 73
Tegnapi: 145
Heti: 1 459
Havi: 4 405
Össz.: 658 882

Látogatottság növelés
Oldal: JC FREEMAN ÉS A SÁRKÁNY
HATODIK NAPON - © 2008 - 2018 - hatodiknapon.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: phil schneider magyarul - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »