HATODIK NAPON

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2010-ben mutatták be Clint Eastwood rendezésében a HEREAFTER/AZUTÁN című filmet, melyben Matt Damon egy médiumot alakít, aki a holtakkal kommunikál.
A film executive producere Steven Spielberg, női főszerepét pedig, Cecile De France kapta meg, aki a 2004. dec. 26-ai thaiföldi cunamiban lépett át a másik világba, aztán visszatért az “életbe”.
Matt Damon és Cecille De France páros a túlvilágba lépés miatt kerülnek végül egymással kapcsolatba.
Matt Damon 2013-ban az ELÍZIUM 27-es termében lépett át JC adataival és önfeláldozással a másik világ kapuján, a HEREAFTER-ben pedig az első kinek szeánszot tart, az Christos, azonkívül hallható a filmben, hogy higgy Jézus Krisztusban és akkor odaát sem lesz baj.
Cecile De France pedig 2013-ban a MÖBIUS című filmben volt látható, aki a fekete lovas és koponyás (halál szimbolika) tetoválású Jean Dujardin-al kerül kapcsolatba.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/mobius_-_hereafter_kepek.jpg?51179028
Steven Spielberg a NAP BIRODALMA című alkotásában mutatta be a körablakot, amely előtt a HEAVEN filmben is állt Cate Blanchett, melyet a HAJSZA A GYŐZELEMÉRT-ben részleteztem.
A MÖBIUS-ban hasonló, de hatos osztású ablak volt látható Jean Dujardin első megjelenésekor.
Jean Duardin a Destiny/Végzet klubban kerül kapcsolatba a Hal-nak nevezett Alice-el, aki ekkor a Gyémánt becenevű Tim Roth-al van.
A 17 évesen az alvilágba belépő Jean Dujardin figyeli végül is meg Alice-t, akivel szerelmi kapcsolatba kerül, a Destiny-ből pedig az Apokalipszis-ba mennek át.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/mobius_2013_kepek.jpg?76888500
2013-as Apokalipszist mutatott be Ben Stiller is a 2008-as TRÓPUSI VIHAR filmjében és egy lefagyást, vagyis a tűz és fagy harcát.
Habár a zsidó származású Ben Stiller mutat bizonyos dolgokat, de őszintén szólva színészkedésében inkább jelenik meg az “én vagyok a megváltó”, mint az Úr Jézus a Megváltó/Üdvösségre vivő.
A TRÓPUSI VIHAR-ban a dzsungelbe érkezés után a film rendezője azt mondja, hogy ő Jézus Krisztus, aztán ebben a Ben Stiller által rendezett filmben szétrobban az önjelölt Jézus, magyarul felrobbantották Jézust, ahogyan az ÉJSZAKA A MÚZEUMBAN filmben pl. Attila nagykirályunk is totál dilisnek lett bemutatva, aki persze fekete mágusokkal vette körül magát.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/tropusi_vihar_kepek.jpg?19179878
Az ÉJSZAKA A MÚZEUMBAN filmekben Ben Stiller mellett Owen Wilson is szerepet kapott, a két komédiás pedig 2004-ben mutatta be a STARSKY ÉS HUTCH filmet, melyben kapcsolatba kerülnek az alvilági Snoop Doggal, vagyis a kutyával, aki már Lion, azaz oroszlán.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/starsky_es_hutch_2004_kepek_1.jpg?47489078
Kapcsolatba kerülnek a filmben a tüzet okádó sárkánnyal is, amelyért Big Earl rajong és ő is készít, kinek csehójában a két nyomozó Óz-os megjelenéssel köszön a pultosnak.
A Big Earlt alakító Will Ferrell volt az ördögi MEGAAGY is, akit beültettek a szivárvány alá, de Ron Burgundy karakterben egyszarvún kelt át a szivárványhídon, és a maga lökött módján mutatta be a feltámadást, amely a MARADJ A FÉNYBEN 2-ben szerepelt.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/starsky_es_hutch_2004_kepek_2.jpg?64954447
Hogy ezen komédiások játékában egyfajta gúnyolódás jelenik e meg, vagy sem, én úgy vélem hamarosan megítéli az, akinek az a dolga.
Azért gondolok erre, mert ezen személyek játékában megjelenik a paráználkodás, ivás, drogozás, stb., de mondhatjuk nyugodtan, hogy ezek csak egyszerű filmek, hisz láthatóan nem tartalmaznak semmi rejtett dolgot.
Júdás 1/18:
“Mert azt mondták néktek, hogy az utolsó időben lesznek csúfolódók, a kik az ő istentelen kívánságai szerint járnak.”
Péter Apostol II. levele 3/3-4, 9-10
“Tudván először azt, hogy az utolsó időben csúfolkodók támadnak, a kik saját kívánságaik szerint járnak. És ezt mondják: Hol van az ő eljövetelének ígérete? Mert a mióta az atyák elhunytak, minden azonképpen marad a teremtés kezdetétől fogva.
Nem késik el az ígérettel az Úr, mint némelyek késedelemnek tartják; hanem hosszan tűr érettünk, nem akarván, hogy némelyek elvesszenek, hanem hogy mindenki megtérésre jusson. Az Úr napja pedig úgy jő majd el, mint éjjeli tolvaj.”
Ben Stiller és Owen Wilson külön filmjét, a WALTER MITTY TITKOS ÉLETE-t és a FREE BIRDS/PULYKALAND-ot egy napon, 2013. dec. 26-án mutatták be a magyar mozik.
Mindkét film a maga módján mutatja be a szabadság elérését.
Owen Wilson, aki a FREE BIRDS-ben a lilás pulyka, a STARSKY ÉS HUTCH-ban az 1442 alatti házban lakik, de tartalmilag nekem vannak fenntartásaim ezzel a számmal kapcsolatban.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/walter_mitty_-_starsky_es_hutch_-_pulykaland.jpg?13263546
Owen Wilson és Vince Vaughn, aki a STARSKY S HUTCH-ban is szerepel, 2013-ban a GYAKORNOKOK-ban mutatták be indulásként a 38-as számot, és az általuk Édenkertnek nevezett GOOGLE-t, amelyet a JELEK 2013 NOV-1-ben részleteztem, melyben a PULYKALAND és az ESCAPE FROM PLANET EARTH kapcsolatát is kitárgyaltam már a tojással együtt.
A PULYKALAND-ban a 38-as számot Woody Harrelson mutatta be, aki elviszi Owen-t az tojás formájú, térben és időben utazó Steve nevű hajóhoz.
A téridő kapun átlépésnél az animációs filmben a 1221 jelenik meg, ugyanakkor Woody/Jake hozza a halált a pulykák fészkére, a Moby Dick-es (Halál) puskapor tartóval, de végül minden jóra fordul.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/pulykaland_-_38-1221-moby_dick.jpg?81572589
Ahogyan Will Ferrel is egyszarvúval szárnyal át a szivárványhídon, ez a tisztaságot és szűziességet kedvelő állatszimbolika pedig a PULYKALAND-ban is a szökésnél, vagy éppen a halál elől megmenekülő pulyka esetében az elnök leányának ruháján jelenik meg.
A gyermekekhez szóló animációs film lényege, hogy a két pulyka visszamegy az időben, hogy az emberek a Hálaadásnak elnevezett ünnepükkor ne egyék meg a szárnyasokat. Ugyanakkor a filmet úgy zárták, hogy meg kell menteni a kacsákat és a tyúkokat is, mellyel az ember szintén kegyetlenül bánik, mint ha nem is érző lények lennének.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/pulykaland_paradicsom_kepek.jpg?42661769
A Paradicsom ezen baráti csapatnak általában majd minden filmjében megjelenik, ugyanakkor most arra próbálnak tanítani, hogy ne együk meg az állatokat, hanem szeressük őket.
Ben Stiller a WALTER MITTY TITKOS ÉLETE filmben otthagyja az álmodozást és a tettek mezejére lép, közben pedig a vöröset választja.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/the_secret_life_of_walter_mitty.jpg?71842935
Ezeket a filmeket általánosan mondhatjuk, hogy ugyanazon csapat készíti, hiszen a 12 YEARS SLAVE filmben is megjelenik Brad Pitt, aki elmondja, hogy mindenkinek minden cselekedetéért felelnie kell a nagy Egyetemes és örök igazságszolgáltatás előtt. Láthatóan a drake, dragon, sárkány rendszerint megjelenik ezen filmekben, ahogyan a 2012-ben is Woody Harrelson (Pulykaland) és a végidő játékos Chiwetel Ejiofor esetében is.http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/walter_mitty_-_12_years_a_slave_-_2012000.jpg?90543813
Lépj ki az ördögi körből, lépj át a megbocsátás kapuján és ne okoz másnak fájdalmat, csak adj minél több szeretetet.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/idris_elba-mandela-szivarvany.jpg?17708549
http://www.supertorchritual.com/underground/images/10/2012-MonaLisa.jpghttp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/6a/Mona_Lisa.jpg
MONA LISA 72
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 28
Tegnapi: 214
Heti: 28
Havi: 3 070
Össz.: 674 766

Látogatottság növelés
Oldal: MÁSVILÁG ÉS SZABADSÁG
HATODIK NAPON - © 2008 - 2019 - hatodiknapon.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »