HATODIK NAPON

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Ebben a cikkben egy csokorba szedtem az A BÚRA ALATT sorozat 13 részét, hogy mindenki számára könnyebben átlátható legyen a benne foglalt üzenet Spielbergtől, Kingtől és a többiektől.
Érdemes megtekinteni az egyes részek rendezőit is és, hogy milyen filmekben vettek részt. Én ezt külön nem részletezem.
A BÚRA ALATT sorozat a PRO 7-es 3.14 milliós nézőszám után a TV2-es csatornán 21.6%-os közönségarányt ért el, amely figyelemfelkeltő, már ha a számokra figyelünk.
http://www.kisalfold.hu/ezmilyen/itthon_is_erosen_kezdett_a_bura_alatt/2349317/
2013. júni. 24-én mutatták be az A BÚRA ALATT/UNDER THE DOME 1/1-es részét.
Az első részben egy tehenet vágott ketté a búra és az egyik főszereplő, Dale “Barbie” Barbara, vagyis DB/42 a búra falán hagyta véres tenyérnyomát.
Egyiptomban Hathor/Nut istennőt tehén alakban tisztelték, aki a Tejút megszemélyesítője.
Sopdet, akit szintén tehénként ábrázoltak Egyiptomban pedig a Szíriusz.
Az első részt 2013. szeptember 11-én mutatták be a szívcsakra országában Magyarországon, ahogyan a szívcsakra a Szíriusz, vagy ahogyan a szeptember 11 is a Szíriuszhoz kapcsolódik, ahogy azt az ISON ÉS AZ IKREK alján bemutattam.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/bura_alatt_1-1_kepek.jpg?13069609
Vegánként azt mondom kegyetlen, de valami mélyebb dolgot közölnek a készítők, hisz a búra egyfajta bárka, mint a Kárpát haza, emiatt is lényeges a 9/11-hez kötés.
http://img.gawkerassets.com/img/18ryasriehro7gif/ku-xlarge.gif
2013. júli. 01-én mutatták be a 1/2-es THE FIRE részt, amelyet az első mellett szintén szeptember 11-én mutattak be Magyarországon.
A sorozat lényeges, ugyanis Steven Spielberg és Stephen King közreműködésével készül. Spielberg pedig kedveli a kutyák alkalmazását Szíriusz szimbolikaként.
A tűz a 223-as házban lobbant lángra, amely szám annyiban érdekes, hogy tartalmazza a 23-at, 1000-ből kivonva 777-et mutat, összértéke 7, vagy épp a Koponya és Csontok 322-esének megfordítása ,ami amiatt lényeges, mert a búrán/bárkán kívül minden odavész a rejtélyes idegenek szerint, mely majd a 13. részben derül ki.
A második TŰZ című részben a tiszteletes szerint eljött az ítélet napja (ő okozta a tüzet), és a búra alatt találnak rá Trumanra, a foltos szemű kutyára, amely a sorozathoz készült poszteren érdekes módon a búrán kívülre került.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/under_the_dome_2_kepek.jpg?74101192
Hollywoodban Jim Carrey került kapcsolatba a foltos szemű kutyával, a Truman Show-ban pedig búra alatt élte életét, aztán amikor a búra egén a Sirius-t (Kutyacsillag) helyettesítő lámpa leesett az égből, Truman ébredezni kezdett, aminek végkifejleteként távozott a burából, melyről bővebben a TRUMAN/JC ÉS A DELFIN cikkben.
2013. júli. 08. – A BÚRA ALATT 1/3 - MANHUNT bemutató, melyben ismét elmondják, hogy “ITT A VILÁGVÉGE”, a 84-es pedig a Truman nevű kutyát megtalálót, vagyis Joe-t Scarecrownak (madárijesztő/keresztes/Krisztus) nevezi. Ebben a Scarecrow szimbolikában volt Cillian Murphy is JC a BATMAN-ban.
Ebben a részben lemennek az alvilágba is, de ott sem találtak kivezető útra, viszont aki ott fényt gyújt, hogy visszatérjenek a felszínre, amellett a következő részben a 7-es jelenik meg
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/under_the_dome_3_kepek.jpg?38832913
2013. júli. 15. – A BÚRA ALATT 1/4 – OUTBREAK premier.
Rachelle Lefevre, vagyis a sorozatban Julia Shumway miután a harmadik epizódban a sötétből, a föld alól a fényre vezető, hazavivő volt, a negyedik részben mellé helyezték a 7-es kártyalapot.
Ebben a részben sütötték el, hogy a Búra egy új Édenért kiált, hiszen a 13-as rész szerint az egy bárka.
Rachelle/Julia, volt a 2013. júni. 26-án bemutatott WHITE HOUSE DOWN-ban JC felesége, aki akkor a tejjel került kapcsolatba, amely Tejút szimbolika, mely a KOLIBRI ÉS JC-ben szerepelt.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/under_the_dome_4_kepek.jpg?34057456
2013. júli. 22. – A BÚRA ALATT 1/5 – BLUE ON BLUE premier.
Az ötödik részben a szarvakat mutató csillagocska kapott jelentős szerepet, akinek szájról olvasásával megtudják a búra alatt lakók, hogy egy a hadsereg által kilőtt bomba becsapódása fog történni hamarosan.
A bomba katonai mozaikszava a MOAB.
A bibliai írás szerint miután Szodomát és Gomorát elpusztította Isten, Lót lányai férfiak hiányában úgy döntöttek, hogy lerészegítik apjukat és közösülnek vele, ami után állapotosak is lettek. Ebből a vérfertőzésből azután mindkettőnek fia született, az egyik lett Moáb, a másik Ammon, két ókori nép ősatyja. Ellenük prófétál Jeremiás a 48. részben.
A bomba robbanása előtt a “rózsaszín csillagok hullanak” látomásos, korábban Scarecrow-nak (madárijesztő) nevezett gyermek telefonján 1:11 látható, a csillagocska jeleneténél pedig Skeeter Davies – THE END OF THE WORLD száma hallható.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/under_the_dome_1-5_kepek_1.jpg?69649180
A hadsereg azután döntött a bomba bevetése mellett, miután pompás királylepkék tucatszám szálltak a búrára. A pillangóknál DB/42 érinti meg a búrát, aki az első részben véres kéznyomot hagyott rajta. A pillangó megjelenik még az atombunkerben fogságban tartott személy hátán is, akinek láncát ebben a részben elvágták. Aki elvágta a láncot, a MOAB-ot, korábban pedig az Ítélet napját és bűnök meggyónását kiáltó lelkészt nekinyomva a búra falának azt megölte. Ekkor szintén vér került a búrára, ahol a pillangó ismét megjelent.
Moab születése vérfertőzés útján, vér a búrán KIRÁLYLEPKÉVEL, stb. mind-mind rendkívül érdekes üzenet Stephen King-től, Steven Spielberg-től, és a többiektől.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/under_the_dome_1-5_kepek_2.jpg?81535311
2013. júli. 22. jelentős nap volt, melyről a JELEK 2013 JÚLI-5-ben.
2013. júli. 29. – A BÚRA ALATT 1/6 – THE ENDLESS THIRST premier.
Ebben a részben ALICE volt az, aki miatt a KING’S feliratú teherautó belerohant az oktogonális kialakítású víztározóba, bemutatva a korona kapuját.
KIRÁLY lepke, Stephen KING és KING’S teherautó!
A kiömlő víz miatt fellépő vízhiányban anarchia robban ki a városban és meghal Rose (Rózsa = szeretet szimbolika) a szarvasnál egy BAT által. A városka tavát pedig a HALál járja át a kiömlő metán miatt.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/under_the_dome_6_kepek.jpg?39715371
2013. aug. 05. – A BÚRA ALATT 1/7 – IMPERFECT  CIRCLES részének bemutatója.
http://www.imdb.com/title/tt2821462/
Ebben a részben eljutnak végre a búra középpontjához, ahol egy fekete tojás helyezkedik el egy másik búra védelme alatt. A hetedik rész végén a tojáson hat pont indul felfelé és a hetedik, koronacsakra színében összpontosulnak a tetején. Ebben a részben meghal Alice és megszületik egy új Alice. A tojáshoz a Truman nevű kutya “vezeti az azt keresőket”, ám az elszalad.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/under_the_dome_7_kepek.jpg?61562080
Alice (aki meghal és a KING-el került kapcsolatba) szerepét Samantha Mathis alakította, aki a MEGTORLÓ-ban a halálfejes Thomas Jane felesége, Maria Castle volt, a RÉS A PAJZSON filmben pedig egy érdekes kézfogást mutatott be Christian Slater-el, mely a Sugárzás és hazatérés 2-ben szerepelt, de megjelent az ÉLVE ELTEMETVE (Ryan Reynolds), a LOST és a Christian Bale főszereplésével készült AMERIKAI PSZICHÓ-ban is.
Samantha Mathis a BÚRA ALATT évadzáró részében tér vissza, a búrát létrehozó tojás egyik küldőjének szerepében.
2013. aug. 12. – A BÚRA ALATT 1/8 – THICKER THAN WATER premier.
Alice (Samantha Mathis) sírjának ásásánál pillangó repül át a Napon, a sír felé véve az irányt. A másik pillangó a korábban fogvatartott Angie-n látható, akit Britt Robertson alakít, a 2013-as FEHÉR NYÚL film főszereplője. Angie pillangója szintén a sírnál jelent meg, Angie pedig közli, hogy a búra alatti városka egyfajta börtön. Ebben a részben közli a Joe/Scarecrow alakját felvevő Rachelle Lefevre-vel, vagyis Juliával, aki korábban JC felesége volt, hogy a Monarch (uralkodó, fejedelem, király/nő) meg lesz koronázva.
Ez a nyolcadik rész pár plusz megjegyzéssel a JELEK 2013 AUG-3-ban szerepelt.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/under_the_dome_1-8_kepek.jpg?15878018
                         FOLYTATÁS A A BÚRA ALATT-2-BEN
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 27
Tegnapi: 214
Heti: 27
Havi: 3 069
Össz.: 674 765

Látogatottság növelés
Oldal: A BÚRA ALATT-1
HATODIK NAPON - © 2008 - 2019 - hatodiknapon.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »