HATODIK NAPON

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2013. okt. 25-én mutatták be a DRAKULA sorozat kezdő részét.
A sorozatban feltűnt egy újabb játékos, nevezetesen Nonso Anozie, akit láthattunk a CONAN, FEHÉR POKOL és a VÉGJÁTÉK filmekben is.
Nonso Anoize a FEHÉR POKOL-ban az Alfa és Omega farkassal és Liam Neesonnal került kapcsolatba, a VÉGJÁTÉK-ban a sárkányok csapatával, a DRAKULA-ban pedig a sárkány rend ellen bosszút forraló Alexander Graysonnal, akit Jonathan Rhys Meyers alakított, a 2004-es ALEXANDER/NAGY SÁNDOR A HÓDÍTÓ film egyik szereplője.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/drakula_1-1_kepek_1.jpg?56263596
Drakula, vagyis Grayson színrelépése egyfajta fényhozó karakterű, magát a fényesség angyalának bemutató személy, aki ingyen energiát mutat az embereknek, terve alapján lesöpörve a játszótérről az olajkartelleket és a sárkány rendet. Az ingyen energia bemutatásakor (mely a fényhozó személy szerint még Teslának sem sikerült) kapcsolatba került Drakula a vörös és kék ruhás hölgyekkel, melyek közül szemet vetett a kék ruhásra.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/drakula_1-1_kepek_2.jpg?54187888
Jonathan Rhys Meyers szerepelt a PÁRIZSBÓL SZERETETTEL és a CSONTVÁROS filmekben is, utóbbiban Drakula karakteréhez hasonlóan negatív szerepben.
A CSONTVÁROS-ban vízkapun átlépve jelenik meg, mikor átnyújtják neki a Végzet Kelyhét.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/csontvaros_kepek_1.jpg?81979280
A CSONTVÁROS-ban a vízkapu egy portál, amely oda visz, amire gondol a kapun átlépő.
Annyiban jelentős a filmben bemutatott kapu hogy az kapcsolatba kerül a halál kapujával is. A halál kapuján átlépve pedig, mivel az emberek többsége nem felfelé, égi otthona felé tekint, hanem vissza- és lefelé, ezért a benne nyíló kapu újra és újra a Földön tartja, vagyis önmaga körét járja újra és újra, mígnem egyszer csak elkezd hazavágyni.
A kapunál a földön spirálos csigaházak és egy ötszög, benne a pentagrammal jelentek meg, pontosan ugyanúgy, ahogyan a TURBO-ban a Ryan Reynolds által alakított Turbó csigaházán egy 5-ös, egy pentagram és egy spirál.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/csontvaros_kepek_2_.jpg?30718234
Turbó a 33-as felé haladt, Ryan Reynolds pedig a Turbós karaktere után JC-ként tért vissza a földre, mint a R.I.P.D. nyomozója, melyről a FELEMELKEDÉS KRISZTUSSAL/3-ban is írtam.
A filmről a folytatásban majd bővebben.
Nos DRAKULA kapcsolatba került a kékkel és a vörössel, a vörösnek pedig kezet csókol, azonkívül azt mondta, hogy nagy változás előtt állunk, ami belülről jön.
A CSONTVÁROS-ban viszont mikor megkapja a Kelyhet/Grált, a később vérszívóként megjelenő színész (vér+transzformáció+napfény), abba vérét csöpögteti, melyet megitatna a saját vérével/lányával, aki a Kelyhet visszahelyezi a kártyalapba, melyen szintén a vérrel mutatnak be kapcsolatot.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/csontvaros_kepek_3.jpg?14650700
A Szent Grál a legenda egy változata szerint az az edény, melybe Jézus Krisztus vérét fogta fel Arimathiai József.
A Kelyhet Clary Fray helyezi bele a portálba, mikor JC-t a Valentine-ként szereplő Jonathan Rhys Meyers, az “Isten titka” nevű Kelyhet emelő Ráziel arkangyal kardjába akarja beletolni.
Valentine-t Clary a portálba löki, aki pedig elkapja Clary-t, hogy őt is magával rántsa. Megfagyasztják a vízkaput, a jég meghasad, és fagyossá válik a kapu körül minden (fagy/halál).
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/csontvaros_kepek_4.jpg?33376257
A CSONTVÁROS-ban Clary Fray, avagy Lily Collins került kapcsolatba a Kehellyel, mint őrző, korábban pedig ő alakította Hófehérkét a TÜKRÖM, TÜKRÖM filmben, melyről a FELTÁMADÁS-ban is írtam.
A korábbi Kehely őrző és Clary elrejtője Lena Headey volt, aki korábban (2013 májustól) a vörös szemes THE PURGE filmben mutatott be Jézus kapcsolatot a kijárattal, mely a JELEK 2013 AUG-7-ben szerepelt.
A CSONTVÁROS-ban JC-t alakító színész pedig az életben is JC-s nevű, vagyis Jamie Campbell Bower.
A portált JC mutatta be Hófehérkének, vagyis Lily Collinsnak (JC angyalnak nevezi), és elmondta neki, hogy amennyire tud, összpontosítani kell arra a helyre, ahová szeretné, hogy a portál elvigye. Mivel itt egy JC-s játék figyelhető meg, nyilvánvaló a célzás, hogy Jézus Krisztusra kell gondolni, mikor az ember átlép a kapun, hiszen úgy tartják, hogy Jézus Krisztus a Híd, aki hazavezet, vagyis vissza a mennybe, vissza a Tejútra.
Érdekes, hogy bizonyos ikonográfián Jézus Krisztus színeváltozása is egy kör alakú kapuval/csillagkapuval lett ábrázolva, fényruhába öltöztetve Jézust, amely öltözetet majd a kiválasztottak is megkapnak. A Jaime Maussan által 2006-ban tartott UFO konferencián pedig bemutattak egy kör alakú UFO-t, amelyet szintén csillagkapuként említettek, vagyis átjáróként egy másik világba, fel a mennyek országába.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/csontvaros_kepek_5.jpg?78357225
http://mortalinstruments.org/wp-content/uploads/2013/01/14.gif
A CSONTVÁROS-ban Lily Collinsnak telekinézisként ismert képessége lett, vagyis gondolattal tudott tárgyakat mozgatni.
A telekinézis jelent meg a 2013-as CARRIE filmben is, amiben Carrie White (fehér) a 47-es házban lakott, pontosan úgy, ahogyan a Mátrixot uralni képes Neo, vagyis Keanu Reeves is 2013 végén a 47 RONIN-ban jelenik meg, melyben a sárkánnyá váló Rinko Kikuchi beszél a tűzről, amely Carrie-nél is megjelent.
Carrie White, vagyis Chloë Grace Moretz korábban a lila hajú Hit-Girl volt a KICK-ASS filmekben, kinek apja Nicholas Cage volt. Cage hamarosan elragadtatást mutat be a LEFT BEHIND-ben, így nyilvánvaló, hogy a tűz, amely mindent elemészt, az a korona csakrára utalás, ami nyilvánvaló a lila haj alapján. Ha pedig a korona csakráról lenne szó, akkor érthető, hogy Julianne Moore és Carrie lánya miért is lett White/Fehér családnevű egy átdolgozásban.
2013-ban egyébként a Neo-t a Mátrixból kiemelő Morpheus (Laurence Fishburne) is White/Fehér karakterbe bújt az ACÉLEMBER filmben, előtte pedig bemutatta a fagyos világot a 7-es bázison a KOLÓNIA-ban. Utána pedig zebra, mint átjáró karakterben jelenik meg a KHUMBA-ban, Khumba apjaként. Khumbát pedig egy korábban Jesus karakteres gyermek alakítja. 
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/carrie_2013_kepek.jpg?83772097
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/47_ronin_mizuki_kepek.jpg?81029769
Carrie édesanyja Julianne Moore, Carrie természetfeletti képességét gonosznak tartotta. Hogy it egy szándékos félrevezetés történt eme téren, az nyilvánvaló, mindenesetre Carrie kezéből kicsúszott az irányítás a harag, düh, félelem, vagyis a negatív energiák által.
Julianne Moore a HETEDIK FIÚ-ban szintén sárkánnyá transzformálódik, azonkívül Rinko Kikuchihoz hasonlóan ő is kapcsolatba került a 42-es számmal, mely filmről a SÁRKÁNYTŰZ ÉS KEMENCE, a SZENTEK DIADALA-5, a NIGREDO ÉS FÉNYFELSZABADÍTÁS 1, meg a többiben írtam már.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 12
Tegnapi: 214
Heti: 12
Havi: 3 054
Össz.: 674 750

Látogatottság növelés
Oldal: KAPUN ÁT JC-VEL 1
HATODIK NAPON - © 2008 - 2019 - hatodiknapon.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »