HATODIK NAPON

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2013. júniusában mutatták be először a THE CONJURING/DÉMONOK KÖZÖTT című filmet James Wan rendezésében.
A THE CONJURING poszterén az i-ben ég a pincefeljárót megvilágító gyufa lángja, melyet Lily Taylor tart a kezében.
Lily Taylor 1995-ben szerepelt együtt Christopher Walken-nel a MENEKÜLÉS A POKOLBÓL filmben, Christopher 2013-ban pedig Jézus Krisztus visszatéréséről beszél a THE POWER OF FEW-ben, melyről a
A THE CONJURING a 6-os ajtós lakás lakóival indul, kiknek ajtajuk előtt spirálokat láthatunk, velük szemben pedig a 9-es ajtót. A “félelmetes” esemény után a jelenetek átugranak 1971-be, ahol voltaképp a film is játszódik, vagyis a 2013-as premiertől 42 évre.
A filmben a HÉT főt számláló családhoz betérő ördögűzőt és látnokot Patrick Wilson és Vera Farmiga alakította.
Patrick Wilson mondta a PROMETHEUS-ban, hogy az elhunytak lelke a Paradicsomba megy, azonkívül ő volt a 109-ES UTAS társa is, akit kutyája ébresztett rá, hogy már halott, stb.
Vera Farmiga-ról pedig legutóbb a PÁL ÉS A HALÁL LOVASA 1 cikkben írtam, ugyanis ő volt Paul Walker felesége a HALÁLOS HAJSZA című haláljátékos filmben.
A 7 fős Perron család egyik tagja Joey King volt, aki korábban az ÓZ A HATALMAS filmben ment porcelánbabaként a Sötét erdőn át a temetőbe James Franco-val, azonkívül a SÖTÉT LOVAG: FELEMELKEDÉS-ben ő mászott ki a földi pokolnak nevezett börtönből.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/demonok_kozott_kepek.jpg?19495265
James Wan rendezte 2010-ben az INSIDIOUS című filmet is, melyben szintén Patrick Wilson volt az egyik főszereplő, a LAMBert család fejeként.
Az INSIDIOUS filmben Patrick Wilson felesége Rose Byrne volt, aki 2006-ban a homlokára ragasztotta Jézus Krisztus nevét, 200-ben a KÉPLET-ben játszott, ahol bemutatták, hogy Jézus Krisztus az Út, az Élet és az Igazság, stb., melyekről bővebben a FELISMERÉS ÉS 153-an.
Rose Byrne a 2010-es INSIDIOUS-ban 1:53-kor riad fel álmából.
               http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/insidious_153.jpg?65082146
Az INSIDIOUS: CHAPTER 2 filmet 2013 szeptemberében mutatták be szintén James Wan rendezésében.
A filmben a 42 inch hosszúságú BAT/ÜTŐ Patrick Wilson és Ty Simpkins kezében jelent meg.
Rose Byrne a filmben a bébiőr készüléken keresztül hallhatta, amint a fekete menyasszony énekli, hogy az élet egy álom, amikor háta mögött lila függöny volt látható.
Később Rose Byrne nyugtatja fiát, mikor az ágyánál holtakat és egy menyasszonyt lát, hogy csak egy álom volt Jézus nevét ismételgetve.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/insidious_chapter_2_kepek_1.jpg?14614949
Patric Wilson az első INSIDIOUS-ban átment fiáért a sötét világba, vagy fekete Nap világába, ahol az elhunytaknak egytől-egyig át kell mennie. Odaát a sötét világban emberek bolyonganak a sötétben, amely hasonló ahhoz, ahogyan a 3 napos sötétséget írják le.
Nos Patrick Wilson visszahozta fiát, de ő csapdába esett és ottmaradt. A kiutat majd a BAT-ot fogó fia mutatja meg neki, aki Ty Simpkins, és éppen Jézus színeváltozása napján született, de először át kellett lépnie a vörös ajtón, hogy a halált megjelenítő fekete menyasszonyt legyőzze, akit Lin Shaye öl meg, a 2012-es Dr. 420.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/insidious_chapter_2_kepek_2.jpg?37648994
2013. októberében (fesztiválon márc.) mutatták be a HAUNTER filmet is, amely szintén vörös ajtón átlépést és halálból felébredést mutat be.
A film főszereplője és első ébredője Abigail Breslin, akit láthattunk korábban a NIM SZIGETE ( KAPU ÉS NYÍL EGY KAPU NYÍL/1 ), a ZOMBIELAND, stb. filmekben és a ZAMBÉZIA-ban kereket törni. ( ÖRDÖGI KÖR VÉGÉN ). A HAUNTER után pedig a THE CALL ( MARADJ A FÉNYBEN 1 ) filmben JC játékban a MACSKANŐ-vel, aztán a 42-es játékos Grált keresővel a VÉGJÁTÉK-ban ( JELEK 2013 NOV-3 ).
Abigail/Lisa egy lila falú szobában lakik, aki a Péter és a Farkast hallgatja. Péter miután kinyitotta a kaput, végül elfogta, legyőzte a farkast, de nem ölte meg, sőt még a vadászoknak is megtiltotta a gyilkolást. Lisa kinek az örök élet kulcsa, egy ankh van a fülében, miután felébredt, játszik egy 9+9+9-es kockával és nem fogyaszt többé húst, mert az szerinte egyenlő a gyilkolással.
Ha visszanézzük Nicholas Cage KÉPLET filmjét, ott Caleb miután leáll a húsról, szintén ugyanígy kockázik.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/haunter_2013_kepek_1.jpg?72860637
A HAUNTER-ben a holtakat fogva tartó személyében Stephen McHattie látható, aki a Roland Emmerich féle 2009-es 2012 című csillagkaput bemutató filmben az egyik bárka kapitánya volt.
Ahogyan a Harrison Ford-al, Abigail Breslinnel stb-vel készített VÉGJÁTÉK 114 perces volt, úgy a HAUNTER-be az 1:14-es időpontot helyezték el, mint fontos időzítést újra és újra.
114 perc a VÉGJÁTÉK, 114 a VISSZA A JÖVŐBE filmben a hangfalnál (atomic kid, aztán Krisztus gyülekezete), 114 püspököt hívott össze Ferenc pápa 2014-re, 114 nappal tolták ki az USA adósságplafonjának határidejét, 114 mondása Jézusnak Tamásnál,...... és nem utolsó sorban, ha már Spielbergék a VISSZA A JÖVŐBE filmbe is behelyezték, nem maradhatott ki a SÖTÉT ZSARUK 3-ból sem, ahol a CRM-114 a Hold börtönére lett ráírva.
MIB3
Hogy a CRM-114 JC-vel is kapcsolatot mutasson, nem maradhatott ki a DICK ÉS JANE TRÜKKJEI filmből sem Jim Carrey-hez kapcsolva azt, de szerepelt Stanley Kubrick MECHANIKUS NARANCS filmjében a 666-os Alexnek beadott szérumon és még több filmben is, amiről többen vélik, hogy egyfajta tisztelgés Stanley Kubrick munkássága előtt, de láthatóan itt többről van szó.
                              http://3.bp.blogspot.com/-k6KXq8uFKa0/UjSFEo1FIJI/AAAAAAAAeWY/fVRXzL2ecDU/s400/Dick_Jane.jpg
Visszatérve a HAUNTER-re, a filmben Lisa, Oliviával lép kapcsolatba és átmegy a vörös ajtón, melyet a H21-es kulcs nyit.
Lisa öccse elmondja, hogy jelenleg Pac Man módjára a labirintusban járják újra és újra ugyanazt a napot, ami érdekes, hogy ezt a Pac Man szimbolikát alkalmazta a HOLD filmben élet-halál-újjászületést bemutató, GALAXIS ÚTIKALAUZ STOPPOSOKNAK-ban a 42-est mondóhoz vivő Sam Rockwell is az ELSŐ IGAZI NYÁR filmben, melyről az AZ ÚT, VISSZAÚT-ban írtam bővebben.
Ahogyan Abigail Breslin-nel pedig végidő játékot játszanak a filmekben, úgy a GALAXIS ÚTIKALAUZ STOPPOSOKNAK főszereplőjével, Martin JC Freeman-nal is.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/haunter_2013_kepek_2.jpg?20069705
Miután Lisa mindenkit láncreakciószerűen felébresztett, a föld inogni, az áram ingadozni kezd, amelyet az ébredés idézett elő. Ekkor Lisa családja meglátja a ködben előbukkanó Napot, amely felé aztán elrohannak. Lisa marad, legyőzi a gonoszt és kitárul előtte újra az ajtó a Fénybe, amelyen átlépve az lesz amit ő akar, hogy legyen, vagyis ő lesz az, aki megteremti az új valóságot, a valóságát.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/haunter_2013_kepek_3.jpg?48300457
Abigail Breslin és a többi végidő játékos játékában láthatóan egy kapun áthaladás jelenik meg, melyben nem marad ki Jézus Krisztus sem. Hogy ebben a játékban a halál kapuján átlépés jelenik meg, az ne legyen rémisztő, hiszen azon a bizonyos kapun minden egyes Föld bolygóra születő egytől-egyik átlép ma, holnap, vagy mikor az idő lejár. Bár első nekifutásra rémisztő ez a haláljáték, végül is a félelem, a FÉL-ELEM leküzdése jelenik meg ebben a mozaikban.
2014 elején a SON OF GOD-ban Jézust pl. Diogo Morgado alakítja, aki 2014. jan. 17-én lép 33. életévébe, vagyis azonkívül, hogy 17-es személy, a film premierjekor 33 lesz. A portugál színész neve pedig tartalmazza a DIO-t, amely olaszul ISTEN, portugálhoz hasonló spanyolban ADOTT, magyarban pedig a harmadik szemet nyitó csonthéjas, agyformájú dió. Lényeges, hisz a vörös ajtó melyet meg kell nyitni, a harmadik szem.
A SON OF GOD előzetese háló vetésével és a halak kifogásával indul, de az nem a hajó jobb oldalán történik, mint a János evangéliuma 21-ben, hanem bal oldalon, ahol a tanítványok nem találtak kifogásra váró halat, ami után Jézus ajánlotta a jobb oldalas halászatot, ahol 153-at fogtak. A film halászatának eseményei mindenesetre a Lukács evangéliuma 5-öt dolgozta fel, ahol a jobb oldal és a 153 nem szerepel.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/heaven_is_for_real_-_son_of_god_es_a_halaszat_kepek000.jpg?18321026
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 90
Tegnapi: 213
Heti: 542
Havi: 3 584
Össz.: 675 280

Látogatottság növelés
Oldal: KAPUN ÁT JC-VEL-6
HATODIK NAPON - © 2008 - 2019 - hatodiknapon.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »