HATODIK NAPON

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2012-ben mutatták be Viggo Mortensen főszereplésével az EVERYBODY HAS A PLAN filmet, melyben Viggo egy ikerpárt alakít, kinek egyik fele méhészkedő emberrabló, vagyis negatív karakter, míg a másik egy városi életet élő, nem a bűn útján járó férj, kinek felesége gyermeket akar örökbe fogadni, de ő nem.
A bibliai idézet, amelyet a film elején a negatív karakterű ikernek mond a film főgonosza, vagyis, hogy aki meg akarja tartani, vagy szereti az életét, elveszti az, a film végén teljesedik ki, mikor a pozitív karakter megtalálja a szerelmet és meghal.
A negatív karakterű Viggo rákos és elmegy ikertestvéréhez, hogy az végezzen vele, szabadítsa meg a szenvedéstől, amely egy fürdőkádban meg is történik egy lilás törölközős jelenet után.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/everybody_has_a_plan_kepek_1.jpg?58630814
A film az EL DORADO nevű kiskereskedés tulajának elrablásával indul, kinek Nap szemét nem takarták le, amikor spirálmintázat jelenik meg mellette, aztán a jobb szemes látás miatt meg kell halnia.
Ugyanezt a jobb szem nyitva, bal szem vak jelentet mutatta be a negatív Viggo is, mikor a poharán szintén spirálmintázat látható, aztán meghal.
A pozitív Viggo feleségének kocsija rendszáma 216, ami abból a szempontból lényeges, mivel a film a negatív Viggo méhkaptárában a méhkirálynő lecserélésével indul, mivel a dolgozó méhecskék nem elég szorgosak. A pozitív Viggo pedig, ahogy meghal negatív karakterű öccse, ő annak szerepébe bújik és elhagyja feleségét.
Elmegy az Eldorádóba ahol Rosa/Rózsa a kiszolgáló, aki 19.50-et kér az árúért.
Lényegesek a számok, hiszen a 216 a dimenziók közti ajtó és kulcsa, a 19.50 pedig a hiperdimenzionális fizika száma (19.47 kerekítése), ezen a ponton egy bolygón, vagy csillagon kapuk nyílnak más dimenziószintekre.
Eldorádó is annyit jelent, hogy Arany, de Dél-Amerikában azt a paradicsomi helyet nevezték így, ahol minden színtiszta aranyból volt drágakövekkel ékesítve.
A kincs persze nem az arany, hanem a tudás, és az azáltal történő aranyemberré válás.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/everybody_has_a_plan_kepek_2.jpg?90109272
Nos Viggo elmegy Eldorádóba, ahonnan aztán elkergetik negatív ikertestvére/oldala tettéért.
Egyébként Viggo Mortensen volt a GYŰRŰK URA filmekben Aragorn, a HOBBIT filmben pedig éppen 2013 végén ért el Bilbó (Martin J CHRISTopher Freeman) az arany helyére a sárkányhoz, ahol elsőként egy gyémánt került a kezébe, amely a JC FREEMAN ÉS A SÁRKÁNY-ban szerepelt.
Viggo ahogyan elmegy a Mercury (Merkúr) motoros csónakkal, börtönbe csukják, ahol Szent György és a sárkány lapot mutat be, amelyet a főgonosz küldött be hozzá, akit végül ő maga öl meg, mint ahogy Szent György a sárkányt.
Az ikertestvér bőrébe bújt Viggo végül szerelmes lesz Rosa/Rozália-ba (Rózsa), akinek eredeti neve Sofia (Zsófia = Bölcsesség).
A film az első képkockától, vagyis a méhkaptár megjelenésétől a film utolsó képkockájáig 1:53 percesre készült, és Viggo halálával zárul az örök szerelemben.
Hogy Rosa szerepébe miért pont egy magát pénzért áruba bocsátó leányt választottak, kinek Viggo az apja lehetne, az zavaros, ahogyan az is, hogy a 21 éves leány megkérdezi az 53-54 éves férfit, hogy akkor is szeretsz majd, ha ráncos leszek?
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/everybody_has_a_plan_kepek_3.jpg?68678031
Végül is az apróbb bakikat félretolva Viggo Mortensen mostanában nem egy sűrűn filmet készítő személy, de karaktereit én érdekesnek találom, habár korábban is volt már maffiavezér kereszt tetoválással.
Viggo Mortensen-ről a 23-AS SZER ÉS EGY ÚJABB KAPUS NAP cikkben írtam korábban.
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m13tkoz9MH1r3d8abo1_r2_1280.png
A sárkánnyal viszont nem csak Viggo, vagy Freeman küzdött meg, hanem Ripley is, akiben éppen egy királynő növekedett.
Belső sárkány, avagy kundalíni.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/alien_3_-_sarkany_-_tukor_-_ouroboros.jpg?45394133
A sárkánnyal viszont a Predator is felvette a küzdelmet az ALIEN VS PREDATOR filmekben.
A PREDATOR 2 című filmben Danny Glover főszereplésével pl., ahogyan az első részben kezébe vette a Predator a skorpiót (halál), úgy a második rész 10 Skorpiónak az utcai harcával indul Los Angelesben. A Skorpiók vezére, kinek nyakában egy arany skorpió látható, felrobbantja a 216-os kocsit az 543-as rendszámú Bogár mellett.
543 jelentése “Vagyok Aki Vagyok”, a Bogárról pedig a JELEK 2013 NOV-3-ban.
A Skorpiók mindegyike a film elején meghal.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/predator_2_kepek_1.jpg?48177298
A Predator a filmben végül is a koponyát és a gerincoszlopot szedi ki áldozatából, ahol a sárkány/kígyó, vagyis a kundalíni felkúszik, ezért is megy be 7 ember a dzsungelbe az első részben.
A PREDATOR 2-ben pedig Vili király szembeállva a Predatorral mondja, hogy: “Az igazság a szent hegyen nyugszik”.
Mivel koponyákról és hegyről van szó, itt a Pilis, vagyis a fejtető jelenik meg a koronával, ezért is király, aki mondja.
A Predator azokat gyűjti be, vagy ítél felettük, akiknél fegyver van, vagy az útjába áll. Az ALIEN VS. PREDATOR-ban annyit módosítottak az eredeti karakteren, hogy a Predator az embert áldozatnak használja, hogy a belőle kikelő sárkányt csatában legyőzze. Tulajdonképpen ez egy kundalíni játék a piramis tetején, vagy piramisban ahogyan a PROMTHEUS-ban is piramisnak nevezi az építményt Idris Elba, vagy ahogyan az az ALIEN VS PREDATOR-ban is megjelent.
A PREDATOR 2-ben Danny Glover a trófeabolt kirakatát nézi, beállítva úgy a jelenetet, hogy Danny megkapja a sas szárnyait, vagy azonosul a sassal. Irodájának száma is 103, a kundalínit megjelenítő szám. Elmegy Vili királyhoz egy zebrás kocsiban (átjáró), akinek pedig van egy fehér (fény) kobrája, arcán pedig három csík, amely sok filmben megjelenik. Kiderül, hogy Vili király szerint a Predator nem e világból való, hanem a szellemek világából, amely ott válik érdekessé, hogy a Robert Rodriguez és Antal Nimród által készített PREDATORS-ban már szereplőink megemlítik, hogy a Pokolba érkeztek, ugyanis egytől egyig gyilkosok.
Nos a PREDATOR 1-ben a Predator kezébe vette a skorpiót, a PREDATOR 2-ben skorpiókkal indult a film, akik 216-ot robbantottak egy 543-as bogár mellett, a PREDATORS-ban pedig a 2013. nov. 10-én 42. évébe lépő Walton Goggings-on jelent meg a skorpió, amely a Pokolba szállással együtt az ELYSIUM A ZÁRT VILÁG MEGNYÍLIK 2-ben szerepelt.
Lényeges, hogy az Antal Nimród féle PREDATORS-ban a skorpiós személy jelenleg 42, mert Laurence Fishburne akkor jelent meg, amikor már csak hatan voltak, vagyis ő volt a hetedik fő. Laurence Fishburne 2013 végétől zebra a KHUMBA-ban, Antal Nimróddal korábban pedig 2009-ben dolgozott az ARMORED/A SZÁLLÍTMÁNY filmben, melyben sasos pénzszállítókként 42 milliót rabolnak.
Amiről itt szó van, az egy rostálás, amelyet pl. Born Gergely is említett. Most dől el, hogy mész, vagy maradsz.
Nos a PREDATOR 2-ben a Predator lecsap a metróra, ahol mindenkivel végez, akinél a pusztítás eszköze, vagyis fegyver van.
Az egyik áldozat Bill Paxton, kinek koponyáját és gerincoszlopát Danny Glover érkezésekor távolítja el a Predator. Nála jelenik meg az ALIENS-ben a koponya és csontok, a 17 és Jézus az Úr, melyről a 3 NAP 3 ÉJJEL ÉS A 42-ES UTAZÁSA-3 cikkben írtam.
Figyeld meg, hogy Tom Cruise 2014-ben bemutatásra kerülő A HOLNAP HATÁRA filmjének előzetesében éppen Bill Paxton mondja az Ítélet napját.
Danny Glover látja Bill Paxton koponyájának eltávolítását, és ekkor üldözőbe veszi a Predatort, kiszaladva a 23-as vészkijáraton, felrohanva a létrán, a hűtőház irányába, ahol az Omega 1 jelenik meg.
A hűtőházban a Predator padlót fog, Danny Glover pedig leveszi az aranysárga színű maszkot a róla.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/aliens_es_a_predator_2_-_koponya_hegye.jpg?29324201
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/predator_2_kepek_2.jpg?49641515
Danny Glover 2013-as HIGHLAND PARK filmje a SZENTEK DIADALA-3-ban, a talán leglényegesebb CSALIMADARAK filmje pedig a SZENTEK DIADALA 2-ben.
A PREDATOR szerepében 1987-ben és 1990-ben Kevin Peter Hall-t láthattuk, aki az első PREDATOR előtt Harry az Óriásláb volt Hendersonéknál, akinél harmadik szemes jelölést mutatnak be és rózsát az Emerald City-vel, amely a VISSZA OZ/ŐS BIRODALMÁBA 3-ban szerepelt. HARRY felirat a szivárvány színeiben széles sárga úttal!
http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/henderson_es_a_majmok_bolygoja000.jpg?21110008
Sárkány által őrzött arany, Eldorádó, Aranyváros, aranyember, sárgaköves aranyút, Napút, aranymaszk, naptudat, vagy éppen sárga bogár, stb., végül is mind-mind egy másik szintre lépést, vagy visszatérést mutat be a száműzetés helyéről.
A PROMETHEUS-ban szintén feltűnik a rózsa annál, akin 3 csík szerepel. Ridley Scott és csapata pedig a filmbe behelyezte a koponyás hegyet, amelynek belsejében spirálisan lehet felfelé jutni.
Az egyetlen túlélő pedig, aki a hasából az idegen lényt a 12-es osztású alapon távolítja el, elmondja az extrákban, hogy a Paradicsomba megy, mikor az idegen teremtők otthonába megy. És pont neki beszélt álomban (a 109-es utas párja, Insidious kapuján átlépője) az apja, hogy aki meghal a mennybe, Paradicsomba megy.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/prometheus_rozsa_koponya_kepek.jpg?34296983
Born Gergely szerint jelen pillanatban a Világ Világossága közeledik, amikor viszont nem kell meghalni testben.
Amiről beszélt, az a 144000-es elragadtatás, vagy hegyre menetel az Úrral. Legyen igaza.
 
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 32
Tegnapi: 214
Heti: 32
Havi: 3 074
Össz.: 674 770

Látogatottság növelés
Oldal: 216 ÉS A HALÁL LEGYŐZÉSE
HATODIK NAPON - © 2008 - 2019 - hatodiknapon.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »