HATODIK NAPON

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2013. júli. 23. - A mezei pillangók fele 20 év alatt eltűnt Európából. Az EEA tanulmányában 17 mezei pillangófaj evolúcióját elemezték
http://www.kisalfold.hu/tudomany/a_mezei_pillangok_fele_eltunt_europabol_20_ev_alatt/2342721/
2013. júli. 23. - A Republica piacvezető országos napilap gazdasági rovatában összeállítást közöltek arról, hogy mely külföldi országokban éri a legtöbbet az olasz turisták eurója. Magyarországon 100 eurója az olasznak 153-at ér.
2013. júli. 23. - Rekordösszegű, 12 millió eurós óvadék ellenében szabadlábra helyezték Miroslav Miskovicot, Szerbia leggazdagabb emberét. A gyanú szerint a 2.3 milliárd eurós vagyonú Miskovic és társai mintegy 153 millió euró (45 milliárd forint) veszteséget okoztak a szerb államnak útépítő cégek privatizálása során. Ezenkívül 4,2 millió eurós adócsalással is vádolják.
2013. júli. 23. – Ferenc pápa a szupersztár: őrjöngő és síró tömeg fogadta a pápát Rióban.
2013. júli. 23. – Az angol  THE SUN lap THE SON főlapcímmel jelent meg, Katalin hercegnő pedig, aki Diana hercegnőhöz hasonló ruhában jelent meg, sokak meglepetésére már el is hagyta a kórházat a 3,8 kg-al születő bébivel.
http://www.pecsistop.hu/kulfold/kiralyi-baba-nepunnepely-london-utcain/1166990/
http://media2.onsugar.com/files/2013/07/23/707/n/1922398/f8b93d59f9421d3e_katemiddletoncovers.preview/i/Royal-Baby-Birth-Newspaper-Covers-Photos.jpg
2013. júli. 23 - NASA nap képe: Föld a Szaturnusztól (Cassini), Föld és a Hold a Merkúrtól (Messenger)
http://apod.nasa.gov/apod/image/1307/earth_cassinimessenger_960.jpg
2013. júli. 24. – Gyöngyházfényű felhőt fényképeztek le Rio Grande, Tierra del Fuegoami-ban, amely jelenség azon a környéken szokatlannak számít – írja a spaceweather.
http://spaceweather.com/submissions/pics/g/Gerardo-Connon-IMG_2975_1374751078_lg.jpg
2013. júli. 24. – Anglia elmúlt 7 évének legmelegebb napján született királyi gyermek neve György herceg lett.
Pontosabban George Alexander Louis, magyarul György Sándor Lajos.
                  http://2.bp.blogspot.com/-qshyMwyoquM/UfA2W5la8cI/AAAAAAAAjK8/Nf10s_I3BNo/s320/4.png
Mint már többször leírtam, a gyermek születése a Szent Máriában történt és Magdolna napján, mikor a Vénusz a Regulushoz, a királyi csillaghoz ért.
A kis György herceg nevének választása annyiban jelentős, hogy a György jelentése földműves, a Sándor oltalmazó/védő, a Lajos pedig hírnév, vagy háború.
Ha már a mezőgazdasággal kapcsolatos György nevet kapott a királyi gyermek, nem árt tudni, hogy Jézus az Atyát is egyfajta mezőgazdásznak, szőlőművesnek nevezte (János 15/1), Jakab apostol könyvében pedig szántó-vetőként utalnak Rá (Jakab 5/7).
Szent György Anglia védőszentje, a legendában pedig megölt egy sárkányt (szimbolikus Sátán), amely a démonok feletti uralmat jelképezi.
Katalin hercegnőről 2012 decemberében derült ki, hogy állapotos, 2012 októberében pedig ő nyitotta meg a Szent György Parkot, ahol Vilmossal jelent meg, melyről a 42 HÓNAP A KÜSZÖBÖN-ben írtam.
György herceg apja Vilmos herceg, nagyapja pedig Károly walesi herceg, vagyis Wales vörös sárkánya.
2007-ben George Hargreaves, a Walesi Keresztény Párt alapítója azért harcolt, hogy változtassák meg a walesi zászlót, cseréljék ki a korábbi Szent Dávid-zászlóra, mondván, a sárkány az ördög jelképe. Láthatóan nem járt sikerrel. Anglia királynője II. Erzsébet, aki egyben az Anglikán Egyház feje is. 2010. szept. 16-án érkezett hozzá meghívásra XVI. Benedek pápa, amitől 42 napra elérte napközeli pontját a Hartley üstökös.
XVI.Benedek beiktatásától pedig 2880 napra választják meg az új pápát (ki Assisi Szent Ferenc után vette fel a Ferenc /FRANCIA/ nevet), persze csak véletlenül akkor, itt semmi sem tervezett.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/felido_es_a_sarkanyok.jpg?36980891
London mitológiai alapítója és első királya I. Brutus a trójai dinasztiából, Franciaországot pedig Francióról nevezték el, aminek fővárosát pedig Franció apja után Párizsnak (Párisz/Trója).
London korábbi nevei: Troia Newydd" (New Troy/Új Trója) "Troynovant" vagy "Trinovantum.
A trójai mitológiában a viszály istennője, Erisz által bedobott aranyalmát, Párisz (Párizs viseli nevét) a szerelem istennőjének Aphroditének (Vénusz) ajánlotta fel, jutalmul pedig elnyerhette Szép Heléna szerelmét. A középkori keresztény Európában az alma a bűn, a halál, a gonoszság jelképe volt, amellyel a kígyó képébe bújt sátán (sárkány) - a legenda szerint - ősszüleinket, Ádámot és Évát megrontotta. Az egyházban akkoriban használt latin nyelvben pedig a „malum" szó egyszerre jelentette az almát, de a bajt, bűnt, gonoszságot, szerencsétlenséget is
Népmeséinkben az (arany, ezüst, réz) alma a sárkányok által a túlsó világra elragadott gazdagság, bőség, termékenység jelképe, amelyet a szabadító hős, legyőzve a gonoszt, ismét felhoz evilágra, mindenki bőségére, boldogságára. És mivel az ősi időkben a legnagyobb hősök lettek a közösség vezetői, magától értetődőnek tűnt a nép szemében, hogy a király, mindenki ura és parancsolója, akitől az ország jóléte és boldogsága függ, birtokolja ezt az aranyalmát.
A régi királyok a népért és azok boldogságáért voltak megválasztva, a mai királyok pedig pont ellenkezőleg teljesítik hatalomban eltöltött idejüket, vagyis most már a nép van értük, aki az ő jólétüket biztosítja, persze csak addig, amíg a birkák ki nem állnak a sorból. Hogy rendszerük fennmaradhasson, állandó szegénységben és félelemben kell tartani a Föld lakosságának bizonyos részét, ha kell soha véget nem érő háborúkkal.
Látható itt egy sárkányos játék, amely a bibliában a Sátánnal van azonosítva, de a Föld ősidejében sárkányok voltak az égen tovaszálló üstökösök is, de a kundalíni energia is egyfajta sárkány, vagy kígyó, akit le kell győzni. A kincset a barlangban a sárkány őrzi. 
Érdemes megfigyelni, hogy a közeledő égi sárkány, vagyis az ISON üstökös földközeli pontjáig a HOBBIT második részének premierjét, melyben a sárkány által őrzött kincses barlangba betérés történik, nagyjából lezavarják.
Az ISON december 21-e körül jár az Északi Korona csillagképnél, december 26-nál lép ki a Herkulesből a Kis medve, másik nevén Kis Göncöl felé, melyet a Sárkány ölel körbe, ki vigyáz Tündér Ilonára (Szép Heléna). A Föld pedig akkor halad át az ISON pályáján, mikor az a koronacsakra energetizátoránál, a Polaris környékén jár.
Látható itt egy nagyon erős koronázási üzenet. Kíváncsian várom, hogy ki mit fog ebből megvalósítani, ha már a kilépés lehetőségét írja le az üstökös.
Az alkímiában a vörös sárkány a gyémánt, vagyis a fénytest előtti állapot, a jelenések könyve 12. részében pedig éppen egy gyermek születésénél jelenik meg, mikor az ég csillagainak harmadrésze a földre zuhan. Ugyanitt Sátán (káosz) és az angyalai is a földre vettetnek.
 
“Láttaték más jel is az égben, és ímé vala egy nagy veres sárkány, a kinek hét feje vala és tíz szarva, és az ő fejeiben hét korona;
És a farka utána vonszá az ég csillagainak harmadrészét, és a földre veté azokat; és álla az a sárkány a szűlő asszony elé, hogy mikor szűl, annak fiát megegye
És vetteték a nagy sárkány, ama régi kígyó, a ki neveztetik ördögnek és a Sátánnak, ki mind az egész föld kerekségét elhiteti, vetteték a földre, és az ő angyalai is ő vele levettetének.
Mikor azért látta a sárkány, hogy ő levettetett a földre, kergetni kezdé az asszonyt, a ki a fiút szűlte.”
A fiú megszületett Angliában, és hogy a sárkányölő György nevét kapta a két égi sárkány, a Cseljabinszk meteor és az ISON idővonalának felezőpontjánál a Hórusz koros, vagyis 64 éves Károly herceg (vörös sárkány) unokája, az mindenképpen figyelmet érdemel.
A jelenések könyvében viszont éppen ennél az eseménynél jelenik meg az ideig, időkig és félideig, vagyis 42 hónapig, ami 1260 nap.
XVI. Benedek, Ferenc pápa (aki az utolsó) és az angol királyi ház játéka láthatóan kapcsolódik az égi sárkányokhoz, és megemlítendő, hogy 2009. júli. 09-én Károly herceg 96 hónapról beszélt az ökoszisztéma teljes összeomlásával, és az irányítás teljes elvesztésével kapcsolatban, mely előtt 1 nappal lett Vilmosból ügyvéd, melyek az 1260 nap - Még van időd-ben szerepeltek akkor.
Nem mellékes, hogy Ferenc pápa RIO-ba ment Cseljabinszk és az ISON félidejénél, Károly herceg 96 hónapja pedig a riói olimpia körül zárul le, ami előtt épp Londonban volt az olimpia. Cseljabinszk, Róma és Rió egy vonalon található.
     http://witnesswatch.files.wordpress.com/2011/03/jesus-king-of-glory.jpg?w=450
Hogy Károly herceg unokájának születésnapja szimbolikus, az már nem vitás, de hogy a 3,8 kg-os testsúlyával is utaltak valamire, az már egyszerűen elképesztő. Nem csoda, hisz a hazugság atyja szól a szájukból éjjel és nappal, vagyis még a csillagokat is lehazudják az égről, hogy a rituális játékukba beépíthető legyen.
38 jelentőségéről, egyiptomi kapcsolatáról (melyet a CSILLAGKAPU filmbe is beépítettek, mint kapunyitási időtávot) már többször írtam.
38-as számmal jelölik a vörös sárkányt Walesben, melyet a D64-es úton lehet elérni.
                                     http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/58/Welsh_Dragon_Memorial_Mametz_Wood.jpg/220px-Welsh_Dragon_Memorial_Mametz_Wood.jpg
 
Az ügyben érdekesség még, hogy Jacintha Saldanha, vagyis a VII. Edward kórház ügyeletesének 2012. dec. 07-ei halála 77 napra esett az ISON üstökös első felfedezésétől, ami véletlen egybeesés is lehet, de mindenütt a hetesek jelennek meg. Jacintha volt az, aki két ausztrál rádiósnak információt adott ki Katalin hercegnő állapotáról, mikor az kórházba került.
Nem mellékes az sem, hogy az Oslói merénylettől (gondolom színjáték), ahol 77 embert végeztek ki, az ISON 888 napra ér földközelbe.
2013. júli. 24. – Álmos vezérről lesz az első Sólyom elnevezve. Nem árt visszaidézni, hogy korábban a Sólyom Airways hat repülőgép lízingelésére írt alá szerződést Londonban, vagyis Új Trójában.
http://hvg.hu/kkv/20130724_Solyom_Almos_vezer
2013. júli. 24. - Összedőlt a HERKULES offshore cég tengeri gázkitermelő platformjának egy része a Mexikói-öbölben. 44 munkást mentettek ki
http://hvg.hu/vilag/20130724_Osszedolt_egy_gazkitermelo_platform_Mexik
                      http://www.upstreamonline.com/incoming/article1332948.ece/ALTERNATES/article_main/hercules+fire+walter.jpg
 
 
 
 
 
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 2
Tegnapi: 214
Heti: 2
Havi: 3 044
Össz.: 674 740

Látogatottság növelés
Oldal: JELEK 2013 JÚLI-6
HATODIK NAPON - © 2008 - 2019 - hatodiknapon.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »