HATODIK NAPON

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2014. jan. 30-án este egy fénylő entitás vett fel egy biztonsági kamera Kínában.
                  http://3.bp.blogspot.com/-fjEufJ_XhAY/Uv3TQAokRhI/AAAAAAAAUD4/hrn6Eh9JXsU/s1600/UFO,+UFOs,+sighting,+sightings,+alien,+aliens,+ET,+space,+news,+Justin+Bieber,+Valentine's,+Day,+Jewel,+Julia+Roberts,+disclosure,+area+51,+science,+tech,+biology,+entity,+gossip,+Obama,+China,+2.png
2011. febr. 20-án hasonló vibráló fényű objektum haladt el egy biztonsági kamera előtt Bangorban (Írország), melyet 2014 januárban tettek közzé.
2014. február eleje óta Matthew Fox Magyarországon forgat egy apokaliptikus zombis filmet, a WELCOME TO HARMONY-t. Korábban Magyarországon a Z VILÁGHÁBORÚ című szintén zombis film forgatásán vett részt, első alkalommal pedig a LOST-ELTŰNTEK sorozat JACK karaktere miatt érkezett Budapestre, amikor a Király utcában volt hivatalos egy AXN partira.
Matthew Fox a MÁTRIX készítőinek 2008-as SPEED RACER/TOTÁL TURBÓ filmjében az X versenyző volt, 9-es sárga kocsival, melynek neve Augury, vagyis Jövendölés.
Végül is a SPEED RACER film egy Krisztus útján járós játék, így válik érdekessé feltámadó halottakkal való játéka az Eltűntek főszereplőjének.
         http://4.bp.blogspot.com/-dJY4TCXmlT0/ULRRETtvOMI/AAAAAAAANiI/u_cLmxR8tXM/s400/speed_racer03.jpg
A SPEED RACER filmben az X-es versenyző (Mattxew Fox) korábban a REX/Király nevű személy volt, aki a Casa CRISTO versenyen játszotta el a halálát a jégbarlangban, magyarul Rex meghalt és megszületett az X-es személy. A Casa Cristo 5000-es tűzpróbás verseny akkor indul, amikor a Nap felbukkan a horizonton, és meglátja a királynő. A versenyt a szövetségre lépő 5, 9 és 77-es kocsi versenyzői, vagyis Speed, X és a sárkányruhás Speed racer nyeri meg, de ezen a versenyen a 77-es kocsiba beült versenyzőként CHRISTina Ricci is.
Speed akkor mond nemet az ördögként bemutatott Royaltonnak, mikor elmeséli neki, hogy testvére (Rex) halála után apja egy évig nem ment a műhelybe, amikor egy éjjel észrevette, hogy a 43. Grand Prixet nézi a TV-ben, ahol a 42-est legyőzte a 63-as, vagyis a (21+21)+21. Royalton végül börtönbe kerül, ahol a rabszáma szintén 42-vel indult.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/speed_racer_kepek_1.jpg?72123014
A 81. Grand Prix-en Speed a Rex által használt 6-os számot választja. A versenyen a fekete-fehér mezőről indulnak, közben pedig zebrák futkoznak a kijelzőn. Miután Speed megnyeri a versenyt, tejet iszik (Tejút), amit átad Sparkynak is.
Sparky szereposztást kapott a szintén Wachovskis testvérek által készített 2014-es JUPITER ASCENDING-ben is, ami előtt közvetlenül Griff karakterben szerepel a szintén 2014-es HOLNAP HATÁRA filmben, előtte pedig a CYBERGEDDON-ban volt Rabbit Rosen.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/speed_racer_kepek_2.jpg?89616084
A rózsa viszont a SPEED RACER-ben is többször megjelent, főszereplője pedig Emile Hirsch, aki szerepelt a Sean Penn által írt és rendezett 2007-es ÚT A VADONBA filmben és a Sean Penn főszereplésével készült MILK/TEJ című filmben. Az ÚT A VADONBA filmben pedig a Megváltás hegyre mennek, melyet a 9 fogú OUT-os Napnál mond KRISTen, a CHRISTopher karakterű Emile Hirschnek, melyről a LOVEJOY ÉS HÓFEHÉR-ben írtam.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/ut_a_vadonba_kepek_1.jpg?16943942
2013. szept. 19-én kürtszerű, fémes hangot hallottak és rögzítettek többen a szlovák Pozsonyban, melyről 2014. februárban Linda Moulton Howe is írt az earthfiles.com-on, szem és fültanúk levelét bemutatva.
Linda rendszeresen készít interjút szemtanúkkal, a furcsa hangokról pedig rendszeresen beszámol, vagyis nem legyint a dologra, hanem figyelemmel kíséri azt.
Amit Linda sajnos nem tud, hogy a Magyar Szent Korona hogyan kapcsolódik Pozsonyhoz.
2014. febr. 07. – Időjárás anomália Európában: Jég-apokalipszis Szlovákiában és a környező országokban.
2014. jan. 23-án megérkezett a várva várt tél Magyarországra is, amely eddig úgy fest, ha csak nem jön vissza újra a tél, hogy a február eleji ónos esős, fagyos napokig tartott. A mostani tél annyiban más, mint a korábbiak, hogy nem egy-két napra melegszik fel egy kis kilendüléssel az idő, hanem az átlagnál folyamatosan melegebb van, a tél pedig eddig csak kisebb kitérőkkel mutatta meg hideg és zord arcát. Szó sincs globális felmelegedésről, mert máshol mást tapasztalnak, kőkemény hideggel. Február 16-án, vagyis télen, erdőt járva láttam hernyót mászni, pillangót repülni, a madarak pedig úgy dalolnak, mint tavasszal. Mint írják, idén sok vándormadár is a hazánkban való maradás mellett döntött, az enyhe tél miatt, de megjegyzik, hogy nehogy még majd ráfázzanak.
2014. febr. 09-én publikálták a Nature magazinban, hogy megtalálták az eddig ismert legöregebb, 13.6 milliárd éves csillagot az Univerzumban, amely még az első generáció által visszahagyott szupernóvák anyagából jöhetett létre.
2014. febr. 09. - Egy 24 éves biztonsági őr lelőtt egy apácát és egy hívőt, hat személyt pedig megsebesített az orosz távol-keleti Szahalin sziget székhelyének ortodox Krisztus feltámadása székesegyházban, még aznap, hogy megkapta első fegyverét.
2014. febr. 09. - Ferenc pápa több mint száz mártírt avat boldoggá.
2014. febr. 09. – Annak ellenére, hogy többen jelezték befogadására való hajlamukat, puskával lőtték agyon Marius zsiráfot a koppenhágai állatkertben, akit gyermekek szeme láttára darabolták fel, hogy odavessék a ragadozóknak. A koppenhágai állatkertben egy átlagos évben 20-30 állattal végeznek ugyanígy.
Szörnyű, de aki állatkertbe jár, legalább tudja, hogy mit támogat a rabságon kívül.
2014. febr. 09. - Hadat üzent az illegális vadállat-kereskedelemnek Károly herceg és fia, Vilmos
A videó közzététele után kiderült, hogy Vilmos herceg és testvére vaddisznó- és szarvasvadászattal töltötte a hétvégét Spanyolországban
http://www.kisalfold.hu/kitekinto/hadat_uzent_az_illegalis_vadallat-kereskedelemnek_karoly_herceg_es_fia_vilmos/2369153/
2014. febr. 09-én elhunyt a német farkasember, Werner Freund, aki 1972-ben, vagyis 42 éve alapította az első farkas-szentélyt.
http://index.hu/kulfold/2014/02/11/meghalt_a_nemet_farkasember/
2014. febr. 09. - Irán válaszolt az amerikai provokációra: hajóflotta indult Amerika felé.
2014. febr. 10. - „Ha Irán meglátja, hogy a tárgyalások-beli partnerei megsértik a 20 %-os urándúsításról elért megállapodásokat, akkor néhány óra alatt visszatérhet a kiindulási helyzethez – mondta Ali Akbar Salehi Irán Atomenergiai Szervezetének vezetője.
2014. febr. 10-én elhunyt Shirley Temple Black (Fekete Templom). Olyan filmekben játszott, mint A kék madár, A kis hercegnő vagy A Broadway angyala.
Roosevelt elnök úgy nyilatkozott, hogy „ameddig Amerikának ott van Shirley Temple, minden rendben lesz”.
2014. febr. 10. – Kiskereskedelmi apokalipszis az USA-ban
http://newswatch.us/retail-apocalypse-major-chains-closing-hundreds-of-stores/
2014. febr. 10. - Japánban általában március végén kezdődik a cseresznyevirágzás, de a szokatlan melegnek köszönhetően már most élvezhetjük a csodálatos látványt a szigetország legdélebbi tartományában, Okinawában. Berlin viszont még ennél is gyorsabban reagált az enyhe időre: ott már január hetedikén lefotóztak egy biciklist a virágzó japáncseresznyefák alatt.
http://hvg.hu/utazas/20140210_Csoda_tortent_Berlinben__foto
2014. febr. 10. – Felbecsülhetetlen értékű bronz APOLLO szobor a Gázai övezetben.
2014. febr. 10. – space.com: A Nap POKOLI MÉLYSÉGBEN látható, soha nem látott részletességgel.
2014. febr. 10. - Egy óriási lócsontváz és egy hüvelykujj (Vénusz ujj)fogja díszíteni a londoni Trafalgar teret.
http://1.bp.blogspot.com/-F_VgjMHgN6A/TZalE2mh6zI/AAAAAAAACc8/qywBokptRdw/s1600/HitchhikersCover.pnghttp://www.delmagyar.hu/egy_oriasi_locsontvaz_es_egy_huvelykujj_fogja_disziteni_a_londoni_trafalgar_teret/cikk/237/2369184/2.jpg
Fekete hüvelykujj/London/Galaxis útikalauz stopposoknak/Világvége/42/fekete ló csontváza
2014. febr. 10. – Cionista apokalipszis jön az elkövetkező két évben?
Néhány cionista úgy gondolja, hogy igen. Szokatlan holdfogyatkozás, vagy vér hold sorozat várható 2014-2015-ben, amelyre háborúkat és katasztrófákat jövendölnek.
2014. febr. 10. –  Mintegy ötmillió, vagy annál is több méh pusztult el Spanyolországban, amely legalább 7 gazdaság megélhetését teszi tönkre.
2014. febr. 11 – Az év 42. napja, XVI. Benedek lemondása bejelentésének évfordulója.
2014. febr. 11. – “XVI. Benedek 2012 karácsonya előtt is készen állt a lemondásra, de arra emlékeztettem, hogy éppen akkor kezdődött el a hitnek szentelt év. Végül a bejelentéshez február 11-ét választotta, a lourdes-i boldogságos Szűz Mária ünnepét".
Meg egy szép mese habbal, mely nem ismer határokat! A pápa csak formális feje a jelenlegi egyháznak, mint Obama az USA-nak (Washington DC korábban Marylandi Róma), és szó sincsen önként távozásról! Az USA-ban, vagyis a Marylandi Rómában egy fekete elnök ül a Fehér-Házban, Rómában pedig Szent Péter (Jupiter) trónját egy fekete és egyben omega pápa, az első jezsuita, vagyis Szent Ferenc (Péter!) nevét felvevő Bergoglio foglalta el, aki terv szerint 2014. május. 24-én megy a Szentföldre, vagyis az év 144. napján.
Ferenc pápa izraeli körútján izraeli protokoll szerint ellátogat a Jad Vasem holokauszt emlékhelyre is, ugyanakkor Názáret keresztény közössége nem szívesen fogadta, hogy Ferenc pápa programjában nem szerepel a galileai város, „ahol minden elkezdődött”.
2014. febr. 11. - Százszámra zarándokolnak el az emberek Észak-Izraelben egy Madonna-szoborhoz, amely a helyiek szerint olajat könnyezik.
http://www.kisalfold.hu/kitekinto/csoda_olajat_konnyezo_madonnahoz_ozonlenek_az_emberek/2369582/
2014. febr. 11. – Lehetséges vízfolyás a Marson egy NASA fotón.
2014. febr. 11. - Karim Khan az amerikaiak által Pakisztán területén végrehajtott dróncsapások következményeiről tartott volna beszámolót európai parlamenti képviselők előtt, de pár napja eltűnt.
2014. febr. 11. - A szerb sakálok nevű félkatonai szervezet 9 volt tagját ítélték el Belgrádban (Fehérvár), 109 albánnak az 1998-1999-es koszovói háború idején történt meggyilkolásában.
2014. febr. 11. – Az 1967-es napfoltszörnyeteg nagyobb, mint a naprendszer legnagyobb bolygója.
     http://2.bp.blogspot.com/-DvcePgH2xDY/UvrigrmqcKI/AAAAAAAAnNU/hsR5rzNbg_s/s1600/21.png
2014. febr. 12. - Az Európai Unió engedélyezte, hogy területén a DuPont amerikai cég génmódosított kukoricát termesszen, bár az uniós tagállamok többsége a szakminiszterek találkozóján ellenezte az engedély megadását. Az újságírók úgy tudják, hogy a 28 tagállamból 19 képviselői elutasították a kérelmet.
2014. febr. 12. - Az Európai Bizottság felajánlotta egy egész világra kiterjedő rendszer létrehozását az internet ellenőrzésére.
2014. febr. 12. Szíriát újból külső csapásméréssel fenyegetik. Barack Obama amerikai elnök kijelentette, hogy nem tartja kizártnak a szíriai válság katonai megoldását. A nyugati vezetőt aggasztja – idézzük –„Szíria népének szenvedése”. Mint mondta, “ Elnöki tisztségemben jogot formálok a katonai erő alkalmazására az Egyesült Államok nemzetbiztonsága érdekében".
http://hungarian.ruvr.ru/2014_02_12/Sz-ria-a-nep-szenvedese-mint-haborus-urugy/
2014. febr. 12. - Oroszország ellenzi a Szíriával kapcsolatos határozattervezetet, ugyanis a mostani tervezeti szöveg katonai beavatkozást irányoz elő a szíriai konfliktusba.
2014. febr. 12. - Oroszország a legkorszerűbb fegyverekkel rendelkezik – hangoztatta szerdán Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter.
A tárca vezetőjének szavai szerint Oroszországnak a leghatalmasabb nukleáris védőpajzsa van, rakéta- és légvédelmi rendszerei pedig a legújabb berendezéssel vannak ellátva.
2014. febr. 12. - Katasztrofálissá kezd válni az időjárási és az eddig is súlyos árvízhelyzet Nagy-Britanniában, amelynek nyugati térségeire özönvízszerű esőzéssel kísért hurrikánerejű vihar tört rá szerdán.
A NASA űrfelvételt készített a brit ítéletidőt okozó ciklonról.
http://1.bp.blogspot.com/-iLs05UH5RgE/UvwDzktO2OI/AAAAAAAAnPg/BMUj9i3PeSo/s1600/4.png
2014. febr. 12. - Nyolc ritka, kiállítási sportautó-modell zuhant belel szerda reggel egy, a Nemzeti Corvette Múzeumban beszakadt víznyelőbe a Kentucky állambeli Bowling Greenben. A 12 méteres átmérőjű, 6-9 méter mély gödör a múzeum Skydome elnevezésű épületében keletkezett. A víznyelőbe zuhant Chevrolet Corvette-ek közül hat a múzeum tulajdona, kettőt pedig - egy 1993 ZR-1 Spydert és egy 2009-es ZR1 Blue Devilt - a General Motors adott kölcsön.
2014. febr. 12. – A Jézus színeváltozása napján “landolt” Curiosity marsjáró egy madarat fényképezett?
A NASA szerint ilyen formában persze élet nincs a Marson, mások szerint pedig a marsjáró sincs a Marson.
http://www.ufosightingsdaily.com/2014/02/giant-bird-in-flight-on-mars-caught-in.html
     http://1.bp.blogspot.com/-yVOAKbYPOKQ/Uvr8a7ROJFI/AAAAAAAAT-E/pq1qa3jRPKk/s1600/UFO,+UFOs,+sighting,+sightings,+alien,+aliens,+ET,+Justin+Bieber,+Angelina+Jolie,+news,+paranormal,+astrobiology,+science,+tech,+drone,+DARPA,+top+secret,+Base,+military,+anomaly,+mars,+building,+face,+2.1.png
2012. febr. 12. - Egy Kr. u. 33-ban Jeruzsálemet megrázó földrengés állhat a Jézus halotti leplének tartott torinói leplen lévő lenyomat kialakulásában - véli egy olasz kutatócsoport, vagyis ismét támadás alatt (már sokadszor) Krisztus Urunk feltámadásának bizonyítéka. A lepel lenyomatát itt már nem Krisztusból kiáramló energia idézte elő, hanem egy 8.2-es erősségű földrengés által fellépő neutronsugárzás.
2014. febr. 12. - Sly a nyilas kereszttel: Ki feszül föl a szivárványra,.... s ki viszi át, fogában tartva a szerelmet a túlsó partra?
2014. febr. 12. – A London-Luton-i narancsos (Nap/Tűz) EasyJet és a 42000-es büntetés.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2557614/EasyJet-fined-42-000-ordering-disabled-woman-plane-security-risk.html
http://4.bp.blogspot.com/-BJ5cQwlRagc/ToDPq5f7ilI/AAAAAAAAADY/DRc_PopwZ-g/s1600/Easy+Jet.jpghttp://4.bp.blogspot.com/-aDKAWeUSY24/TjE_t5snJKI/AAAAAAAADhk/VoNTeyWt58s/s320/EasyJet.png
2014. febr. 12. – Újabb zsiráf, ezúttal egy 7 éves kerül hamarosan kivégzésre, melynek neve szintén Marius és ugyancsak Dániában.
                                 MÁRIUSZ = FÉRFI, FÉRFIAS
          ZSIRÁF = KUTYA ELŐTT SZÍRIUSZ ÁLLATI MEGFELELŐJE
                       NAGY KUTYA/ÖREG KUTYA = ANUBISZ
                                 HALÁL KAPUJÁN ÁTLÉPÉS
2014. febr. 13. - Pusztasággá változott a Csendes-óceán a híres norvég tudós és utazó, Thor Heyerdahl Kon-Tiki-s (inka Napistenről elnevezett tutaj) útja óta eltelt időszakban.
A 2012-2013-as premieres KON-TIKI film főszereplője, vagyis a Thor Heyerdahl-t alakító Pål Sverre Valheim Hagen szerepel a jelenlegi premieres RAGNARÖK filmben, melyről korábban írtam A KIRÁLY ÉS A BOOM-OK 3-ban. A KONTIKI-ben a 101. napon mutatják Thor-ékat teremtési sémába helyezve, felemelve a képet a Tejútra, onnan a Földre és vissza a Kon-Tiki-s szereplőkre, akiknek a 9. hullámnál szakad el a kötelük, és átkelnek a nagy hullámon.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/kon-tiki_es_ragnarok_2012-2014_kepek.jpg?51191686
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 10
Tegnapi: 214
Heti: 10
Havi: 3 052
Össz.: 674 748

Látogatottság növelés
Oldal: JELEK 2014 FEBR-04
HATODIK NAPON - © 2008 - 2019 - hatodiknapon.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »