HATODIK NAPON

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2014. febr. 19-én egy erőteljes vihar vonult át Philadelphia Roxborough részén. A szem és fültanúk szerint a vihart egy nagy robbanás kísérte, amelyet nem a megszokott cikázó villám, hanem egy gömb alakú felvillanás okozott és ablakokat tört be. Felvetették, hogy nem e egy villám által felrobbant transzformátor volt a felelős, de az illetékesek erről nem nyilatkoztak.
2014. febr. 19. - Megint rengett a föld Nógrád megyében és egy másik rengés is volt Várpalotánál.
2014. febr. 19. – Kijev: APOKALIPSZIS MOST. Destabilizálódott a helyzet Kárpátalján.
                 http://galaktika.hu/wp-content/uploads/2014/02/140123_FOR_Ukraine.jpg.CROP_.promo-mediumlarge.jpg
Kijev védőszentje Szent Mihály arkangyal, aki a város címerében is megjelenik.
Mihály az ősi hagyományok szerint az utolsó ítélet angyala, a Paradicsom őre.
2014. febr. 19. - Ferenc pápa az ukrajnai erőszak leállítására szólított.
2014. febr. 19-20. – Ukrajna: Kevés hiányzik a végjátékhoz és a kijevi ördöglakat.
Két hét az összeomlásig.
2014. febr. 19. – A Földet a hatodik tömeges kihalás veszélyezteti.
2014. febr. 19. - A sötétben világító permettel fújják be a rénszarvasok agancsát és bundáját Finnországban.
                                 http://kep.index.hu/1/0/555/5553/55535/5553520_ce6f412148680ec4f164a51b9d437302_wm.jpg
2014. febr. 20. - Több mint 15 ezer rénszarvas pusztult el a Jamali-Nyenyec Autonóm Körzetben, miután az esőzések és a hóesés következtében nem jutottak hozzá eledelükhöz, a mohákhoz és zuzmókhoz.
A szakemberek a helyzet további romlásától tartanak, mert a hótakaró vastagodik.
2014. febr. 20-án Norvégiában fényképezte az északi-fényben álló rénszarvast Ole Salomonsen, melyet a rákövetkező napon a spaceweather is címlapra helyezett egy dupla szivárvány mellett, amely egyben csavart is, melyet pedig Christine Palmer fényképezett.
http://0e33611cb8e6da737d5c-e13b5a910e105e07f9070866adaae10b.r15.cf1.rackcdn.com/Ole-Salomonsen-Reindeer_1392952261_lg.jpghttp://spaceweather.com/images2014/21feb14/rainbowtwister.jpg
2014. febr. 20. - Száz tonna radioaktív víz szivárgott el az egyik gyűjtőből, ahol a fukusimai atomerőmű sérült reaktorainak hűtésére használt vizet tárolják.
A béta-sugárzást kibocsátó izotópok jelenléte a vízben elérte a literenkénti 230 millió becquerelt (Bq).
2014. febr. 20.- A 101 éves Joe NEWMAN is indul a kongresszusi választáson Floridában.
2014. febr. 20. - A 2001. szeptember 11-én lerombolt ikertornyok helyén épült One WTC (Szabadság Torony) tetejének jégmentesítése miatt megbénult a közlekedés Manhattanban.
2014. febr. 19-20 - A pokol napjai Kijevben 88 áldozattal.
Felmerült, hogy a káosz előidézésében szerepe volt civil tüntetőknek beöltözött izraeli, NATO-s, stb. zsoldosoknak, hogy az összeesküvők Oroszország terjeszkedését visszaszorítsák és gyengítsék annak hatalmát. Az események alatt elfoglalták a rivnei atomerőművet is, ahol felgyújtották a levéltárat és a fő szervert. Nyilvánvaló, hogy civil, vagyis tüntető ilyet nem tesz egy atomerőműben, így valószínűleg azoknak van igaza, akik szerint nyugati, vagy izraeli zsoldosok állnak az erőmű elfoglalása mögött. Az erőmű biztonsági személyzetét (fegyveres őrök) még januárban áprilisig kiterjesztve erősítették meg, mert fenyegetést kapott a kormány annak felrobbantására.
Leonid Ivashov tábornok már a Szocsi olimpia megnyitója előtt eszközölte a közelgő eseményeket, mikor majd az USA-EU-Izrael szövetség saját embereit ülteti be kulcspozíciókba helytartóként, ahogyan ezt Afganisztánban és Irakban is tették. Szerinte a nyugat egy új típusú háborút folytat, amelyben látható egyfajta oroszellenesség, mint Szíriánál, mint Ukrajnánál, melynek része az is, hogy amerikai hadihajók jelennek meg a Fekete-tengeren, ahogyan a 2008-as grúziai eseményeknél is segélyszállítmány ürügyével, vagy épp a Szocsi olimpia terrorfenyegetettségére hivatkozva.
2014. febr. 20. - Kína háborúra készül Japánnal a lakatlan és vitás Szenkaku(Tiaojü)-szigetekért az amerikai haditengerészet csendes-óceáni flottájának kapitánya szerint.
Az ok nem a sziget, hanem az alatta található fekete kőolaj, melyre 1968-ban derült fény, 3 évvel később az USA pedig átadta a szigetek igazgatását Japánnak, mikor Kína is bejelentette igényét a szigetcsoportra. A két ország között 2012 szeptemberében vált feszültté a viszony, miután a japán kormány államosította a lakatlan szigetcsoport három tagját, amelyek Kína szerint évszázadok óta hozzájuk tartoztak, és csak a II. világháború után vették el tőlük illegálisan.
Na vajon kik? Vajon melyik ország generál konfliktusokat világszerte, hogy aztán a világ rendfenntartójaként működtesse nem kis költségvetésű hadigépezetét?
Az USA természetesen gazdaságilag a szakadék szélén táncol, ahonnan már csak egy újabb háború menthetné ki. Már rég nem az a kérdés, hogy lesz e összeomlás. Ahogy közeledik, annál nagyobb cirkuszt csinál a szabadkőműves társaság. Hogy jelenleg az égben is háború készül, az pedig előrevetíti a földi eseményeket, ugyanis “amint fent, úgy lent”.
2014. febr. 20. - Orosz technológiáknak köszönhetően Venezuela két-háromszorosára növelheti az olajtermelést.
2014. febr. 20. - Venezuela lángokban: orvlövészek lőnek a tömegbe.
Barack Obama az USA, Kanada és Mexikó vezetőinek Tolucában tartott csúcsán hamis vádaknak nevezte, hogy amerikai diplomaták részt vennének a venezuelai kormányellenes tüntetések szervezésében.
2014. febr. 20. – Obama a Szíriánál is bejelentett “vörös vonal”-at Ukrajnára is kiterjesztette.
2014. febr. 20. – Feketévé vált a kijevi Függetlenség tér csillaga.
http://static.origos.hu/s/partners/foto/img/201402-euromaidan/kiev_akkor.jpghttp://static.origos.hu/s/partners/foto/img/201402-euromaidan/kiev_most.jpg
2014. febr. 21. – Irányított összeomlás, fekete kőszén és fekete olaj után FEKETE FÉNY ENERGIA és élvezd az utazást. Boldog napot.
2014. febr. 21. – 211 földrengés mellett hangrobbanások történtek febr. 13. óta Oklahoma központjában.
2014. febr. 21. – Obama találkozott a dalai lámával.
2014. febr. 21-én a 42 éves (már nyilvánvalóan zsidó származású) Vitalij Klicsko kénytelen volt bocsánatot kérni a tüntetőktől, amiért egyezkedett és kezet fogott Janukoviccsal, a tüntetők pedig 24 órát kaptak a fegyverek leadására, melyet az új nyugatbarát cionista bábok irányoztak elő. Ledöntötték a Lenin szobrokat, Klicsko pedig katonai intervencióra hívta fel az EU országait
2014. febr. 21. - 3 NAP A HALÁLIG premier, melyről a SZOCSI ÉS RAGNARÖK-ben írtam.
2014. febr. 21-én jelentik be, hogy az előzetesen bejelentett népszavazás megrendezése nélkül visszavonja európai uniós csatlakozási kérelmét Izland.
http://www.kisalfold.hu/kulfold_hirek/visszavonja_eu-tagsagi_kerelmet_izland/2371127/
2014. febr. 22. – Vikingek apokalipszisének, a RAGNARÖK-nek, vagyis az istenek alkonyának az indulása, amelynél természetesen szó sem esett a világvége napjának pontos meghatározásáról, mint azt pár portál ismét beharangozta.
Vikingek sorozat: “Az istenek alkonya így megy majd végbe. Három tél lesz majd és fekete napfények nyara. Az emberek elvesztik hitüket és behódolnak a kapzsiságnak, vérfertőzésnek és polgárháborúknak.
2014. febr. 22. – Paul LaViolette: “A galaxis középpontja jelenleg nyugalmi állapotban van (23-26 ezer fényévre van, így az a múlt) a Swift új felvétele szerint. Becsült időpontja a G2 felhő központba zuhanási pontjának 2014. márc. 10-től ápr. 21.”
2014. febr. 22. – Az ukrán parlament 288 vokssal új ideiglenes elnököt választott, mégpedig Alekszandr Turcsinovot, a bebörtönzött egykori miniszterelnök, Julija Timosenko közeli szövetségesét és helyettesét, aki mint kiderült Moszad-ügynök, korábbi felettese, vagyis Timosenko pedig szintén zsidó származású.
Janukovics elhagyta Kijevet, az ukrán parlament pedig megszavazta Viktor Janukovics lemondását, amiért nem teljesítette az elnöki pozíciójához tartozó kötelezettségeit, továbbá május 25-re előrehozott elnökválasztásokat írtak ki, melynek államfő posztjára Julija Timosenkot sejtik. Az ukrán tüntetők végül is nem örülnek, hogy a korábbi velejéig korrupt rendszer tagjai azok, akik betöltik a megüresedett posztokat.
Julija Timosenko korábbi neve Julia Vlagyimirovna Grigjan.
A Timosenko csak felvett név (első férje, Alkeszandr Timosenko után), anyai ágon pedig Jevgenyij Cservonyenko volt közlekedésügyi miniszter szerint Timosenko édesanyja zsidó származású, amelyet Timosenko tagad, ugyanakkor anyai ágú származása teljes homályba vész. A Grigjan családnév is Timosenko szerint csak elírási hiba, ami érdekes, ugyanis ez a családnév gyakran előfordul kaukázusi zsidóknál és a besszarábiai (moldovai) zsidók és cigányok között is, míg ő váltig állítja, hogy Lett származású.
Julija Timosenko-t a 2009-es orosz-ukrán gázmegállapodás aláírásáért hivatali visszaélés vádjával ítélték hét év börtönre. Később, 2013. novemberben 10 milliárd dolláros gázkitermelési szerződést kötött Ukrajnával a Chevron amerikai energiacég, amivel csökkenteni kívánta függését az orosz gázimporttól. Korábban már kitermelési szerződést kötött az Shell-lel és az ExxonMobil energiacéggel Janukovics kormánya.
2014. jan. 06-án, a pravoszláv szentestén az ukrán ellenzék vezetői a kijevi Függetlenség terén felállított színpadon köszöntötték az ország lakosait Krisztus születése alkalmából. A tüntetés vagy 3 hónapig tartott, éppen ezért vált már gyanússá, hogy ki pénzeli a tüntetők folyamatos jelenlétét, és kik is valójában a tüntetők.
"Azt szeretném, ha mint sok száz évvel ezelőtt a karácsonyi csillag, amely jelezte Krisztus megszületését és egy új időszak kezdetét, ma számunkra Ukrajna megújulásának és újjászületésének jelképe lenne" - mondta Vitalij Klicsko, az Ütés (UDAR) párt elnöke. Hangsúlyozta, hogy a téren összegyűltek egy nagy családot alkotnak, amelynek tagjait "a közös ideálok, álmok, közösen vívott harcuk és törekvéseik" tartják össze.
A 42 éves politikus mindenkinek "állhatatosságot, bölcsességet kívánt, és azt, hogy keresztényi szeretettel viszonyuljanak egymáshoz, álmaik váljanak valóra, és legyen erejük az ország átalakításához".
A téren felolvasták Timosenko karácsonyi üdvözletét, amelyben a bebörtönzött politikus kifejezte bizonyosságát abban, hogy "a karácsony csillaga megmutatja az igaz utat" Ukrajnának. "Krisztus megszületése mindig bizonyosságot nyújt számunkra afelől, hogy a jó feltétlenül legyőzi a gonoszt" - hangoztatta a korábban a jeruzsálemi siratófalhoz is elvonuló Julija Timosenko.
BAJNAI GORDONSÓLYOM LÁSZLÓhttp://1.bp.blogspot.com/-xkpe1sMOV4k/UYBEX1tOVMI/AAAAAAAAGiE/JwTZfACECr0/s1600/sirat%C3%B3fal+20130501-400.jpgJULIJA TIMOSENKO
2013. decemberben vetették fel, hogy izraeli gázelosztó központ lehet Magyarország, 2014. januárban pedig a gázai gáz került a hírekbe a Tamárral, a Leviatánnal, és az oroszokkal megkötött Marine 1 és 2 földgázmező kitermelésével, ahol az angolok már 2000-ben fúrásokat végeztek, de kitermelni a palesztin ellenőrzés miatt nem sikerült, így most az oroszok kiütötték őket a játszmából
http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/izraeli_gazeloszto_kozpont_lehet_magyarorszag.572113.html
http://hetek.hu/kulfold/201401/a_gazai_gaz_megvan_a_beke_kulcsa
2013. aug. 20-án írták, hogy az USA Ukrajna és Magyarország határán egy új államot hozhat létre, hogy monopolizálhassa az Európába irányuló gázszállítást. Ukrajna Zakarpatszka megyéje – Kárpátalja  – függetlensége kivívásával az Egyesült Államok saját ellenőrzése alá veszi annak a csővezetéknek a szakaszát, amelyen át orosz földgázt szállítanak Európába. Kárpátalja fegyveres elfoglalása céljából pedig már akkor Bécsben és környékén mintegy 2-2,5 ezer csecsen bandita összevonásáról írtak.
2014. jan. – Ha Oroszországnak sikerül kilábaltatnia Ukrajnát és kiábrándítania a rózsaszín buzeráns EU-álomból, akkor nyilván az Eu-s gázprogram kudarcba fullad. És ez a lényeg: a GÁZ! Amit az EU nem akar kiengedni Ukrajnán keresztül a markából, ezért támogatja a zavargást és a kormánybuktatást! Mert akkor a költséges, régóta húzódó Déli Áramlat megépítése is okafogyottá válik. Az Ukrajnát elkerülő, teljes befejezése után legfeljebb évi 60 milliárd köbméteres kapacitású, a Fekete-tenger alatt, majd a Balkánon és Magyarországon át Olaszországig húzódó gázvezetékre ugyanis nem lesz szükség!
Nos mindezen dolgokat egybevéve, itt láthatóan egy sunyi háborús játék körvonalazódik, amelynek kimenetele napról napra változik. Ez egy emberi életeket kioltó “játék” (halál nincs, csak illúzió), melynek kimenetele talán Albert Pike harmadik világháborúja, melyet a kőművesek csoportja konfliktusokat előidézve hoz a színpadra, a pokol kapuit nyitogatva. Hogy ez az ukrán cirkusz éppen a Szocsi olimpia alatt történt, az szintén egy alamuszi dolognak tűnik, ha csak nincsen benne a játékban a másik fél is, hisz láthatóan már az olimpia előtt tudták, hogy mi fog történni.
Az olimpia megnyitóján nem nyílt ki az USA-t jelképező karika, melynek okkult (rejtett) üzenete a Nap volt, melyet a SZOCSI MEGNYITÓ és a JELEK 2014 FEBR-03-ban bemutattam.
Az USA zászlója a 2012-es olimpiánál leesett a földre az orosz és a belorussziai zászlókkal ellentétben, amely miatt többen a karikában is hasonló üzenetet láttak. A tenisz versenyen, ahol a malőr történt, Maria Sharapova is részt vett. Maria Sharapova volt az egyik (az első) aki a kozmikus fáklyával végigfutott a Szocsi olimpia nyitóján a szimbolikus Tejúton.
A karika kinyílásának “malőrjét” a zárón is bemutatták, ahol a karika végül kinyitásra került. A jelenetet emberek játszották el, akik a szimbolikus vízben, mint halacskák jelentek meg a csónakok alatt, melyből éppen horgásztak. Bemutatták a Halakat és a Vízöntőt, ami azért érdekes, mert éppen ekkor járt a Nap a Vízöntő csillagképben. A végén az olimpia állati jelképei a tükör-monolitok mellett síeltek, fölöttük pedig a Nap volt látható.
http://www.kisalfold.hu/kepek/kepgaleria/2917610.jpg
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/szocsi_olimpia_zaro_kepek.jpg?25631927
A Szocsi olimpiának 2014. febr. 23-án lett vége, amikor
 visszatért a Nap túloldaláról az idei évben eddig az egyetlen X-es kitörést (2014. jan. 07-én az elsőt az évben) produkáló 1944-es napfolt, amely következő megjelenésekor az 1967-es számozást kapta, mikor feltűnt a Nap korongjának peremén. Az első és a második megjelenésekor 23-al magasabb napfoltszámot kapott (1944+23), most pedig az 1990-es számot kapta (1967+23).
A január 07-ei X kategóriájú kitörés egybeesett az ortodox karácsonnyal és nem utolsó sorban a Nap által kiváltott katasztrófa film, a KNOWING/KÉPLET főszereplőjének, Nicholas Cage-nek 50. születésnapjával.
Cage legközelebb 42 éves repülőgép pilótaként látható a LEFT BEHIND/HÁTRAHAGYOTTAK filmben, melynek első kitűzött premiernapja 2014. szept. 11. lett.
Cage a KÉPLET filmben is a 911-es szimbolikát mutatta be, de főszereplője volt a WTC filmnek is, így válik érdekessé az első időpont megjelölése.http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/keplet_-_38_-_270_-_612.jpg?75528079


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 64
Tegnapi: 182
Heti: 898
Havi: 6 832
Össz.: 872 925

Látogatottság növelés
Oldal: JELEK 2013 FEBR-07
HATODIK NAPON - © 2008 - 2021 - hatodiknapon.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »