HATODIK NAPON

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Törökországban, Kumburgaz-ban egy éjszakai őrnek, Yalcin Yalmannak sikerült filmre vennie egy UFO-t 2007-ben többször is. Majd következő évben 2008-2009-ben ismét filmre vették ugyanazt a formájú UFO-t a Márvány-tenger felett.
Az esetet először a SIRIUS UFO szervezet elemezte és tette közzé, Haktan Akdogan rendezésében, kinél az UFO biznisz természetesen felmerül. Az eset nagy figyelmet és híradást keltett Törökországban és másutt is. Haktan Akdogan a világ negyedik Nemzetközi UFO múzeumának (Isztambul) alapítója, azonkívül ő adott ki egy videót THE AMAZING UFO METEOR címmel, melyben a 2002. nov. 01-ei meteor, UFO általi szétlövésének lefilmezését mutatta be, melynek 4 levegőben és 2 földön tartózkodó pilóta volt a szemtanúja. Szkeptikusok szerint a beérkező meteor egy a légkörbe érkező, darabjaira eső Szojuz (NASA által), az UFO pedig egy ballon, vagy valamilyen tárgy. A Haktan Akdogan által meteorként bemutatott objektum természetesen mutat hasonlóságot egy beérkező, ember által készített objektummal.
http://reentry.arc.nasa.gov/images/Sojuz.jpg
Természetesen a török média is beszámolt a Kumburgaz-i UFO esetről, de ezzel még nem volt vége a dolognak. 2009-ben ismét visszatért az UFO, de most Dr. Roger Leir állt egy elég jó minőségű kamera mögött. A felvételeket elemezték a TÜBITAK (Török Tudományos és Technológiai Kutatási Tanács) tagjai Isztambulban azzal a céllal, hogy bebizonyítsák a felvétel valótlanságát. Az eredeti felvételt, vagy felvételeket a TÜBITAK élő TV adásban kapta meg, melynek elemzése nyomán azt mondták, hogy:
" A felvételen megfigyelhető tárgyak egyáltalán nem CGI animációk, vagy bármilyen stúdióban készült speciális effektusokkal készült videók. Tehát a konklúzió a jelenségről az, hogy az észrevételek szerint ez nem egy modell, vagy hamisítvány, ami azt jelenti, hogy a tárgyaknak megfigyelhető a fizikai, materiális szerkezete, amelyek nem tartoznak semmilyen ismert kategóriába ( repülőgép , helikopter , meteor , Vénusz , Mars , műhold, mesterséges fény , kínai lámpa, stb.), vagyis azok leginkább az UFO-k  közé sorolhatóak ( azonosítatlan repülő tárgyak , és ismeretlen eredetű ).”
Más elemzéseket is végeztek videós szakemberek, képvágók és speciális effektusokért felelős cégek Japánban, Oroszországban Törökországban, de mind ugyanarra a következtetésre jutottak. Chilében prof. José Atenas-t kérték fel, hogy a 30 éves TV-s tapasztalatával, mint grafika és videó szakértő technikailag vizsgálja meg a felvételeket, de ő is arra a következtetésre jutott, hogy a felvétel eredeti.
A vizsgálatok teljes mértékben bebizonyították a felvételek valódiságát. A különleges benne az, hogy a felvétlek némelyike annyira jól sikerült, hogy a hajó felépítéséből kifolyólag a "sofőrök" is jól látszanak a felvételen. Az én véleményem szerint ez nem meglepő, nagyon szépen fejlődik a technika, és egyre jobb felvételeket készítünk. Persze sok nem valódi, de ha a felvétel eljut a megfelelő szervekhez, bebizonyosodhat a valódiságuk. Az esetet Dr. Roger Leir 2010-ben publikálta egy kaliforniai kongresszuson.
http://rense.com/1.imagesH/17MedLarge.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-nT2aH06Vua8/TbbGaMARlEI/AAAAAAAAAAk/ws8AjUWCiVw/s1600/10.jpg
                                  http://rense.com/1.imagesH/KumbergasAliens.jpg
                   http://3.bp.blogspot.com/-STaOQdlqL_s/UKkq0LIm4GI/AAAAAAAAAEw/QQjCRkJE1XQ/s1600/07.gif
A 2009-es felvételen látható két alak a járműben, melyekről a chilei Mario Valdes készített egy videó elemzést.
A két alak nagyon hasonló, ha nem megegyezik az elmúlt évek, évtizedek során számos elrablásos esemény folyamán megfigyelt kistermetű és nagyfejű lényekkel, amelyek mellett egy harmadik entitást is észrevett Mario a felvételen, akit rovatszerű (sáska) formájúnak írt le, mint amilyet Davis Chace említett egy 1996-os elrablásos eset folyamán.
             http://rense.com/1.imagesH/08editedc.jpg
                       http://3.bp.blogspot.com/-hBHQlpz0dMY/TbbG6meB0UI/AAAAAAAAAAw/9Cc-fNfpL0o/s400/09.jpg
                   http://3.bp.blogspot.com/-kWelHM6iUKc/TbbHXyiiPoI/AAAAAAAAAA4/SCApSgGcWJs/s320/14.jpg
Érdekes a sáskaszerű lény megjelenése, hiszen épp a jelenések könyve 9. részében olvashatunk róla.
JELENÉSEK KÖNYVE 9/1-4:
“Az ötödik angyal is trombitált, és látám, hogy egy csillag esett le az égről a földre, és adaték annak a mélység kútjának kulcsa. Megnyitá azért a mélységnek kútját: és füst jöve fel a kútból, mint egy nagy kemenczének füstje; és meghomályosodék a nap és a levegőég a kút füstje miatt. A füstből pedig sáskák jövének ki a földre; és adaték azoknak hatalom, mint hatalmuk van a föld skorpióinak. És megmondaték nékik, hogy a földnek füvét ne bántsák, se semmi zöldelőt, se semmi élőfát, hanem csak azokat az embereket, a kiknek homlokukon nincsen az Istennek pecséte.”
 
Úgy vélik, hogy a rovar-/sáskaszerű lény egyfajta vezető szerepben van a korábbi és a jelenlegi eseménynél.
A két szürkéhez hasonló lény és a rovarszerű entitás láthatóan egy negyedik, vízszintes helyzetben levő alak körül tevékenykedik a felvételen.
                 http://2.bp.blogspot.com/-_b2Wet4R0qA/T5l0VDO-olI/AAAAAAAAADU/-k5tEVeVDC4/s320/22.jpg
                 http://3.bp.blogspot.com/-62RMH7RP72g/T5l0agmW6NI/AAAAAAAAADc/qh7DTMGN5A4/s320/23.jpg
                 http://4.bp.blogspot.com/-aujDiOvS-7Q/T5l0jyYG_HI/AAAAAAAAADk/pIdSwIBPAtE/s320/25.jpg
                               http://2.bp.blogspot.com/-4-zTabtE0bE/T5lzNTB3K5I/AAAAAAAAADE/z6GEyDfj7bQ/s320/31.jpg
Az érdekessége a felvételnek, hogy mindezidáig nem nagyon volt az esetről komolyabb konferencia, vagy elemzés, amely azt támasztaná alá, hogy az eset a HOAX kategóriába esne.
Személy szerint egy érdekességgel találkoztam, ahol azt mutatták be, hogy a videó felvételének helyszínén számos kisebb hajó ablakának hasonló a formatervezése, mint a nevezett UFO alakjának, de azt a méret miatt én elvetendőnek tartom.
A esemény felvétele, melynek saját oldala is van, ezen a helyszínen készült.
        http://2.bp.blogspot.com/-vmMUUjWIh5c/UkUTJRVYX-I/AAAAAAAAGAo/NEw9XGzQisc/s400/YENI_KENT_BEACH_VIDEO_sm223.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-CzHyHsLJU70/UkUTJTgaUhI/AAAAAAAAGAc/EGAxuLwoano/s1600/mapoverview1.jpg
Egy oldal, amely az esemény, azonkívül Jaime Maussan és a többi UFO kutató lejáratásával foglalatoskodik, melyek közül természetesen többnél merül fel a biznisz és a hírnév.
Az óceánjárós teóriát, melyet az esemény hoaxos elemzéséhez használtak, és a többi formát, melyet az objektumra próbálnak ráhúzni, szintén rossz érvelésnek tartom.
http://www.alcione.org/FRAUDES/00TURQUIA/00_DECK_SHIP_KUMBURGAZ_MOV3.gif
                 http://www.alcione.org/FRAUDES/00TURQUIA/00_KITE_0.jpg
Amiatt is rossz az óceánjárós érvelés, mivel a különböző turisztikai cégek hajói rendszeres időközönként közlekednek a tengeren. A Kumburgaz-i UFO esettel pedig számos helyi lap és média foglalkozott, nem kis érdeklődő figyelmét felkeltve világszerte, és így az adott helyszínen is. Pontosan ezt a teóriát lehetne bebizonyítani, ha egy arra vállalkozó kimenne a partra, és rögzítené a tengeren úszó, időhöz kötötten közlekedő hajókat, de mindezidáig ilyen nem történt, csak annak bizonygatása, hogy az elképzelhetően egy hajó.
Személy szerint elképzelhetetlennek tartom azt is, hogy valakik kimennének a tengerre, és bábfigurákkal játszanának el egy eseményt, de valószínűtlennek tartom a kötéllel húzott levegőbe emelkedett embert is, vagy éppen matracot, melyet az alcione.org bemutatott.
Legyen az eset akár igaz, akár fake, mindenesetre a szkeptikusok hozzáállása, hogy húzzunk rá bármit az esetre, csak ne legyen igaz, már-már a nevetségesség irányába tolja el az erőfeszítéseiket, álljon akárki is a háttérben, még akkor is, ha bizonyos körök saját hírnevük emelésére is használnak egy-egy esetet. Persze ha az óceánjárós bizonyítás nem lenne helyes, akkor van egy másik, a Márvány-tengeren található Imrali Amasi-sziget, melynek legmagasabb pontján ember által készített struktúrát filmeztek le. Persze a sziget jelenleg a hadsereg által fenntartott börtönsziget, így a levegőben, vagy a vízen tilos azt megközelíteni.
Természetesen, ha a hadsereg keze benne lenne a dologban, mint amire világszerte van példa (az idegenek, vagy földalattiak és a hadsereg kapcsolatában), akkor a sziget börtönként való üzemeltetése mindenképpen egy jó fedősztori lenne, habár ennek bizony lenne egy csöppnyi visszhangja, vagyis olvashatnánk róla. Phil Schneider volt az egyik, aki 1995-ben beszélt az idegenek földalatti bázisainak építéséről, és az Új Világrendről, magyarul arról a birodalomról, ahol a fenevad bélyege megjelenik, aztán következő évben holtan találták. Phil Schneider viszont a Bill Meier sztorit teljes egészében valódiként adta elő, így részben kétségesnek tartom a sztoriját.
Hogy a jelenések könyvében a fenevad bélyegét felvevőket összekapcsolták a föld alól kijövő sáskák ártó tevékenységével, mindenképpen figyelmet érdemel, de nem árt azt a bibliai részt is megemlíteni, amely a zsidók vonulásánál történik.
Mózes IV. könyve 13/34:
“És láttunk ott óriásokat is, az óriások közül való Anáknak fiait, és olyanok valánk a magunk szemében, mint a sáskák, és az ő szemeikben is olyanok valánk.”
Természetesen itt én nem azt jelentem ki, hogy a zsidók lennének a sáskák, habár ahol megjelennek, ott leépítenek, pusztítanak, másokon élősködnek, míg mások építenek.
A világ médiabirodalmát zsidó családok irányítják, a médiában pedig a népesség paráznaságra, agresszivitásra, alkoholizálásra, stb-re való nevelése folyik, amely mögött, hogy ténylegesen kik állnak, azt csak az ég tudhatja. Vannak akik szerint egyfajta szellemi entitások állnak a háttérben, ahogyan a jelenések könyve sáskáit is azokkal kapcsolják össze, irányítva, befolyásolva az embereket.
                    http://1.bp.blogspot.com/-o5Dze3VDclQ/TyXLKyRDgwI/AAAAAAAADAM/tro4B2Wz1Sw/s1600/theylive2.jpg
                    http://3.bp.blogspot.com/-NrNii8w9PyY/UZ_dnZBNC0I/AAAAAAAAO0U/sZCEdCO31U0/s1600/obey_dees.jpg
A sáskák királya pedig a jelenések könyve 9/11-ben jelenik meg:
“Királyukul pedig a mélység angyala vala felettök; annak a neve zsidóul Abaddon, görögül pedig Apollion, azaz Vesztő a neve.”
Abban az időben pedig nem lesz halál a jelenések könyve 9/6 szerint:
”Azokban a napokban keresik az emberek a halált, de nem találják meg azt; és kívánnának meghalni, de a halál elmegy előlük. A sáskáknak formája pedig hasonló vala a viadalhoz felkészített lovakhoz; és a fejökön mintegy aranyhoz hasonló koronák valának, és az orczáik olyanok valának, mint az emberek orczái. És olyan hajuk vala, mint az asszonyok haja;és fogaik olyanok valának, mint az oroszlánoknak. És olyan mellvértjeik valának, mint a vas mellvértek; és az ő szárnyaik zúgása olyan vala, mint a viadalra száguldó sok lovas szekerek zúgása. És skorpiókhoz hasonló farkuk vala és fulánkjuk; és a farkukban vala a hatalmuk, hogy ártsanak az embereknek öt hónapig.”
A fenti idézet természetesen álomkép, így minden jelképes.
Az aranyhoz hasonló korona a hamis dicsőséget, az asszonyok haja a szépséget, csábítást, az oroszlánhoz hasonló fogak a ragadozókat, a vas mellvértek a kemény szívűeket, a farkukban levő hatalom/fullánk pedig a hátulról támadást, az aljasságot mutatja be (mint az emberi arc ebben az esetben) öt hónap kínzással, ami a hím sáskák élethosszára, nem a tényleges időpontra utalás. Az itt felsorolt cselekedetek pedig nagyon hasonlóak ahhoz, ahogyan a világ népességét manipulálják bizonyos népek közé beépült személyek, ebben a lelkekért folyó harcban.
Figyeljük meg, hogy a jelenések könyve szerint a sáskák fogaik olyanok valának, mint az oroszlánoknak.
Olvassuk el Jóel próféta könyve első részét, aki ugyanezt egy nép megjelenésével kapcsolja össze.
“A mit a sáska meghagyott, megette a szöcskő.......... Mert egy nép jött fel az én földemre, erős és megszámlálhatatlan; fogai, mint az oroszlán fogai, és agyarai, mint a nőstény oroszláné. Pusztává tette szőlőmet; összetörte fügefáimat, mezítelenre hántotta és széjjelhányta; fehérlenek annak ágai. Keseregj, mint a szűz, a ki gyászba öltözik az ő ifjúsága férjéért. Kifogyott az étel- és italáldozat az Úrnak házából; gyászolnak a papok, az Úrnak szolgái. Elpusztíttatott a mező, gyászol a föld; mert elpusztíttatott a gabona; kiszáradt a must; kiapadt az olaj. Szégyenüljetek meg, ti szántóvetők; jajgassatok szőlőművesek: a búzáért és az árpáért; mert elveszett a mező aratása!”
A biblia egyben arra is felhívja a figyelmet, hogy ezen manipulátorok, világpusztítók feladata is tervszerű, melynek célja az, hogy a kicsapongó életvitelű, parázna, bűnös ember megtérjen Istenéhez, legalábbis ahol a sáskákról írnak, ott mindig megjelenik a figyelmeztetés is, magyarul mindennek célja van ebben a hatalmas próbatételben.
“És megmondaték nékik, hogy a földnek füvét ne bántsák, se semmi zöldelőt, se semmi élőfát, hanem csak azokat az embereket, a kiknek homlokukon nincsen az Istennek pecséte.”
Az Arizonai Állami Egyetem oldalán is található egy fotó a NASA archívumából, melynek elérhetőségi linkjében az szerepel, hogy “Unidentified”, vagyis azonosítatlan.
Úgy vélik, hogy a NASA által valószínűleg az egyetemnek tanulmányozás céljából átadott fotón két kék fényű objektum, vagy fényűrhajó látható, amelyek körül egyfajta burok, vagy aura figyelhető meg.
Hogy a NASA véletlenül adta e át ezt a fotót az egyetemnek, vagy sem, arról nincs információ, mindenesetre állítják, hogy a kép a Nemzetközi Űrállomásról készült.
Mivel régebbi fotóról van szó, így kisebb az esélye a kép manipulálásnak. Aki viszont járatos a témában, annak persze ez a fotó is csak egy a sok közül.
http://tothemoon.ser.asu.edu/data_g/G05/Unidentified/full/GT5-50603-039_G05-U_f.png
http://3.bp.blogspot.com/-HsvQQZJkCNg/UlI8UcwAFBI/AAAAAAAASQg/sY0IREJN5D0/s400/Screen+UFO,+UFOs,+sighting,+sightings,+alien,+aliens,+ET,+Apollo,+NASA,+top+secret,+paranormal,+body,+crash,+hackers,+NSA,+news,+CNN,+Fox,+Justin+bieber,+Selena+Gomez,+CNBC,+odd,+strange,+2Shot+2013-10-07+at+12.40.28+PM.pnghttp://4.bp.blogspot.com/-LXKJCBlpOOM/UlI8amNPrPI/AAAAAAAASQo/55MQzeLPrN0/s400/Gravity,+UFO,+UFOs,+sighting,+sightings,+alien,+aliens,+ET,+Apollo,+NASA,+top+secret,+paranormal,+body,+crash,+hackers,+NSA,+news,+CNN,+Fox,+Justin+bieber,+Selena+Gomez,+CNBC,+odd,+strange,+2Shot+2013-10-07+at+12.40.37+PM.png
2013. szept. 29-én egy utcai kamera rögzítette ezt az objektumot Akureyri-ben. http://www.youtube.com/watch?v=OlLzDbCd_xU
        http://3.bp.blogspot.com/-RHdJ7svzSes/UmM7zc8Uv6I/AAAAAAAASeQ/8LYctXq6xug/s400/UFO,+UFOs,+sighting,+sightings,+alien,+aliens,+ET,+space,+Iceland,+Akureyri,+paranormal,+top+secret,+Justin+Bieber,+Miley+Cyrus,+concert,+news,+orb,+orbs,+report,+space,+NASA.jpg


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 205
Tegnapi: 181
Heti: 739
Havi: 205
Össz.: 995 934

Látogatottság növelés
Oldal: KUMBURGAZ UFO ELEMZÉS
HATODIK NAPON - © 2008 - 2022 - hatodiknapon.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »