HATODIK NAPON

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2012 végén mutatták be a nem túl színvonalas DEAD BEFORE DAWN filmet Christopher Lloyd-al.
Gondoltam pár szót ejtek a filmről, hamár Christopher is megjelent eme feltámadási szimbolikás agymenésben, ahol még a srácok is úgy sikítanak, mint a lányok.
Ami nagyon feltűnő a filmben, hogy főszereplőnk szobájában egy óriási pupilla mellett láthatunk két szürkének elnevezett földönkívülit, mikor a zombivá válás (feltámadás szimbolika marhaságba öltöztetve) elindul.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/dead_before_dawn_kepek_1.jpg?31316192
Christopher Lloyd a filmben kétszer beszél unokájával telefonon. Egyik alkalommal 9:33-as ébredésnél, amikor Christopher feje mögött egy vörös, kb. Jupiter méretű égitest látható, alatta pedig egy tigris. Másik alkalommal Christopher elnyerte a kupát, melynek tetején egy pentagramma látható (Vénusz).
A film 9:33-as idejénél pedig a 9:33-kor ébredőt éppen Christopher boltjába betérve láthattuk, ahol az ajtó mellé egy hét csakrás alak van elhelyezve. Gondolom a számokból nyilvánvaló a nagy rejtély.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/dead_before_dawn_kepek_2.jpg?75406891
Christopher Lloyd volt a VISSZA A JÖVŐBE filmekben a Doki, aki a 88-al téridő falát áthasító Deloreant készítette.
A 88-as a DEAD BEFORE DAWN-ban is megjelent, mégpedig egy szék háttámlájába esztergálva, és a film hosszában.
A film rendezője April Mullen, aki egyben szereplő is, mégpedig a nyilas a 7 fő közül, kik kiengedik a szellemet a palackból. A 24-es pedig a baseball ütős, vagyis BAT/42 szimbolikás lett (24/42, BAT/TEJÚT). Az ütő, angolul Bat, aminek maximális hossza 42 inch.
April Mullen a filmben fehér bort iszik 9:54-kor, amikor bemutatják az aranyszínű pegazust és a kagylóban álló nőt, vagyis a Vénuszt.
Jelentősége, hogy az első zombis álomból való ébredéstől, vagyis a 9:33-as időponttól a jelenet 12:21-re esik. A fehérbor lényegileg beazonosítható a vörösborral, hisz a templomi misézésnél a Krisztus vérét jelképező vörös helyett sok helyen fehérbort alkalmaznak, mivel az nem hagy foltot a fehér kendőn, mint a vörös.
Ebben az agymenésbe öltöztetett szimbolikákkal tarkított filmben Christopher Lloyd, miután fejébe vágta a kupa pentagrammját, meghal, aztán befektetik egy koronacsakra színű koporsóba. Mikor feltámad, akkor pedig áttöri a 4 részre osztott kört. Hamár a fejére került a hajnalcsillag jele is, a BAT-al pedig jól fejbekólintja a 24-es.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/dead_before_dawn_kepek_3.jpg?14246800
A film időzítése gondolom a maja naptár végéhez is lett igazítva, hiszen Christopher hamarosan a TIME, THE FOURT DIMENSION-ban alakít dimenziók közti utazót. Hogy mennyire nem tudják a végső időpontot, azt pedig jelzi, hogy még mindig nincs kitűzött premier.
Még az ég angyalai sem tudják, viszon Christopher Nolan 2014-ben hasonló filmmel, az INTERSTELLAR-al jön, Jessica Chastain/JC-vel és Anne Hatthaway-el (109. UTAS, kék madás RIO, macskanő Nolan BATMAN-jében, stb.)
Hogy a DEAD BEFORE DAWN filmbe behelyezték a szürke idegeneket, az annyiban jelentős, hogy Christophernek a VISSZA A JÖVŐBE filmjében bemutatják a földönkívüli kapcsolatot, mégpedig Steven Spielberg, aki az ET A FÖLDÖNKÍVÜLI-ben a Holdra helyezte a kis idegen lakhelyét, hisz ET volt a Holdember. Valamiért pedig hivatalosan nem nagyon akarnak a Holdra menni, melyről a VISSZA OZ/ŐS BIRODALMÁBA 2-ben írtam.
Christopher Lloyd HAJNALI HULLÁK filmje után a 2013. ápr. 30-án kiadott, ismét gyengécske The Adventures Of Mickey Matson And The Copperhead Treasure filmben jelent meg, méghozzá a figyelemfelkeltő JACK névvel.
A MICKEY MATSON film korunkban JACK nagypapa, vagyis Christopher templomi búcsúztatásával indul, magyarul ahogyan a HAJNALI HULLÁK-ban csillaggal a fejében helyezték koporsóba, az új filmjében is koporsóban van, melyen csillagok láthatóak.
Jack/Christopher unokájának egy kis rejtvényes kalandot fabrikál össze, melyben elérnek a temetőbe, a FOWLER 1886-os (127 év a premiertől) kriptához, amin egy hetes zárat, középpontban a pentagrammal láthattunk. A zárat leverve bejutnak szereplőink az ajtón, ahol a körbe foglalt hatágú csillag jelenik meg.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/mickey_matson_kepek_1.jpg?35769927
A hatágú csillag lényege, hogy amit azon átvisznek, az ezüstté, a Hold fémévé transzformálódik. Érdekes párhuzam a Holdemberrel, vagy épp azzal, hogy az elhunytak lelke a Holdra, aztán a Napba megy.
Nos a filmben szereplőink betoppannak egy 314-es üzletbe, ahol Ernie Hudson látható egy Jézus képpel.
Ernie Hudson megjelent a CSILLAGKAPU egy részében, de láthattuk a SZELLEMÍRTÓK-ban is, ahol a Szellemírtók hívószáma a 2368, amelynek jelentése IESOUS CHRISTOS, vagyis JÉZUS KRISZTUS.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/mickey_matson_kepek_2.jpg?69135648
Láthatóan ebbe a játékba a Krisztusban való feltámadást szövögették bele, hiszen Christopher (Krisztust hordozó) Lloyd VISSZA A JÖVŐBE-beli barátja, Michael J Fox is atomszerkezetes ingben jelent meg Mc Fly-ként, ahogyan az ATOMIC KID feliratnál is átlépve a KRISZTUS GYÜLEKEZETE felirathoz érkezik meg, elindulva a KÉK MADÁR-tól, elhaladva a 9-es nyílvesszőnél (Nyilas a kilencedik csillagkép) 88-al való időugrás után, mikor az óra 22:04-kor (22x4 = 88) leállt a villámcsapástól.
Steven Spielberg INDIANA JONES ÉS AZ ELVESZETT FRIGYLÁDA FOSZTOGATÓI, meg a VISSZA A JÖVŐBE filmjeiben hasonlóan makett várost láthattunk.
Michael J Fox a TINÉDZSER FARKAS filmben volt 42-es, Harrison Ford (Indiana) pedig 2013-ban mutatta be a 42-est, melyről a JACKIE ROBINSON NAP-ban írtam, na meg a VÉGJÁTÉK filmet.
Nem mellékes, hogy Michael J Fox volt az ÚTON HAZAFELÉ filmben az egyik kutya hangja, nevezetesen az ESÉLY nevű.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/vissza_a_jovobe_es_indiana_jones_-_uton_hazafele.jpg?40914329
Michael J Foxon a makett városnál a 121-el, a vörös, tüzet lobbantó kisautóval és az időgéppel együtt megjelent a spirál is Michael/McFly ingjén.
Időspirált láthattunk a BEING ERICA sorozatnál is és egy fehér ajtón, koronacsakra színben való átlépést. A sorozatban Erica szerepében Erin Karpluk, aki 2013-ban a 11 perces PORTÁL-ban látható.
http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/being_erica_es_marty_spiral000.jpg?70618421
                                               FOLYTATÁS KÖV.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 196
Tegnapi: 100
Heti: 977
Havi: 3 024
Össz.: 674 720

Látogatottság növelés
Oldal: FELTÁMADÁS KRISZTUSBAN 1
HATODIK NAPON - © 2008 - 2019 - hatodiknapon.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »